תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, מדובר במחשב די חדש אשר לפתע החל להתפרק ממסכו. אני חושב שזה אולי בגלל שפתחתי את המסך עד הסוף לאורך זמן (בגלל שימוש במסך חיצוני) והחיבור של הצירים התעייף עד להתפרקות איטית של הציר מפלסטיק המסגרת, ובהמשך של חברו השני. עכשיו המסך מנותק לגמרי מציריו, חוץ מהכבלים באחד מהם שעדיין מחוברים. האחריות חלה רק על החומרה, מסתבר. השאלה היא עכשיו אם יש למישהו רעיון איך אוכל לקבע את הפלסטיק בחזרה לציר? תודה 10 נקודות לפותר שאלת הבונוס: של איזו חברה המחשב?...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אחרי התקנת תוכנה בשם designspark electrical, נמחק לי כל כונן D. הוא מופיע אבל הוא ריק ותוכנות שהותקנו בו כבר לא עובדות. נשארו שתי תקיות שקשורת לתוכנה שהתקנתי. לצערי, אין לי נקודות שיחזור במחשב. יש לי ווינדוס 10. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
קניתי בחו"ל את הכרטיס msi gtx 1080 gaming x, והשתמשתי בו למחשב החדש שלי. התקנתי בו ווינדוס 8 (מדיסק שנעשה בו שימוש למחשב הקודם שלי), וחבר שלי השתמש בתוכנה (לא ידוע לי איזו) כדי לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי להתקין בו את הדרייברים של אנוידיה, אך הם לא הותקנו- בטענה שהם לא תואמים לגרסה זו של מערכת ההפעלה. ניסיתי גם מהאתר של אנוידיה להוריד את הדרייברים ונתקלתי באותה בעיה. ניסיתי לאפס את המחשב גם כן, וזה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-(DDU (driver download uninstaller ולהתקין מחדש, ועדיין לא הצלחתי להתקין את הדרייברים. אם מישהו יודע בוודאות מה לעשות, או שהוא יודע שיש סיכוי טוב שיוכל לעזור, אני אשמח מאוד. כל שאר הדברים תקינים ועובדים. אם יש צורך בעוד…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, באופן לא הגיוני נמחק לי כונן של כמעט 2 טרה בשניה אחת! משחק שהתקנתי עליו, נפתח בצורה לא טובה בתוך התיקיה הראשית של הכונן במקום בתייקיה יעודית. שביצעתי מחיקה של המשחק, הוא מחק לי את כללללללל הכונן!! ea העלובים האלה ! חייב את עזרתכם! איך אני משחזר את הקבצים בדיוק למצבם ומיקומם הקודם? ניסיתי דרך RECUVA, הבעיה שלא ניתן לשחזר את הקבצים מאותה מחיצה ולרשום אותם על אותה מחיצה. יש פיתרון אחר שיחזיר את הגלגל אחורה? אני עדיין בהלם טוטאלי שדבר כזה מסוגל לקרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 אני לוחץ על התחל הפעלה כיבוי הוא רושם שהוא מבצע כיבוי וחוזר לי למערכת ההפעלה ולא נכבה מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלוםווינדוס 7משום מה כבר כשאני לוחץ קליק ימני על תכנית מסויימת, לא מופיעה לי האופציה להצמיד אותה לשורת המשימות.. פעם זה היה מופיע..עכשיו לדוגמא אם יש לי תכנית שמוצמדת לשורת המשימות, אני לוחץ עליה קליק ימני ויכול לבטל אותה.. אבל אחר כך איני יכול להצמיד אותה חזרה.. מה עושים?תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני שבוע רמקולים של Microlab דגם FC330 והם עובדים מצויין, אבל לאחר כמה שעות פתאום יש קולות פצפוץ כאלה מוזרים כששומעים צליל מהרמקולים, ריסט פותר את הבעיה, אבל כמובן זה מציק מאוד. מערכת הפעלה Windows 10 Pro זה מחשב די ישן אז הציפ הוא AC97 הדרייברים של Realtek יחסית חדשים מ-15/05/2015 הרמקולים הקודמים הלכו לעולמם לפני ששידרגתי לווינדוס 10 אז אני לא יודע אם זה בעיה של המערכת הפעלה/דרייבירם או חומרה, או אפילו הרמקולים החדשים עצמם. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל עוזרי הלילה של האתר . עד כה עבדתי עם המחשב מהכרטיס מסך עם DVI אל המסך וניסיתי לחבר את המסך הישן במקביל שהיה בו חיבור VGA ולכרטיס המסך שלי אין חיבור כזה אז חיברתי דרך הלוח אם. ברגע שחיברתי את הVGA ללוח אם המסך שלי על DVI נכבה ישר (באותו רגע ירדתי מלחבר את המסך הישן) וניסיתי להחזיר את הישן עם DVI כמו שהיה קודם אך לא קולט. ניסיתי לחבר את הDVI ללוח אם ועדיין אין קליטה , לאחר מכן ניסיתי את הVGA מהלוח אם למסך וזה כן עבד וככה גיליתי שהמחשב בכלל לא קולט את הכרטיס מסך שלי (כשניסיתי להתקין דרייברים מחדש). חייב לציין שהמאווררים של הכרטיס מסך כן נפעלים בזמן ההדלקה אך נכבים לאחר מכן (משהו עם הטכנולוגיה של NVIDIA). ניסיתי לרסט ביוס ולא עבד. …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי המחשב שלי מחובר בWIFI לרשת מדי פעם החיבור מתנתק. אני עובד עם WIN7. מחיפוש בפורומים הקשתי את הפקודה ping/t ולא תמיד אני רואה חיבורים שנכשלו. מה עלי לעשות כדי שהאינטרנט לא יתנתק? אם צריך מידע נוסף אשמח אם תוכלו לכוון אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב גיימינג חדש, בשבוע האחרון יש לי רעשי חריקה ששומעים גם מהקצה של החדר, כל כמה שניות ככה יש חריקה. פתחתי את המארז החריקה מגיעה אם אני לא טועה מכיוון הלוח אם/כרטיס מסך. בדקתי בהתחלה אם זה מהדיסק קשיח (יש חריקות אבל ממש ממש ממש חלשות שאני צריך להקריב את האוזן ממש לדיסק כדי לשמוע אז כמובן שזה לא זה). יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מצורפים כמה תמונות אילו כרטיסים אילו והאם יש הבדל ביניהם (הם נמצאים במחשב שלי) corsair בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי kingston בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי והאם אפשר להוסיף בחריצים הפנויים עוד ואם כן מה? והאם יש סיבה שלא יעבוד? תודה מראש 9 מחשב 1.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל - מנהלים - אני מקווה שכתבתי במקום הנכון, עברתי על רשימת הפורומים והתלבטתי אם זה פה ב- Off Topic.. או אולי פספסתי פורום אחר? (שוב, סליחה). אז ככה, יש לי מחשב נייד DELL Latitude 7370 עם תאורה אחורית במקלדת, מקלדת בעברית עולה בסביבות 600 שקלים ונראה לי מופרז מדיי. המליצו לי על חריטה בלייזר, אז ככה: 1. האם אתם ממליצים? 2. אם כן, יש מקום/ות שיש המלצה שהם ממש טובים ושלא יעשו לי עבודה זוועתית? 3. אני לא יכול לשאול את ספק השירות כי ברור לי שגם אם זה לא נכון הוא יגיד שכן - האם זה דבר שמבטל אחריות? תודה רבה לעוזרים! נוסף בעריכה - מעדיף מקומות בצפון באזור חיפה והקריות.
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב dell Vostro 1500 שהסוללה שלו סיימה את חייה (נטענת בשעתיים וחצי ומספיקה לעשרים דקות) עכשיו אני זקוק לבטריה חדשה דגם הבטריה הוא gk479 קישור : https://www.amazon.com/Battery-GK479-Inspiron-e1520-Laptop/dp/B001AAR9KS בקיצור מדובר בסוללה גנרית עם אישור מכון התקנים האירופאי כך לפחות נראה מהתמונה השאלה היא האם מדובר בסוללה טובה או ששמא יש להשקיע בסוללה מקורית : https://www.amazon.com/Original-Notebook-Inspiron-1520-312-0513/dp/B00J3JBSP0/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1474029713&sr=1-11&keywords=GK479 אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בחלונות 10. יש לי שימוש די תדיר במספר תיקיות וכוננים (לדוגמא - Desktop, מחיצה D, תיקייה פנימית ב Dropbox , תיקיית Downloads וכו'). ברצוני לקבל רשימה אחת (!) של תיקיות אלו בסייר ובתיבת שמור בשם (אקסל / תוכנת סריקה מובנית בחלונות וכו') אם משתמשים ב Quick access, רשימת התיקיות האלו לא מופיעה בתיבת שמור בשם. לעומת זאת, תחת This PC יש רק מחיצות, ולא מצאתי אפשרות להוסיף תיקיות ספציפיות. בנוסף, כאשר מתקינים את חלונות 10, יש תיקיות ספציפיות (כמו Download וכו'), שכן מתווספות לעץ זה. האם יש אפשרות להוסיף גם תיקיות ספציפיות לרשימה זו? איפה הכי טוב לנהל רשימה אחת של תיקיות וכוננים בשימוש תדיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי היום מחשב לנובו חדש דגם ideapad 510s כל פעם שאני לוחצת על המקש הימני\שמאלי במשטח העכבר במקלדת נפתח לי מנוע חיפוש בצד של קבצים וכדומה. (ככל הנראה CORTANA) המקשים של המשטח כלל לא עובדים כמו מקש ימני ושמאלי של עכבר רגיל. איך אפשר לבטל את זה?? ובנוסף, אשמח לשמוע עצות לשימוש יעיל ונוח יותר במשטח העכבר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כל כמה זמן כדאי להחליף את הסוללה שעל לוח האם שמפעילה את הביוס? האם מומלץ להחליף סוללה בת 8 שנים???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את כל הציוד לעשות את זה: 1) אני רוצה להריץ כבל hdmi 3m לטלוויזיה מהמחשב. האם התמונה עוברת טוב שהכבל הוא 3m או 4m אפילו? 2) שאני מחבר שלט של xbox למחשב הגוסטיק נהפך להיות העכבר? ואני יכול מהמיטה עם השלט לבחור את המשחק שאני רוצה לשחק ולהחליף משחק הכל עם השלט? בלי לקום כל פעם למקלדת ולעכבר? 3) שהמחשב במצב שינה שאני נוגע בשלט של האקסבוקס המחשב מתעורר בדיוק כמו שנגעתי בעכבר? 4)איך אני יודע איזה משחקים תומכים בשלט למחשב ואיזה לא? (אני מדבר על השלט הספציפי הזה https://www.ivory.co.il/Microsoft_XBOX_360_Wireless_Controller.html) והאם השלט יעבוד טוב שזה במרחק של 2 מטר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החיים קשים. ניסינו לחבר מחשב All in one (כלומר הכל, למעט המקלדת, משולב במסך) של אסוס מדגם ET2701I לטלוויזיית סוני W955, כך שאפשר יהיה להשתמש בטלוויזיה כצג משני למחשב. ניסיון ראשון: חיברנו כבר HDMI ארוך מפורט ה- HDMI במחשב אל אחת מכניסות ה-HDMI בטלוויזיה. המחשב זיהה מיד חיבור כבל, הטלוויזיה לא. מצד שני, המחשב לא זיהה שמחובר אליו מסך שני. אחרי לא מעט ניסיונות וחיפושים ברשת, הגענו למסקנה שמה שיש במחשב זו כניסת HDMI ולא יציאת HDMI, כלומר אפשר לחבר למחשב מקור אות חיצוני, נאמר ממיר, אבל לא לחבר את המחשב למסך חיצוני. Strike one! ניסיון שני - המחשב הגיע עם Windows 8.1 x64 שאמורה לכלול תמיכה מובנית ב- Miracast. הטלוויזיה תומכת ב- Miracast וכבר ה…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-