עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by roadrunner,

כשאני מדליק את המחשב ב 8 פעמים מתוך 10 המסך עובר מstandby להדלקה ואז חוזר מייד לstandby (מודיע שעובר לpower saving mode) בשאר הפעמים המעטות שהוא כן נדלק הוא עובד מצויין, עברתי על החיבורים כמובן ,התופעה ממשיכה. מסך LG1950 כרטיס מסך GECUBE 4850 יש רעיונות? המחשב עצמו עובד בלי בעיה .

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. חבר'ה שלום, חייב עזרה לדעת מה גורם למסך לעבור למצב לא פועל(מנורה כתומה) ברגע שהווינדוס אמור לעלות. ניסיתי גם להעלות את המחשב במצב בטוח,,,לא עזר, בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by ofer,

מידי פעם ללא כל סיבה כובה המחשב ועובר להמתנה נורה כתומה במקום ירוק המסך lg 19 קצב ריענון 85hz להחזירו לעבודה אני מזיז את החיבור לכרטיס המסך כבר הוצאתי הכרטיס ניקיתי מגעים וזה חוזר מה הגורם ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. שאני מדליק את המחשב המסך אינו נידלק ישירות אלה נשמע ציפצוף ארוך ושתיים קצרים, ואז אחרי שאני לוחץ על הריסטרט המחשב עולה עם צפצוף תקין.. המסך מחובר עם מתאם שמגיע עם ה1950PRO. יש רעיונות?....תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Arz Arz,

שלום לכולם יש לי מסך UP2715K כשאני מדליק את המחשב אין מסך כי הוא לא עולה. אבל מיד בכיבוי והדלקה שניה הוא עולה, למישהו יש פיתרון. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום חברים! אבא שלי רכש מחשב חדש אך יש בעיה רצינית איתו! התקנתי לו את המשחקים Far Cry 2 וCall of Duty : Modern warfare ובשניהם בזמן המשחקים פתאום קופץ מסך חום כהה עם פסים ותוקע את המחשב לגמרי ודורש בוט. בזמן המשחקים שומעים את המחשב מתאמץ נורא ואז זה מופיע.. האם יש דרך לבדוק מהי בדיוק התקלה? להלן המפרט:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by boogala,

הבעיה התחילה ממזמן, כשכל פעם שנדלק המסך הוא חשוך מן הרגיל. קשה לראות, אך הבעיה חולפת לאחר זמן מה. כעט הבעיה קבועה, וכל הזמן המסך חשוך ובלתי ניתן לשימוש כמעט (קשה לי לכתוב את ההודעה למשל). המסך הוא מסך פלזמה מחברת INFINITY. הבעיה קיימת רק במסך, אם מחליפים למחשב מסך הכל מסתדר, רק המרקע הספיציפי של הפלזמה חשוך. לתקן בבית? לאיזה טכנאי לפנות? איזה סוג מעבדה מטפלת בדברים כאלה? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by xena,

תקלה חדשה התעוררה אצלי בימים האחרונים, והיא הולכת ומחמירה. המסך של המחשב לפתע נכבה, אבל המחשב ממשיך לפעול. אחרי כמה שניות של עבודה רגילה של המחשב (נניח המוזיקה עדיין עובדת, והמקלדת מתפקדת), המחשב גם הוא נתקע. רק reset מציל את המצב. זה קורה בתדירות של בין 5 דקות עד 10 שעות מהכיבוי האחרון. לא התקנתי שום דבר חדש. ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך. הפעלתי את המחשב ללא שום תוכנה פועלת ברקע (אני מתכוון לתוכנות כמו ICQ ולא לתהליכים של WINDOWS) יש לי Windows XP, ואני לא חושב שזו תקלה של XP כי פעם אחת זה קרה לי בזמן הבדיקה של המחשב, מיד אחרי ההדלקה. מה גם שהתקנתי windows מהתחלה ועדיין זה חוזר. כלומר, תקלת חומרה. רק איזה?!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Brono,

טוב אז ככה.. המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת) אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב: system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup. אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר. למישהו יש מושג?? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by אמיר גולן,

מסך המחשב שלי הפך פתאום לצהוב. החלפתי כבל VGA (חדש לגמרי - כל השיניים במקום), הפכתי את החיבורים ולא עזר כלום. ניסיתי גם לחבר במקום ה- VGA כבל עם ראש HDMI ׁ(למסך) ו- DVI (למחשב) אבל המסך בכלל לא עבד, יכול להיות שהיציאה ל- DVI במחשב מנותקת? יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפתוח את המחשב ולהחליף את כרטיס המסך או שקע המסך?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by Eliko Matan,

שלום מחשב נייד אסוס -"המסך קופא" x513ea לפי מערכת ההפעלה הדרייבר מעודכן העכבר מתפקד ובעיה אנני מצליח לבצע עדכוני מערכת תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by zloyboy,

שלום חברים! המסך קופא לי באמצה המשחק למספר שניות עד חצי דקה נגיד בSC2 ואז ממשיך רגיל. דבר דומה גם קורה בGW2 אני משחק ואז הוא קופא לאיזה דקה דקה וחצי הקול ממשיך לעבוד ואז חוזר. קראתי איפשהו שזה אולי בגלל שילוב של הCPU שלי עם כרטיס מסך AMD? אני פשוט לא מבין גדול ואשמח אם מישהו יכול לעזור לי AMD Radeon R9 200 Series ןi5-4460 CPU 3.20GHz (מחשב נקנה לפני שבוע)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב לא חדש בכלל בשבועיים האחרונים, פתאום נתקע המסך קופא לפעמיים גם הצבעים מתחרבשים כזה. לפני שאני רץ להחליף כרטיס מסך, איך אני בודק שזה בטוח הבעיה ? מפרט של המחשב. EP45-UD3L Q6600 NVIDIA 8800GT ספק - corsair hx520 ניסיתי להפעיל OCCT אולי אני לא יודע איך נכנסתי ללשונית של GPU ולחצתי ON התוכנה קורסת ויש את השגיאה הבאה. מחשב משמש רק עבור סרטים גלישה באינטרנט ממש בקטנה פוטושופ ואופיס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Abyss3,

זה קרה לי היום בפעם הראשונה, סתם גלשתי באינטרנט ופתאום המסך קפא והוא עשה ריסטרט. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אך זה פשוט נהיה גרוע יותר והוא קפא מכל דבר. ניסיתי לפרמט, בהתחלה היה אחלה- ואז אותו סיפור מחדש. אני לא יודע מה לעשות, אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  16. ברגע שאני עובר לכרטיס מסך המובנה התופעה נעלמת התקנתי דרייברים הכי עדכניים מאתר ati (רק דרייבר-לא catalyst) ממה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה ובוקר טוב radeon x300 אנא תגידו איזה פרטים נוספים צריך

17. Started by jacobra19,

אהלן, בזמן האחרון בזמן שאני מנסה להפעיל את משחקי מחשב יותר חדשים (watch dogs, skyrim) כן, סקיירים חדש בשבילי הכל עובד תקין, תפריטים, סרטוני פתיחה וכו', אבל ברגע שהשליטה על המשחק "עוברת אליי" המסך פשוט נכבה ומנסה למצוא מקור (analog/digital) אחרי דקה-שתיים שאני מבין שהוא לא ימצא כבר אני מאתחל את המחשב. הבעיה הזאת קצת מוזרה לי בגלל שFar Cry 3 עבד פיקס על אותו המחשב וגם קרייסיס 3. אני לא מצליח להבין להבין במה הבעיה נמצאת, ואשמח להכוונה. תודה רבה. המפרט שלי: Intel Core i5-2400, 3200 MHz Gigabyte GA-PH67-UD3 4gb ram (NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB ספק כוח Seasonic SS-600ET Active PFC

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  18. Started by L1ron,

המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס. מה שקורה זה שאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא ,משחקים לא כבדים,למשל Dirt 1 ,או Combat Arms ,משחקים שהכרטיס מסך אמור להריץ .ובאמת אני מתחיל לשחק,אבל אחרי דקה המסך פשוט נכבה ,אבל המחשב לא,למשל שמתי שיר,נכנסתי למשחק,ואז המסך נכבה אבל עדיין שמעו את השיר.אני לא יודע עם זה יוצא מהמשחק,אני לא יכול לראות,המסך נכבה,אבל לפי מה שנראלי שמעתי צלילים מהמשחק. המסך לא באמת נכבה ,אלה נכנס למצב הזה שצריך…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ozking,

אהלן חבר'ה, לפני כמה ימים עבדתי על המחשב, ולפתע המחשב קפא - והופיעו פסים ירוקים עליו. הדבר כבר קרה לי בעבר, אבל לאחר reboot הכל חזר לקדמותו. כעת - כשאני מעלה את המחשב, עוד במסך הראשון (שבו ניתן להכנס ל-BIOS) - יש פסים ירוקים על המסך, וכמובן שלאחר מכן בעליית מערכת ההפעלה - יש פסים ירוקים ולא רואים טוב. המחשב ישן, לפני 6 שנים~: AMD 5600+ 2 GB RAM Geforce 8800 GTS האם הכרטיס מסך נשרף? יש אפשרות שזאת בעיה אחרת? איזה כרטיס מסך יהיה תחליף דומה במחיר שיצדיק את הקנייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by marknopfler,

היי לכולם קניתי מחשב מחול והוא כולל: לוח אם:EVGA 790I FTW SLI כ.מסך:EVGA GTX280 זכרונות:CORSIER 2GB SLI 1600MHZ מעבד: INTEL Q9550 המשחק נתקע ואני צריך לעשות ריסט כל פעם התקנתי את הדרייברים החדשים 180.43 CRYSIS ו GRID עובדים בלי שום בעיה בנתונים הכי גבוהים גם FARCRY2 עובד בנתונים הכי גבוהים עד שאני מקבל מסך קפוא אחרי 5-40 דקות משחק יש גם דיון בפורום של EVGA ששאלתי שם והנה הקישור למי שרוצה http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=605790&mpage=1&key=&#605790 כלום לא עוזר הנה מפרט של הBIOS שלי אני מקווה שפה אמצא פיתרון BIOS Version: P0* stock bios **System ** CPU Freq, MHz: 2833.3 GHZ FSB Reference Clock, MHz: 1333.3 CPU Multiplier: [8.5X] PCle x16-1 & 16-2…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nanana,

שלום חברים בחדשים האחרונים מידי פעם המחשב קורס פתאום ומופיע לי מסך כחול המציע לאתחל את המחשב. אני מצרף תמונת המסך. מה ההסבר לתופעה ואיך ניתן להתגבר עליה? תודה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by DOR_2911,

המסך שלי רועד משהו נורא כבר חודש וזה רק מחמיר זה הגיע לרמה שאי אפשר לראות טקסט(אני כותב במחשב של אבא שלי) ואין לי הרבה מה לעשות, ניסיתי לחבר למחשב אחר, לפתוח ולראות אם יש אבק(אין),לחבר את החשמל שלו ישירות לקיר,להעביר אותו לבית של שכן(כי חשבתי שזה הפרעה מגנטית). בקיצור מה שלא ניסיתי הוא רועד ואני כבר בוכה ברוב כעס אז אם לא תעזרו לי ,מחר הוא יוצא לטיסה מהחלון המסך הוא "benq g775" (17" שטוח) וממש לא ישן תודה רבה למי שעוזר כי אני משתגע פה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Real_Me,

רק היום שמתי לב לכך שכל תצוגת המסך רועדת ללא הפסקה. ניתן להבחין בתופעה אם מתבוננים ממש מקרוב ואז רואים את הפונטים נעים מצד לצד כשדה שיבולים ימינה ושמאלה. ממרחק גדול יותר הכל נראה יציב בהתחלה וצריך להסתכל היטב לתפוש את הרעד. אני עובד ברזולוציה של 1280*1024*85 אבל גם ברזולוציות נמוכות יותר זה קורה. האם זה דבר רגיל או שמשהו פגום מאד במסך או בכרטיס? יש לי PROVIEW 19" שטוח ו-RADEON 8500LE שקיבלתי אתמול. לצערי אין לי אפשרות לבדוק אם עם הכרטיס הקודם זה היה גם. בתודה מראש RH

• 20 תגובות
    • 10.1k צפיות
  24. Started by hanukas,

אמא שלי הצליחה להפיל את המחשב נייד (GATEWAY) והמסך נשבר איפה אני יכול להחליף/לתקן אותו וכמה זה צריך לעלות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by orelh94,

אהלן, יש לי מחשב נייד אסוס מדגם VivoBook X510B90Q גודל המסך הוא 15.6'' נשבר לי המסך מבפנים, אבל המחשב עובד כרגיל. ראיתי מספר אופציות לתיקון המסך באינטרנט אבל מכיוון שזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי, אשמח להמלצה למעבדה אמינה באיזור השרון - מרכז לתיקון המסך. זה אפשרי בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים