תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הי, אתמול בערב הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך שלי מהאתר של leadtek יש לי (7900GT של LEADTEK). השארתי את המחשב דולק כרגיל ,וכשהתעוררתי בבוקר המסך הראשון שראיתי הוא המסך ההתחלתי, בו מופיע הסמל של ווינדוס אקספי ושהוא כאילו טוען את מערכת ההפעלה. לחצתי על ריסט ואז המסך הראשוני אמר שיש איזושהיא בעיה בהתקנת חומרה או תוכנה ואז הוא כאילו מריץ שעון 30 שניות ואז שוב עלה המסך שבו הווינדוס נטען .אבל שוב המערכת לא עולה זה פשוט נתקע על המסך הזה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מפעיל מחדש את עצמו פעם ביום. לא בצורה הרגילה אלא בבום... נכבה ונדלק כאילו ריסט! במהלך משחקים כבדים (רגילים NFS, SCARFACE...) המחשב עושה ריסט בזמנים שונים: פעם אחרי דקה מהפעלת המשחק ופעם אחרי שעה של משחק רצוף... זאת בעיה שהתחילה לא מזמן!, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים החדשים והדיירקט איקס הכי חדש... וזה לא עזר!.. אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך (ATI RADEON 9550 256MB) ... בגלל שבזמן משחקים זה קורה יותר הריסטים! יש למישהו רעיון לפני שאני הולך לחנות וקונה כרטיס מסך חדש ואולי זה גם לא יפתור את הבעיה ? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש , הרכבתי והתקנתי מערכת הפעלה. המחשב נכבה בצורה פתאומית, בזמנים שונים, לפעמים אחרי קצת זמן פעולה ולפעמים הרבה. אין ERRORS שמופיעים לפני או אחרי הכיבוי ואין מסכים כחולים, הכיבוי פתאומי לחלוטין. הפעלתי את המחשב במצב DOS כמה שעות והוא נכבה פעם אחת מתוך שלוש הפעלות ארוכות. התקנתי מערכת הפעלה מחדש ואת כל הדרייברים. - עדיין נכבה. הרצתי את MEMTEST ולא היתה בעיה. כעת אני בודק עבודה עם ספק אחר ישן יותר. אשמח לקצת עזרה ...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה מערכת הפעלה windows xp sp2 לוח אם ישן יש בו שתי יציאות usb1 אתמול עבדתי במחשב בקיצר פתאום המודם ale 130 התכבה ולא עבד חשבתי בעיה במודם חיברתי התקנים אחרים כלום לא עזר. שום התקן לא עבד. איפסתי את הביוס כלום לא עזר נאדה גורניש איפוס על ידי ג'אמפר בקיצר. ניסתי לחבר כרטיס usb חיצוי pci גם זה לא עזר לי היציאות האלה גם לא עובדות הווינדוס בכלל לא זיהה תכרטיס ואל אמר כלום על חומרה חדשה התקנתי את זה עם דיסק דריורים. שאני מחבר נגיד תמודם לשנייה נדלק האור ואופ מתכבה. גם האמ פי שלשו נגיד או כל התקן אחר שום דבר לא עובד. שאני מחבר לכרטיס החיצוני זה מתחיל להבהב מו מטורף הנורה של המודם. חברים זה ממש חשוב ודחוף לי מה הבעיה? ולא פחות חשוב איך אני פותר את זה? אני לא יכול הלטעין…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם הנתונים המשוערים הבאים: פנימי: 256 מגה. HD: 40GB מעבד: 2.4 המחשב היה נגוע בוירוס אשר הופץ לפני כחודש דרך האייסיקיו. היום התקנתי עליו מע' הפעלה של וינדווס XP, אך ההתקנה על גבי הדיסק הקשיח התבצעה דרך מחשב אחר, מפני שמחשב זה לא נתן לי יכולת להפעיל את הדיסק באופן אוטומטי (דיסק ההתקנה של וינדווס). ההתקנה עברה בהצלחה יתרה עם כל מה שכרוך בכך. לאחר מכן כאשר שמתי את הדיסק הקשיח במחשב המקורי, הוא העלה את מסך ההמתנה של וינדווס XP ולאחר כ- 5 שניות הפעיל עצמו מחדש. הפעולה הנ"ל חוזרת על עצמה אינסוף פעמים כל עוד אני משאיר את המחשב דלוק. מה הבעיה ומהם דרכי הפתרון?? תודה אנשים !
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4 HT היום פתאום אני סתם מסתכל באוורסט אני רואה 1679 איך זה הגיע לשם WTF ???????? סתכלו תמונה: אם זה קשור לפני שבוע עשיתי ניקיון והוצאתי תגוף קירור של המעבד והחזרתי אותו אולי משהו שם או שזה לא קשור?? מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כשאני לא נוגע במחשב אחרי 20 דקות המחשב נתקע ואי אפשר לעשות בו כלום ובגלל זה אני לא יכול להשאיר את המחשב להורדות בלילה מפרט: מעבד:p4 2.4 זכרון:mb 256 400mhz כרטיס מסך: powercoler radeon9600pro לוח אם:intel d845gebv2 ספק:ג'נרי 280w בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי בעיות עם המחשב (מזמן) וניסיתי לעשות כמה דברים בביוס ובסוף הרסתי הכל. אחרי זה עשיתי שזה יכניס להכל הגדרות ברירת מחדל ולא עלה לי הוינדוס... הלכתי לחבר פירמטנו את ההארד דיסק שלי הכל עבד אצלו יפה...הגעתי לבית שלי בחזרה חיברתי ושוב הוא לא עולה... הוא נתקע בשלב שהוא אומר ככה: verifying dmi pool data boot from cd : boot from cd : תקוע!..מה עושים.? כמעט שכחתי..לפני זה הוא רשם לי הכנס דיסק מערכת ולחץ enter!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הכנסתי דיסק SATA2 של Western-Digital, דגם WD2500KS. לאחר פירמוט התקנתי את מערכת ההפעלה על הדיסק (XP), חיברתי אותו כראשי וניתקתי את הדיסק הישן - דיסק IDE רגיל ואיטי. הדבר המוזר הוא שהדיסק החדש עובד הרבה יותר לאט מהדיסק הישן. אני רואה את זה בעיקר במשחקים שהיו עובדים לי חלק לחלוטין, עכשיו מקרטעים בצורה נראית לעין. למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לזה ואיך מטפלים בבעיה? בתודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו התחממות אבל זה לא, יכול להיות שזה בעיות עם הספק אבל זה קצת מוזר לי.. המפרט שלי בקצרה: A64 3800+ X2 939 1.5GB ראם שמורכב מארבעה סטיקים- 2 של 256 ו-2 של 512. לוח של ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ASUS X1950PRO ספק כוח של HEC 300 וואט. אני יודע שהספק הוא הרבה מתחת לדרישה של הכרטיס, אבל במשך יותר מחודש הוא הריץ את המחשב כמו גדול ואפילו קריסה אחת לא היתה. בשבוע האחרון התחילו בעיות מוזרות. הוינדוס לפעמים קורס והמחשב נתקע בבדיקת הזיכרון בהתחלה (בדקתי את כל הסטיקים בנפרד- זה לא הם). אחרי שאני מכבה אותו לעשרים דקות הוא סוף סוף עולה ובמזל הוא לא קורס ככה שוב. במשחקים המחשב קורס אבל בכל פעם בצורה אחרת: פעם הוא פשוט עושה מסך כחול ועושה ריסט, פעם המשחק נתקע וא…
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי חברה הצורב שלי נתקע פיסית בזמן שהוצאתי דיסק (אין לי מושג איך זה קרה), ניסיתי להוציא אותו (eject) דרך המחשב שלי ודרך הכפתור שבצורב אבל כלום לא קרה דחפתי אותו למקום שהוא אמור להיות ומאז הוא תקוע שם והוא לא קולט גם מהeject של המחשב שלי וגם מהכפתור שבצורב. יש למישהו מושג איך להחזיר אותו למקום שהוא כן יפעל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שהזמנתי הוא ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? כשהמחשב הגיע הביתה בדקתי תכרטיס מסך והיה כתוב : x1950 series וגם ראתי שכתוב במהירות שעון 702mhz ממקום 1400 אז השאלה שלי האם שמו לי תכרטיס הנכון?
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום! כבר זה זמן מה שאני סובל מקריסות חוזרות ונשנות (כמה פעמים ביום) במחשב שלי. לפני כמה ימים זה הגיע למצב שעברו אולי 20 שניות מאז שמערכת ההפעלה (WINXP) סיימה את טעינתה והמחשב קרס. פרמטתי את המחשב לחלוטין. חשבתי אולי הבעיה נפתרה אך היא ממשיכה, אומנם בתדירות פחותה יותר אך עדיין קיים ומפריע לי, כמו שצויין, כמה פעמים ביום. בנוסף לפעמים, כשהווינדוז נטען, מסך הטעינה (בו רואים את הסמל ויש בר עם ריבועים כחולים, אני חושב, שזזים כשהווינדוז נטען) נתקע ואני צריך לבצע ריסט ידני. בצעתי ניתוח קבצי MINIDUMP אבל הוא מראה שיש כך כך הרבה בעיות שזה לא הגיוני. בעיה בNPFS, WIN32, NV4DISP ועוד. בדיקת זכרון עם MEMTEST שבאה צרובה בביוס עם לוח האם שלי, צלחה ולא היו תקלות. יש למישהו מושג המ זה יכ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS 925X התומך בזכרונות DDR2 533 MHZ הCL הנמוך ביותר שמצאתי הוא 3. האם יש זכרונות 240 פין בCL נמוך ואם כן האם יש עדיפות לסוג מסויים תודה
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב, פנטיום 3 אשר אינו מחובר לאינטרנט. עד לעכשיו הוא פעל נהדר וכשבאתי להדליק אותו הוא נותן לי פתאום הודעה כזאת: 162 configuraion error. tht RF-ID has changed. system-security-keyboard is locked. 176 the system hes been tampered with. torn power to your system off and then on. your system is now locked. מצב זה עולה על ההתחלה בדיוק איך שאני מדליקה את המחשב, הוינדוס לא הספיק לעלות אפילו ואז המחשב נעול, המקלדת מצפצפת שלוש פעמים וזהו, אין אפשרות להכנס לביוס ולא לעשות שום דבר אחר. החלפתי מקלדת, החלפתי עכבר ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אתי.
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, לאחרונה במחשב שלי ה CPU גבוה ,מה שגורם להאטת המחשב ולתקיעתו לעיתים ממה יכול לנבוע CPU גבוה חוץ ממספר גדול של תוכנות שפועלות בו זמנית? מצפה לתשובה במהרה בתודה, קובי
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו... אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים. וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונות פשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקה יש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי הכונן שלי עושה בעיות הוא קורא כל דיסק אחר אבל אני מכניס דיסק דיוידי כלשהו והוא לא קורא ואל תתחילו פה לומר אולי הוא לא כונן דיוידי וכאלה כי הוא כן כונן דיוידי מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק (פיפא 2006, קאונטר סטרייק) המשחק מתכבה לי באופן אקראי, מה יכולה להיות הבעיה? אם אתם חושבים שזה בגלל הכרטיס מסך אז כבר החלפתי לפחות 5 דרייברים ולא עזר...
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אולי ההגדרות מגזימות מידיי.... לא נגעתי בהן אגב, אבל אולי הן לא מותאמות לחומרה שיש לי יש מצב?? מפחד מהצהוב, וגם היה כמה פעמים אדום בMOTHER BOARD,,,,53 מעלות אתמול. לא עשיתי שום OVERCLOCK רקש שתדעו תודה אוהד קישור לתמונה שמסבירה הכל:
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הבעיה נמשכת דיי הרבה זמן, בהתחלה חשבתי שזה התנגשויות חומרה, וכו' וכו' המליצו לי לעדכן את הביוס, [ עודכן בהצלחה, רק חבל שלא מצאתי עדכון מהשנה או שנה שעבר רק מ 2003 ] , בכל מקרה, שקלתי שיש התנגשויות בין הכרטיס קול של C-media ובין הכרטיס מסך של , NVIDIA GeForce FX 5200 עליתי לKSP, לבדוק את העניין כי הופיעו לי כל מיני הודעות מוזרות על power hardware monitor משו כזה וכל מיני בעיות עם ההרידסק, אז בקשר לבעיה האחרונה הם טענו שכל הצפצופים שלי נובעים שאחד הקליפסים של התושבת של המאוור מעבד היה פתוח ושאין שום בעיה , שבוע המחשב עבד חלק , בלי צפצוף אחד, בנתיים קיבלתי עד פס זכרון של 512, החלטתי לעשות ניסוי ולהחליף את הזכרונות אולי משם נובעות כל הבעיות שלי , ושוב, יומיים המחשב עבד חלק ב…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי חדש וכשאני מנסה להריץ משחקים כבדים יחסית, המשחק קורס ויש הודעת שגיאה, לפעמים אפילו אין הודעת שגיאה והמשחק פשוט יוצא.. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס? תודה
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?
-
- 14 תגובות
- 672 צפיות
-