תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב LGX52 ולוקח לו לצרוב דיסק של 700 מגה במהירות המקסימלית ב6-7 דקות! מה יכולה להיות הבעיה? אני צורב בדרך כלל על דיסקים של סילבר ליין, אבל ניסיתי גם על דיסקים אחרים וזה עדיין צורב לאט!!!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קיבלתי את החלקים ביום שישי AMD 64 3000+ Epox 8kda3j Corsair cmx512mb WD sata 160gb Compucase Hec 6a21 400w צירפתי את הכ. מסך שלי GF4 ti 4200 128mb הבעיה היא כשמרכיבים את הסינק (סטוק) וסוגרים אותו עם הידית, המחשב פשוט לא עולה, רק כשמשחחרים אותם הוא עולה, אבל אז המעבד מתחמם, כי אין עליו סינק כנראה זה בגלל שההיטסינק לוחץ פיזית על המעבד ? יש משהו לעשות או שללכת מחר לחנות ? תודה מראש בני
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavillion dv6102eu ונראה כי המאוורר קירור עובד יותר מדיי ... הוא אמור לעבוד מדי פעם:לחכות עד שהמעבד מתחמם ואז לעבוד עד שמתקרר וכך שוב ושוב יש לי מעבד AMD Sempron 3400 1.8ghz המאוורר מתחיל לקרר בסביבות 59-61 מעלות ומפסיק 50-52 מעלות (אני יודע שהמעבדים של החברה הזאת מסוגלים לעבוד בטמפ עבודה גבוהה משל אינטל) האם זה תקין או שאני סתם בחרדה עקב פירוק המחשב והרכבתו?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי צורב חדש אבל הוא לא נפתח! הוא מובר למתח והכל כמו שצריך אבל כשאני לוחץ על הכפתור (או מנסה EJECT דרך ה- WINDOWS) הוא לא נפתח. ה- WINDOWS מזהה אותו. יכול להיות שיש בעיה בדלת שלו? זה נראה לי לא הגיוני. תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי סטיק אחד של זיכרון, עכשיו אני לא יכול להרכיב אותו, אני דוחף אותו אבל לא מצליח להכניס אותו עד הסוף ולא יכול לסגור את הסוגרים שבצדדים אני מחפד לשבור אותו! כבר שברתי כמעט את כל האצבעות... מישהו יכול בבקשה להסביר איך בדיוק מרכיבים אותו ?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=62457 אני ממש עובד עיצות ורציתי לעת מה דעתכם אם זה נשמע לכם כבעיית חומרה או תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
Hello... sorry I can't talk in hebrew I don't have hebrew on this computer. I'm using Linus (knoppix) Live CD because the hard disk isn't recognized in the windoes installation CD. The problem is: suddenly, when I've restarted the computer, is said the the "ntoskrnl.exe" file is missing. isn the next times, is says "Please insert boot cd" or somthing like that, like the operating system and the hard disk aren't installed. In the same time, the BIOS started to be slowww, it takes hour to load itself, and the hard disk is somtimes recogized and somtumes no.. what can I do? TY...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב חדש לבד. הכל מחובר כמו שצריך אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה, כלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כשהמחשב מחובר לחשמל הנורה של הלוח אם דלוקה
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון אני עובדת על מחשב נייד שCD שלו נדפק לכן מחובר אליו כונן DVD-RW נייד (מגירה שמחוברת דרך USB) של NEC עד לפני כמה זמן הצורב עבד מצויין ולא היתה שום בעיה לצרוב אודיו דרך נרו פתאום הפסיק וכשאני מבקשת לעשות דיסק אודיו הוא פשוט דופק את הדיסק, יש לציין שאין שום בעיה לצרוב DATA חיברתי את הצורב למחשב נייח וניסיתי לצרוב אודיו, הכל בסדר, אותה תוכנה צורב ללא בעיה חיברתי צורב אחר, גם לא צורב אודיו לפני שבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש אין לי כבר מושג מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפעמים למשחקים אחרי כ-10 דקות המשחק נעשה או איטי מאוד או מהיר מאוד ככה שאי אפשר להמשיך לשחק.. אני עושה ריסטרט זה מסתדר לכמה דקות ושוב נהיה מהיר או איטי.. המפרט אם צריך: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H GEFORCE 9600GT GIGABYTE AMD ATHLON 64 4800X2 2GB DDR2 עזרה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
חברה! בבקשה תעזרו לי!! בהפעלת המחשב מופיעים לי פסים על המסך ובעת הפעלת משחקים בוינדוס יש מעין פסים בעצמים מסוימים וזה לא בעיה בדריברים הם הגירסה האחרונה[glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי כונן הארדיסק שיש איתו בעייה, הלוח שמורכב עליו יש בו פסנתר שאליו מתחבר הכבל IDE ... אחד מהחוטים שם נשבר הלחימו אותו לפני כחודשיים והסתדר ועכשיו ההלחמה נפתחה. לא הצלחתי להלחים שוב יש מצב שאפשר להשיג לוח להארדיסק? משומש כמובן, ואיפה?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פתחתי צייר ושלושה אתרים וניסיתי לשמור ועלתה הודעה שאין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכניות לפני הפירמוט ההודעה הזאת בחיים לא עלתה לי והנה עוד שתי הודעות שקשורות לשגיאת מערכת זיכרון ול-McAfee
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שאני שומע שירים כשהוא מחובר למטען הכל טוב ואין בעיות אבל שאני מנתק פתאום המחשב נתקע ומתחיל להיות בעיות בסאונד הוא עושה מין רעש מעצבן כזה יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן נותנים אחריות על התקנה מחדש [פירמוט]נגד וירוסים וכאלה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
רק בתוכנה xoftspy.. זה באמת קילוגר? התוכנה אמינה בכלל? :-\
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עריכה: פרסמתי בפורום WINDOWS אשכול לבעיה כי חשבתי שיותר מתאים רציתי להתקין עוד מערכת הםעלה על ה HD והיו לי כבר 4 מחיצות אז בדקתי מה יקרה אם אני אמחק את המחיצה הראשונה (שום דבר רציני לא יכול לקרות...) זו הייתה מחיצה בת 100MB או משהו כזה אחרי שמחקתי אותה ה UBUNTU שלי עולה כרגיל אבל ה WIN 8 לא... אני מניח שהפתרון הקל זה לייצור דיסק של WIN ולפתור איתו את הבעיה יש דרך יותר מהירה ונוחה? תודה נ.ב מה שמחקתי היה ה MBR?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והשארתי את ההארדיסק הקודם שבחיבור IDE (סתם מסיבות של לא היה לי איפה לגבות.. לא משנה) לא חושב שכל המפרט קריטי אבל אם כן אני ארשום... יש לי רק סלוט IDE אחד על הלוח, כל השאר SATA יש לי גם צורב וגם הארדיסק לחבר על אותו כבל IDE אני לא סגור איך הג'אמפרים אמורים להיות, כי במחשב הקודם היו לי שני סלוטים של IDE על הלוח. סלייב, מאסטר, מה..? כרגע אין BOOT, וזה נשאר עם ההודעה VERIFYING DMI POOL DATA מה עושים ? כרגע בביוס מופיע לי שהמאסטר זה הצורב, כי ניסיתי לעשות בוט אבל לא הולך והסלייב זה ההארדיסק תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק Maxtor 541DX 2B020H1 20.4 GB עכשיו הוא עבד לי מצויין עד לפני שבוע ....הוא פשוט לא עלה וגם הווסטרן דיגידל 80 גיגה שלי שניהם פשוט לא עבדו יענו בכלל או שעשו רעשים עכשיו אני חושד שהבעיה היא בכבל של הארד דחסק עצמו כי אני בטעות קרעתי את הגיד האמצעי שלו :( אז את הגיד ליפפתי עם איזיליובנד ולפעמים הוא עולה הארד דיסק ולפעמים לא עכשיו הספק הכי גדול שלי היה שאחרי שעשיתי לשניהם איחוי דיסק לא היה לי איתו בכלל בעיות אבל זה חוזר לעיתים יותר רחוקות אבל זה קורה.......המליצו לי להוריד ACTIVE SMAR ואכן התוכנה רושמת לי שיש שגיאה במאקסטור והוא מראה לי מין חץ אדום כזה עם השם של הבעיה הבאה: ULTRA ATA CRC ERRORS ובסימנייה סטטוס יש לי מן חץ אדום עם המספר 3.....מי שיכול ל…
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול REALTECH HD בלוח אם חיברתי אליו 4 רמקולים וסאב. אני משתמש בתוכנה לסרטים KMPAYER לפני התקנת הWIN7 הנגן היה מנגן את כל הסרטים ב כל ה 4 רמקולים,כולל מוזיקה אחרי שהתקנתי את הWIN7 והגדרתי לו שיש לי 4 רמקולים ולא 2 הוא עדיין ממשיך לנגן מוזיקה וסרטים ב 2 רמקולים... מי שהו יכול לעזור לי לסדר אתזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אז ככה! לפני כמה ימים המחשב שלי היה במעבדה והחליפו לו לוח שהיה בו בעיה וגם הארדיסק ת אבל גם זה לא עזר המחשב עדיין עושה רסטארטים בעצמו! איך אני יכולה לבדוק אם הכרטיס מסך אשם?? או הספק כח?? הנה קבצי ה MINI.DMP שלי החלק הראשון אין לי כבר מושג מה לעשות......... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-