תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר. רק שהשיר פועל יש בעיה לכן לא נראה לי שזה בעיה בבטרייה או בחיבורים.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-4 חודשים הפסיק לעבוד לי המחשב בפתאומיות, המסך לא נדלק והמחשב לא "חושב" אפילו (נורא אדומה המארז לא מהווהות). מסרתי את המחשב לחנות מחשבים לבדיקה והם אמרו לי שכרטיס המסך שלי נשרף(ATI RADEON HD 3850 512 MB) הייתי בטוח שהם לא טועים וכמעט שילמתי להם 100 ש"ח על הבדיקה. קניתי לפני כמה שבועות כרטיס מסך חדש NVIDIA GEFORCE 260 GTX 8XX MB התקנתי אותו והכל ועדיין המחשב לא פעל אותו דבר המסך לא נדלק המחשב לא חושב רק המאווררים פועלים. בדקתי את הכרטיס הישן אצל חבר אם הוא באמת נשרף ומתברר שהוא עובד. כשאני מוציא את המעבד המחשב פועל באותו אופן כמו עם המעבד בפנים, לכן אני חושד ששם הבעיה. זיכרון יש לי 4 GB יחסית חדש והספק עלה לי 400 ש"ח והוא גם חדש לכן נשאר רק המעבד. האם אני צ…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי logitech mx500 ובימים האחרונים הסמן נתקע פתאום בלי שום קשר לכלום. זה קורה אחת לכמה זמן באופן די רנדומלי. יכול להיות פעמיים תוך חצי שעה או פעמיים ביום. כשאני מנתק את העכבר ומחבר אותו מחדש זה פתאום פועל כרגיל שוב. גם כשאני עושה restart מבלי לנתק את העכבר הוא חוזר לפעול. מה זה יכול להיות? האם הגיע הזמן לקנות עכבר חדש? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. תודה רבה מראש על כל עזרה...
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קורה. בדקתי כבר הכל. הדיסק קשיח לא פגום. הטמפרטורות בסדר. ניסיתי להשתמש בתוכנה לשינוי IP 4 פעמים ובכל פעם המחשב נתקע והייתי חייב ריסט. הבעיה בראוטר? צריך חדש? יש לי WIN7 32 ביט
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן חברה, מחשב בן שנתיים וחצי Intel Core i7 7700 / 1151 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B250M-DS3H Fractal Design Define S Black Corsair CX650M 80+ Bronze Modular Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z2400C16 Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X GV-N108TAORUS X-11GD Xtreme Edition Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD SanDisk SSD Ultra II SDSSDHII480G 480GB עדכונים אחרונים שבוצעו : כל העדכונים שיש ללוח אם (אודיו, ציפסט, ביוס, וכו) כל העדכונים לכרטיס מסך. כל עדכונים מערכת ההפעלה. כולל בילד אחרון. כל העדכונים למקלדת עכבר ופד, RGB של corsair. …
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם... הרגע פניתי בפורום Windows בקשר לבעיות שיש לי במחשב.. כל 20-30 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש הכוונה עושה ריסט בלי שום דבר שאני עושה.... עכשיו ביטלתי בהגדרות בווינדוס שזה יעשה ריסט כל פעם מחדש ופשוט רציתי לראות את השגיאה שאני מקבל במסך הכחול.. וזאת השגיאה בעצם: Stop: 0x0000008e (לא העתקתי עכשיו את כל השורה הזאת).. ומתחת יש עוד דבר הנה תסתכלו: Nv4_disp.dll - Address Bfoafda2 base at bfo12000, datestamp 3da4eefc9 מה אתם חושבים שהבעיה? דרך אגב בעיית חום אני לא חושב שיש.. בדקתי טמפ' טמפ' מעבד עומדת על 50-55 שזה נחשב לסביר יש לי AthlonXP 2000+.. מה הבעיה חבר'ה? ואל תגידו טמפ' גבוהה כי בעבר היה לי גם 58-60 ולא היה עושה ריסט
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא לפני כמה חודשיים התמונה במחשב התחילה לקפוא אחרי כל פעם שיצאתי ממשחק בלקפוא אני מתכוון שהתמונה נתקע העכבר והמקלדת לא זזו או הגיבו וכעבור 10 ש' המסך עבר למצב שינה אם היתה מוזיקה או סרט ברקע הם המשיכו להתנגן אבל אי אפשר היה לסגור אותם או את המחשב זה היה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך אז שמתי מאוור גדול מול המחשב ,זה עזר שבוע ואז שוב פעם חזרה הבעיה החלפתי את הכרטיס והבעיה נעלמה ואז לפני יומיים קודדתי סרטים ושוב פעם אותה בעיה בדיוק חשוב לציין שהטמפ של המערכת נמוכה אם למישהו יש רעיון באיזה חלק יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק אשמח מאוד לשמוע pentuim presscot 2.8 abit ie7 radeon 9200 512mb twinmoss ספק גנרי 350W
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
היי, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם המדובר (GA-K8N Pro-SLI F9 ) ולאחר הרכבת המחשב , המחשב עבד בצורה תקינה ללא בעיות, אך לאחר שהות של כ שבועיים בצבא , חזרתי לגלות כי אים שמע מהרמקולים בקדמיים של המחשב, לאחר בדיקה קצרה גילית כי שאר הרמקולים עובדים(אחוריים סנטר וצדדיים) ורק הקדמיים לא. לאחר בדיקה המשכית נוכחתי לגלות הכי הבעיה לא ברמקולים אלא היציאה אין מספקת שמע, למרות שתוכנת הסאונד של הכרטיס קול המובנה (realtec 97' 7.1 ) מעידה על תקינות מלאה... ביצאתי עידכון דרייברים, והדבר לא פתר את הבעיה. אם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה , או בעל רעיון לפתרון אני אשמח לשמוע. תודה מראש לכל המשיבים... :s05: חיבור רמקולים אחוריים ליציאת הקדמיים לא עזר: היציאה של הקדמיים פשוט לא מספקת שמע.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים) הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות... איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי הארד דיסק 320 ג'יגה החלטתי להוסיף ...וקניתי הארד דיסק חדש 500 ג'יגה של סאגייי עבר חצי שנה ...ופרמטי את המחשב מחדש והוא התחיל לעשות לי בעיות ..פתאום הכונן של ה500 ג'יגה נעלם לכמה זמן... לפעמים אני מנתק אותו מה ספק ומחזיק ולפעמים זה עובד ולפעמים אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מתסקל כבר אני מבקש דחוף את עזרתכם מי שיכול לעזור תודה מכל הלב ...אחים שליץץץ
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום..אז ככה לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, לפני עליית הווינדוס(עוד לפני מסך הטעינה) יש מעין מסך שחור שמראה כאילו הוא טוען משהו...אבל לוקח לו משהו כמו רבע שעה (!!!) לטעון את זה ורק אז המחשב מתחיל להעלות את הווינדוס..הבעיה הזו ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ולכן אני משער שזוהי בעיית חומרה כלשהי רק שאין לי מושג מה זה יכול להיות.. צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר..יצא אותו דבר חח). כל השערה תתקבל בברכה, תודה לעוזרים וגם לאלה שמנסים לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה בנייד של דל,שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לטעון את הביוס ולפעמים הוא נתקע ואני צריך לכבות ואז להדליק שוב,לפעמים אני צריך לעשות את זה איזה 5-6 פעמים עד שהוא נכנס. בהתחלה חשבתי שאולי הוא מנסה להתחל ממקומות אחרים ורק אז מגיע להרדדיסק אבל בדקתי וזה לא זה, הכל בביוס ניראה בסדר,אבל זה עדיין קורה,אני לא נתקלתי בבעיה הזאת אף-פעם. אחרי שהביוס טוען הכל בסדר,הכל רץ סבבה,זה רק הבעיה זאת. אשמח לעזרה, יהונתן.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה... בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם לוח של גי'גה בייט 7N400L ודיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD SATA 7200RPM 8MB buffer אז טעות ראשונה שלי שהלוח לא תומך בSATA ואני ישנה ללוח תומך עכשיו יש לי הארד דיסק של WD 40GB 7200RPM שאני רוצה להשתמש בו במחשב החדש השאלה היא במידה והHD החדש בחיבור של ה SATA איך אני מחבר את הHD הישן בתור HD משני?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול חדש, ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני מדליק את המחשב, לאחר שרואים את החלון של Windows עם הפס טעינה, עולה לי מסך שחור - ריק, תקוע, רק לאחר 2-3 דקות המחשב מתחיל להעלות כרגיל ללא שום בעיות. אשמח אם למישהו יהיה את הפתרון לבעיה שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס בלוח אם של גיגהבייט GA-H67A-UD3H-B3 אבל כשאני מעלה את ההתקן @BIOS אין אפשרות לקרוא את הנתונים האינפורמציה מוצגת בגיבריש. האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע כיצד לסדר זאת. מדובר במערכת הפעלה XP PRO תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם לפני שבוע קניתי מחשב חדש - Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Gigabyte GA-EP45T-DS3 P45 Chipset ATI Radeon HD 4870 512 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Western Digital 500Gb 16MB AAKS NZXT TEMPSET THERMALRIGHT ULTRA 120 טוב קיבלתי את המחשב עם XP ועם המשחק FlatOut: Ultimate Carnage , והוא התחיל לקרוס לי בהודעת שגיאה שהמשחק ביצע פעולה לא חוקית. טוב חשבתי אולי זה בעיה ספציפית במשחק הזה , אבל לא זה חזר על עצמו גם במשחקים אחרים - call of duty 4 , oblivion .. זה קרה תמיד לאחר זמן כלשהוא,ולא ישר על תחיל המשחק , ואחרי שזה קרה פעם אחת כל פעם שנכנסתי שוב למשחק הוא קרס הרבה יותר מהר. באותו זמן גם האקספלורר קרס לי מידי פעם , וגם הבדיקה של 3DMA…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לילה טוב חברים יש לי בעיה שממש מדירה שינה מעיני אז אולי אתם תצליחו ... אז ככה בזמן האחרון שמתי לב שיחסית למחשבים אחרים ( באותה רמה כמובן...) המחשב שלי ממש לא זז בדקתי וירסים בדקתי תוכנות ריגול מחקתי קבצים לא רצויים בסוף גם פירמתי והתקנתי מחדש את הכל אבל... גם זה לא עזר והמחשב המשיך באיטיות המעצבנת שלו... טוב אז המפרט של המחשב... לוח P4VMM2 (שמעתי שהוא ממש מעפן אולי זה הוא האשם??) מעבד- P4 1.8 זיכרון 256 SDR כ.מסך -על הלוח הרד דיסק - 40GB סתם בשיל לתת לכם פרופוציות אז בלי ששום תוכנה רצה ברקע לוקח ל"מחשב שלי "להפתח 5 שניות קצת מוגזם לא?????? מישהוא יכול לעזור לי??????
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-