עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by squeezo,

היי ברשותי מחשב ישן כאשר יש בו לוח אם של חברת TOTEM ממיטב הבנתי מדגם TM-P2BX VER 2.2 עליו מעבד סלרון 333 זיכרון 128 עוז זיכרון 128 ועוד זיכרון 256 הFSB עובד במהירות 66 MHZ בגלל המעבד... יש לי כמו כן מעבד בצד P3 500 MHZ עכשיו לבעיות כשאני מכניס את המעבד השני הוא מזהה לי אותו רק כ 333(כן מזהה שזה פנטיום 3) ואת הזיכרון 236 הוא מזהה כ 128... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by goldeye,

שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by lirany,

אני רוצה להבין למה אני רואה את חבר שלי מצויין הוא נמצא בארה"ב ואנו מדברים בסקייפ ואותי הוא רואה בצורה מטושטשת ותמיד אני צריך לשחק עם האור בחדר כך שהוא יכול לראות יותר טוב.... האם זה קשור לאיכות המצלמה או גם לרוחב הפס... יש לי 2.5 ADSL זאת המצלמה http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=135 אודה לתשובה מהירה....

5. הם נפתחים ונסגרים אבל אינם מופיעים .בביוס הם מופיעים .הסרתי אותם ממנהל התקנים וכאשר המערת עלתה גילת אותם שוב אבל עדיין לא מופיעים ובמנהל התקנים מופיע סימן קריאה צהוב קוד שגיאה 39 מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by nizzan7,

שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב, כשהוא מדליק ומכבה את המחשב וכל הזמן המאווררים שלו דלוקים. בקיצור גם כשהמחשב מכובה המאווררים דלוקים. איך פותרים את זה? אם זה משנה לוח אם של ג'יגה בייט צ'יפסט מידרה 8 לא יודע בדיוק איזה. תודה, ניצן

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. עשיתי את זה עוד הרבה פעמים לפני כל החלקים דנדשים לוח ג'יגבייט GA M51GM S2G (עם כרטיס מסך מובנה) עוד מכל מני דברים וכרטיס מסך 7300GS של גיין וארד הדלקתי את המחשב ובאף אחד משני החיבורים אין תצוגה כיביתי, ניתקתי את הכ. מסך הלא מובנה- והדלקתי מחדש... עדיין אין תצוגה... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! שכחתי לציין- אין ציפצופים בהדלקה

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש, אני בא להפעיל אותו, והכונן דיסקים מסרב להיפתח כדי שאוכל להכניס את הדיסק של הוינדוס ולהתקין את מערכת ההפעלה... מה עושים במקרה זה? אשמח לעזרה מהירה, תודה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by רועי כודרה,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם כוננים קשיחים אחד עם הווידוס והשני ריק בלי ווינדוס שאני מחבר תשני בלי הווינדוס משום מה המחשב לא רוצה להעלות תווינדוס מהדיסק הראשון והוא אומר : missing operating system. כשאני מוציא את הדיסק הווינדוס עולה כל טוב ויפה. ניסיתי לשחק עם הג'מפרים וכל דבר שעלה על דעתי . אבל תמיד המחשב ניסה לקרא תתוכנה רק מהדיסק הקטן ללא הווינדוס לא משנה איך הוא היה מחובר או מג'ומפר, התקנתי מערכת הפעלה בו, הווינדוס עלה והותקן בכונן G עכשיו רק ככה הדיסק עובד שמותקן בו ווינדוס, הווידוס תמיד עולה מימנו ולא ממה שיש בכונן C בדיסק הגדול שאני מוציא אותו אז הווינדוס עולה מC כרגיל, לא יודע אם זה קשור לסוג הדיסקים אם כן אז הסוג של הדיסק שהבאתי הוא :WD CAVIAR 33200 ה…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by ScreameR,

אני כותב מהמחשב הנייד, אני לא יודע כבר מה לעשות הוצאתי את המעבד לשים לו משחה טרמית, ושהחזרתי אותו המחשב פשוט לא עלה... אז ניתקתי את החשמל מאחורה, וחיברתי לאחר מספר שניות ומה שקורה זה שהמאווררים נותנים סיבוב ומפסיקים לעבוד, ועל המסך עצמו לא רואים כלום מה שעוד בדקתי אם יש אור בכרטיס רשת ובמנורת בדיקה על הלוח, ויש. ככה שלא נראה לי שזה בעייה בספק.... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , יש לי מחשב עם בעיה מוזרה IBM R50e , שנכנסים ל-Device Manager הוא ריק! לא מופיע שום התקן !!! למה זה נעלם ואיך מחזירים הכל בחזרה??? המחשב הוא עם Windows XP . תודה !

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

זה מתחיל להרגיז אותי יש לי כ.מסך של Leaftek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC ובמשחקים כמו SIMS 2,Battlefield Vietnam,MVP Baseball 2005, ועוד פשוט נתקעים לכמה שניות וזה קרה עוד לפני שעשיתי OC עכשיו זה גם קורה שאני לא משחק פשוט זז מאוד לאט ובמשחקים זה נתקע מה זה יכול להיות ?(אני אבדוק וירוסים עכשיו וגם SPYWARE ועוד אבל לא נראה לי שזה קשור לזה) נראה לי שזה קשור לאיזה process אבל זה ממש מוזר כי הprocess שלוקח הרבה CPU הוא System Idle Process

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by assaf972,

שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. יש לי מחשב- מבוסס AMD 2500 על לוח ABIT ANF , יש לי הרדיסק WD 36GB 10000RPM SATA, ברגע שהוספתי הרדיסק זהה נוסף למחשב, התחילו הצרות...: ההרדיסק עושה מין רעשים בקצב קבוע, המחשב לא מזהה אף הרדיסק, גם כשאני מנסה להחליף בין ההרדיסקים בחיבורים זה לא עוזר - אותה תקלה. ניסיתי כל צורה אפשרית עם הג'מפרים, ואפילו הלכתי לחנות להחליף לוח אם (שהוחלף לאחד אחר - זהה לדגם שהיה לי). המוכר בחנות התייאש.... ואני נשארתי בלי מחשב... למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by nw,

שלום, אני בתהליך של הרכבת מחשב מחלקים ונמצא בשלב הרכבת המעבד( AMD SEMPRON 64 )ללוח האם.. בתחתית גוף הקירור קיים חומר דמוי פלסטלינה (thermal interface material) שהגיע עם מעט שריטות אשר חשפו את הברזל של גוף הקירור, השתמשתי באצבע כדי לאזן את החומר ועכשיו אין חורים אבל יש טביעות אצבעות (וממש ממש טיפה אבק), רציתי לשאול אם יש בזה איזשהו סיכון או שאני יכול להמשיך בהתקנה. בבקשה רק בעלי נסיון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס מסך gforce6800 xt .... משום מה אף דרייבר חדש לא עובד לי חוץ מ 84.21 ששוחרר במרץ השנה.. כל פעם שניסיתי לעדכן לדרייבר חדש כולל האחרון 93.71 -(הכל הורדתי מהאתר של אנבידיה( אני מפעיל תמחשב מחדש אחרי ההתקנה והווינדוס פשוט מסרב לעלות ועושה כל שנייה ריסטרט טוב אז העלתי אותו במצב בטוח התקנתי שוב תדרייבר הישן ושוב הכל בסדר מזה הדבר זה בבקשה תעזרו לי אני רוצה לעדכן תדרייבר וזה לא נותן לי שום דרייבר אחר חוץ מהישן

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by dot com,

התקנתי מחשב מחדש עם WIN ME ולא זוהה חיבור LPT1 אין שום סימני קריאה או שאלה.. והכל מותקן.. מה יכולה להיות הבעיה??? ומה לעשות???????

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by oMer_Hasarut,

יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by omer_xd,

שלום רב, יש לי בעיה בכונן המחשב שלי חדש אבל עדיין לא ניפתח לי הכוננן מה עליי לעשות? (ניסיתי כבר את הדרך של להכניס מחט לחור שלי הכונן היא לא עבדה) בתודה מראש: omer_

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. היום גלשתי באינטרנט, ופתאום המחשב נכבה טוב הדלקתי מחדש המסך עבר מאנאלוגי לדיגיטלי מספר פעמים וחוזר למצב סטנדביי המחשב עצמו דולק, פתחתי את המארז החלפתי את הסלוט של הכרטיס מסך לשני, שמתי מסך של מחשב אחר עדיין מת אין תצוגה המסך על סטנדביי יש לציין שהמאווררים עובדים, הכרטיס רץ והמחשב נראה תקין לגמריי המחשב נקנה מסקייפיסי לפני פחות מחצי שנה המפרט הוא כך Intel i5 GTX275 של פאליט Gigabyte P55-UD2 Chieftec 650W 4GB DDR3

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. Started by club_501,

לפטופ של אסוס L8400 Series הנה תמונות של ההודעת שגיאה רציתי לאפס את הביוס אבל אני לא יכול להיכנס אליו בגלל סיסמה יש למישהו רעיון מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by ron_pol,

שלום רב, החלפתי את המחשב הנייד ב htpc לסלון, בעקבות כך עלו שתי בעיות מעיקות: 1. כאשר חיברתי את המסך (samsung syncmaster 2253bw) לכרטיס המסך (nvidia geforce 8400gs) במרחק של 7 מ' דרך dvi המסך החל להבהב והחשיך. גם כאשר החלפתי את הכבל באחרים ואיכותיים יותר, דבר לא עזר. הרזולוציה הטבעית 1650X1050 ורק הורדה משמעותית פותרת את הבעיה (לפחות בהתחלה) הבעיה שיש נפילה רצינית באיכות בעקבות כך. מה ניתן לעשות? 2. בעבר, המחשב הנייד היה מחובר למערכת שמע סטריו (ישנה אך איכותית), וניתן היה לשמוע מוסיקה באיכות מצוינת. עם החלפת המחשב החדש איכות הקול ירדה דרסטית וכבר לא נעים להאזין למוסיקה (בסרטים פחות משמעותי). כרטיס הקול הינו msi realtek. האם כדאי להחליפו באיכותי יותר? אם כן, מה מומלץ לשי…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by dolevzora,

כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !

24. Started by PsyGhost,

יש לי לוח אם מסוג GA-7VAXP הייתה תקופה שהמאוורר שיושב על הצ'יפסט התקלקל ושמנו לב לזה בשלב מאוחר יחסית. לא היו תופעות משונות מלבד בעיות עם ה RAM ואני לא חושב שזה קשור לעניין. בכל מקרה המאוורר הוחלף רק לאחד שעושה קצת רעש, עד עכשיו סבלתי את העניין רק שאתמול הוא התחיל לעשות רעש בלתי נסבל. הוצאתי אותו וניסינו לשמן אותו אבל כנראה שזה הרג אותו לגמרי כי הוא כבר לא מסתובב. החנות היחידה באזור שפתוחה בימי שבת לא יכלה לתת לי אחד אז רציתי לדעת אם זה בנתיים בטוח לרוץ בלי. אני יודע שיש הרבה לוחות אם שבאים רק עם קירור פאסיבי לצ'יפסט ובלי מאוורר בכלל. מצד שני, אם הלוח כבר הגיע עם מאוורר זה אומר שזה בגדר חובה, לא?

25. שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!

דיונים חדשים בפורומים