עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המיקרופון לא מגיב בשום צורה.... כל הדרייברים מעודכנים גם הביוס מעודכן אין שגיאות במנהל ההתקנים נראה שההתקן עובד כראוי toshiba satalite s50 ווינדוס 10 Conexant SmartAudio HD microphone זה השם מנהל ההתקן חיפשתי אחרי התקלה בגוגל - ניסיתי הרבה גירסאות של הדרייבר להתקין ולמחוק שום דבר לא עזר עידכנתי את הביוס וגם לא עזר. מישו שמע על התופעה הזאת במחשבים של toshiba satalite ? מחיפושים ניראה שהתקלה דיי נפוצה בעיקר במעברים מוינדוס 7 ל-10. אני חושב כבר על הכיוון שכנראה החומרה של הרכיב של המיקרופון פשוט לא תקינה. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, ראשית כל תודה רבה רבה למי שיעזור. הזמנתי מיקרופון מדגם BM800 אך כשניסיתי לחבר אותו בכל כניסה אפשרית במחשב שלי(נייח) זה זוהה אך לא הקליט ורק השמיע רעש רקע אחיד. כשחיברתי למחשב נייד של חבר שהוא ישן יותר מהמחשב שלי זה עבד מצוין ושמעו אותו טוב. איך אני יכול לעשות שגם אצלי זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה רבה למי שיעזור.

3. שלום, יש לי את המארז CM 690 ושאני מחבר את המיקרופון בחיבור הקדמי הוא לא עובד. שאני מחבר אותו ללוח מאחורה הוא עובד. לחיבור של הקול מקדימה יש שני חיבורים,HD AUDIO וAC97. ניסיתי לחבר את שניהם ללוח ועדיין לא עבד. אגב,איזה מהם אני צריך לחבר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז ככה.. אתחיל מזה שניסיתי שלושה מיקרופונים שונים, שום דבר, אין תגובה, רוב הבדיקות עשיתי ברשמקול, בו אין שום רוח חיים, כמובן שעשיתי הכל בהגדרות במחשב אבל שום דבר לא עזר, ניסיתי לחבר את המיקרופון בכל הכניסות האפשריות, אולי זה שעשה את המחשב עשה פאק כאשר הרכיב אותו, אך גם זה לא עזר.. מה שאתם רואים בתמונה, זאת בדיקה נוספת שעשיתי, ואני מאמין שמה שרשום שם, זאת הבעיה האמיתית. אני נציג תמיכה תכנית ב-012 אך בחומרה אני מבין פחות מאשר בתפעול אינטרנט והווינדוס, וכאן אני מבקש שהמבינים ינסו לעזור לי מאוד אודה על העזרה. אגב אחלה פורום, חיפשתי תמיכה בגוגל ומצאתי את הפורום הזה, נראה פעיל ומקצועי.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by עמיר,

בדקתי שהוא לא על MUTE ושהוא מסומן ועדיין לא שומעים כלום, יש טיפים (חוץ מלהתקין את הדריברים מחדש?) וממה זה קורה (יום אחד זה פשוט הפסיק). מדובר בכרטיס קול על הלוח soundstorm.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כרטיס קול מובנה REALTEK על לוח אם abit אין לי שום בעיה נראית בלוח הבקרה עשיתי התקנה מחדש של הדרייברים יש לי מארז antec p-160 עם פנל אחורי ופנל קידמי למיקרופון ואוזניות ובשניהם המיקרופון לא עובד (האוזניות כן פועלות) מבקש את עזרתכם . תודה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. חיברתי את המיקרופון למחשב שלי אבל הוא מזהה לי אותו בתור משהו אחר... הקיצר החלפתי לו שיזהה אותו בתור מיקרופון אבל זה לא עבד... עדיין לא שמעתי את מה שאני אומר... אחרי זה הלכתי ולקחתי מיקורופון אחר כדאי לבדוק אם התקלה אצל המחשב או המיקרופון (מיקרופון שלי בן 15 בערך...) גם הוא לא פעל טוב את מה שאני אמרתי הוא לא זיהה אבל מה שהמחשב השמיע הוא כן... בקיצר כנראה יש לי בעיה בכרטיס כל מה אני עושה? חברה אם אתם יכולים לעזור ואין לכם מספיק מידע תגיבו כאן אני יענה כי אני צריך את זה!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by Amit_H,

יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו שמעתי את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by Amit_H,

יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו השתמשתי באותו מיקרופון ובאותן אוזניות אך שמעתי בו את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by artix,

כשאני נכנס למשחק המיקרופון משתיק את עצמו ככה s מה עושים עם זה ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DJO,

קניתי מיקרופון מתי שקניתי את המחשב הזה לפני 3 שנים. אני בקושי משתמש אבל עכשיו דווקא יש לי שימוש בו אבל גיליתי שהוא לא עובד. נזכרתי שלא השתמשתי בו מאז שהתקנתי אקספי (8 חודשים..) וידאתי שהוא מחובר טוב, שהכרטיס קול מקונפג נכון. אפילו ניסיתי מיקרופון אחר! לא יודע מה קורה. עזרה :| Creative Sound Blaster PCI נ.ב. מתי שאני לוחץ על הקלטה אז זה מקליט רעש סטטי כזה... אבל שום דבר שאני אומר למיקרופון.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

WIN XP PRO - ENG מיקרופון חדש לגמרי, מחובר היטב ליציאה הורודה. עוצמת מיקרופון על מקסימום והוא בכל זאת לא פועל... למישהו יש פתרון? תודה..

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. היי רכשתי בשבוע שעבר טלויזיה הייסנס חדשה עם סמרט טיוי. חיברתי את הטלויזיה לרשת ה-WIFI הביתית והצלחתי בקלות לעשות מירורינג למכשיר הנייד. ברשותי מחשב נייח שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת חיצוני TP-LINK - TL-WN822N 2.0 שנרכש ב-2014 ועשיתי עדכון לדרייבר לפני כמה חודשים. המחשב נרכש באוקטובר 2016 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 אני רוצה לעשות מירורינג של מסך המחשב לטלויזיה אבל המחשב לא מזהה את הטלויזיה ראיתי סרטוני הדרכה לחיבור דרך ה- settings -----> add devices והמחשב לא מזהה את הטלויזיה. גם ב- display settings אין לי את האפשרות של connect to a wireless display (כמו שראיתי שקיים בסרטוני הדרכה). גם הטלויזיה לא מזהה את המחשב. בחלון …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר?

16. Started by ezx,

באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. המחשב נופל לי כל הזמן מישהו בבקשה יכול לנתח את קבציMinidump שלי.......... תודה מראששש............ הקבצים:http://www.megaupload.com/?d=NM4HSHQP [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  18. כל דרייבר אפשרי שהורדתי באתר או כל טריק, אבד למשך יום ואחרי זה שוב לא רואים כמו שצריך? אני עובד עם 6GB זכרון. יש פתרון או שעדיף לרכוש כרטיס חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  19. שלום. אני נמצא בביקור בארה"ב, ורוצה לרכוש את ה Raspberry Pi במטרה לנגן על מסך הטלוויזיה שלי (בישראל) סרטי 1080p עם כתוביות ישירות מהכונן החיצוני שלי. השאלה - האם זה יעבוד? מישהו התנסה? אני מניח שאפשר להריץ VLC וכך לנגן סרטים עם כתוביות (קבצי SRT). דעתכם? ה"מחשב" (Raspberry Pi) נמכר באמזון בסכום של 54 דולרים (יקר יחסית. האם יש דרך זולה יותר להשיג אותו?)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אתמול בלילה הלכתי לישון וכרגיל השארתי את המחשב דולק,כשהתעוררתי בבוקר ,המחשב היה כבוי, חשבתי שאולי היתה הפסקת חשמל בלילה ואולי זו הסיבה. בכל מקרה כשהדלקתי ראיתי רק קוים שחורים ולבנים כמו מעבר חציה. מישהו יודע את הסיבה לכך

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. היי חברה , אני צריך להוריד את הוולקאנו 7+ מהמעבד יש למישהו TUTORIAL איך לעשות את זה? או משהו בסגנון? תמונות או הסברים יעזרו לי מאוד!!! אנא עיזרו! =)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  23. יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. יש לי ראידון 9700 פרו ולוח אם גגביט 8sq800

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1.78 GB פנוי כשבפועל יש לי רק 100 MB פנויים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים