תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
היי, בתפריט צריכת חשמל במחשב נייד יש שתי רשימות אחת ל"עובד על סוללות" ואחת ל"מחובר לחשמל". הפריטים הם: TURN OFF MONITOR TURN OFF HD SYSTEM STANDBY SYSTEM HIBERNATES לכמה זמן לכוון כל אחד לגבי כל מצב "סוללה, מחובר לחשמל"? עוד שאלה שמעניינת אותי היא מה קודם למה? האם קודם כבה המסך, ואז הדיסק ואז המתנה ולבסוף שינה או שהסדר שונה? מה אומר בעצם כל פריט, מה נעשה בכל שלב? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
WINXP מותקן לגבי המפרט אז אתם יכולים ללחוץ עליו. אז ככה , יום אחד המערכת הוסיפה לי כונן שאינו קיים פיזית . חשבתי בהתחלה שאם אני יעשה פורמט למחיצה C ויתקין מחדש את המערכת אז הבעיה תפתר אבל לא ככה היה. אם אני מסתכל על ניהול המחשב ואז ניהול דיסקים אז המחיצה לא מוצגת אבל תחת חלון המחשב שלי היא. לא מדובר על איזשהו כונן וירטואלי של CD שאני לא יודע על קיומו כי ביצעתי פורמט והתקנתי את NERO ולא הוגדר ליצור כונן וירטואלי לנרו. כמו כן כשאני מנסה להיכנס לתוך המחיצה אז מוצגת לי הודעת שגיאה שהכונן אינו מפורמט ואני לוחץ על כפתור לפרמט ומערכת מציגה לי שוב הודעה שלא ניתן לפמרט. אני לא יודע מאיפה הדבר הזה צץ פתאום . גם לא מדובר במחיצת הבאפר של כונן הקשיח מכיוון שלא יצרתי ממנו מחיצה…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי עבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא פעל לי בסדר גמור, אבל היום פתאום הכפתור השמאלי של העכבר לא תמיד מגיב, צריך ללחוץ עליו חזק כדי שיגיב ולפעמים הוא לא מגיב בכלל, וכל זה קרה רק היום, הוא אף פעם לא עשה בעיות, רציתי לדעת עם יש משהו לעשות לגבי זה או שכדי לי פשוט לקנות עכבר חדש
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מדבר עם אנשים בסקייפ, והם תמיד שומעים אצלי רעשי רקע מוזרים כאלה... רעשים סטטים כאלו. אני ניסיתי להחליף בין המקרופון השולחני - לבין המקרופון המובנה שיש במצלמה שלי... וזה עדיין לא עוזר. עדיין אותם רעשים.... מה יש לי לעשות בנוגע לזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהרכבתי בעצמי (מפרט בחתימה) מאז שהתקנתי כל הזמן יש לי בעיות כאלה מוזרות למשל יש כאלה כל מיני פסים כאלה בצבע אדום עך כל מיני לחצנים הנה הדוגמה הכי קיצונית בצייר שימו לב בצד ימין וגם במשחקים זה עושה לי בעיות UT 2004 שימו לב מדובר במעמד נשקים ולא פריט אומנות מודרנית ועוד תמונה מUT ויש גם מCS ובקיצור יש משהו כאן לא בסדר וזה ככה בעוד משחקים המשחקים עם הפטצ'ים הכי חדשים וכן התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך ואין לי מושג למה הבעיה הזא בבקשה תעזרו לי זה ממש מבאס שיש כזה מחשב חזק ועדיין אי אפשר להפעיל עליו משחקים בצורה נורמאלית
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר על המחשב במפרט שבצד. שהאימיול רץ ברקע ומוריד קבצים, לאחר מס' שעות המחשב מבצע ריסט לעצמו. ברקע עובדים גם תוכנות כמו איי סי קיו, מסנג'ר, אנטי וירוס, פירוול וגם חלון אחד של דפדפן האקספלורר. בזמן שהאימיול פועל, מרגישים שיש עומס כבד על המחשב. בבדיקה ב- "מד המשאבים" רשום שיש 20% משאבים פנויים, וזה יכול להגיע גם עד ל- 10% משאבים פנויים אם פותחים עוד חלון בדפדפן. אין וירוסים או רוגלות, עומס החום בכל הרכיבים תקין וכל המאווררים עובדים. מצורפת תמונה של טמפ' המחשב במאמץ, ושל הודעה מוזרה שקיבלתי הרגע. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים התחילו להיות ריסטרים לא מוסברים במחשב המחשב אינו יוצר קבצי דאמפ וגם אחרי שכיביתי את ה AUTO RESTART הוא ממשיך, ב EVENT VIEWER כתוב: + System - Provider [ Name] EventLog - EventID 6008 [ Qualifiers] 32768 Level 2 Task 0 Keywords 0x80000000000000 - TimeCreated [ SystemTime] 2007-12-01T20:38:55.000Z EventRecordID 4461 Channel System Computer Niv21-PC Security - EventData 22:35:54 01/12/2007 1544 D7070C00060001001600230036009001D7070C000600010014002300360090013C0000003C000000000000000000000000000000000000000100000000000000 -------------------------------------------------------------------------------- Binary …
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי במשחק שהתקנתי לפני זמן מה... חיביתי אותו למשך הלילה וכהדלקתי אותו נכנסתי למשחק והמשחק לא עבד טוב. מראה בפיקסלים כאלה כמעט הכל שחור אבל יש קול. ההיתי בטוח שזה רק השחק הזה ניכנסתי למשחק אחר ויש אותה בעיה..... מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בהארד דיסק כל פעם שאני מעלה את הWINDOWS לוקח למחשב עוד 2 דקות עד שאני יכול להתחבר לאינטרנט ועד שכל הדברים שקשורים ל SYSTEM עולים הבעיה היא כמאת 100 % בהארד דיסק בגלל שקניתי מחשב חדש וזה עדיין עושה את זה אני חוושב שיש הרבה BAD SECTORS כי פירמטתי את הארד דיסק הזה מיליון פעם ורק אז זה התחיל, איך אני עושה איזה ניקוי. א יש לי : NTFS FORMAT
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם בטרם אני מחליף מחשב, רציתי את עצתכם. יש לי מחשב ישן, עם מעבד (core 2 dou 6300 (conroe ו - 3 גיגה זיכרון. לפני מספר שבועות הוא התחיל לעלות מאוד לאט, לעיתים BOOT של חלונות היה לוקח 10 דקות. נשברתי ופירמטתי את המחשב, התקנתי את חלונות מחדש. זה עבד בסדר יום וחצי, ושוב לקח לו המון זמן לעלות. לאחר יומיים נוספים, המחשב לא עלה בכלל, עשה לעצמו אתחול ואפילו התקשה לעשות BOOT מ - DVD. לאחר שהצלחתי לעשות BOOT מ - DVD, פירמטתי שוב, וחלונות עלתה, אך לאחר הכיבוי הראשון, שוב מסך שחור, אך הפעם שמתי לב לסימנים שמערכת ההפעלה עובדת, ורק לא רואים כלום. ניתקתי את כבל ה - DVI, שמתי VGA, ופתאום זה עובד, אך המסך מרצד כמו טלויזיה משנות ה - 70. תחושת הבטן שלי היא שכרטיס המסך לא בסדר, שזמן …
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי עכבר אלחוטי מיקרוסופט.הוא מחובר למחשב נייד שלי. זה עבד אצלי הרבה זמן ותקין. יום אחד הוצאתי בתיק עכבר אלחוטי ופתאום ראיתי למטה קצת ליכלוך חלודה בצבע לבן. אני פותח ומוציא בטריה אחת. ורואה שזה ליכלוך חלודה לבן. אני זרקתי בטריה ישן. אני נקיתי מגעים בפנים עכבר אלחוטי חלודה. וזה נקי. אני החלפתי בטריה חדשה. ועכשיו עכבר אלחוטי עובד ותקין. שאלה: בעכבר אלחוטי כמה זמן להחליף בטריה חדשה ? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה קרה בפעם הראשונה לפני שבוע . ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חיברתי את הכבל של הספק חזק יותר והוא פעל . היום זה קרה שוב, חיברתי חזק יותר, הדלקתי ואז יצא רעש מוזר מהמחשב, יש מצב שזה כבל שנגע במאוורר . כיביתי אותו והדלקתי שוב והוא לא נדלק . המנורה בלוח האם דלוקה, בדקתי את הזרם ויש זרם ובדקתי את הספק ואת החיבורים בלוח אם ולא מצאתי פיתרון . אפילו את הכפתור של ההדלקה בדקתי ולא מצאתי משהו חריג . למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזו ? תיכננתי להפוך את המחשב למדיה סנטר אבל כמו שזה נראה עכשיו זה לא יצא לפועל . זה המחשב הישן שלי כעיכרון .. אייל .
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחר החלפת מעבד במעבד מהיר יותר, שינו לי גם קצת הגדרות ב WIN XP בחנות שבה קניתי את המעבד. כעת, ה LED של ה HD (על המארז) דולק כל שניה למשך שבריר שניה כשאין אף תוכנית שרצה. בדקתי ב Performance monitor של ה XP ושמתי את ה couneter: PhisicalDisc(_Total)\Disc bytes/sec שההסבר שלו הוא Disk Bytes/sec is the rate bytes are transferred to or from the disk during write or read operations וראיתי שאין שום כתיבה/קריאה מה HD. מה גורם ל LED להדלק?? האם אתם מכירים איזו הגדרה ב WIN XP שתשפיע על זה? או אולי איזה util שמראה מי ניגש ל HD או ל BUS? תודה מראש, יובל (מצטער אם זה לא הפורום המתאים)
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלא תבינו אותי נכון אבל נתקלתי לפני כמה ימים בפאנט של מוזיקה שהיתי צורב לו לפעמים VDC'S הבעייה שלו היא שהוא מפחד לשים את הקליפים על PAUSE כי לפיו בימים קדומים במאה ה-20 כשהיו עוד הסלילים (הקלטות הענקיות ) כאשר היו אנשים היו לוחצים על PAUSE הסרט הקלטה היה מתחיל להשרף השאלה שלי היא : האם דבר זה רלוונטי למדיות הדיסקים עריכה למהלים אם הנכם חושבים להעביר ת'ראד זה לפורום אחר עשו זאת אך אל תנעלו את הת'ראד זהו עניין חשוב שעליי להסדיר בהקדם האפשרי אם לא מיידי
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
קניתי לוח msi neo 2 platinum מעבד 3000amd venice וזיכרונות 2*256 היום החליפו את הלוח כי לא הצליחו להתקין כרטיסי רשת אבל עכשיו כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה עובד יפה עד שפתאום נתקע! מה הסיבה לכך תודה?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני בודק בשביל מישהו מחשב שפתאום לא נדלק לו. הנורת HDD זוהרת במלוא תפארתה האדומה, המאווררים זזים אבל אין צפצוף של הביוס כמו שיש בדרך כלל. כמו כן המסך לא מציג תמונה. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!vppSubPictureUsingKelvin+137d ) מה זה אומר מחכה לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע, הוא התחיל להיתקע מלפני שבועיים בערך . זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים ומעט מאוד גם שאני לא משחק . אבל אי אפשר לעשות ctrl alt delete הוא פשוט נתקע לגמרי וחייבים לעשות ריסטרט. אם מישהו יודע מה הבעיה שיגיד.
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח אם את הדבר הזה שכתוב למעלה.. זה שמהו מובנה בלוח אם כי אני רואה על הלוח את הג'וק שכתוב עליו את זה.... יש באתר של הלוח אם שלי לינק לדרייברים של זה והלינק לא עובד ואת הדיסק דרייברים איבדתי ואני לא מוצא בשום מקום באינטרנט דרייברים של זה? זה חשוב?? מה זה עושה בכלל? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן כאשר יש בו לוח אם של חברת TOTEM ממיטב הבנתי מדגם TM-P2BX VER 2.2 עליו מעבד סלרון 333 זיכרון 128 עוז זיכרון 128 ועוד זיכרון 256 הFSB עובד במהירות 66 MHZ בגלל המעבד... יש לי כמו כן מעבד בצד P3 500 MHZ עכשיו לבעיות כשאני מכניס את המעבד השני הוא מזהה לי אותו רק כ 333(כן מזהה שזה פנטיום 3) ואת הזיכרון 236 הוא מזהה כ 128... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-