תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מחבר את המחשב עם קבל HDMI או DisplayPort אני מקבל תמונת מסך גדולה ואן לי שליטה ברזולוציה של המסך בכדי לכונן אותו מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
היי לכולם, אז לאחרונה צצה בעיה בכרטיס המסך שלי (1080TI), שבה המאווררים עושים מן רעש מכני כשהם מתחילים להסתובב. זה קורה כל 10-20 שניות במצב ללא מאמץ (המאווררים פשוט מתחילים לעבוד ומפסיקים כל 10-20 שניות). זה רעש די חזק שמזכיר קצת צליל של כונן קשיח. נסיתי לבדוק אם יש משהו שמפריע למאווררים ולסובב אותן קצת בעצמי, אבל לא מצאתי משהו לא תקין. לא נסיתי לפתוח את הכרטיס בעצמי כמובן הכרטיס באחריות יבואן עדיין, דברתי עם החנות שרכשתי ממנה ונאמר לי שהם יכולים לשלוח אותו ליבואן, אבל כנראה שהכרטיס יחזור כמו שהוא אם זו התקלה היחידה כי "על תקלה כזו לא יחליפו כרטיס" והם לא יכולים לתקן דבר כזה ("לא יכולים לפתוח את הכרטיס לבדוק מה הבעיה") לי זה נשמע מאוד תמוה…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת מה עושים במקרה שהתחלתי לעדכן מMAICROSF STORE ובאמצע הפסקתי המחשב הפסיק להגיב ובהמשך הוא החל לבצע הפעלה מחדש במשך 4 שעות מה עושים עם זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה חלונות 10.פתאום התחיל המסך להכבות ולהדלק חזרה כל כמה שניות
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר בתוכו שנאי מ220ac ל12 ac איפה משיגים כזה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לנו מחשב גיימינג רכשנו משחק פיפא ולא יודעים כיצד לשחק דרך המקלדת נשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי חברים, אתם מכירים מעבדה שיכולה לשכפל כונן ישן לכונן M.2 PCIe ? או שאולי יש למישהו מתאם להשאיל לשכפול כונן(אזור חיפה או תל אביב)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בתופעה הבאה: קו האינטרנט שלי מסוגל לספק 50-70MB ב- Download. המחשב שלי, לאחר שהרצתי בדיקת מהירות - בקושי מגיע ל- 25MB ב- Download. הרשת שלי היא קווית. חיברתי במקומו שני מחשבים אחרים, כל אחד מהם אכן מגיע ל- 55-60MB ב- Download. יש למישהו עצה מה עלי לבדוק במחשב שלא מצליח להגיע למהירות הזו ? בעיה ב- Bios Setup ? הגדרה ב- Windows ? כרטיס האם / מרכיב התקשורת תקול ? אחר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מנסה להתקין מהusb וינדווס על מחשב חדש עם לינוקס ובביוס המחשב לא מזהה את הusb. לא מאפשר בboot options לבחור את הusb. מה עושים? ציטוט ערוך
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 לוח אם:- * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: ע * - SSD Kingston 120G Sata3 V300 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי:- Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 שימש אותי שנים בלי בעיה כזו עד כה. הבעיה: יום אחד אני ניגש למחשב לאחר שהמסך היה כבוי (הלכתי לישון, והמחשב פעל) והדלקתי את המסך(עשיתי בעבר כמה פעמי…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של אסוס asus zenbook כבר שנתיים. בחודש האחרון הוא התחליט להתחמם באיזור השמאלי למעלה. מדדי מעל 75 מעלות זה קורה בדרך כלל כשאני גולש באינטרנט באחד הדפדפנים. המאוורר עובד תקין (גם שמועים אותו וגם הוא פולט את החום). פתחתי אותו, ניקיתי את המאוורר, צינור העברת החום ופתחי האיוורור, החלפתי משחה טרמי על המעבד ומתחת לצינור העברת החום. כשהמחשב מתחמם, המעבד על 30 % . התקנתי מערכת הפעלה מחדש + עדכון BIOS מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
במחשב ישן אך חזק יש בעיה שיוצרת כתמים במסך לפי צורות שאמורות להופיע במסך וצורות אחרות עוברות עיוות כאילו הזיזו אותן בתכנת תלת מימד. המסך והכבל עובדים ביחד. אני חושב שהבעיה במעבד הגרפי שמחובר למעבד. האם כרטיס גרפי שיחובר ללוח אם יוכל לעזור? אשמח גם אם תציעו הצעות למילות חיפוש. מצורפות תמונות.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שהבעיה במטען? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ואם יש משהו שווה אחר קצת יותר רחוק גם אפשר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש נשפך מעט מים על המחשב. מאז הוא תמיד תקוע על מסך הלוח אם של gigabyte כאשר המקלדת לא מגיבה. ניסיתי: חיבורים אחרים מקלדות שונות הוצאת שעון ביוס, החלפת סוללה איפוס ביוס עם הפינים הוצאת הספק כוח והחזרה הוצאת כרטיס מסך בקיצור וויתרתי ואשמח להמלצה על מקום טוב שאדע לתקן או להחליף את החלק התקול (כנראה לוח אם..) הלוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום שאלה למומחים המחשב של ההורים שלי בבית איטי בצורה בלתי נסבלת החל מהעליה שלו ועד להפעלת כל אפליקציה הם בסך הכל משתמשים בו בעיקר למשימות פשוטות באינטרנט. הורדתי את הפרמטרים הבאים מהמפרט: · G-MA785GM-US2H AMD socket 3 · AMD Athlon(tm) II X3 425 Processor · DDR2 4G · NVIDIA Geforce GT 430 · WDC WD3200AAKS-00L9A0 המחשב פועל על וינדוס 7 64 (נ.ב. כותב להם שהוא אינו חוקי) מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם ? איפה צוואר הבקבוק שיאפשר עבודה סבירה הוספתי דוח של CPZU תודה לעוזרים mom computer.docx
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שמעתי מתישהו שאי אפשר לעשות יותר מדיסק אימג' אחד על כונן חיצוני אחד. כלומר - אפשר לעשות למשל 10 אימג'ים על 10 כוננים קשיחים, אך לא 10 על כונן אחד. האם זה נכון? האם זה משתנה מדיסק אימג' של ווינדוס (למשל של ווינדוס 7) לבין תוכנה כמו Macrium למשל? אם אני משתמש בMacrium - האם באמת אני יכול לעשות רק אימג' אחד על כונן אחד או שאני יכול לעשות כמה שאני רוצה על אותו כונן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב Lenovo ideapad l3. לאחר הרכישה גיליתי שהסוללה לא מספיק חזקה, זאת סוללה של 3 תאים רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף ללפטופ שלי את הסוללה לסוללה חזקה יותר של 9 או 12 תאים? תודנ.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי חברים, פעם שניה שהגעתי למצב הזה שאני פותח את המחשב נפתח מסך כחול ומופיע לי שגיאת הf /recovery/windowsre/winre.wim/system 32/logfiles/srt/srttrail.txt אי אפשר להתקדם מהמצב הזה למחשב.. פעם אחרונה שזה קרה לי עשיתי שחזור מערכת מנקודת שחזור אבל כרגע זה אומר לי שאין לי נקודת שחזור. האם יש פתרון למצב בלי למחוק את המחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
הותקן במחשב שלי Windows 10 על אחת מתוך שלוש המחיצות הקיימות במחשב שלי. לאחר שהדלקתי את המחשב גיליתי ששתי מחיצות מתוך השלוש לא מזוהות על ידי מערכת ההפעלה. נכנסתי לשורת החיפוש ורשמתי diskmgmt.mcs ואני רואה שהמחיצות במצב מקוון אבל לא מופיעות. כאשר לחצתי על הלחצן הימני בעכבר יש 3 אפשרויות בלבד: " אמצעי אחסון מורחב/מפוצל/משוקף חדש " אבל אין "אמצעי אחסון פשוט חדש". אני לא רוצה סתם לבצע פעולות ולהסתבך ולכן צריך את עזרת חברי הפורום. מצורפות תמונות, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שיטוטים רבים באינטרנט, נכנעתי ובאתי הנה, מקווה שתוכלו לעזור. לפני מספר שבועות קניתי מחשב נייד (hp 430 g7) דרך קנייה מרוכזת כזו מטעם "מחשב לכל תלמיד" והם הביאו אותו כולל ווינדאוס אדוקשיין. הכל במחשב תקין חוץ מהזיהוי ע"י טביעת אצבע והזיהוי פנים שקיימים טכנית במחשב אך לא מזוהים במחשב [ווינדאוס כותב שהוא לא מזהה חיישן תקין, כאילו אין חיישן מחובר]. אציין שעוד מספר אנשים שקנו את המחשב מאותה החברה נתקלו בבעייה דומה. בנוסף הוא כותב בכמה מקומות שה"ארגון" מנהל לי אפשרויות במערכת. זה קשור? (אני מנסה לשלוח תמונה... לא מצליח משום מה) איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? יכול להיות שפשוט אין בגרסה הזו של ווינדאוס את האפשרות של…
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
כיצד מתחברים לרשת ביתית במערכת Windows 7
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מתחיל לקרטע. הוא נתקע מידיי פעם ולפעמים שאני מדליק אותו, אחרי שניה הוא מצפצף צפצוף אחד ונכבה ואז נדלק מחדש ועולה כרגיל. אני כמעט בטוח שמשהו עומד לגמור בקרוב, אבל לא בטוח מה. שהייתי אצל הטכנאי מחשבים בפעם האחרונה הוא אמר שההארדיסק של הטארה לא במצב טוב. יש דרך לדעת מה עומד לגמור?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח: i3-8100@3.60 8GB Nvidia 1050 SSD כונן ילד משחק בפורטונייט, מתלונן שמדי פעם משחק שלו מקרטע בקלות, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, בדקתי בהגדרות משחק, גיליתי שהוא משחק ב120FPS והורדתי את זה ל-60FPS אולם ילד מתעקש להישאר על 120FPS כדי לא לפגוע באיכות משחק יש לכם המלצות איזשהו הגדרות במחשב כדי שמשחק 120FPS ייצאו חלק? במידה שהמלצתכם לשדרג את כרטיס מסך ו/או לשדרג חומרה נוסף, אשמח לשמות חומרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-