עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yomax82,

שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  2. אני לא יודע מה קורה אני גולש במחשב רגיל ופתאום מופיע לי את המסך הכחול הזה תמונה: בבקשה עיזרו לי אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by daniell13,

<blockquote>המחשב שלי לא נדלק פשוט לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום אמרו לי לבדוק את הספק שמתי אותו במחשב אחר והוא עבד שם מצוין אמרו לי לבדוק את הלוח אם והוא בסדר גמור כי כשחיברתי עכבר ליציאה בלוח העכבר נדלק באור שלו וגם הוא חדש רק בן חודש אמרו לי לבדוק בלוח אם אם החיבורים של הכפתור הדלקה מחוברים והם כן אבל עדיין לא נדלק מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? </blockquote>

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם תסתכלו במפרט מחשב שלי תראו שיש לי ספק 1050W של חברת אנרמקס, אני חייב לקנות אל פסק בגלל נפילות מתח חוזרות באזור המגורים שלי. בחנות מחשבים נאמר לי שאני לא יכול לקנות UPS רגיל כי יש לי ספק מעל 1000W ואני צריך לקנות UPS אינטראקטיב סינוס (שעולה כפול במחיר מUPS רגיל). הדילמה היא כדלהלן אם אני קונה את הUPS הרגיל 1050W אז אני משלם 970 ש"ח (שזה לא סכום קטן) ובסוף אני אצטרך את המתקדם יותר אז נדפקתי ב1000 ש"ח. אם אני קונה את הUPS אינטראקטיב סינוס היותר מתקדם אז אני משלם 1300-2100 ש"ח (שגם זה בהחלט סכום לא מבוטל) ובסוף אני אגלה שהייתי יכול לקנות את הרגיל אז בגלל נדפקתי שמישהו יעזור לי בבקשה! אני מתחרפן! ועוד מעט מתחיל החורף ואיתו הגשמים הברקים והנפילות מתח.. תודה לכל מי ש…

• 14 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. Started by alex542,

קיים ברשותי לוח אם H61H2-M2 כדי להתקין דריבר קול ב windows 8 אני צריך לעדכן את הbios . רציתי לשאול איך אני יכול לראות מה הגרסא שלי עכשיו ואיך לעדכן לגרסאות הבאות?

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  6. יש לי בעיה אני לא בטוח שזה כל כך קשור לפה אבל... טוב אז יש לי הרבה תוכנות שפשוט לא פעלות ואם אני מוציא ומכניס את הסוללה של הBIOS אז הם פועלות עד שאני מכבה את המחשב עוד פעם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Max Yakovi,

שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אנשים צריך עזרה! בעיה מוזרה שהתחילה מאתמול: לאחר שעשיתי כיבוי דרך הווינדוס המחשב ניכבה (המחשב= מעבד+ הרדיסקים+כרטיס מסך) כמו שבצריך אבל! המארז עם כל המאווררים והמנורות נישאר דלוק ! וכפתורי הריסט או הכיבוי לא פעילים! הדרך היחידה לכבות את המארז הוא ע"י ניתוק מהחשמל או דרך הכפתור שעל הספק. ובמידה ואני מחבר את המחשב שוב לחשמל אז אוטומטית המארז נידלק בלי שלחצתי על הדלקה- ואם אני רוצה להדליק את המחשב אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה במארז ואחרי כמה שניות המחשב נידלק וניכנס לווינדוס! משהו מאוד מוזר: האם הבעיה היא בלוח אם או בספק או בכפתורים של המארז?? חובה לציין שלא נעשה שום דבר למחשב לפני שזה התחיל ליקרות. מיפרט: מעבד Q6600 ללא OC לוח אסוס ASUS P5N-E SLI זיכרון: 4X1024GB GSKIIL 800…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, ש לי בעיה במדפסת HP 5275 סנכרון למחשב נייד. היא לא מדפיסה לי אלחוטית למרות שהיא נמצאת במצב מקוון בווינדוס 10. בכל ניסיון הדפסה אני מקבל הודעות שגיאה. במחשב אחר לעומת זאת היא מגיבה ומדפיסה ללא שום בעיה. שוב , אני מדבר על מצב אלחוטי בלבד. ניסיתי להסיר את ההתקן ולהוסיפו מחדש אך ללא שינוי. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש וגם זה לא עזר. יש לי הרגשה שיש כאן התנגשות בין הדרייברים כי עכשיו אני גם לא מצליח להסיר את הדרייבר דרך הוספה והסרה. האם יש כלי כלשהו להסרת הדרייברים של HP הרמטית ? *אני לא מעוניין לפרמט את המחשב , מה שלדעתי יפתור את הבעיה ב-100%. * ניסיתי להתקין את hp doctor וגם זה לא עבד. עזרה בבקשה

10. אוקיי אז ככה במשחקים המחשב שלי נתקע לא יודע...זה הרבה קורה לי שאחרי שאני מתקין משחק ומשחק בו באמצע נתקע המחשב..לא יודע להסביר את זה אולי הבעיה היא בכרטיטס מסך? כי אני די חושד בו...אולי הוא מתחמם יותר מדי יש לי ati readion 9600Xt p.4 2.6Ghz 512Mb אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה הפעם זה קורה בRIDDICK אבל זה קרה גם בדום 3 וזה בעיקרון 2 הדברים האחרונים שזה קרה בהם...

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

יש לי שאלה, אם הדיסק הקשיח שלי מחובר אליו חשמל וכבל נתונים ובכל זאת המחשב לא מזהה אותו לפעמים הבעיה בספק כוח או שאני טועה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by moranbra,

שלום לכולם! לפני יומיים ניקיתי את המחשב מבפנים: 1. ניקוי אבק כללי מהמארז 2. הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקוי. ניקיתי את הכל בנשיפה סגרתי והמחשב לא עובד מאז: הוא נדלק (נורית ירוקה ואדומה עובדות) אבל המסך לא נדלק יחד איתו ונשאר כבוי(נורית כתומה) פתחתי שוב בדקתי שכל החיבורים מחוברים ללוח וכל הכרטיסים במקום. בעצת טכנאי אתחלתי את הלוח אם: ניתוק מהספק הוצאת בטריה, קיצור המגעים של הבטריה והחזרת החיבורים. ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש, הכרטיס הקיים הוא ON-BOARD. לדעתי הספק עובד יש חשמל בלוח המאוורר של המעבד עובד הסי די עובד וגם הHD נראה עובד. הוצאת הזכרון כן גורמת לצפצוף. אבל בהדלקה המסך המקלדת והעכבר לא מופעלים. לוח אם: INTEL D845BGEV2 מעבד: INTEL P4 2.4 כרטיס מסך ON-BOARD כרטיס נ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by pure perfection,

מה קורה ?? בזמן האחרון , יש לי הרבה נפילות ומסכים כחולים . זה מה שהוא רושם לי : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 85E0D434 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081511-15444-01.dmp C:\Users\***\AppData\Local\Temp\WER-29780-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our priva…

15. Started by xMoniT,

שלום, יש לי 3x1GB RAM במחשב i7 האם אני יכול להוסיף עוד סטיק של 4GB RAM ולהתקין וינדוס 7 של 64BIT וזה יעבוד חלק ? וכמה Mhz של סטיק של GB RAM אני צריך ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by WarMachine,

אוקי אני אנסה לקצר כמה שיותר חברי.. לפני כיומיים ההארד דיסק IBM שלי של ה40 גיגה שבק חיים והלך לקופסת הגרוטאות,עליו היה מותקן הווינדוס איכס פי פרו ועוד כל מה שרגיל בכונן C: . הוא גם היה מוגדר בביוס בתור PRIMARY יש ברשותי עוד הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה שהוא מוגדר SLAVE ועליו כל השירים שלי כ30 גיגה שאני מחשיב אותם עבודת חיים + כל מני משחקים ושטויות שמהם לא כל כך איכפת לי. היום אצתי רצתי לחנות וקניתי את ה WD 120GB 8MB BUFFER , ישר עשיתי עליו Primary DOS Partition ופירמטי ויאללה להתקין ווינדוס,הגדרתי אותו בתור PRIMARY בביוס. ווינדוס הותקן כהלכה והכל הוסדר א-ב-ל!!! אני רואה את האות של ההארד דיסק הישן (D:) אבל שאני מנסה להיכנס לראות את התוכן אז רשום לי "The disk in drive d:…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by DjBlack,

אני זקוק לעזרה אם הHARD DISK שלי שאני מנסה להתקין ווינדוס XP זה כותב שזה לא מוצא שם HARD DISK אבל הוא כבר בתוך המחשב ומחובר הכל טוב ומישהוא אמר לי שיכול להיות שאני זקוק לדריורים או משהוא ? בבקשה תעזרו יש לי MAXTOR 250GB

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  18. כל פעם שאני משחק במשחק אז אחרי כמה זמן נהיה לי מסך כחול וכתוב משהו אני לא מספיק לקרוא והמחשב עושה ריסטרט מה שראיתי שכתוב זה pyhisical memory משהו כזה... המחשב חדש בן חודשיים... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by braunschweig,

שלום , יש לי מחשב דיי חדש ותמיד יש תחושה שהוא גוסס לכמה שניות כמו מנוע של רכב חנוק ואז ממשיך לעבוד וזה בעיקר במאמץ או גילגול של דפים כבדים , ועוד בעיה אולי בגלל שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט הזיכרון תמיד בניצול של 50 - 80 אחוז וזה 8 GB !!! בלי לעשות כלום שרק המחשב עולה הניצול הוא 2.5 GB בלי אף דפדפן . זה תקין ? קובץ מצורף - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -

20. Started by i.k,

באד סקטור זה שריטות על הדיסק שנוצרות כתוצאה מהזזה של ההרדיסק בזמן עבודה לא מומלץ לגעת בהרדיסק כשהוא עובד או לא להיתייחס אליו בזהירות . מה שאתה יכול לעשות זה למפות את הסקטורים הפגומים כמו שאמרו פו או פורמט סי שפשוט ידלג אליהם או אם יש לך אחריות אז עדיף להחליף אותו כמה שיותר מהר.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. קניתי את המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/361624907355?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT כשחיברתי אליו HDD, הוא לא קלט אותו. כשחיברתי צורב, המחשב קלט את הצורב, והוא גם נפתח, אבל המחשב לא קלט את הדיסק. למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות/לנסות? אולי זה משום שהכונן והצורב הם 3.5"?

22. Started by trojan,

נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Tal11,

היי, ניסיתי לחבר הארד דיסק קצת ישן (שעובד) למחשב שלי. מה שקרה זה שבחיבור ללוח אם נגעתי בחיבור אחר (שלדעתי שייך לכונני דיסקים), SATA שחור, והפינים התעקמו... אח"כ חיברתי לחיבור המתאים בלוח-אם (SATA אדום), ולחיבור של הספק. בכל מקרה הווינדווס XP מתרסט עכשיו אחרי שהוא נטען. ניסיתי סייפ-מוד, גם לא הולך. ניסיתי LOAD DEFAULT בהגדרות של הביוס למרות שזה לא משנה, ניסיתי גם START LAST KNOWN CONFIGURATION. ההארד-דיסק שניסיתי לחבר עכשיו מנותק, אבל עדיין יש לי ריסט אחרי הטעינה של הווינדווס. פתחתי בפורום חומרה ולא בתוכנה. יש לדעתכם צורך לחבר אותו במחשב אחר, לגבות את המידע ולפרמט? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הבעיה היא שכשאני מחבר אותו לחשמל אפילו בלי ללחוץ על כלום המאוורר של המעבד מסתובב שתיים וחצי פעמים ומפסיק ניסיתי להחליף ספק ושום דבר לא עוזר ..... מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

פתאום זה התחיל, קרה לי לפני הרבה חודשים ונפסק לבד ועכשיו שוב חזר המקרה.. סרקתי וירוסים וגם עשיתי ריסט למחשב וזה ממשיך. ניסיתי גם לנתק את הכבל SATA וזה שוב ממשיך מה עושים?

• 14 תגובות
    • 7.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.