עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yamit Segev,

היי יש לי מסך טלויזיה רגיל ועוד מסך של SMART TV , אני מנסה לחבר אותם למחשב בצורה הזו : לטלויזיה הרגילה חיברתי HDMI עם החיבור הרגיל ולסמארט חיברתי HDMI שמתחבר בDVI המחשב שלי קולט את שני החיבורים וכל אחד מהם יכול לעבוד בנפרד אבל שאני מחברת את שניהם בו זמנית למחשב רק הראשון שחיברתי תופס נכנסתי לרזולוציית מסך ומוגדר שם רק מסך אחד למרות שלחצתי על ''זהה'' אני ממש חייבת לחבר את שני המחשבים במהירות , מישהו יכול לנסות לעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Peter Rabbit,

למחשב שלרוב עושה עבודה משרדית + מעט גיימינג עם כרטיס gtx 1070 בעל 3 מאווררים? קירור אויר כלומר - אני בונה על 2 מאווררים שיגיעו עם מארז מיקרו. או שמומלץ קירור נוזלי? המחשב עם מעבד i5 דור שלישי, בחדר שלרוב ממוזג.

3. Started by No-One,

שלום לכולם, מאוד מוזר, אבל אשמח לרעיונות. כמובן מאליו, אני מצליח ליצור דיונים באתר, ולהגיב בדיונים שאחרים יצרו, וכן להתכתב בפרטי. מה שלא הולך הוא לכתוב תגובות בכתבות הראשיות שבאתר. ניסיתי דפדפן אחר, ניסיתי במחשב אחר דרך אותו ראוטר, ניסיתי במחשבים אחרים במקומות אחרים, ניסיתי דרך הסמארטפון, כלום לא הולך. כאשר אני כותב תגובה ולוחץ לפרסם אותה, שוב דבר בדפדפן לא נטען, כמו שתלחצו על נקודה לבנה באיזה חלון שפשוט שום דבר לא קורה ולא טוען. מאז שפתחתי את היוזר באתר כאן. ובכל אתר אחר הכל עובד נהדר. הגדרות באתר? דפדפן? הגדרות אינטרנט? אשמח לכיוון בתודה לכל המתעניין. פניתי לחבר בצוות ההנהלה ולא מצאנו פתרון. ועל הדרך אם מישהו מוכן לכתוב תגובה בהגרלה : …

4. ווינדוס 10 64BT Radeon(TM) RX 460 Graphics Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz מחובר ל HOT 200MB (מקבל 110 ל 185) העלאה: 5.7 אני משחק Warface משחק רשת (הכל היה טוב עד לפני שבועיים) וכרגע אני כאילו אני עובד על פריים בי פריים. עשיתי בדיקת כרטיס ב 3DMark תוצאה: 1 727 Graphics score 2 649 CPU score תוצאה סופית 1822 GPU Radeon(TM) RX 460 Graphics SystemInfo v5.13.690 CPU Intel Core i5-4460 GUI v2.6.6174 64 א. לא יוד…

5. Started by itzkoo,

יש לי SSD המשמש כדיסק הראשי עם הוינדוס ויש לי HDD משני שפתאום החליט להשתגע אם החשמל מחובר המערכת עולה אבל אם הSATA מחובר המחשב לא עולה ניסיתי להחליף כבל SATA, ניסתי להחליף SLOT אני מניח שהHDD הלך אבל האם יש דרך להוציא את הקבצים שנמצאים שם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אישי555,

אני רוצה לדעת איך מגדירים שמה שעכשיו קיים יהיה מוגדר. בשלב השני אני רוצה לדעת איך אני מחיל את מה שקיים על המחשב בו אני פועל. במילים פשוטות איך אני מגדיר ואיך אני מפעיל. כבר קרה לי שהתעסקתי, ועל כל מה שהיה קיים (הלינקים) התווספו עוד מאות קישורים ישנים שכנראה הגדרתי אותם בעבר ועכשיו אין לי בהם צורך, ואני רוצה לדעת איך אני מגדיר כדי שבפעם הבאה לא אכנס למצב ביש נוסף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by morans,

היי לכולם :) כמעט בטוחה שהבעיה היא בסוללה עצמה אבל אחותי החליפה אותה לא מזמן כך שאולי לא. אשמח לשמוע את דעתכם... אז ככה... יש לי מחשב נייד של dell מדגם xps 15z. לאחר שאני מטעינה אותו ל-100% ומוציאה את כבל ההטענה, הסוללה "נופלת" ל-60% פתאום ומראה שנשאר כשעה וחצי של עבודה. מדוע זה קורה? הייתה לי גם בעיה עם הwifi שהיה מתנתק לעיתים קרובות אבל את זה סידרתי על ידי התאמה של power managment ועכשי והכל בסדר. בbios רשום שהסוללה עובדת בצורה נורמאלית. מדובר בווינדוס 10 פרו אודה לכם על העזרה מורן

• 18 תגובות
    • 14.3k צפיות
  8. שלום. יש לי מחשב שיש בו כונן קשיח HDD עם 2 מחיצות ועליו מערכת הפעלה win10. חשוב לציין שמערכת ההפעלה היא השדרוג החינמי שמיקרוסופט הוציאו. יש ברשותי קוד הפעלה retail של win8. אני רוצה לקנות כונן SSD כדי להוסיף על הכונן הרגיל כך שכונן ה-SSD ישמש למערכת ההפעלה ויש לי כמה שאלות בעניין: 1. כיצד אוכל להעביר את רישוי מערכת ההפעלה win10 לכונן ה-SSD מבלי שמיקרוסופט יבטלו לי את הרישוי? 2. במחיצה אחת יש לי את ההתקנות של מערכת ההפעלה של כל שאר התוכנות ובמחיצה השנייה יש לי את הקבצים והתקנות של משחקים. אם אבצע פרמוט רק למחיצה הראשונה, האם תהיה לי עדיין גישה לכל הקבצים בלי בעיה? או שאני חייב לפרמט את כל הכונן הקשיח? 3. האם אוכל לאחד את המחיצה המפורמט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב קצת איטי ואני רק התקנתי עליו את הוינדוס לפני יום יומיים כשקניתי את ה R דיסק זה מחשב עבודה סביר ואני לא מבין למה ה R דיסק עובד כמעת כול הזמן על 100% בערך אפילו כשאני רק מדליק אותו סמתי לב כשאני כן עובד איתו (מעמיס עליו) ה R דיסק יורד לסביביות ה 20% אבל כשאני לא עובד איתו זה שוב קופץ ל 100% כאילו הוא מוריד לי דברים כשאני לא משתמש בו (או טיפה מעמיס עליו) ולכן הוא בעומס אין על המחשב כלום חוץ מאופיס ועוד שלושה תוכנות ללימודים אי חייב עזרה!!! ואני לא כול כך מבין במחשבים אני ישמח לעזרה תודה

10. Started by Racheli Shlomo Saks,

בזמן הדלקת המחשב עולה הודעת שגיאה על טמפרטורה חמה למעבד. מה לעשות?

11. Started by jfkk,

שלום לאחר ניקוי מאבק מסך שחור עם קן מהבהב עליון. הוצאת זיכרון וניקוי. הוצאת כרטיס מסך חיצוני. וחיבור לכרטיס מסך פנימי. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי. יש לי 2 דיסקים על המחשב. אחד רגיל, 1TB ואחד SSD 128GB. התקנתי על הקטן אובונטו, ועל מחיצה מהגדול (50GB) ווינדוס. אני מעוניין להעביר את התקנת הווינדוס לכונן הSSD או להתקין מחדש ולשחזר נקודת שחזור על הSSD. מצרף תמונה של 2 הדיסקים:

13. Started by OrBen91,

לאחרונה כשאני פותח את הגוגל כרום, אני מקבל התראות בצד שמאל למטה, מישהו יודע במה מדובר ואיך מטפלים בזה?

14. היי, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה, ומסך חדש של דל מדגם u2715h. אין לי כבל dvi, אז ניסיתי לחבר עם כבל hdmi בין המסך החדש והכרטיס מסך, בין הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובין הטלוויזיה ליציאת hdmi בלוח אם. בנוסף ניסיתי לחבר dp בכרטיס מסך וmniDp במסך, ואף אחת מהאופציות האלו לא סיפקו לי אות מהמחשב. אני מאמין שברגע שאתקין מערכת הפעלה, הבעיה תיפתר, אבל עד אז אין לי דרך לבצע את ההתקנה ללא מסך. האם האופציה היחידה שלי היא להשיג כבל dvi?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by מנחם פולק,

מי יודע כיצד אפשר לעבור למייל הישן?

16. Started by No-One,

שלום לכולם, בטעות פתחתי כמה משתמשים על כמה כתובות מייל שלי כיוון ששכחתי את הססמאות. אני מעוניין למחוק את שאר המשתמשים, ניסיתי למצוא בהגדרות החשבון ולא מצאתי, מישהו יכול להסביר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אין לי מושג מהיא ההודעה הזו ומה השגיאה שהיא אומרת יש לציין שנראה לי שהיא נוצרה לאחר שניסתי להכנס למצב בטוח דרך הווינדוס ולאחר מכן לחצתי בטעות על F6 במקום על F5 ואז הוא נכנס לווינדוס ישירות לשורת הפקודה ומאז הוא הביא לי את השגיאה הזו אשמח לשמוע דרכים לפיתרון או מה לעשות

• 35 תגובות
    • 12.9k צפיות
  18. היי! לפני חמישה ימים קניתי את המשחק Assassin's Creed: Odyssey. הוא רץ לא רע (לא על המקסימום האפשרי, מבחינת גרפיקה, אבל גם לא על המינימום. Medium-High). כלומר, הוא רץ חלק כל עוד הוא רץ, אבל מדי פעם (לפעמים אחרי חמש דקות, לפעמים אחרי שעתיים, לרוב אחרי 20 דקות בערך) הוא וקרס למסך שחור שהדרך היחידה לצאת ממנו היא לעשות ריסטרט לכל המחשב. זה המפרט שלי (החלקים החשובים, לפחות. אם תרצו פירוט, אני אפרט יותר): מעבד אינטל i5-4590, ארבע ליבות, 3.30 ג'יגה הרץ. 8 ג'יגה זכרון RAM. כרטיס מסך AMD Radeon R9 290 (ארבע ג'יגה זכרון). אלה דרישות המערכת של המשחק, מתוך אתר יוביסופט: Minimum Requirements OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by Lital Laufgas,

היי חברים, קניתי את הלפטופ הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=965020 הגיוני שהסוללה מחזיקה כאשר המחשב על מצב "חסכון בסוללה" (בהירות מסך הכי נמוכה) רק שעתיים וחצי? נראה לי ממש קצר, מרגישה שזה מחשב נייח שצריך להיות כל הזמן בחשמל. אם אני שמה את הלפטופ על מצב רגיל זה שעה וחצי, נשמע לי פשוט לא הגיוני. נואשת לעזרה, תודה.

20. Started by עדי כהן,

שלום, אני מנסה להתקין windows 10 במחשב חדש ונתקלת בבעיה שלא ניתן להתקין כי יש בו טבלת מחיצות. אשמח לסיוע דחוף!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי, רכשתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב הישן שלי. לצערי, מסך המחשב ישן, ויש לו רק יציאת VGA. קניתי כבל עם ראש אחד VGA והשני HDMI. כשהמשלוח הגיע, לצערי הכבל לא עבד. בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שיש צורך בהעברה אקטיבית של מידע (משהו עם המרת אותות), ולכן יש צורך בכבל אחר. שתי התמונות שצירפתי: 1. הכבל השחור הסטנדרטי הוא מה שיש לי. 2. הכבל עם הPORT VGA הגדול יחסית הוא זה שלדעתי אני צריך לרכוש. מה אתם אומרים? האם אני יכול להקרין את המוצג על הלפטופ על המסך הישן באמצעות הכבל שרכשתי או שעליי לקנות את הכבל שהמליצו לי\כבל אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shay1231,

שלום לכולם. יש לי מחשב די חדש (כמה חודשים בודדים) עם לוח אם מסוג MSI Z270. עשיתי מעבר דירה ושמתי לב שהחיבור האחורי של השמע בלוח אם (העיגול הירוק שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) לא מגיב וישנו X אדום על האייקון של הרמקול בצד ימין למטה ועליו כתוב no speakers or headphones are plugged. ניסיתי הכל, דרייברים וכו, אפילו פרמטתי את המחשב ולא עזר. מה שכן, בחיבור השני שנמצא בחלק הקדמי העליון של המחשב זה כן עובד. מה לדעתכם הבעיה? האם הלך החיבור האחורי בלוח אם?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by אבי גודלי,

שלום רב אני מנסה להוריד את התמונות מהטלפון והמחשב למרות שהתקנתי דרייבר הוא לא מזהה את המכשיר למישהו יש רעיון?

24. Started by kfir1200,

שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים