תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך של ATI דגם 5990 כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון התחילו להופיע ארטיפקטים משונים על המסך. בשימוש שוטף הם מתחילים להופיע לאחר שלושים דקות עד שעה. לפעמים יותר. הבעיה קבועה אך נעלמת אחרי כל restart. מהיכן הבעיה? מישהו חווה משהו דומה? להחליף לוח אם? להחליף כרטיס מסך? חריצי ה-PCI יכולים להיות האשמים? הטמפרטורות בסדר גמור. הדרייברים עדכניים. אם פספסתי פרטים חשובים בבקשה תבקשו ואוסיף. בתמונה רואים את הארטיפקטים מסתירים תוצאות חיפוש באתר של גוגל. במידה והייתי גולל את הדף למעלה / למטה או אם הייתי מזיז את העכבר, המיקום והצבע של הארטיפקטים היה משתנה ראנדומלית. הארטיפקטים יכולים להופיע גם על שולחן העבודה אבל לא קרה לי שהופיעו תוך כדי הפעלת יישומי 3D, סרטים…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב לא מאוד חדש: לוח אם: MSI P35 Neo Combo (MS-7365) מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 3200 MHz (8 x 400 וכרגע זיכרון DDR2 של שני גיגה. קניתי זיכרון DDR3 של ארבע גיגה אשר נתמך ע"י לוח האם, במהירות של 1066 מגה. kvr1066d3n7 של קינגסטון. כרגע אני יושבה על אוברקלוק של 15 אחוז בערך למהירות של 3200 מגה הרץ, מהירות המקור הייתה 2800. משום מה המחשב לא עובד את הביט. אני לא מבין למה, למרות שלפי MSI הלוח תומך בDDR3 1066. (כמובן שלא השארתי את הזיכרון הישן מחובר גם כן - זה סתם היה מטופש). כמו כן אשמח להבין מה המשמעות של unbuffered DIMM מבחינת תאימות למחשב... עזרה בבקשה? חבל לי על הזיכרון שקניתי אחרי בירורים רבים ובסוף לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
טוב ככה כמו תמיד אני מוריד דברים משאיר בלילה ואז בקור בודק מה המצב כמה ירד איך וכול זה היום שבדקתי את המצב ההורדות שלי ראיתי הודעת שיגאה בהודעה היה רשום שאין מספיק זיכרון וכול זה עכשיו יש מצב שאין מספיק זיכרון בגלל שלפני כמה שבועות הוא גם הודיע לי על זה יש לי זיכרון 2X256 של מושיקין וכיאילו מחשב די חדש לפני איזה חודשיים שלוש קניתי אותו המצב באר דיסק הוא שיש לי 39.5 גייגה מקום פנוי (בכללי יש לי 80 גייגה) עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לפנות מקום בזיכרון ??????????????? תודה לכול העוזרים !!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המחשב עושה לי shutdown,ולפני כן הוא נותן מסך כחול והודעה: error xxxstop:0x000000d1(0x7f542ce50x000000ff,0x00000010 0x81953e29 driver_irql_not_less_or_equal מישהו יכול לעזור? המחשב שלי הוא: p4 intel 2.0 ghz 512 mb ddr
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום,ברשותי מחשב 4 שנים שעד היום היה בובה ולא עשה שום תקלה .. משום מה בזמן האחרון המחשב נכבה לבד שאני משחק פרו 10 וגולש בפייסבוק.. לקחתי את המחשב למעבדה ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי מזייף כי נפל לו חלק מצלע הקרור או משו כזה .. החנות המליצה לי לקנות כרטיס מסך חדש .. חיכתי לבוא לבית ולהתייעץ איתכם אבל משום מה המחשב עכשיו לא נכבה ועובד בסדר .. הטמפרטורות של הכרטיס מסך בין 65-70 במאמץ.. השאלה שלי האם יכול להיות שבעקבות שהמעבדה חיברה מחדש את החלק שנפל מהכרטיס הוא חזר לעבוד תקין ? ברשותי 7800 gtx תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה! אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח(ממתי שאני קם עד אחרי שאני חוזר מבית ספר) המארז מוציא קול צורם למשך שניייה כל כמה שניות והנורה האדומה שם דולקת והמחשב נתקע לרגע! מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יי חברה, אני חדש בפורום ,פרסמתי את השאלה גם בפורום קירור כי לא הייתי בטוח איפה קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צרי…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את ההארדיסק ולהתקין מחדש ווינדוס 98 (מחשב קצת מוגבל מה לעשות..). מהו סדר הפעולות שעלי לבצע בהראדיסק חדש של 40 ג'יגה ? אני צריך קודם לפרמט או לעשות FDISK ? אודה לכם מאוד אם תייעצו לי.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כול הזמן מסכים כחולים אז בדקתי את המחשב אם memt כיבלתי 14 ארורים בtest5 ו3 ב test4 לא גמרתי את הבדיקה אני צריך זכרון חדש? אפשר לתקן?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT. כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב. שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42. הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה. אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי. בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך דחוף תוכנה חינמית לתיקון ריג'רסטרי (איך שקוראים לזה) ...... הורדתי כמה תוכנות אבל צריך סיראלים וכאלה... (אם אפשר שתשלחו לי קישור להורדה)
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כיצד מתקינים CD-ROM ו DVD למחשב (האם מדובר באותה התקנה)? ואיך הם עובדים עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי 4.1 של LOGITECH - Z560 פתאום החליטו האחוריים לא לעבוד בWINAMP ובכלל... הכי מוזר זה שכשאני מפעיל את כפתור הM3D הם כן עובדים! חשוב לציין שהשלט בקרה שלי נפל מספר פעמים לרצפה וכנראה שזה השפיע בצורה זו או אחרת..אבל לפני כמה ימים אני זוכר שהם כן עבדו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה מתחיל להרגיז אותי יש לי כ.מסך של Leaftek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC ובמשחקים כמו SIMS 2,Battlefield Vietnam,MVP Baseball 2005, ועוד פשוט נתקעים לכמה שניות וזה קרה עוד לפני שעשיתי OC עכשיו זה גם קורה שאני לא משחק פשוט זז מאוד לאט ובמשחקים זה נתקע מה זה יכול להיות ?(אני אבדוק וירוסים עכשיו וגם SPYWARE ועוד אבל לא נראה לי שזה קשור לזה) נראה לי שזה קשור לאיזה process אבל זה ממש מוזר כי הprocess שלוקח הרבה CPU הוא System Idle Process
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי logitech mx500 ובימים האחרונים הסמן נתקע פתאום בלי שום קשר לכלום. זה קורה אחת לכמה זמן באופן די רנדומלי. יכול להיות פעמיים תוך חצי שעה או פעמיים ביום. כשאני מנתק את העכבר ומחבר אותו מחדש זה פתאום פועל כרגיל שוב. גם כשאני עושה restart מבלי לנתק את העכבר הוא חוזר לפעול. מה זה יכול להיות? האם הגיע הזמן לקנות עכבר חדש? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. תודה רבה מראש על כל עזרה...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
התקנתי מחשב מחדש עם WIN ME ולא זוהה חיבור LPT1 אין שום סימני קריאה או שאלה.. והכל מותקן.. מה יכולה להיות הבעיה??? ומה לעשות???????
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-