תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אהלן כשאני נכנס לאתר של לנובו לדרייברים, ואז לדגם המסויים LENOVO YOGA 500 ואז עושה סינון רק למערכת הפעלה WIN 8.1 64BIT. מופיעים לי המון דרייברים, הקטע הוא שחלק מהם מופיעים תחת IDEAPAD, וחלק תחת NOTEBOOK. אין שמץ של מושג מה ההבדל בין השניים (אולי זה לטובת ההבדל בין מצבי השימוש של הלפטופ? שהוא גם מסך מגע? לא יודע) מה גם שיש גם דרייברים כפולים גם בתוך IDEAPAD לדוגמא: WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 Intel WLAN Driver (Inbox) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 מה אני עכשיו צריך לעבור רכיב רכיב ולבדוק מה מתאים? תודה מראש על העזרה זה הלינק לעמוד שאני מסתכל בו דרך אגב http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-net…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי כונן SSD חיברתי אותו והתקנתי עליו 7 windows רציתי למשוך מידע מההארדיסק הישן אז חיברתי אותו שוב חשחיברתי את ה-SSD הופיע לי ההתראה mbr error 1 כרגע אני מצליח לעלות את הווינדווס רק עם הדיסק של windows ביפנים... ניסתי לעשות את זה... ולא עבד... ניסתי לעשות גם את זה באמצעות התוכנה... וגם לא עבד... ניסתי לעשות את זה... הגעתי עד לעניין system recovery tools ראיתי שאין לי אפילו לסמן מערכת הפעלה כמו שהוא הראה בסירטון... סימנתי את ה-...Use recovery tools פקודה ראשונה עבדה לי פקודה שניה הביא ה לי error מישהו יכול להסביר לי איך אני מסדר את זה??????????? :embarrassed:
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי עם בעיה ישנה שאני כבר התייאשתי ממנה אך אני עדיין רוצה לפתור אותה. יש לי קריעות תמונה במחשב בסרטים ומשחקים וזה ממש מציק ומפריע, מה ניתן לעשות? לפי מה ששמתי לב זה כמאט על כל המסכים בבית. למשהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לנקות מחשב מאבק? כל כמה זמן צריך לבצע ניקיון? אילו תרסיסים\מוצרים מומלצים אני צריך לקנות על מנת לקבל ניקיון טוב? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 , לאחר הפרמוט אני נכנס למחשב שלי ,ואחד הכוננים הקשיחים נעלם http://srv2.jpg.co.il/3/562138b5d95ea.jpg מדובר בכונן K בבקשה תעזרו לי להשיבו לחיים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שבצעתי שדרוג (אוטומטי, חינמי) לחלונות 10, ה ICON-ים על שולחן העבודה ענקיים ומסך המחשב DELL2407 אינו מזוהה... איך מקטינים את האייקונים, איך מגדירים/מעדכנים את מסך המחשב בחלונות 10. תודה למסייעים...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
כל תוכנה מראה אחרת.. בתוכנה speedfan זה די ניראה הכי מפחיד מה זה גם auxtin הזה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום וברכה, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(אני יכול לעבוד שעות עם המחשב בלי שום תקלה) אך התצוגה איטית…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב Dell Precision Tower 5810 שאם אני מוסיף לו כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 295, בנוסף ל- NVS 310 שבא עם המחשב, אני מסוגל לחבר לו 3 מסכים ואני רואה תצוגה בשלושתם. הבעיה מתחילה כאשר אני מפרמט את המחשב, מתקין דרייבר של Nvidia עדכני, והוא משדר תצוגה רק או מכרטיס אחד או מהשני, כשאת האחר מערכת ההפעלה מנטרלת בטענה שיש שגיאה. איך אפשר לגרום לכך שהמחשב יעבוד עם 2 כרטיסי מסך כמו במערכת הפעלה שבאה מהמפעל? מדובר על Windows 7 sp1 מעודכן.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש מידע על זה, אבל לא מצאתי אז אני פונה אליכם אולי משהו יודע איך פותרים את זה. שידרגתי מוינדוס 8 עם רשיון חוקי לוינדוס 10 (לפי מה שהבנתי השדרוג הוא בחינם) ועכשיו הוא מקפיץ לי כל הזמן הודעה שהרשיון עומד להסתיים. כרגע הוא אומר שהרשיון לא יהיה תקף עוד שבוע וכדי לקבל רשיון חדש אני צריך לעדכן לגירסה ההכי עדכנית, אבל גם אחרי שהתקנתי את כל העידכונים הוא מציג את ההודעה הזאת, האם הכוונה היא גם לגרסאות beta?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי מחשב HP PROBOOK - לפטופ. על המחשב מותקן ווינדוס 10. מאז התקנת הווינדוס הכל עובד מצוין למעט בעיה אחת שחוזרת כל הזמן. כאשר אני סוגר את מכסה הלפטופ (ה LID) המערכת מוגדרת להכניס את המחשב למצב שינה - SLEEP. אולם, הרבה פעמים לאחר סגירת המכסה, המחשב מאתחל את עצמו ולא חוזר לנקודה בה עצר טרם נכנס למצב שינה. הדבר מתברר לי כל פעם בשל 2 סיבות: 1. כלל התוכניות שנותרו פתוחות אינן פתוחות. 2. ב - EVENT VIEWER מופיעה השגיאה הבאה (היא מופיעה שם המון המון פעמים) ולכן מצורף צילום המסך שיראה אותה: [ATTACH=CONFIG]9847[/ATTACH] אשמח לסיוע בפתרון הבעיה - היא מעיקה! תודה רבה, אורי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה עם מצב השינה,אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא יוצא ממצב שינה לבד תוך 20 דקות בערך
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם asus maximus viii hero ויצא עדכון ביוס חדש ללוח (בגרסה המקורית הכל עבד פיקס) וכמובן שעדכנתי, העדכון עבר בהצלחה ולאחר שהמחשב עלה פתאום עשה לי מסך כחול בשגיאת memory management ...כמובן שבינתיים החזרתי לגרסה המקורית וכרגע עובד רגיל. העדכון יכול לגרום לשגיאה הזו?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
לא בטוח אם כאן או בפורום שפות \ HTML. יש לי קובץ StickyNotes.snt, עם הרבה רשימות בעברית, שניסיתי לשחזר ע"י הדבקה בתיקייה (App data \ roaming וכו'). מעלה את הסטיקי נוטס - חלק מהפתקים הקטנים מוצגים כרגיל, השאר לא מוצגים. כל המידע עדיין בפנים. פותח את הקובץ בNotepad, אפשר לראות מילים באנגלית כרגיל: day of the tentecle\par monster bash\par \lang1037\f0\rtlch\par } uts\par ys\lang1037\f0\rtlch\par \lang1033\f1\ltrch aquaria\par jamestown\par עברית מוצגת כ \lang1037\f2\rtlch\'ee\'e3\'e5\'e1 אם אין אפשרות לשחזר את הסטיקינוטס, יש אפשרות לפחות לתרגם את התוכן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קיבלתי ווינדוס 8.1 ואהבת חיי היא תפריט ההתחל (ובעיקר שהמסך המציק הזה של ווינדוס שמונה לא יעלה כל פעם שאני לוחץ WIN KEY), למיטב ידיעתי בווינדוס 8.1 יש אפשרות לשים את תפריט ההתחל הקלאסי (כמו ב7 וXP) אך מצאתי בגוגל רק מדריכים עם תוכנה שנקראת clasic shell. אני מעדיף לשמור את המחשב עם מינימום תוכנות ולכן אם מישהו יודע איך לשים את התפריט ההתחל ללא הורדת תוכנה חיצונית אודה לו מאוד. אגב אם אין אופציה כזו ואני סתם ממציא תגידו...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שניתקע רנדומלית לחצי דקה ומשתחרר, זה קורה בזמן גלישה בפייסבוק ויוטיוב, חוץ מזה אין כלום על המחשב, עשיתי SYSTEM RESTORE נקי, התקנתי את כל הדרייברים מהתחלה, ביטלתי HARDWARE ACCELERATION בדפדפן, לא ראיתי משהו שקשור לבעיה ב EVENT VIEWER, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לבדוק? חשבתי לבדוק את הכרטיס מסך תחת עומס, אבל אני רק גולש בפייסבוק, ולא עושה משהו כבד
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי מחשב ישן בן 6 ששכב באחסון שנתיים, לפני הוא עבד טוב. הוצאתי אותו ולאחר ניקוי אבק ניסיתי להדליק, המאווררים מסתובבים אבל אין תמונה. ניסיתי להדליק לאחר ניתוק זכרונות \ HD \ כרטיס מסך...אותה תוצאה - מאווררים מסתובבים אבל אין תמונה, אין שום צפצוף רעיונות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
סיפור קצת מורכב: יש לי חבר שאני מדבר איתו הרבה בסקייפ והוא תמיד מתלונן שהוא שומע רעש סטטי חזק ברקע בזמן שאנחנו מדברים וזה ברמה בלתי נסבלת. כמה שלא ניסינו לחפור בהגדרות של כרטיס הקול, לא מצאנו דרך לסדר את התופעה... באיזה כלים אני יכול להשתמש כדי לאבחן את התקלה? אולי התקלה במיקרופון עצמו, יש תוכנה שאני יכול להפעיל אותה שתנטר את השמע המגיע מהמיקרופון ותוכל לדרג טיב איכות ההקלטה שלו? אם הבעייה היא בלוח עצמו, איך אני יכול לעלות על זה? יש לציין הלוח הוא לוח ASUS Z170 PRO GAMING חדש שנקנה לפני פחות מחודש, וההתקנה של ה- WINDOWS נקייה, עשיתי אותה ביום חמישי שעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נתקע לשניה פה ושם. העכבר לא זז והקול נמתח לשינה בעיקר בזמן צפיה ביוטוב אבל גם בעת האזנה לרדיו אינטרנטי. אז לא בטוח שזה קשור. זה קרה גם עם חלונות 8.1 (וגם עכשיו בחלונות 10). מה צריך לבדוק? יכול להיות שזה בגלל כונן ה-SSD שהמערכת מותקנת עליו? (C400 של MICRON)
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני לא יודע מה קרה אבל משום מה רב התוכנות שמותקנות אצלי "נעלמו" מהstart menu ואם אני מתחיל להקליד את השם שלהם אז הם מופיעות אבל עם אייקון בהיר במיוחד כשמריצים אותם אז הן עובדות כראוי מישהו יודע מה הסיפור ולמה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש עם לוח אסוס H110-D3 כאשר אני מחבר את המסך בכבל מסוג DVI יש תצוגה בזמן הפוסט אבל ברגע שחלונות 8.1 מתחיל לעלות המסך הופך שחור. את העכבר רואים על גבי הרקע השחור. חיבור D-SUB עובד טוב וגם HDMI. האם זו בעיית הגדרה במאפייני התצוגה של חלונות או של המתאם הגרפי?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום האנטי וירוס שלי לא הופעל (הפעלת אקטיבציה) יומיים וניראה לי שיש לי וירוס: 1) אני לא יכול לכתוב במקלדת רק בווירטואלית 2) אני לא יכול להעביר קובץ רק ליצור קיצור דרך 3) לחיצה כפולה על קובץ פותחת את המאפיינים של אותו קובץ במקום לפתוח את הקובץ עצמו 4) לחיצה על קישור בכרום בכל אתר מורידה לי קובץ HTML במקום להיכנס לאתר הפעלתי אנטי מזיקים (ANTI MALWARE) ואת האנטי וירוס של מיקרוסקופ אחרי הבעיות הנ"ל ולא עזר יש לי חלונות 7 אולטימטיבי ונראה לי שמיקרוסקופ לא תשחרר עוד עדכוני אבטחה למערכת ההפעלה הזאת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-