תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי צורב ריקו ששירת אותי נאמנה שנים מיספר ועכשיו הלך לו הלגר שמסובב את הדיסקים ויש לו בגלל זה בעיות רקיאה וצריבה או יותר נכון הוא לא מצליח לצרוב עקב אי דיוק של המנוע רציתי לישאול אם יש למישהו צורב כזה או סי די רום רגיל של חברת ריקו שלא עובד אבל המנוע עדיין תקין אומנם כבר קניתי צורב חדש אבל חשבתי לתת אותו לשכן שלי שאין לו צורב אם אני יצליח לתקן אותו תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
תהנו אנשים זה מנועי חיפוש קטלניים 1. מנוע חיפוש לMP3 סרטים תמונות FTP וכל דבר : http://ftpsearch.tomsk.net 2. מנוע חיפוש פולני וחזק מאוד: http://pliki.onet.pl 3. זה מנוע חיפוש FTP כמו גוגל (חזק וטוב) : http://ftp.veoda.com 4. מנוע רוסי מפורסם : http://ftpsearch.rambler.ru/db/ftpsearch/search.html 5. מנוע אוקראיני : http://www.ftpsearch.kiev.ua כשאני ימצא עוד אני יוסיף
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך יש מין מנורה כזאת עכשיו היא נדלקת ומתכבה מזה אומר והמחשב לא עולה בכלל...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ליפני מספר ימים סידרתי את כל החוטים במארז שלי, וזה כלל ניתוקם, סידורם והחזרתם למקום. כמובן הכל חובר כשורה, וחיברתי את המחשב והתכוננתי לעבודה רגילה עליו, הוא התחיל לצפצף! ניסית ליפתור את הבעיה על ידי בדיקת החיבורים, אך הכל כשורה! אחרי מספר שינויים המחשב לא צפצף יותר. אך יש עליו מנורה אדומה- על הלוח אם (ישנן 2 מנורות, כרגע אחת אדומה ואחת ירוקה). אני לא זוכר אם זה היה ככה, אבל האם זה אומר על משהו לא תקין? הטמפ' במחשב תקינה ביותר, 28 במארז ו44 במעבד. יש לי לוח אביט AS8-V. תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום המנורה בפאנל הראשי ( ליד כפתור ההדלקה ) מהבהבת. את רעש ההבהוב אני שומע באזניות וזה מפריע. השאלה האם המנורה צריכה להבהב ? מה עושים לביטול הרעש ? תורה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המנורה האדומה של הHD דולקת ללא הפסקה... ויש לציין שהמעבד עובד רגיל ללא מאמץ יתר כלשהו, אין שום קול מכיוון הHD (עבודה) ז"א המערכת עובדת רגיל לחלוטין רק שהמנורה לא מפסיקה להידלק. האם מדובר בספאם/וירוס כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קודם כל שאפו על הפורום ששומר טיוטות, בזמן הכתיבה המחשב איתחל את עצמו וחשבתי שאצטרך לכתוב מחדש כעת לעניין העיקרי: לאחרונה המחשב שלי מאתחל את עצמו. חשבתי בהתחלה חשבתי שזה קורה רנדומלית במצבים שקשה לשים עליהם את האצבע אך לאחר מכן גיליתי שכשאני מנסה להתחיל משחק (farcry 5) שהמחשב מאתחל את עצמו וזה קורה בערך באותו שלב של טעינת המשחק. אז הורדתי userbenchmark כדי לנסות להפעיל קצת עומס בדרכים אחרות וגם כאן המחשב קורס, וזה קורה גם בערך בשלב קבוע (אתחול מתרחש קצת אחרי החלק עם החצים האדומים ב2:30 שבסרטון) https://www.youtube.com/watch?v=FRkv2-_UX4o אני חושב שהבעיה היא חומרתית מהסיבה שביטלתי את האפשרות שהמערכת תבצע אתחול בצורה אוטומט…
-
- 33 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אהלן אז זה הסיפור שלי לוח abit nf7 מאבד atalon xp אני מעלה את המחשב שהוא קודם עבד והיה בשימוש אצל סבא שלי ומוצגת לי ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu בעיה נוספת זה שהמחשב פשוט קורס נכבה בוא נקרא לזה ככה ויש סירנה שיוצאת מהרמקול של הלוח , עולה ויורדת עולה ויורדת. בדקתי קירור מאבד ושמתי משחה חדשה וניקיתי הכל מאבק והמאבד בטמפ עבודה סבירה למאבדי AMD . החלפתי זיכרונות החלפתי ספק כי חשבתי שהקריסה היא בגלל הספק שהוא לא מחזיק את המערכת לא יודע מה לבדוק עוד , אשמח לשמוע עצות . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים בניסיון להחיות PC עתיק ששוכב אצלי, הסתבר שהסוללה של ה-BIOS נזלה ויצרה קורוזיה על הלוח והמחשב לא עולה הסוללה היא Ni-MH 3.6v 60mAh ויש אפילו סוללה כזו בארץ ב-100 ש"ח (יש גם בחו"ל אבל מחיר המשלוח עושה אותה יקרה יותר ) השאלה אם אפשר לאלתר משהו רק כדי לבדוק אם המחשב בכלל עולה לפני שאני משקיע סכום כלשהו בחלקים. יש למישהו רעיון ? תודה מראש למגיבים
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, צפיתי במדריכים, בסירטונים או כתובים... אני חושב שאני עושה אותו דבר - אבל בסופו של דבר מקבל אנשי קשר רייקים לגמרי באאוטלוק. יש לי קובץ CSV שיצרתי מ GMail אבל שאני עושה יבוא - אני מקבל אנשי קשר ללא תוכן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. יש לי אופיס 2010 וגם 2003 אם צריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מספר סרטים שכאשר אני מנהס להעבירם אני נתקבל בהודעה הזאתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש וכשאני מדליק אותו אני מתחיל לראות את המסך השחור של ההתחלה ומייד לאחר מכן המסך מתחיל לרצד בשלל צבעים ואי אפשר לראות את המסך הכחול של הביוס למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב יחסית ישן ושוכב כבר איזה שנתיים אצלי בחדר ומעלה אבק.. הוא נשאר תעלומה בעיניי ואני ממש רוצה לדעת מה בדיוק קרה לו שהוא הפסיק לעבוד... המפרט אני אפילו לא זוכר בדיוק מהו, אבל זה משהו כזה Asus m2n-sli Deluxe AMD Athlon 64 x2 כלשהו... אני כבר לא זוכר מה הדגם המדוייק 4GB ראם Nvidia 8500 מה שקורה הוא שפשוט כלום לא קורה המאווררים נדלקים, המנורה על הלוח אם נדלקת, אבל לא מופיע כלום על המסך, אין צפצופים ואין כלום. ספק, כ. מסך וזיכרון לקחתי ממחשב אחר שכן עובד (אלה אותם רכיבים מהמחשב הנ"ל, שכרגע מותקנים על מחשב אחר) מה שאין ביכולתי לבדוק זה הלוח אם והמעבד שאין לי עוד כאלו עם אותו הסוקט חשבתי לרכוש אחד מהמכשירים לבדיקת POST שמתחברים לPCI (כמו זה), אבל זה יכול להגיד לי א…
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי פה לוח שאני עושה עליו כמה ניסויים... פעם, כשחיפשתי לו דרייבר, נראה לי שמצאתי שהוא תוצרת PCPARTNER או משהו כזה. הצ'יפסט הוא SIS 5600. ב CPU-Z, בלשונית ה Motherboard, שדה היצרן נשאר ריק. בכל מקרה, יש לו כ.קול מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. המחשב מריץ Win98, אבל בשום מקום מתוך הווינדוס אני לא רואה שיש כזה רכיב. חשבתי שאולי זה על DISABLE בביוס או משהו כזה, אבל לא מצאתי את זה. דגם הלוח הוא 35-8819-02, כ. הקול שיש עליו הוא Creative Vibra 16 XV, אבל גם בחיפושים לא מצאתי אותו כרכיב על לוח, אלא רק ככרטיס חיצוני, PCI או ISA. אז מה אני אמור לעשות בשביל להפעיל אותו? האם זה בביוס? האם זה בווינדוס? האם יכול להיות שיש ג'אמפר שמגדיר שלא יעבור בכלל, ואז אני צריך להתחיל לחרוש …
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המשחק הוא: championship manager 97/98. המשחק יצא בשנת 97', והוא עובד על ממשק דוסי. (DOS) יש לי WIN 2000 SERVER. P 1.7 כרטיס מסך מפגר בקושי מזוהה של IBM, 32 MB. (6548 ) I שאני מנסה להריץ את המשחק הוא רושם לי כך: No VESA driver found. חיפשתי קצת לגבי הנושא באינטרנט ואפילו הורדתי איזה קובץ VESA מזדיין. אבל זה לא ממש עזר לי. אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי לוח Asus M3N78-EM שנועד למחשב אחסון. יש על הלוח שלושה חיבורי SATA אדומים ועוד שניים שחורים. אם מסדרים בביוס מצב SATA אפשר לעבוד רק עם השלושה האדומים, ואני רוצה להוסיף עוד כוננים - כדי לזהות אותם צריך להעביר למצב AHCI. כדי שההתקנה של ווינדוס XP תזהה את הכוננים כך צריך 2 דיסקטים 1.44 שמכינים מהדיסק שהגיע עם הלוח (ומזל שעוד יש לי שניים כאלו). אני עובר את השלב הראשוני של ההתקנה הכחולה, הדרייברים נטענים מהדיסקטים, ולאחר האתחול שההתקנה אמורה להמשיך אני מקבל מסך כחול. ניסיתי את זה עם שלושה דיסקים שונים של ווינדוס שעבדו בעבר, בכולם אותה תוצאה. רעיונות יתקבלו בברכה ??? המפרט המלא: Sempron 3000+ AM2 Glacialtech Igloo 7300 Light Asus M3N78-EM onboard vid…
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ישן שמצאתי קצת ישן של windows 7 החלטתי לשדרג אותו windows 10 חיברתי את הUSB של WINDOWS כשהגעתי לשלב של המחיצות עשיתי לכולם מחק כלומר חיברתי את כולם ונשאר לי רק מחיצה אחת הוא עשה לי שהיא אפשר להתקין מהסיבה הזאת הפעלתי את המחשב מחדש וזה עשה לי הודעה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW. חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C . אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בקשה אני חייב לדעת מה הבעיה...המחשב חדש והכל בסדר וזה. שני המינידאמפים הראשוינם בעקרון קראו שנסיתי להתקין את הדרייבר החדש של ATI עם CCC הכרטיס מסך שלי הוא GTO2 מערכת הפעלה XP PRO בקשה ו2 המינידאםמים האחרונים הם גם חשובים אני חייב לדעת מה הבעיה ואיך לתקן אותה. http://rapidshare.de/files/11638661/Minidump.rar.html אני מאוד העריך אם יעזרו לי בקשה בקשה!!! תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של dell הכנסתי לדיסקאוןקי קובץ התקנה של ווינדאוס ועשיתי fat32 אני עושה ריסט ושום דבר לא עולה לי, אין לי אפשרות גם להכנס לבוט להגדיר שהדיסק און קי יעלה ראשון, הוא מראה לי את הלוגו של dell וישר קופץ לווינדאוס. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הארדיסק חדש חצי טרה של ו.דיגיטל ווין xp פרו חדש מהניילון הביוס מסודר להפעיל את הדיסק ומזהה את ההארדיסק..אין תגובה אבל גם כשהוא אומר לי להכניס דיסק הפעלה וללחוץ כפתור אז אני לוחץ והוא פשוט לא עושה כלום..לא מופיעה לי אותה הודעה שוב ושוב.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני שם ת'דיסק עשיתי BOOT FROM CDROM אני מחכה ולא קורה הרבה... אז זה פתאום רושם שזה בודק את החומרה של המחשב שלי נהיה מסך שחור ושוב לא קורה כלום עד שאני נכנע.... הוא פשוט לא נכנס להתקנה יש למשהו רעיון ? המחשב הוא AMD2500 עם לוח אפוקס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-