עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Aviram Tavor,

שלום יש לי מחשב ישן בן 8, עומד בערך שנתיים ללא שימוש. הייתה לו בעיה שהיה נכבה לפעמים כשהמארז היה מקבל מכה קלה (לדוגמה אם מניחים עליו משהו), וחוץ מזה היה איטי- למשל המוזיקה היתה מגמגמת אם פותחים דף אינטרנט. חשבתי להשמיש אותו בתור מחשב משני, כרגע אני עם מק וחסר לי ווינדוס פה ושם. יש בכלל טיפול כזה שמרענן את המערכת? אולי אצטרך להחליף חלק מהרכיבים? המפרט- intel dual core e8400 זיכרון 4gb ddr2, 800 כרטיס מסך ati hd4850 לוח אם X48-DS5 gygabite כונן קשיח של WD אשמח לעצתכם תודה

2. Started by Sapir91,

הוצאתי כרטיס זיכרון מהנייד LG G4 לצורך גיבויי הצלחתי להוריד כ 3 תיקיות של תמונות מתוך 12 ולפתע כל התיקיות נעלמו ומופיעה במקומם תיקיה ריקה.כשאני בודק את גודל הזיכרון אני רואה ש 25 גיגה מתוך 32 גיגה תפוסים אבל כשאני בודק גודל תיקיה היא ריקה .היכן מוסתר כל המידע?.אני רוצא לציין שהמידע חשוב לי יש שם אירועים משפחתיים חשובים כגון חתונה וחינה של הילדה שלי וכו' אשמח לעזרה שלכם תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by simpleone,

התקלה נפתרה אחרי איפוס נוסף של הראוטר, אפשר למחוק את השרשור, תודה וסליחה ------------ היי, המחשב שלי הוא עם WINDOWS 7 32BIT והוא היה מחובר כרגיל לרשת דרך TL-WN822N עד היום, הוא מתחבר לראוטר בחדר מקביל ומתחבר אליו אלחוטית דרך המתאם. פתאום, הופיע סימן תמרור השגיאה הצהוב למטה בצד שמאל והאינטרנט לא עולה, גם אחרי איפוסים והתקנה מחדש, כיבוי הראוטר וכו', אני מקבל חיווי כי אני מחובר לרשת דרך המתאם, אבל אין אינטרנט משום מה. ניסיתי להתחבר לאותה הרשת דרך הפלאפון - זה עבד. ניסיתי דרך המתאם להתחבר לרשת של הפלאפון שלי, אותו הפכתי לנקודת רשת - זה עבד. כך שכאילו משהו בהגדרות של אותה רשת ספציפית מונע חיבור למרות שלא בוצע שום שינוי והכל …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך שלי ( G.FORCE GT610) גם למסך מחשב וגם ל LCD . בחרתי בהגדרות בריבוי מסכים והכל בסדר. הבעיה מתעוררת כאשר אני סוגר את 2 המסכים לזמן מסויים ואז מדליק (למשל את ה LCD ראשון) ואז לא רואים במסך המחשב, או כאשר אני עושה RESET ואז אין תצוגה בכלל ושוב צריך לחבר מחדש את המסכים. האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל או שפשוט כ.מסך יקר יותר יידע להציג את שניהם גם אם אני מכבה ומדליק אחד מהם או עושה RESET ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MikMak,

הי , לפני שבוע קניתי מIVORY מחשב נייד : 14 HP 14-AC109NJ T1D82EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17223 עכשיו הפעלתי אותו אחרי הטענה והכל מצוין התקנתי אופיס ועוד איזה 2 תוכנות . לאחר מכן עשיתי כיבוי ואז שניסיתי להדליק אותו דרך הכפתור פשוט לא נדלק , חשבתי הוא במצב שינה או משהו ניסיתי כמה פעם ועזבתי אותו ואז ניסיתי שוב ונדלק , פחדתי ! היום זה קורה שוב מנסה ללחוץ בכפתור ושוב לא עובד ולא נדלק . מה עושים ? הדגם הזה ידוע בבעיות כלשהן ? או לדעתכם זה בעיה בכפתור ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  6. כיום הדיסק המקורי מחובר לשקע סאטא1 וכונן סי-די לסאטא2. האם לחבר את הדיסק הנוסף לסאטא3 או עדיף להעביר לשם את הסי די, ואת הדיסק הנוסף לחבר לסאטא2?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by porat,

שלום!לפני 3 ימים קניתי לפטופ lenovo y 700 (מחשב מטורף אגב ואני מבסוט)הורדתי bitorrent והורדתי את הcall of duty החדש שתופס הרבה מקום. יש לי 128g ssd ועוד 1TB בכונן השני. שכחתי לשנות את ההורדות לדיסק של הTB והוא בטעות ירד לSSD (כונן C) נכנסתי לתקיית ההורדת ומחקתי לצמיתות את התיקייה של המשחק (לא התקנתי את המשחק, זה רק הקובץ!) , אבל זה לא הראה לי שהוא פינה מקום בכונן בכלל! הורדתי Ccleaner וזה עדיין לא עובד. עכשיו התיקייה של המשחק נעלמה והמקום עדיין לא פונה מהדיסק הקשיח.למישהו יש מושג מה לעשות?תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yaniv76,

שלום, התחילה לי בעיה במחשב שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במשו אחר. נתחיל בזה שהמסך שלי הוא לרזולוציה 1920x1080. כשאני משחק משחקים אני שם על רזולוציה יותר נמוכה בשביל לקבל ביצועים יותר טובים. פתאום באמצע משחק המסך כאילו התנתק אבל המחשב עבד והיה את הסאונד של המשחק. עשיתי ריסטארט למחשב אבל לא הופיע שום דבר (אני מתכוון לכל הנתונים של הווינדוס שתמיד עולים). המחשב עובד רגיל,המשחקים עובדים כל עוד אני על הרזולציה סבירה ולא יותר מידי נמוכה,וכשני שם על רזולוציה נמוכה שוב קורה שהמסך כאילו מתנתק ואני לא יכול לעשות כלום רק ריסטארט. זה קורה גם בלי קשר למשחקים לדוגמא כשאני משנה את הרזולוציה בהגדרות של הוינדוס. מחקתי,עדכנתי חדש פעמיי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SomeBody_IT,

שלום וברכה, רכשתי לפני יותר משנה מחשב נייד , ידעתי שלפחות לתקופה הקרובה כאני ישתמש בו יותר בבית מאשר בחוץ ולכן תכננתי להשתמש בו כPC - רוב הזמן (לחבר מסך) , עכבר ומקלדת וכדומה ולהשאיר. (קניתי את המחשב בידיעה שישמש אותי גם כמחשב נייח) ועל סמך גם בחרתי מחשב נייד של מהסדרה asus x555LN וקניתי אותו (http://www.asus.com/IL/Notebooks/X555LA/), מה שלא לקחתי בחשבון ולא בדקתי לפני הקנייה הוא שהסוללה של המחשב פנימית (לא נשלפת) מה שלא מאפשר לי להשתמש בו כמחשב נייח ולא לפגום עד כמה שאפשר בסוללה. השאלה שלי היא איך ניתן עד כמה שאפשר להפוך נייח אני רוצה לדעת אם אפשר לנתק את הסוללה באופן וירטואלי (אני מאמין שכן ואשמח לדעת איך לעשות זאת , אני חושב שניתן למחוק דרי ברים אבל אני …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היי חברים, רכשתי מחשב נייד של HP מדגם hp 255 g5 w4m80ea והתקנתי עליו ווינדוס7 32BIT, כעת יש להתקין דרייברים. נכנסתי לאתר של HP ובחרתי בדגם של המחשב ואני רואה שיש דרייברים רק ל-64BIT (גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 10) ניסיתי להתקין אותם ללא הצלחה..... מה ניתן לעשות? האם יש להתקין ווינדוס 64BIT?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yortem,

כבר כמה חודשים שיש לי את הבעיה הזאת והבלגתי אבל הגיע הזמן למצוא פיתרון. בדרך כלל זה קורה כשאני גולש באינטרנט, אני מדפדף בין כרטיסיות בדפדפן ופתאום שום אתר לא עובד השלב הבא הוא שורת המשימות הופכת להיות בצבע של הרקע של שולחן העבודה ואחר כך אני מקבל הודעה על שהוונידוס קרס. אי אפשר לעשות CTRL ALT DEL ואני חייב לכבות את המחשב דרך הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. היי. יש לי בעיה עם החיבור USB במחשב. כאשר אני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה. זה קרה לי עם 2 דיסק און קיים שעובדים במחשב אחר. גם המחשב נתקע לכמה שניות כאשר אני מחבר את הדיסק און קי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by proevo4ever,

היי, יש לי תקלה מוזרה, יש בבית מחשב נייח + 2 לפטופים. כאשר המחשב נייח דולק יש לי פינג תקין ל-google.com 73 MS אבל הלפטופים שמחובירם ב-WIFI הפינג לא יציב 500 +- כאשר אני מכבה את המחשב הנייח הפינג מתייצב בלפטופים. אני לא מצליח להבין מה הסיבה... או מה טוחן לי את הרשת על המחשב הנייח (למרות שהביצועים מעולים, גם במשחקי רשת , פינגים יציבים וכו') יש לי וינדוס 10 אולי יש איזה סרוויס .. אנערף. יש רעיון?

14. Started by baruchiro,

כשאני מדליק את המחשב יש לי 3 אפשרויות לבחירת מערכת הפעלה להעלאה (Windows 10, Remix, Easeus). התפריט הוא של Windows 10. איך אני מבטל אותו? אין לי מחיצות שמכילות מ"ה. מצורפת תמונה של msconfig וניתן לראות שלא קיימות מערכות הפעלה מקבילות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם , יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל אותו ולאחר 10 שניות המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש וחוזר על הפעולה כל הזמן. *אין בוט (הנורה של הלוח אם דולקת קבוע) *אני לא רואה כלום על המסך , שחור בלבד (המסך מקבל חשמל אבל לא מקבל אות מהכרטיס). מה הבעיה ואיך אפשר לנסות לפתור אותה בעצמי ?

16. שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה , אבל אני רוצה להוריד קטע שמע כזה כקובץ לפלאפון , איך ניתן לעשות זאת יש אפליקציה או דרך כלשהי ? תודה לעוזרים . זה הקישור לקטע המדיה. http://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=GKJLMM&c41t4nzVQ=EM

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, לפני כמה חודשים קניתי מחו"ל (אלי אקספרס) מיני PC, עם מעבד סבבה (I7 4650U), אבל אני מאוד רוצה לשדרג אותו ותהיתי אם אני יכול לשדרג את המעבד. עכשיו כל מי שאני מכיר ומבין בזה אומר שהמבנה של MINI PC מבוסס על מחשב נייד, והבנתי שבמחשב נייד אפשר לשדרג את המעבד.אז השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר לשדרג מעבד בMINI PC, ואם כן איך עושים את זה?נ.ב. אני יודע שמעבד הוא דבר יקר, אין צורך להזכיר.

18. Started by holyo1953,

התקנתי לחבר חלונות XP על מחשב יחסית ישן ,לאחר התקנת דריבר של LAN נפתח חיבור לנט לחלון של MSN.COM שזה מצביע על חיבור רשת . אך בניסיון כניסה לגוגל או הורדת FIERFOX מצביע על חוסר חיבור רשת שזה אבסורד דף אחד כן וכל יתר לא ???!! אשמח לרעיונות , עצות מוסכלות ,פחות שליפות ללא ביסוס הגיוני . תודה לכולם HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. מערכת הפעלה Windows 10, מחשב נייד חדש. מתחברים לרשת אלחוטית וגולשים קצת, פתאום זה מתנתק והאייקון מופיע עם כוכב, כלומר לא מחובר לרשת ולא רואים יותר רשתות אלחוטיות. כיבוי והדלקה של הכרטיס רשת האלחוטי - לא עוזר, עדיין לא רואים את הרשת. רק לאחר ביצוע "אבחון בעיות" שהוא סורק ואז הוא פותר את העניין ומתחבר מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום, במגוון רחב של רשתות ולא ברשת ספציפית. מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס רשת האלחוטי תקול? להסיר ולהתקין את הדרייבר שלו? את ההסרה והתקנה אנסה בכל מקרה, אשמח לשמוע ממישהו שנתקל בתקלה זו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. אורח קובי
    Started by אורח קובי,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה

22. Started by yoni blender,

היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר

23. אורח שון
    Started by אורח שון,

שלום רב רכשתי מחשב עם win 10 ויש לי בעיה לפתוח את האייקונים האם הבעיה מוכרת ואיך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by דניאל בגוב,

יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Zeev86,

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?

דיונים חדשים בפורומים