תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לוח אם Intel 945GNT עם כרטיס מסך (Onboard 82945G chipset (GMA 950 הבעיה שאחרי X זמן המחשב פתאום נתקע, המסך שחור והמאוורר של המעבד (סטוק) עובד על מקסימום וזה נשאר ככה עד ה- Reset. אני חושד קצת בכרטיס מסך כי לפני שה- 6600GT שלי נשרף לא היו לי בעיות כאלו. עדכנתי ביוס ודרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ללא הועיל. יש למשהוא רעיון או לפחות איך אני ממשיך בבדיקות כדי לוודא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שבת שלום חברים אנא נסו לעזור לי אתמול עשיתי נקיון יסודי של המחשב שאחריו: 1.בהדלקה המסך לא היה נדלק ומציג את ההודעה: entering power save ונשאר במצב stand by .ובלחיצה על כפתור ההגדרות במסך היה מציג הודעה שאין אות מכרטיס המסך no signal from video card (מסך dell 2407 wfp) מחיפוש בגוגל התברר שהבעיה נפוצה למסכי דל (אם הבעיה אכן במסך) 2.אחרי ששיחקתי קצת בכפתורים של המסך הוא פתאום חזר לעבוד אבל בכל הפעלה מחדש עדיין רושם את ההודעה entering power save 3.בנוסף בזמן שהמחשב היה במנוחה מוחלטת שמעתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מאיץ ומבדיקה באוורסט גיליתי שהוא הגיע ל96 מעלות! 4.הוצאתי את הכרטיס פירקתי אותו ניקיתי את המאוורר שלו מאבק ולכלוך אבל את הגוף קירור לא פירקתי. כשהחזרתי והדלקת…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה, לקחתי מחשב מהעבודה של אבא שלי שסה"כ עבד לא רע (בהתחשב בעובדה שאף אחד לא נגע בו כמה חודשיים) החלפתי לו את הכרטיס מסך והוספתי לו זכרונות אז קודם כול בזכרונות זכרון של 256 מגה הוא מזהה בביוס בתור 131 (???, מוזר) איך למה וכמה, אני לא יודע.. גם כשאני מוסיף לו עוד זכרונות הוא לא מזהה אותם, חשבתי על זה שאולי הסלוטים לא תקינים כי הזכרונות כן עבדו. ובזמן הרצה של הוינדוס אחרי שאני עושה כמה פעולות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. גם מסיבה לא ידועה.... כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב עם בעיה מוזרה IBM R50e , שנכנסים ל-Device Manager הוא ריק! לא מופיע שום התקן !!! למה זה נעלם ואיך מחזירים הכל בחזרה??? המחשב הוא עם Windows XP . תודה !
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב- מבוסס AMD 2500 על לוח ABIT ANF , יש לי הרדיסק WD 36GB 10000RPM SATA, ברגע שהוספתי הרדיסק זהה נוסף למחשב, התחילו הצרות...: ההרדיסק עושה מין רעשים בקצב קבוע, המחשב לא מזהה אף הרדיסק, גם כשאני מנסה להחליף בין ההרדיסקים בחיבורים זה לא עוזר - אותה תקלה. ניסיתי כל צורה אפשרית עם הג'מפרים, ואפילו הלכתי לחנות להחליף לוח אם (שהוחלף לאחד אחר - זהה לדגם שהיה לי). המוכר בחנות התייאש.... ואני נשארתי בלי מחשב... למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gforce6800 xt .... משום מה אף דרייבר חדש לא עובד לי חוץ מ 84.21 ששוחרר במרץ השנה.. כל פעם שניסיתי לעדכן לדרייבר חדש כולל האחרון 93.71 -(הכל הורדתי מהאתר של אנבידיה( אני מפעיל תמחשב מחדש אחרי ההתקנה והווינדוס פשוט מסרב לעלות ועושה כל שנייה ריסטרט טוב אז העלתי אותו במצב בטוח התקנתי שוב תדרייבר הישן ושוב הכל בסדר מזה הדבר זה בבקשה תעזרו לי אני רוצה לעדכן תדרייבר וזה לא נותן לי שום דרייבר אחר חוץ מהישן
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי כונן של WD ואני זוכר שאמור להיות לו תוכנת בדיקה לשגיאות (אחרת מ (Datal LifeGuard מישהו יכול בבקשה לתת לי את הקישור לתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי היום את המשחק LFS וכשאני מנסה להפעיל, רושם לי : "Could not detect any suitable screen modes". אני לא זוכר ממתי זה התחיל אבל בעוד כמה משחקים זה עושה לי בעיה כמו משהו עם "T&L Hardware".... ולא רק במשחק אחד! אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך אבל אין לי מושג איך לסדר ואין מצב שככה זה היה מההתחלה שקניתי את המחשב :s05:. יש לי ג'יפורס אמ אקס 440 64MB ופעם שיחקתי במשחק מלללללללללאאאא זמן בלי שום תקלות... גם אצל אח שלי הוא הפעיל את המשחק + עוד משחק שרשם לי את ה"T&L" הזה... עם ג'יפורס 2!!! מה לעשות?!? אולי קשור לדרייברים או משהו :s05: תעזרוווו לי בבקשהה!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית CRT 29" בנוסך למסך המעפן שלי... אני עובד איתה על רזולוציית VGA... דוגמא למה שאני רוצה לעשות: לשחק GUITAR HERO 3 על הטלוויזיה יכול להיות קטלני... אבל גם שהטלוויזיה מחוברת המשחק עולה על המסך והטלוויזיה נשארת בדסקטופ... מישהו יכול לתת הסבר קצרצר איך לעשות את זה? ושאלה שקצת פחות קשורה- אבל אם כבר פתחתי תר'ד... מה יותר איכותי חיבור VGA או COMPONENT? והאם חיבור VGA יכול להעביר 1080I או 1080P?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במחשב! אז ככה, יש לי בבית שתי מחשבים אחד ישן, 400 מגהרץ השני חדש דואל קוור ממש תותח השקעתי בו מלאא במחשב החדש נכנס וירוס, עכשיו כול פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לא מעלה את הביוס ואז הווינדווס עולה ואחרי שהוא גומר כזה את הטעינה יש כזה מסך שחור וזהו לא עושה כלום חשבתי להעביר את ההארדיסק למחשב הישן ואז שאני עם שתי הארדיסקים אני אכנס לראשון, הווינדווס יעלה לי, ואז אני אפרמט את ההארדיסק הבידיוק חיברתי אבל ביגלל שזה מחשב חדש אז אין לי כבל נתונים עבה כזה זה כבל דק וכתום אז זה לא מתחבר כמו במחשב הישן אז אני לא יכול לחבר את ההארדיסק =[ אז אין לי איך לפרמט כי הביוס לא עולה אז אין לי גם דוס אז יש למישהו רעיון מה לעשות?? TT__TT
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם! תוכלו לעזור לי בשאלה? בעקבות החששות להפסקות חשמל של ימים... אני רוצה סוללה ניידת להטעין את הלפטופ שלי ACER ASPIRE 5. האם השילוב של הסוללה הזו + המתאם הזה, יטעינו את המחשב שלי? אודה לתשובתכם!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מצרף מטה תמונה של התראה שקפצה לי בשעה האחרונה בלפטופ Dell inspiron 14. כמו שאפשר לראות, ההתראה עצמה נראית די חריגה (במיוחד עם הסימני קריאה), והיא מפנה אותי לעמוד מסוים בכרום. שני חלקי ההתראה הם קליקאבלים, וכשלחצתי עליה לחצן ימני בשביל לסגור אותה, זה מיד הפנה אותי ללינק המיועד - שבו ראיתי מספר תהליכים טעינה שמתחילים לרוץ. מיד יצאתי מהעמוד, והרצתי בדיקה מהירה של ה-windows 10 ליתר ביטחון (שיצאה תקינה). אולם, לאחר רבע שעה ההתראה הזו קפצה שוב, ומאחר ולא לחצתי עליה כלל היא נשארה במשך כ-5 דק' על גבי המסך (כמו בתמונה) ואז נעלמה. אציין גם שיש ברשותי אשקניתי את הלפטופ הזה לפני כחודשיים בלבד, ומאז היו בו מספר תקלות טכניות ברמת החומרה, דרייברים נוספים שהיה צריך להתקין, עומ…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנה-שנה וחצי ואפעם לא היה לי תקלות תכניות עם המחשב אבל בזמן האחרון (חודש+) המחשב שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך! ניהיה לי FPS נמוך במשחקי מחשב מסכים כחולים (לפעמים 5 פעמים ביום או 3 ברצף) ותוכנות מפסיקות להגיב ( פוטו שופ מפסיק להגיב, מערבל עוצמה, COD4) עכשיו חבר שלי אמר שכנראה הלך לי הדיסק קשיח ואמר לי להחליף ל:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11985 עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל המפרט שלי הוא מעבד - intel core 2 quad CPU Q8300 @2.50 GHz 2.50 GHz RAM - 4GB כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5700 Series win7 64 bit בבקשה עזרה !
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז ככה... בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם לוח של גי'גה בייט 7N400L ודיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD SATA 7200RPM 8MB buffer אז טעות ראשונה שלי שהלוח לא תומך בSATA ואני ישנה ללוח תומך עכשיו יש לי הארד דיסק של WD 40GB 7200RPM שאני רוצה להשתמש בו במחשב החדש השאלה היא במידה והHD החדש בחיבור של ה SATA איך אני מחבר את הHD הישן בתור HD משני?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card הכל מחובר ע"י החנות שקניתי בה ולא נראה לי שהתקינו לי וינדוס כי צריך לקנות עותק מקורי..ולא רצייתי..כי יש לי עכשיו שהמחשב עולה הוא רושם BOOT DISK ABBLE משו כזה....יענו שאין בוט מההרדיסק למערכת הפעלה הכנסתי דיסקט איתחול ...כדי להגיע לכונן ה 200 גיגה.. והוא רושם שיש כונן וירטואלי...... אני רוצה להתקין וינדוס.. וזה לא מזהה תכונן .. אז מה עושים?.... ומאיפה אני מתקין תדרירוים של הסאטה..?.. כי …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב יד שניה, שישמש כשרת ביתי. לוח אם: Intel Desktop Board D865PERL מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHZ התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows להתחלה, והתכוננתי להתקין עליו Linux כדי שישמש כשרת. בשבוע הראשון עבד טוב מאוד בלי בעיות, ואז פשוט נתקע 10 דקות אחרי שעלה. מדי פעם הוא עבד כמה שעות בלי בעיות, אבל פתאום קפא. החלטתי להתקין עליו Linux. הבעיה נשארה וגיליתי שהדיסק כמעט מת (many bad sectors) אז החלפתי אותו והתקנתי מחדש. עדיין הבעיה לא נפתרה. בדקתי את הBIOS, ניתקתי את הכונן לדיסקטים (ומחקתי אותו גם מהBIOS) וכלום לא עזר. עכשיו הוא נתקע ממש בזמן הstartup, בזמן הטעינה. פעם אחת הוא אפילו נתקע בחלון הראשון, עם הסמל של לוח האם. יש רעיון? זה בעיה של לוח האם/מעבד/הגדרות? של…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קיבלתי את החלקים ביום שישי AMD 64 3000+ Epox 8kda3j Corsair cmx512mb WD sata 160gb Compucase Hec 6a21 400w צירפתי את הכ. מסך שלי GF4 ti 4200 128mb הבעיה היא כשמרכיבים את הסינק (סטוק) וסוגרים אותו עם הידית, המחשב פשוט לא עולה, רק כשמשחחרים אותם הוא עולה, אבל אז המעבד מתחמם, כי אין עליו סינק כנראה זה בגלל שההיטסינק לוחץ פיזית על המעבד ? יש משהו לעשות או שללכת מחר לחנות ? תודה מראש בני
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום עשיתי רסטרט במחשב נייד נגעתי בטעות בכתפתור כלשהו הקרסר נתקע ורק מצפצף - להשתיק הצלחתי המחשב קפא לפני הכנסת סיסמה לא מצליחה אפילו לסגור הכפתורים לא מגיבם יש מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים התחילו להיות ריסטרים לא מוסברים במחשב המחשב אינו יוצר קבצי דאמפ וגם אחרי שכיביתי את ה AUTO RESTART הוא ממשיך, ב EVENT VIEWER כתוב: + System - Provider [ Name] EventLog - EventID 6008 [ Qualifiers] 32768 Level 2 Task 0 Keywords 0x80000000000000 - TimeCreated [ SystemTime] 2007-12-01T20:38:55.000Z EventRecordID 4461 Channel System Computer Niv21-PC Security - EventData 22:35:54 01/12/2007 1544 D7070C00060001001600230036009001D7070C000600010014002300360090013C0000003C000000000000000000000000000000000000000100000000000000 -------------------------------------------------------------------------------- Binary …
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-