עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא יודע למה זה קורה. בדקתי כבר הכל. הדיסק קשיח לא פגום. הטמפרטורות בסדר. ניסיתי להשתמש בתוכנה לשינוי IP 4 פעמים ובכל פעם המחשב נתקע והייתי חייב ריסט. הבעיה בראוטר? צריך חדש? יש לי WIN7 32 ביט

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by sharonhart,

לפני חודש הE6600 עמד על 50 מעלות בערך ועכשיו הוא 80 מעלות... זה הגיוני? אני עם הקירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד... זה לא הגיוני. תודה עריכה: כרגע הסתכלתי דרך החלון של המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב פשוט... איך אני מפעיל אותו חזרה? מה קורה פה!!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by r1987,

המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Brownie,

שלום ובוקר טוב, המחשב שלי לא מזהה אחד מהדיסקים הקשיחים- באופן מיסטי, זה תמיד כונן D [או יותר נכון, איפה שאני ממקם את הדיסק בתוך המארז, בslot אם ככה קוראים לזה]. בכל אופן זה כבר פעם שלישית, אז אני שולל את האפשרות שזו בעיה של הדיסק הקשיח עצמו [שהחלפתי פעמיים כבר]. השאלה שלי היא מה זה יכול להיות? בעיה במארז? בספק? בכבלים?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by intel suck,

הצורה לא קורא דיסקים של DVD הוא מציג את הדיסק כדיסק ריק

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by eyal.vl,

יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. יש לי HP 5652 ויש לי בעיה מוזרה איתה.... ישנו תפריט אחד שמופיע בשפה לא ברורה... יכול להיות שזה קשור שבמהלך ההתקנה התבקשתי למצוא קובת DLL בשם hpzcon09.dll ?? מצאתי אחד כזה אבל יכול להיות שזה לא זה ופה הבעיה?? אם לא יש למשהו מושג מה הבעיה ומה עושים?? נ.ב. יש לי WIN XP באנגלית עם SP1... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  8. שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by k22,

שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  10. קיבלתי משחה טרמית ואני רוצה לשים אותה על המעבד. ניסיתי לפרק את המאוורר (אורגינל אינטל) בעזרת פתיחה בקליפסים אך אני לא מצליח להוציא אותו מהמקום, הוא רק רופף מצד לצד לא יותר. האם יש איזה שיטה מיוחדת כי אני מנסה דיי בכוח ואני חושש מנזק.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. התקנתי שוה וינדוס וזה עזר לכמה דקות וחזר לעצמו. אני צריך את המחשב לעבודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by vaxum,

שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנה-שנה וחצי ואפעם לא היה לי תקלות תכניות עם המחשב אבל בזמן האחרון (חודש+) המחשב שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך! ניהיה לי FPS נמוך במשחקי מחשב מסכים כחולים (לפעמים 5 פעמים ביום או 3 ברצף) ותוכנות מפסיקות להגיב ( פוטו שופ מפסיק להגיב, מערבל עוצמה, COD4) עכשיו חבר שלי אמר שכנראה הלך לי הדיסק קשיח ואמר לי להחליף ל:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11985 עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל המפרט שלי הוא מעבד - intel core 2 quad CPU Q8300 @2.50 GHz 2.50 GHz RAM - 4GB כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5700 Series win7 64 bit בבקשה עזרה !

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. חיברתי אותו דרך כבל ללויין רואים תמונה אבל לא שומעים קול ב VIDEO SYSTEM רשום PAL_B באפור ולא יודע איך משנים ל PAL רגיל או אולי צריך לשנות משהוא אחר וגם השלט לא עובד

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card הכל מחובר ע"י החנות שקניתי בה ולא נראה לי שהתקינו לי וינדוס כי צריך לקנות עותק מקורי..ולא רצייתי..כי יש לי עכשיו שהמחשב עולה הוא רושם BOOT DISK ABBLE משו כזה....יענו שאין בוט מההרדיסק למערכת הפעלה הכנסתי דיסקט איתחול ...כדי להגיע לכונן ה 200 גיגה.. והוא רושם שיש כונן וירטואלי...... אני רוצה להתקין וינדוס.. וזה לא מזהה תכונן .. אז מה עושים?.... ומאיפה אני מתקין תדרירוים של הסאטה..?.. כי …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. קיבלתי את החלקים ביום שישי AMD 64 3000+ Epox 8kda3j Corsair cmx512mb WD sata 160gb Compucase Hec 6a21 400w צירפתי את הכ. מסך שלי GF4 ti 4200 128mb הבעיה היא כשמרכיבים את הסינק (סטוק) וסוגרים אותו עם הידית, המחשב פשוט לא עולה, רק כשמשחחרים אותם הוא עולה, אבל אז המעבד מתחמם, כי אין עליו סינק כנראה זה בגלל שההיטסינק לוחץ פיזית על המעבד ? יש משהו לעשות או שללכת מחר לחנות ? תודה מראש בני

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל... טוב אני בדילמה מה הגורם המשמעותי בעסק..... יש תוכנה בשם cubase ליצירת מוזיקה שהיא במקור לא כבדה ולאחר הוספת כל הפלאגים ששוקלים כמה עשרות גיגה היא מתחיל להיות כבדה(ברגע שמשתמשים בהם) עכשיו הינה המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII סבבה עכשיו מפרט בגדול של חבר: מעבד של אינטל דואל קור 64 512X2 =קינקסטון רגילים לוח אם של אסוס 2 הרדיסקים 160G +80G וקרטיס קול ב900 שקלים ומוניטורים (לא שזה חשוב) **שנינו עובדים ב32BIT*** עכשיו כאשר אנחנו מריצים את הפרוייקט אצלך ה…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by philip_s,

יש לי דיסק און קי של חברת TRANSCEND דגם JF V85 והוא 16GB אם זה חשוב. הבעיה היא שכשאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ומנסה להכנס אליו אני מקבל את ההודעה הבאה: please insret a disk into removable disk. הבעיה התחילה פתאום, לפני כשבוע הבעיה לא הייתה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. שלום עשיתי רסטרט במחשב נייד נגעתי בטעות בכתפתור כלשהו הקרסר נתקע ורק מצפצף - להשתיק הצלחתי המחשב קפא לפני הכנסת סיסמה לא מצליחה אפילו לסגור הכפתורים לא מגיבם יש מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by AleXtazi_054,

שלום חבר'ה קניתי סטיק אחד של זיכרון, עכשיו אני לא יכול להרכיב אותו, אני דוחף אותו אבל לא מצליח להכניס אותו עד הסוף ולא יכול לסגור את הסוגרים שבצדדים אני מחפד לשבור אותו! כבר שברתי כמעט את כל האצבעות... מישהו יכול בבקשה להסביר איך בדיוק מרכיבים אותו ?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  22. שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by bad-sector,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במשחקים, זה קרה לי ב NBA 2003, וקורה לי עכשיו ב COMMANDOS 3, פתאום המסך מהבהב והמשחק נסגר בלי שום זכר שהוא היה פתוח בכלל, חוזר לדסקטופ נקי וחדש, בלי שהמשחק יהיה פתוח... מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  24. אהלן יש לי לוח אם gigabyte ep43 היום המחשב התחיל לקרוס בצורה פתאומית באמצע הפעילות בוינדוס, ומאז זה חוזר על עצמו. משום זה גם לפעמים קורס בBOOT של הBIOS. ניסיתי לעשות FLASH מF5 לF8 וזה לא עזר ניסיתי להחזיר הגדרות CMOS להגדרות יצרן יש לציין שלא התקנתי שום דבר חדש ואתמול המחשב עבד מצויין. בעייה דומה קרתה לי עם הלוח אם שעשיתי OC בעבר. עכשיו המחשב ללא OC ואותה בעיה. בדקתי טמפרטורות והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by igoldman,

WINXP מותקן לגבי המפרט אז אתם יכולים ללחוץ עליו. אז ככה , יום אחד המערכת הוסיפה לי כונן שאינו קיים פיזית . חשבתי בהתחלה שאם אני יעשה פורמט למחיצה C ויתקין מחדש את המערכת אז הבעיה תפתר אבל לא ככה היה. אם אני מסתכל על ניהול המחשב ואז ניהול דיסקים אז המחיצה לא מוצגת אבל תחת חלון המחשב שלי היא. לא מדובר על איזשהו כונן וירטואלי של CD שאני לא יודע על קיומו כי ביצעתי פורמט והתקנתי את NERO ולא הוגדר ליצור כונן וירטואלי לנרו. כמו כן כשאני מנסה להיכנס לתוך המחיצה אז מוצגת לי הודעת שגיאה שהכונן אינו מפורמט ואני לוחץ על כפתור לפרמט ומערכת מציגה לי שוב הודעה שלא ניתן לפמרט. אני לא יודע מאיפה הדבר הזה צץ פתאום . גם לא מדובר במחיצת הבאפר של כונן הקשיח מכיוון שלא יצרתי ממנו מחיצה…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים