תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אתמול חרשתי על הלוח הידכנתי כשה אני מתקין ווינדוז הור רואה לפי 4טרה וכשה אני עושה רייד רק 2.5
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי ההוראות המוגבלות על הסידי של הלוח, הוצאתי דרייברים על דיסקט שאמורים לגרום ל Win2k לזהות את הדיסקים של ה serial ata. אבל הדיסקט הזה הוא לא דיסקט bootולכן אני תקוע. מישהו יודע איך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש שיש לו רק דיסקים מן הסוגהאמור? בביוס הדיסקים מופיעים יפה מאד. בתודה מראש maurice.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש בן שנה עם כרטיס GEFORCE8600GT מערכת הפעלה XP עד היום שיחקתי במשחקים ללא בעיה ופתאום לאחרונה אני משחק כמה דקות והמחשב פשוט נכבה פתאום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קרה לי לא מזמן.. אני חושב שכרטיס מסך הלך... אבל אני צריך חוות דעת... כשאני משחק אחרי איזה 5 דקות.. המשחק נתקע.. (כל משחק כבד).. ואז פתאום יש לי מלא דברים כאלה על במשחק.. לדוגמא.. תמונה מהמשחק Half Life 2 .. ועוד אחת למישהו יש עצות? אולי אבק? הכרטיס נדפק? חיבורים לא טובים? נ.ב. הבעיה מופיע רק במשחקים.. על שולחן העבודה זה לא מופיע.. אשמח לקבל עצות...
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
המחשב שלי הפך ממש איטי במשחקים אפילו במשחקים הישנים כמו Age of Empires III . בנוסף לבעיה הזאת יש עוד בעיה מוזרה, אני יכול להתקין תוכנה מסויימת ולאחר כמה ימים, היא תראה שגיאה בעת פתיחתה ולא תיפתח יותר עד מחיקתה והתקנתה מחדש. אני כבר מיואש מהמחשב ושואל אתכם מה ניתן עוד לעשות. תודה. מפרט המחשב: מעבד E8400 לוח - אם P5Q כרטיס מסך HD4870 זיכרונות OCZ 4 GB ספק קרוסייר 750 וואט וכונן קשיח של WD
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI ממחשב לטלוויזה עכשוי שאני מחבר אותם ומדליק תמחשב התצוגה נראית לי על מסך הטלוייזיה על לקטע של STARTING WINDOWS ואז זה עובר למסך מחשב שאני נכנס להגדרת בכרטיס מסך{NVIDIA GEFORCE GT 430 1 GB DDR3] יש לי שמה DUALVIWER ולא רשום שום דבר על חיבור דיגיטלי צריך עזרה ממישהו שיודע נ.ב שאני מוציא תכבל VGA ומחבר ת HDMI ואז עושה ריסטרט רואים רק בטלוויזה ושנדלק המחשב וההיונדוס אז אני מחבר ת VGA ורואים בשתי המסכים יענו כל פעם שאני ירצה שיראו בשתי המסכים אני יצרך להוציא תכבל VGA ואז להכניס תכבל HDMI ושיעה הווינדוס רק אז אני יוכל להכניס תכבל VGA צריך עזרה כל הפרטים בחתימה שלי TOSHIBA 32</blockquote>נ.ב האם בכל VGA מפריע לכבל HDMI אני יצטרך לנתק אותו יענו ואז לחבר תמיד …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב מסוג פנטיום MMX במהירות 233MHz עם 128 מ"ב זיכרון. החלפתי עכבר לאחר שזה שהיה מותקן התקלקל, מאז כבר חודשים ארוכים יש לי בעיה ממש מוזרה: בכל פעם שמכבים את המחשב או עושים ריסט, בהפעלה הבאה המחשב לא שומר את הגדרות העכבר ולא מזהה אותו בכלל. בדקתי במנהל ההתקנים ותחת הסעיף "עכבר-> חיבור טורי תקני" יש סימן צהוב. כאשר אני מגדיר לו לחפש חומרה חדשה באופן אוטומטי המחשב מודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה, עושה ריסט והעכבר מזוהה. כמו כן גם השעון משתנה ואני צריך לכוון אותו כל פעם מחדש. מערכת הפעלה היא Windows 98, העכבר הוא עכבר פשוט ומחובר ע"י יציאת COM. מה עושים כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הסיפור המפורט של התקלה: יש לי מעבד Athlon XP 2600+ שהמהירות הרגילו שלו היא באיזור 2.0GHz ( ככה המחשב עבד יותר מ4 שנים ). לפני חודש רציתי להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (שמסתבר שלא תמך בsata 1), אבל תוך כדאי נסיונות להתקין אותו, עשיתי עדכון של bios וגם שיניתי מס' הגדרות של bios וכו'. בסוף החלפתי להרדיסק אחר שכן עבד. אחר כך ראיתי שהמחשב עובד בהגדרות default של bios 1.1GHz . ניסיתי לשנות הגדרות ובסוף הגעתי למצב שהמחשב בכלל לא עולה. לקחתי אותו למעבדת אייבורי שם עשו איפוס של Bios (לא הכרתי את זה בעצמי לפני זה), הטכנאי ניסה לעלות את המהירות של СPU וגם לא הצליח והציע לי להחליף את הספק כוח במחשב, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל גם זה לא עזר... כרגע המהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם המחשב ככה בכיף פתאום הוא נתקע בלי שום סיבה הוא נתקע לאיזה 10 ששניות ואז חוזר לעצמו...זה מכניס לי עצבים... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש את שני הצפצוצים של ההדלקה מאז שהמחשב אצלי אבל אין שום דבר שמופיעה על המסך זה אמור להיות כדבר פשוט ולי זה כיאלו תסבך ומלחיץ אותי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני לא נוגע במחשב אחרי 20 דקות המחשב נתקע ואי אפשר לעשות בו כלום ובגלל זה אני לא יכול להשאיר את המחשב להורדות בלילה מפרט: מעבד:p4 2.4 זכרון:mb 256 400mhz כרטיס מסך: powercoler radeon9600pro לוח אם:intel d845gebv2 ספק:ג'נרי 280w בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו שמתי לב הבדל רציני שקורה לי בין וידוס 2000 ואקס.פי 2000 עובד לי מצויין אבל באופן הויזואלי הוא גרוע מאוד אבל באקס פי יש לי בעיה אחרי חודש הוא מתחיל לזוז לי כמו צב! הכל זז לי מאוד לאט ומבחינת להשאיר את המחשב דלוק לרוב אני משאיר אותו דלוק ימים ב2000 הכל היה עובד רגיל גם אחרי ימים שהוא דלוק ובאקס פי הכל מתחיל להיות לאט לאט גרוע! עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא למשל שאני לוחת על האקספלורר להכנס יש לי מעין delay כזה של 10 שניות לפני שהוא נכנס לי לאקספלורר איך אני מתקן את זה? זה קורה לי בכל התוכנות! כל תוכנה שאני מפעיל יש לה delay מסויים עד שהיא בכלל מתחילה לחשוב בשביל להפתח! אנא עיזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, לאחרונה במחשב שלי ה CPU גבוה ,מה שגורם להאטת המחשב ולתקיעתו לעיתים ממה יכול לנבוע CPU גבוה חוץ ממספר גדול של תוכנות שפועלות בו זמנית? מצפה לתשובה במהרה בתודה, קובי
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Motherboard Name: MSI RC410M H (MS-7173) מסך כחול הופיע לראשונה לאחר שהחלפתי לוח אם באייבורי (לפני חודש). בידיוק בגלל אותו מסך כחול ואחרים שהתלוו אליו. והנה זה מופיע שוב. BUGCODE_USB_DRIVER STOP: 0x000000FE (0x00000004,0x88D05008,0x89BDEE08,0x00000000) גם אני מרגיש את המוצרים של אייבורי על בשרי......
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אז ככה. יש לי מעבד AMD 1800+ ATHLON ולוח של גיגביט ו512 זכרון רם... המארז מקורר ולא נראה לי שיש התחממות יתר.. בדקתי בwindows takmanager והזכרון מתמלא גג עד 250 (מתוך 500..) גם המעבד לא מתאמץ יותר מדי... ובכל זאת המחשב נתקע כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו (פיזית, מהכפתור כי המחשב לא מגיב). מישהו יכול לעזור? אה, ויש לי WinXP PRO...
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הבעיה היא ככה, אני מנסה להעתיק קובץ AVI ששוקל בסביביות ה 680MB מהצורב לכונן הקשיח שלי, אחרי איזה דקה שזה מעתיק , המחשב נופל ורושם את הדבר הבא: http://www22.brinkster.com/infiniteil/er2.JPG (אם זה לא פועל: לפתוח חלון חדש, להעתיק ולהדביק..), הכל אצלי תקין (http://www22.brinkster.com/infiniteil/er1.JPG)... הצורב הוא Lite-On x52x32x52 הדיסק קשיח הוא: Maxtor 40gb 7200RPM תודה לכל העוזרים. וחג שמח !!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו אנשים יש לי 2 זכרונות 128 כל אחד במהירות של 2100 (266) עכשיו אצלי במערכת הם פועלים במהירות של 133 מגה הרץ בלבד!! מה אני עושה?!!? איך אני מביא אותם למהירות שבה הם אמורים לפעול!?!? זה אומר פי 2 יותר ביצועים! אני חושב שזה בגלל שהיחס בין הזכרונות למעבד.... המעבד שלי פועל בבאס של 100 מגה הרץ כלומר גם הזכרונות פועלים באס הזה ובגלל זה הם ב 133 במקום 266 לא? חוץ מזה יש דבר כזה זכרונות 133 בפנטיום 4!?!?!? יש לי P4 1800 ואני חושב ש 133 כבר לא תואם למעבדים האלו מאז ה P4 1700... מה אני עושה? יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, כאמור בכותרת - המחשב מנסה לעלות (אין תצוגה על המסך) במשך כחמש שניות, "מכבה" את עצמו (שני המאווררים מפסיקים לעבוד - של לוח האם והספק כוח), ואחרי עוד כמה שניות נדלק ומנסה לעלות שוב. זה ממשיך עד שאני עושה hard shutdown או מנתק מהחשמל (נדלק-נכבה-נדלק). זה משהו שקרה כבר כמה פעמים בעבר, בלי דפוס מסויים, פעם בכמה חודשים. באחת הפעמים הראשונות ניסיתי לנתק את אחד ההארד דיסקים (רגיל, לא ssd, של seagate. יש ssd בנוסף) והמחשב הצליח לעלות, ומאז כשזה קורה אני מנסה לנתק/לחבר אותו (את הרגיל) עד שזה בסוף "מסתדר", עד הפעם הבאה. אז היום זה שוב קרה, רק שהפעם זה התחיל ממסך כחול (לא משהו שקורה לעתים תכופות), שאחריו המחשב לא עלה. ניתקתי את ההארד דרי…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח ברצוני לברר לגבי לוחאם ג'יגה ביט + ציפסט nforce4 ultra. האם במצב עבודה נורמאלי הציפ עובד בטמפרטורה 70 מעלות צלסיוס ומעלה או שהטמפרטורה מצביעה על בעיה של תוכנה/חומרה? האם הטמפרטורה הנ"ל גורמת לכיבוי המחשב? הטכנאי בחנות אמר לי שהטמפרטורה נורמאלית מעבד AMD 939 דגם 3200 זיכרון 1GB A-DATA כ. מסך ג'יגה ביט 6600
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?
-
- 14 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה הוספתי סטיק של חצי ג'יגה למערכת שלי, ומאז גם לפי העין וגם לפי תוכנות ניטור הביצועים דווקא ירדו. [ שני הסטיקים זהים, 512 DDR של A-DATA בעלי אותם צ'יפים במהירות 400, מוגדרים בביוס לעבוד על 2.5 ] מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עוד מימי ה Geforce II Mx שלי וגירסאות 2x, לא הצליחו לפתור את הבעיה המוחלטת של קצב הרענון במשחקים ספציפיים. כיום, אני אוחז בכרטיס מסך נוסף מבית Nvidia (ג'יטע 6600 בממשק פאקי-אקספרס) והדרייבר הרשמי העדכני ביותר (66.93), עם ביצועים חביבים מאוד, אבל ההגבלה ל 60 הרץ במשחקים כדוגמת Doom III ושאר כותרי OpenGL, פוגעת בהנאה קשות. הריצוד מחרפן אותי, שלא לדבר על הגבלת ה V-Sync. אם אינני מפעיל אותה, כל הגרפיקה משוסעת ומזוויעה. כותרי Direct 3D נראה שמסתדרים היטב עם פונקציית ה Override המובנית בתפריטי הדרייברים של Nvidia. איפה איבדנו את הדרך? האם הגיימרים בעולם מפגינים אדישות כלפי התופעה? האם לכל הגיימרים יש מסכי גביש? מה נסגר?... עד מתי תוזנח התמיכה ב OpenGL?
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE כרטיס מסך: ATI 5XXX לפני שעידכנתי את כרטיס המסך הכל פעל כשורה. ניסיתי כבר כמעט הכל: א. הסרת כל הדרייברים והתקנה מחדש של הדרייבר הכי מעודכן. ב. המחשב שלי עומד בדרישות של ה-AERO ג. פעלתי עפ"י מדריכים ביוטיוב ד. אפילו פעלתי עפ"י מדריך שפורסם בפורום הזה שוטם דבר לא עזר יש משהו שלא ניסיתי ?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למיטב זכרוני קנינו בעבר, ביחד עם המחשב, שני מקלות זכרון של 1 גיגה האחד. כלומר, 2 גיגה בסה"כ. היום כשבדקתי ע"י לחצן ימני על my computer ואז properties ראיתי שיש רק 1 גיגה של ram שם. כמו כן, פתחתי את תוכנת hwinfo32 ושם ראיתי שיש שני מקלות של 512 מגה, האחד, כלומר 1 גיגה בסה"כ. זה היה ניראה לי מוזר, כי שוב, למיטב זכרוני, שמתי לב שאכן היו לנו בעבר 2 גיגה של ram. כאשר בטלתי אפשרות של חדירה שלא ברשות לביתנו, פתיחת מארז המחשב והוצאת שני המקלות של 1 גיגה האחד והחלפתם בשני מקלות של 512 מגה האחד, סגירת המארז, החזרת כל החוטים למקומם ופתיחת המחשב מחדש -- החלטתי פשוט לפתוח את המארז בעצמי ולבדוק שם בפנים. ראיתי באמת שיש שני מקלות של זכרון. הוצאתי אחד מהמקלות ועליו היה רשום משהו כזה: kvr…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-