תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
כשאני משחק בפוטבול מנג'ר יש לי כל כמה זמן Runtime Error, וכשאני מסתכל על הCPU של המשחק זה קופץ ל1.6 ג'יגה כשזה קורה(יש לי 2 ג'יגה ). ניסיתי המון פתרונות באינטרנט ואף אחד לא עוזר, ולפי ההיגיון אני צריך זיכרון חדש של 4 ג'יגה, סיפור של 100 שקל. זה אמור לפתור את הבעיה? תמונה של הארור:
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר ואז קפץ לי הנוד32 והזהיר מוירוס (מצ"ב קובץ), ואז המחשב נתן הודעה שעוד כמה שניות הוא נכבה - ואז מייד נכבה. כעת, לאחר ההפעלה מחדש, כל היסטוריה והקוקיז נמחקו וגם מופיעה לי הודעה runtime error d:\windows\exploere.exe This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way כמו שמצורף בקובץ. מה לעשות? גם שאני סוגר את ההודעה היא חוזרת. (וכל הקוקיז נמחקים) הנוד32 לא מזהה וירוס בסריקה וגם בפרוססים אין משהו מוזר. גם HijackThis לא מזהה כלום מצ"ב ההודעה (יש לי XP שמותקן על כונן D) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי יש לי נייד hp dv6000 עם gforce8400s ווינדוס7 עם דרייברים מעודכנים. כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם svideo סטנדרטי אני לא מקבל תמונה. יש תחושה שהמחשב שולח אות כלשהי אבל הטלוויזיה לא מצליחה לפרש אותו. יש למישהו רעיון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600 PRO. על המחשב מותקנת הגירסה האחרונה של הדרייברים (7.11) על וינדוס XP. כשאני מנסה להפעיל את ה S-VIDEO גם דרך ההגדרות במאפייני התצוגה וגם דרך ATI CATALYST CONTROL CENTER הוא מופעל ואז ישר נכבה. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל אותו?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בגלל שיש לי בעיה בכרטיס מסך נוכחי אני צריך לשלוח אותו והוא יעדר מס' ימים. לכן אני צריך לשים איזה משהו ישן במקומו. יש לי ATI rage 3D ואת הS3. את הRAGE אני לא יכול לחבר כי בחוברת של הלוח אם טוענים שכרטיסי AGP2X ישרפו את הלוח ולכן ... צריך לנסות את השני. הצלחתי פעם אחת להכנס איתו לווינדואז אבל הכל נראה מזוויע אז ניסיתי להעלות את רמת הצבעים ובאותו רגע התמונה לא השתנתה יותר. מאז כל פעם שאני מפעיל XP הכרטיס ממשיך להציג את תיקון השגיאות למרות שנשמעים כבר הקולות של הווינדואז. מה עלי לעשות? יש איזה דרייבר מיוחד בשבילו או הגדרה? הברירה היחידה שלי לבינתיים היא להתקין WIN98? :'(
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח S3 של GIGABYTE עם מעבד E4300 של אינטל וזכרונות XMS2 של CORSAIR, למחשב לוקח בערך 20 דקות לעבור את הביוס אם כי בסוף הוא עושה את זה, יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
משום מה הכוננים הקשיחים שלי החליטו להופיע תחת ההודעה של ווינודס. ראו תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי את המסך samsung 959 nf שהגיע ביחד עם המחשב החדש . אבל אחרי שהתקנתי הכל , התמונה שאני מקבל ממש לא איכותית , כמו שציפיתי . אני עובד עם רזולוציה של 1024 על 768 , והתמונה המתקבלת היא ממש לא חלקה כמו שחשבתי שתהיה . עם המסך הקודם Mag 786 FD התמונה היתה ממש חלקה גם במשחקים . אני משחק כרגע באנריל , והתמונה ממש זוועתית . יש למישהו פתרון איך להחזיר את החלקות שהייתה מקודם .אני עובר על ההגדרות , אבל אני לא מוצא משהו שיכול להחזיר את החלקות . גם יש כבל USB שהגיע עם המסך אבל אין לי מושג מה תפקידו , אשמח מאוד אם תעזרו ... :-((((((((((((((
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הלפטופ כ-5 שנים כאשר המחשב סתם דולק ושום תוכנה לא פתוחה - חום סביר אבל מספיק שאני אפתח לשונית אחת ב Chrome והתחתית של המחשב מתחממת באופן קיצוני עד כדי כך שממש אי אפשר לגעת בה. אציין כי גם התקנה נקייה של מערכת הפעלה לא שיפרה את המצב בכלל. פירקתי את המחשב ועשיתי ניקיון של צלעות הקירור, המאווררים וכו' אבל כלום לא עזר כמובן שכל מה שציינתי מתרחש כאשר הלפטופ מונח על שולחן, כלומר פתחי האוויר לא חסומים. מישהו עם לפטופ דומה נתקל בתופעה כזו של התחממות קיצונית?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מחשב Athlon 2000XP Windows Xp Pro קיצר בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל אחלה בחלה, עשיתי uninstall והwindows התקין את אותו מחדש נדה, כלום לא עובד! הדיסק לא קורא שום דבר ונמאס לי לעבוד עם הצורב שלי כל הזמן במקום הסמסונג שלי... אגב הוא דיי חדש בערך בן שנה לא זוכר מתי הוא הפסיק לקורא את הדיסקים. תודה לכל מי שיעזור ;D
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD 3000 939 KINGSTON 1024 DDR ALBATRON 6600GT 3D MARK 2005 אני מקבל בסביבות ה-3800 נקודות. כל הדרייברים חדשים מעודכנים מערכת הפעלה טרייה ונקייה. הכל חלק וייפה רק חבל שהGTA SAN ANDREAS עובד על 10FPS כשהוא אמור לעבוד על 70 לפחות... אנשים מה אני יכול לעשות המחשב הרגע חזר מהחנות כל הבדיקות מראות הצלחה ניסיתי גם מתאם ל-20\24 פינים לספק לא עוזר כלום מה אני יכול לעשות שה-GTA יעבוד כמו שצריך ? תודה מראש אנשים.
-
- 68 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מכניס את ה USB לכל מחשב מנסה להעתיק עליו קובץ ומקבץ הודעה שהכונן WRITE PROTECTED ניסיתי לעשות כמה דברים שאמרו דרך REGEDIT לא הצליח כבר קרה לי כמה פעמים בעבר עם מוצרים של SANDISK פשוט אף פעם זה לא אני קניתי לעצמי אלא הגיעו לידי דיסק און קי שלהם ותמיד התקלקלו באיזה שלב מציע לכולם להתרחק מהחברה הזאת http://forums.sandisk.com/t5/All-SanDisk-USB-Flash-Drives/SanDisk-Cruzer-Blade-16GB-write-protected-error/td-p/253484/page/7 Dear All who are suffering from write protection error, The customer service answered to me and they know about the issue, so here it is to clarify the situation to everyone: "I understand that you are getting write protection error while acce…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני בערך שנה הDOK הפסיק לפעול.. לא שמרנו את האחריות אז לא היה מה לעשות עם זה. כשאני מחבר אותו למחשב הוא קולט אותו, ומפעיל את הלד, אך הווינדוס כותב הודעת שגיאה "התקן USB לא זוהה" יש משהו לעשות עם זה? אפשר לתקן?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התקנתי במחשב דיסק SATA , המחשב לא מזהה את הדיסק דרך הווינדוס... אני לא רוצה לפרמט או משהו כי רציתי להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo חדש. למחשב מחוברים 2 HD. 1 - Sata2 320GB שקניתי עם המחשב. 2 - 400GB Sata1 שכבר היה לי. העבודה מול ה - HD החדש ממש טובה, ואילו מול ה - HD הישן (400GB) ממש איטית עם המון תקיעות. ניסיתי להחליף HD אך הבעיה לא הסתדרה. האם ייתכן וזה קורה מכיוון שמחוברים למחשב HD משני דורות שונים? אם לא כיצד אוכל למצוא את שורש הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, למישהו יש מושג איזה סאטא קונטרולר יש בלוח אם של הדל? הצ'יפסט הוא Q87. תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב P4S800D מעבד: intel celeron 320. HD WD SATA. מערכת הפעלה xp עולה ללא בעיות. הוספתי HD נוסף ישן זהה לקודם, מקבל את ההודעה בכותרת והמערכת עולה, ניסיתי עם hd חדש אותה הודעה. ה- hd ללא ג'מפרים. מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defults כדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHI לא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMAL עשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר. תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי ל…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום. קרה לי מקרה ואיני יודע איך לפתור אותו וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור לי הארד דיסק ראשי - לא SATA, אלא IDE רגיל. משמש לווינדוס ותוכנות. הארד דיסק משני - SATA. משמש לסרטים בלבד. הוצאתי את המולקס של ההארד דיסק הראשי והדלקתי את המחשב ואז החזרתי והדלקתי... הווינדוס עלה אבל אז ראיתי שאין לי כונן משני...עשיתי ריסטרט ובביוס הכל בסדר.... נכנסתי לDISK MANAGMENT וראיתי שהוא מוגדר כDYNAMIC (???) ושהוא OFF LINE אבל זה לא נותן לי להפעיל אותו מחדש והאפשרות היחידה זה להפוך אותו לBASIC מה שדורש פירמוט, למרות שזה הארד דיסק עם סרטים בלבד אני ממש לא רוצה לאבד את המידע עליו. מאז ההארד דיסק שלי לא עובד ואני לא יודע כבר מה לעשות :-[ זהו סוף סיפורי חבריי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעייתי.…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-