עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BrowJes,

חלק תמונות על כרטיס זיכרון של power silicon, נראה כאילו הקוד הדיגיטלי שלהם השתבש. השאלה אם זה פשוט כרטיס לא תקין?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by chaim_f,

שלום כונן C מתמלא בלי סיבה כמעט עד הסוף ומאט את המחשב מאד אנטי וירוס (ESET) לא גילה שום דבר התקנתי והרצתי SUPERAntiSpyware (ואולי זה פתר את הבעיה) אבל עדיין יש בעיה שהכונן מלא התקנתי TreeSize כדי לראות מה ממלא את המחשב וצירפתי 2 תמונות בגלל שאני לא בטוח מה אפשר למחוק ומה חיוני ואסור למחוק מקווה שתוכלו לעזור לי

3. Started by naor926,

שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה

4. Started by Ilan Mermelstein,

הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?

5. Started by Reut Lahiani Shemer,

היי יש לי מסך חדש, פחות משנה פתאום יש פס ורוד ולא בכל מקום שאני נמצאת, למשל באתרים הוא לא מופיע בעיקר בתוכנות לייטרום פוטושופ וכו.. האם אפשר לסדר את זה?

6. Started by ikehgl,

יש לי Windows 10 .לאחרונה קורה שאחת לכמה ימים המחשב נכבה וצריך להפעיל אותו דרך כפתור ההדלקה. סקטורים c, d תפוסים עד כ 70 אחוז, כך שזה לא מעומס יתר. למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DT2387,

שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, השבוע הגיע לי מחשב קטן שהזמנתי (בסגנון ה-NUC של אינטל), יש לו חיבור לדיסק SSD מסוג M.2 והדיסקים היחידים שיש לי הם SSD 2.5, לפי החוברת של המחשב ניתן לחבר מתאם לדיסק 2.5 (ככל הנראה 2 כבלים - אחד למתח ואחד ל-DATA), אך הדבר לא סופק בחבילה ואני לא יודע איך להגדיר את זה בחיפוש בגוגל על מנת למצוא מתאם כזה. האם מישהו מכיר/יודע איפה אני משיג חיבור כזה? (מצורפת תמונה של סוג החיבור הקיים במחשב) תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by מאיר 37,

אני נוהג לערוך מצגות ולהפוך אותם לסרטונים. בזמן האחרון, כשאני עורך מצגת שתזמנתי אותה לדקה היא מוצגת במשך כ5 דקות, למרות שתזמנתי אותה והקלטתי אותה בזמן של דקה. וכך גם כאשר אני מייצא את המצגת (והופך אותה לסרטון). אני משתמש באופיס 365 (של סטודנטים). האם לדעתכם יש איזה קשר לזה? הקובץ של המצגת עצמה הוא כ30 מגה. כסרטון זה שוקל 90 מגה (לאחר ייצוא). האם הבעיה יכולה להיגרם בגלל הגודל של המצגת? (בעבר ערכתי מצגות פי כמה יותר גדולות ולא היתה לי הבעיה הזו) האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה ישתנה? בעבר לא היתה לי בעיה כזו, ועכשיו הבעיה הזו חוזרת על עצמה בכל פעם שאני מכין מצגות, כך שהמצגת יוצאת פי 5 זמן מהזמן שהיא אמורה להיות. עוד שאלה שיש לי, זה …

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by אלחנן דובק,

יש ברשותי מחשב HP Elitebook 2560p שהגיע עם ווינדוס 7 מותקן שדרגתי אותו לווינדוס 10 ואני רואה שחסר לו המון דרייברים באתר שלהם אין לו דרייברים לווינדוס 10 השאלה אם יש מה לעשות או להחזיר אותו לוויננדוס 7 תודה

11. Started by nanana,

שלום חברים ברשותי ווינדוז 10 גירסה 1703. המחשב מנסה כל הזמן לעדכן את הווינדוז וזה תופס לי עוד ועוד מקום בדיסק קשיח, אבל כל פעם מופיע שהעדכון לא מצליח. רוקנתי כבר איזה 15 ג'יגה מהמחשב וכל פעם אחרי שאני מנסה לעדכן (גם על ידי מסייע העדכון של ווינדוס) יורדים לי כמה ג'יגה אבל העדכון לא מצליח. בפעם האחרונה כשניסה לעדכן לגירסה 1803 הופיעה לי שגיאה 0xc1900130 מה הפתרון לבעיית העדכון, ולכך שהדיסק נהיה מלא כל הזמן? תודה

12. כל חלון בווינדוס 10 נגלל שמאלה כל עוד הוא פעיל (כלומר הכי למעלה) וסמן העבר מרחף מעליו: נגנים, עמודי אינטרנט, מסמכים ותפריט ה"התחל". גם אם אני "נלחם" בו ע"י גלילה נגדית זה ממשיך תמיד, כאילו יש מקש תקוע שתמיד גורר שמאלה. החלפתי עכבר וניתקתי את המקלדת, זה לא נגרם מהם. זה התחיל תוך כדי שימוש שלי במחשב ואין לי מושג למה או איך. ריסטארט לא עזר. רעיונות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 320. החלפתי דיסק SSD מ 250GB ל 1 טרה של SAMSUNG. אני מנסה לעשות RECOVERY עם הכלי Digital Download Recovery Service של לנובו אך בסיום אני מקבל הודעה שה RECOVERY נכשל ואני צריך לאתחל מחדש את תהליך ה RECOVERY. ניסיתי עוד פעם ושוב אותה הודעה. פירמטתי את כונן ה USB וניסיתי ליצור Digital Download Recovery Service מחדש אני מקבל את ההודעה הבאה: Recovery Media has already been requested for this machine. Please enter the serial number for a different machine or Contact Us for further assistance. שלחתי להם אבל עדיין לא קבלתי תשובה. אשמח בבקשה לעזרה. שבת שלום ושנה טובה. שגיא

14. Started by aviadzi,

המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. בהתחלה זה היה קורה גם בזמן עבודה. הדברים שעשיתי: החלפתי ס"כ חידשתי משחה טרמית פירקתי את המחשב לגורמים והחזרתי ניתקתי את הכבל של המפסק (אולי המפסק תקוע - הוא לא) יש 4 נורות על הלוח אם (MSI-H67MA) ארבע לדים שנקראים APS שרק שלושה מהם נדלקים. ע"פ ההוראות של הלוח אם זה אומר: CPU is in 3 phase power mode. שלב לפני יאוש. יש למישהו עוד רעיון מה זה יכול להיות?

15. אהלן, רכשתי מאמזון את ה-SSD NVME חיבור M.2 הנ"ל ומיד הרכבתי אותו על המחשב ופירמטתי. כאשר ביצעתי בדיקת ביצועים עם AS SSD הופתעתי לגלות ביצועים ירודים מאוד, ואני תוהה מדוע זה קורה? האם הלוח אם שלי הוא מה שמגביל את הביצועים? בדף היצרן של הלוח אם רשום M.2 for SSDs drives with up to 10 Gb/s data transfer מפרט: לוח אם - Gigabyte Z97-D3H-CF מעבד - Intel i7 4790 זיכרון - G.Skill DDR3 8GBx2 כרטיס מסך - Radeon R9 280 כוננים קשיחים: Samsung SSD 850 EVO 120GB Samsung SSD 970 EVO 500GB ועוד כונן 1T של WD. ביוס מעודכן לגירסא הכי אחרונה F9. מערכת הפעלה: Win10 1803(April) Pro x64 ביצועים: לפני התקנת Samsung Magician …

16. Started by Teknik,

שלום, יש ברשותי לוח b75m-d3v שהוא DUAL BIOS. ה MAIN BIOS פגום פיזית. אם אני ישים את ה Backup Bios במקום ה MAIN, הלוח יעבוד כרגיל? (תהיה גישה לביוס, אפשר יהיה לעדכן וכו') בתיאוריה נראה שיעבוד, אך אשמח לתגובות מאנשים שעשו זאת פיזית. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by DT2387,

היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by בוריס אברמוב,

למה המחשב שלי לא תומך בפורטנייט.

19. בשעה טובה התקנתי כונן ssd במחשב,(מחשב בן 5 עובד מעולה)ביצעתי התקנה נקיה של ווינדוס 10,הכל עובד מצוין,והדבר האחרון שנשאר זה היציאת אוזניות שלא פועלת,מצרף צילומי מסך לנתוני המחשב אם זה יעזור לפיתרון הבעיה. הסרת הדרייבר והתקנה מחדש ע"י ווינדוס לא עזרה.עידכון דרייברים דרך תוכנה גם לא עזר. תודה מראש.

20. Started by abgs,

שלום, יש לי כרטיס Gigabyte G1.sniper 5 הבעיה אין לי שום אות על המסך, ניתקתי את כל החיבורים למעט לוח אם וכרטיס מסך, על הLED הפנימי יש תצוגה של המספר 15. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש. אהרון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי האם לדים בתוך המארז שמחוברים ישירות לחשמל יכולים לגרום לבעיות שונות ? המחשב לא נדלק ... אך לאחר ניתוק הלדים הוא עובד בסדר גמור , יש מצב שהחשמל החיצוני גורם לבעיה כלשהי עם שאר הרכיבים ?

22. Started by duki1,

היי חברה רכשתי מחשב חדש עם שני דיסקים קשיחים. המחשב מאוד שקט למעט מצב שמדי פעם הוא משמיע רעש לשתי שניות והנורה הצהובה (של המחשב חושב) מהבהבת. האם יכול להיות שאחד הדיסקים פועל על מצב של חסכון בחשמל או משהו בסגנון ולכן בכל פעם שהוא "חוזר לפעול" מושמע הרעש הזה? במידה ולא, מה יכול לגרום לרעש?

23. שלום, כפי שכתוב בכותרת הרכבת מערכת חדשה והיא מצפצפת חמישה צפצופים קצרים בעת ההדלקה. פעם אחת הצלחתי במהלך הניסיונות שלי לסדר את זה אבל מאז זה חזר וממשיך לקרות. כשזה קורה אין תצוגה לא עם המאיץ הגרפי המובנה ולא עם כרטיס מסך חיצוני (כשניסיתי לחבר אחד) המפרט הוא כזה: Intel i3 8100 Gigabyte B360N WIFI TSP 8GB Ram 2666 ADATA XPG SSD 240GB GAMMIX S11 M.2 2280 בעיקרון כאמור יש גם כרטיס מסך וספק אבל ניסיתי גם בלי הכרטיס מסך (כלומר עם המובנה) וניסיתי ספקים שונים. למרות שהלוח וה- SSD לא מופיעים ברשימה הנתמכת אני די בטוח שהם לא הבעיה (אבל זה לא וודאי) הבעיה שלי היא שבכל המסמכים (הפיזים או אלו שמצאתי אונליין בא…

24. היי ב-2 כרטיסי מסך שונים (R9 290 ו-GT 1030) אפשר להפעיל דולבי אטמוס רק שמורידים דרייבר דרך ווינדוס. כשאני מוריד דרייבר עדכני מהאתר של AMD ו-NVIDIA האטמוס לא עובד. למישהו יש מושג למה?

25. Started by Just Sayin,

השתמשתי ב icon changer ופאום חצי מהדסקטוטפ שלי נראה כך:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים