תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של toshiba דגם sattellite c855-10j והמחשב נמצא בידי כבר קרוב ל 4 שנים + - ועד שלשום לא נתקלתי בבעייה של רעש מהמאוורר שנמצא בפנים המחשב וכשחזרתי מהאירוע ואז ניגשתי למחשב ואז המאוורר הפנימי שלו התחיל להרעיש עם הפסקות בין לבין אבל היום כמעט ואין הפסקה יש לציין שאני שומר עליו טוב טוב כל 3 חודשים אני מנקה אותו מאבק ואף פעם המחשב לא נפל ולא קיבל שום מכה והשאלה שלי היא מה אתם הייתם חושבים איפה הבעייה נמצאת האם המאורר הלך או שצריך רק לשמן אותו כי הקטע הוא שאיאפשר להגיע למאורר ככה בקלות ואני אין לי ידע בדברים כאלה ולכן אני מבקש פה סיוע בבקשה פשוט אני מתלבט אם לקחת אותו למעבדה או לא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, Win7 מע' הפעלה, 64 ביט. בניסיון לעדכן תוכנת אנטיוירוס של avg מתקבלת הודעת שגיאה שבכותרת. בניסיון להתקין מחדש את ה avg או להתקין את האנטיוירוס של מייקרוסופט מתקבלת אותה הודעת שגיאה. לציין שבהתקנת ה win היו בעיות בביצוע update אך סודר ע''י התקנת כל מיני patch. כך שה update של win עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ספויילר הרמקולים והאוזניות מופיעים כאחד בהתקני השמע יש דרך לגרום להם להופיע בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב חדש (מהחודש האחרון) מהיום הראשון שקיבלתי אותו, אם אני שומע מוסיקה דרך WINDOWS MEDIA או דרך VLC או ביוטיוב או כל דבר אחר שיש לו סאונד - כל כמה זמן יש שנייהשתיים של שקט למרות שזה עדיין רץ. אלה אותם רמקולים שהיו במחשב הקודם ולא היה איתם בעיה במחשב הקודם. אני על וינדוס 10. יש כיוון מה זה יכול להיות שגורם לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה אתמול בלילה כאשר כיביתי את המחשב כרגיל. הוא כבה כרגיל אבל כאילו לא כיבה את החשמל שלו. ז"א המחשב סגור, המסך כבוי אבל יש חשמל. המאוורר עובד, הכונן הקשיח החיצוני עובד, אפשר לפתוח את מגירת הדיסק. אבל המחשב עצמו כבוי. לא עזר שום דבר שעשיתי כולל עדכון ביוס... רק להוציא מהחשמל. אבל גם אחרי יום שלם כשהחזרתי את החשמל הכל חזר לעבוד כשהמחשב עצמו כבוי. פרטי המחשב: I5 3570 MSI B75MA-E33 Samsung SSD 840 8 GB זיכרון Crucial Radeon HD 7700 אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ישן עם מעבד e 5500 ורציתי להחליף לe 8600 העם זה ישפר את המהירות של המחשב . אני רק גולש באינטרנט לא משחק משחקים
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
היי, במחשבי מותקנים שני SSDים של סמסונג: 850 Pro ו 850 Evo, כשעל הPRO מותקנת מערכת ההפעלה + RAPID מופעל. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש ווינדוס 8.1 64. הכל עובד בסדר, מלבד ההודעה הבאה שמופיעה עם הפעלת המחשב: "WMI Service is disabled. Enable?" ניתן לבחור "כן" ו"לא". 1. חיפשתי בגוגל, ולא מאתי פתרון לנושא. 2. גם לפני שאני לוחץ על "כן", כשאני בודק את המצב הservice, הוא מופיע כפעיל, ומוגדר לAutomatic (Delayed Start). 3. על פניו אין שום סימן לתקלות כלשהן. 4. התקנה מחדש לא פתרה את המצב. 5. הווינדוס מעודכן לחלוטין. 6. כל הדרייברים למיניהם מותקנים. כפי שרשמתי בהתחלה, אותו מחשב עם אותו 8.1 עבד ללא השגיאה הזאת עד ה…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
נתונים: מדפסת hp office jet 4500; מע' windows 7 ult. בסריקה מהמחשב ע"י תוכנת פקס וסריקה ב- windows הסריקה מתבצעת טכנית אך בתום הסריקה שם הקובץ אינו מופיע. (בתצוגה מוקדמת האפליקציה מציגה ע"ג המסך את המסמך שנסרק). אין בעיה בהדפסת מסמכים הנשלחים מן המחשב. המדפסת מחוברת בחיבור USB. תודה מראש למשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המחשב -- וינדוס 7 אני מעלה וינדוס - ולא נוגע במחשב - ואז אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט חשבתי שאולי יש בעיה עם הכפתור של ההדלקה וניתקתי אותו מהלוח (וגם של הריסט) וזה לא עוזר.. אין לי הודעות שגיאה ואין וירוסים. (גם בדקתי מתחים והכל תקין) יש למישהו רעיון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי את הלוח הזה שמאפשר להפוך מסך של מחשב נייד ע"מ להשתמש בו כמסך רגיל. (לינק למכירה באיביי) הלוח הגיע, חיברתי הכל, ועובד. יש תמונה והכל נראה סבבה. אבל ברגע שאני מחבר את המחשב הנייד שלי ללוח הזה דרך חיבור HDMI התמונה בשני המסכים נתקעת פעם בשנייה בערך. הינה הדגמה פשוטה של אנימציה במשחק (במסך המקורי של המחשב): https://drive.google.com/file/d/0BwuDacfTlIuULVd0NF9yMXNfak0/view?usp=sharing אותו דבר קורה גם במסך המאולתר הבעיה קיימת בשני המאיצים הגרפיים (Switchable graphics) גם במשחקים וגם בשולחן העבודה, דפדפן וכו'.. הכל על מקסימום ביצועים דרך אגב.. בדקתי 2 כבלי HDMI שונים, לא השפיע. בדקתי גם עם כבל VGA והבעייה לא קיימת! ניסיתי לחבר מכשיר GoogleTV מדגם Mk8…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת להוריד סרטון מהאתר הישראלי MAKO.CO.IL ?
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
כאשר אני טוען סרטוני וידיאו ביוטיוב לוקח להם משהו כמו 5-10 שניות עד אשר הסירטון פועל- ניסיתי במספר דפדפנים אותו הדבר. כמו גם כאשר אני מפעיל קובץ וידיאו שנמצא על המחשב לוקח לו כמה שניות לטעון ואז הוא קופץ קדימה (תלוי כמה שניות הוא טען את הקובץ). תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אבא שלי חושב שהמחשב שלו לא בסדר. תכנית שהוא צופה בה נתקעת, מה שלא קרה בעבר. לדעתי זה לא קשור למחשב. אבל יש בעיה שנראית יותר רצינית: הוא לא מצליח לכבות אותו. כל פעם שהוא מנסה לכבות המחשב נדלק מחדש. מה דעתכם? ארי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן: כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים. 2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error. יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של giga…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחסן בעסק ואני צריכה שם אינטרנט אבל אין תשתית ובגלל קירות עבים אי אפשר לקלוט מספיק אותות מבחוץ, האם מומלץ להשתמש במכשיר הסמרטפון כראוטר או שכדאי לי להשתמש ב NET STICK?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ת רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 8.1 ץ המחשב בא עם אופיס זמני . האם אני יכול להתקין קראק בכדי לפרוץ את האופיס ? האם להוריד אופס חדש ולהסיר את ההוא שבא עם מחשב ? מה ניתו לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב עם לוח Intel BLKDH67CL Cold Lake הותקן בו לפני כ3 חודשים SSD דגם טרנסנד 370 בגודל 128GB. מערכת הפעלה WIN 8.1 לפני יומיים המחשב נתקע, ואחרי REBOOT הSSD נעלם. לא מזוהה על ידי הBIOS. החלפתי כבל חשמל וכבל DATA וגם ניסיתי לחבר לכניסת SATA אחרת בלוח. לא עוזר כלום. יש אחריות על הSSD השאלה אם הוא נדפק או שזו בעייה אחרת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חשד שזה ה SSD גורם לזה. לפני שהוא הגיע עבדתי על ארדיסק טרה רגיל ולא היה בעיות. ברגע שהמחשב נכבה הוא מדליק את עצמו מחדש. יש תוכנה שמאבחנת דיסק SSD +מדריך לעבוד איתה? זה מאוד דחוף זה קורה כמעט כל הזמן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
LENOVO B570 (מחשב נייד) WIN 7 ENT 32 MB SERVICE PACK 1 כרטיס הרשת הפנימי של המחשב לא עבד תקופה מסוימת, קניתי כרטיס רשת חיצוני חדש של TP LINK. הכרטיס הפנימי כנראה חזר לעבוד, עכשיו יש 2 חיבורי WIRLESS במקביל, לאותו ראוטר.. הבעיה היא שהרבה פעמים האינטרנט מפסיק לעבוד "סתם", באמצע סרט או משהו כזה.. צריך להוציא ולהכניס את הכרטיס רשת החיצוני, או לנתק את האינטרנט לגמרי ולהחזיר - בשביל שהכל יחזור לעבוד.. מה לעשות? תודה, מקווה שאני נמצא במקום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-