תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי HP 5652 ויש לי בעיה מוזרה איתה.... ישנו תפריט אחד שמופיע בשפה לא ברורה... יכול להיות שזה קשור שבמהלך ההתקנה התבקשתי למצוא קובת DLL בשם hpzcon09.dll ?? מצאתי אחד כזה אבל יכול להיות שזה לא זה ופה הבעיה?? אם לא יש למשהו מושג מה הבעיה ומה עושים?? נ.ב. יש לי WIN XP באנגלית עם SP1... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מיני דיסק של SHARP דגם MD-MT180 והוא שם אותו במצב HOLD והוא לא יודע איך מוציאים אותו... יש לציין שעל המכשיר אין כפתור של HOLD.... מה עושים??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע מלא פעמים, בדקתי את הזכרון אולי שעתיים וחצי עם memtest ולא היו בעיות. המחשב עכשיו אחרי פירמוט אז אני לא חושב שזאת בעיה של דרייברים. עכשיו שאני מנסה לבדוק מה יש בקבצי dump לרוב השגיאה נגרמת על ידי Unknown_Image ... מישהו אולי יכול לשפוך קצת אור על הבעייה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהבעיה הזו של מחשב שבוז נפוצה כאן מאוד מצורפים להודעה קבצי ה dump, אשמח לכל עזרה שהיא מפרט המחשב: p4-2.6 radeon 9800 pro geil golden dragon 2x256 וממש לאחרונה צורף לנבחרת גם ספק איכותי 420w של thermaltake המחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי סטיק אחד של זיכרון, עכשיו אני לא יכול להרכיב אותו, אני דוחף אותו אבל לא מצליח להכניס אותו עד הסוף ולא יכול לסגור את הסוגרים שבצדדים אני מחפד לשבור אותו! כבר שברתי כמעט את כל האצבעות... מישהו יכול בבקשה להסביר איך בדיוק מרכיבים אותו ?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום באיזה יום שלא שמתי לב המעבד barton 2500 ירד מ 1830 HZ ל 1100 HZ אני לא יודע למה זה, לא נגעתי בביוס בכלל או במשהו... מה שאני יודע זה שכאשר אני מדליק תמחשב ועלה המסך הראשון עם כל מני מתחים אז יש שם איזה מתח שמופיע באדום ואז חוזר ללבן הוא כזה משתנה כאילו לא יציב למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
החלטתי היום לעשות "ניקוי ג'יפה מהמחשב .. אז הוצאתי את כל החתיכות הגדולות של האבק .. זה לא משנה כל כך .. מה שחשוב זה שהוצאתי תגוף קירור של המעבד וניקיתי אותו מתחתיו היה חומר שחור מגעיל כזה .. עכשיו ראיתי שיש שאריות של אותו חומר על המעבד רציתי לדעת אם זה יכול להשפיע על המעלות של המעבד ואם כדאי לי לנקות את מה שיש על המעבד עצמו ולשים משחה תרמית חדשה (אם אפשר בכלל למה המחשב שלי ישן לאללה) תודה לעוזרים נ.ב. בדקתי ב H.Monitor ואין שינוי משמעותי בטמפ' אבל המחשב לא מריץ כלום אז זה לא חוכמה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. הצלחתי לגרד שני ארדיסקים ישנים של WD מהקיר שלי בבית, האחד בנפח של 3 GB והשני בנפח של 800MB. רציתי לישאול, האם אני אני יוכל לחבר את שני אלה (לצורכי גיבויים) למחשב השני שלי שהוא מחשב המבוסס על P3 1000Mhz עם לוח אם: Asus -cusl2-c . ואם אפשר אז איך אני עושה זאת? הלוח אם לא יגרום לבעיות אם הארדיסק הנוככי- IBM 30GB? האם צריך לשחק עם הג'אמפרים? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח אם את הדבר הזה שכתוב למעלה.. זה שמהו מובנה בלוח אם כי אני רואה על הלוח את הג'וק שכתוב עליו את זה.... יש באתר של הלוח אם שלי לינק לדרייברים של זה והלינק לא עובד ואת הדיסק דרייברים איבדתי ואני לא מוצא בשום מקום באינטרנט דרייברים של זה? זה חשוב?? מה זה עושה בכלל? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בהתקנה מתקבלת הודעת שגיאה : -536870397 ואז יש עוד הודעה שההתקנה נכשלה וזה יוצא הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר וגם זה לא עזר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי צורב של לייטאון שצורב מצויין אבל עם דיסקים CD-RW יש לי בעיות. כבר כמה פעמים שצרבתי(על דיסקים שונים,חדשים,ישנים ולא מאותה החברה) והמחשב לא קורא אותם אח"כ. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התקנתי מחשב מחדש עם WIN ME ולא זוהה חיבור LPT1 אין שום סימני קריאה או שאלה.. והכל מותקן.. מה יכולה להיות הבעיה??? ומה לעשות???????
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: Pentium 4 3.0 1GB DDR Nvidia GEFORCE 6600GT ASUS P4P800 לוח אם בעיה: אני מדליק את המחשב, הכל טוב ויפה, המאווררים מסתובבים, אבל המסך אינו נדלק. ניסיונות לפתרון: אחרי שהלוח שלי התקלקל, החלפתי לוח לאותו דגם, אך המסך אינו עולה, חשבתי שהבעיה נובעת מהספק, וקניתי ספק חדש. גם אז ללא הצלחה. ניסיתי לעשות אלימינציה ולהגיע לחלק שגורם למסך לא להדלק, החלפתי כרטיס מסך, ניסיתי בלי הארדיסק, בלי CDROM, עם זכרונות אחרים. כלום. בבקשה תעזרו לי אני נואש .
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים התחילו להיות ריסטרים לא מוסברים במחשב המחשב אינו יוצר קבצי דאמפ וגם אחרי שכיביתי את ה AUTO RESTART הוא ממשיך, ב EVENT VIEWER כתוב: + System - Provider [ Name] EventLog - EventID 6008 [ Qualifiers] 32768 Level 2 Task 0 Keywords 0x80000000000000 - TimeCreated [ SystemTime] 2007-12-01T20:38:55.000Z EventRecordID 4461 Channel System Computer Niv21-PC Security - EventData 22:35:54 01/12/2007 1544 D7070C00060001001600230036009001D7070C000600010014002300360090013C0000003C000000000000000000000000000000000000000100000000000000 -------------------------------------------------------------------------------- Binary …
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון DDR1 היה לי בו שני זכרונות של 512 ,קניתי עכשיו עוד זיכרון של 1G ,עכשיו הבעיה: יש לי 4 סלוטים אך המחשב לא מוכן לקבל שלוש זכרונות ביחד (2*512+1*1G),כל ה-4 סלוטים עובדים בנפרד , וכל השלושה זכרונות עובדים בזוגות. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם הכונן הקשיח (מתוצרת WD) צריך להיות MASTER או SLAVE?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב ואהפאסתי את הביוס כמו שהציאו לי פה כמה חברים לבסוף הבעיה היתה בכרטיס מסך, עכשיו לאחר שבוע וחצי חזר אליי המחשב, מה אני אמור לעשות עכשיו לגביי הביוס ?
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בבעיה מוזרה.. כשאני לוחץ במקלדת על אחד מהמקשים כמו: ר' ק' ו' נ'.. למשל ב-" ר' " נפתח חלון הפעלה.. ולמשל כשאני לוחץ על " כ' " נפתח החיפוש . ניסיתי להחליף מקלדת וזה לא עזר.. עדיין הבעיה נמשכה, ניסיתי לפתוח את לוח המקשים הוירטואלי וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את ה windows מחדש וזה עדיין לא עזר. אני נואש! אני לא יודע מה לעשות!! אני לא יכול ככה לרשום ולא לשחק ולא לעשות כלום במחשב !!! דרך אגב, הודעה זו נכתבה ממחשב אחר .. תודה מראש לעוזרים!! :-)
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, צילמתי את ה CATALYST והתוכנה של ASUS בזמן שאני משחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE בטלויזיה LCD שמחוברת ב DVI. תלחצו בצד כדי לראות את המפרט שלי. עכשיו זה נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי!! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אז אם לא תסלחו לי. בכל אופן היום קניתי כרטיס מסך של NVIDIA ה-8600GT. כמה שידוע לי זהו כרטיס מספיק חזק להריץ את המשחק MOH AIRBORNE. אך משום מה שאני מפעיל את המשחק אני רואה כמו הפרעות במשחק מעין ריבועים ירוקים קטנים (צרפתי תמונה). האם יכול להיות שזה ספק חלש 300W (כמה שידוע לי)? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על תוכנות כאלה. בדיקות של זכרונות לוחות אם ומעבדים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים טובות אחותי קנתה מחשב, ומאז ומתמיד היו בו בעיות עם הUSB... למחשב יש 6 יציאות USB - 4 מאחור ו-2 מקדימה... בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שמחברים משהו לUSB, מדובר במעין "רולטה רוסית" - או שה-USB יעבוד ומכשיר שחובר יפעל, או שהוא לא יעבוד ואז צריך לחבר אותו לכל אחד מיציאות הUSB עד שמוצאים יציאה שמגיבה... גרוע מזה - בכל פעם שסוגרים את המחשב, בפעם הבאה שתפתח את המחשב, יציאת USB שעבדה קודם לכן כבר לא תעבוד...ולפעמים על 6 יציאות הUSB לא עובדות בכלל! פירוט המחשב: AMD Athlon 3000+ 64Bit S939 לוח אם של ג'יגהבייט, לא זוכר את פרטיו Kingston 512MB DDR RAM 400MHZ WD 80GB 7200RPM on Board Geforce 6200 מערכת הפעלה מותקנת- Windows XP SP2 32Bit
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-