עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by פבלו,

שלום, אני צריך לקנות מתאם בלוטוס למחשב ככה שיעבוד עם אוזניות בלוטוס. האם יש הבדל מהותי בין 4.0 ו5.0. והאם בלוטוס של אסוס שווה או יש משהו יותר טוב? Asus Bluetooth 4.0 USB USB-BT400 תודה

2. Started by moshe1040,

קניתי TP-Link AX1800 VDSL Whole Home Mesh Wi-Fi 6 Deco X20-DSL רושם מחובר ואין אינטרנט. הזמנתי טכנאי להתקנה ואמר לי שהחברה נעלה את האופציה לנתב פרטי בשיחה עם התמיכה של 019 נאמר לי שאין שום נעילה. זקוק לעזרה . בתודה משה

3. Started by SHLO,

יש למשהו מושג איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטון? בתודה מראש..

4. שלום, יש לי מחשב לנובו idea pad 330 משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס RAM, במקור היה בו 4RAM, והחלפתי לכרטיס של 16. לאחר מכן המחשב עלה לפעמים עם 16 ולפעמים עם 4, לא ידוע למה זה לא היה באופן גורף 16 RAM. עשיתי פרמוט למחשב, ומאז זה מזהה רק 4GB ולא 16, למרות שבפועל יש רק סלוט אחד ויש בו את הכרטיס של ה16. עוד דבר מוזר, ניסיתי להוציא את כרטיס הRAM לגמרי, ולמרות זאת המחשב עלה עם הוינדוס. קראתי שיש בדגם שלי כרטיס RAM מולחם בלוח האם של 4GB, ולכן בעצם הוא העלה את מערכת ההפעלה עם הRAM המולחם. לכן לפי מה שאני מבינה המחשב בעצם מזהה לי רק את הזיכרון המולחם, ולא את הכרטיס בסלוט. ניסיתי להריץ את כל העדכונים הקיימים, עדכ…

5. Started by Ronen67,

רציתי לשדרג מערכת הפעלה ל 11 הורדתי ממקרוסופט וכשנתתי אישור להתקין קפצה הודעת שגיאת מערכת אין לך הרשאה. נכנסתי למערכת ונתתי הרשאה מלאה ועדין אי אפשר. ניסיתי להתקין דרך דיסק או קי ( די און קי תקין עם בוט , כולל הגדרות בוט בביוס אבל לא עולה dok) הכנסתי dok למחשב אחר כדי לעשות בדיקה והבוט עולה מה dok איך אני יכול להתקין מערכת חדשה ? התייאשתי

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. Started by ilanb0,

לפעמים כשאני מחפש מסמך במחשב (חלונות 10), והוא נפתח לי בלשונית כקובץ PDF, אז בעבר, לחיצה ימנית על הלשונית הייתה מראה לי, בין השאר, מאיזו תיקיה הקובץ הזה במחשב, כולל גישה מהתפריט הזה לתיקייה (וזה היה מאד נוח). עכשיו לא מראה. מה השתנה? ואיך מחזירים את זה למצב הקודם?

7. היי קשה לי לנסח את הבעיה אך אני אשתדל, יש תוכנה בעבודה שכאשר היא מופעלת אם מנסים לעשות משהן במסך אחר כאשר היא פועלת הפוקוס עובר אליה נגיד כאשר אני כותב בוורד כל שלוש מילים זה עובר לתוכנה האם יש דרך לנטרל את זה?

8. ברשותי מחשב נייד GL553VD שנקנה בארץ בKSP עם אחריות ל3 שנים האחריות הסתיימה ומאז הבן שלי שבר כמה מקשים במקלדת. ניסיתי ליצור כמה פעמים קשר עם היבואן ללא הצלחה לרכוש מקלדת חדשה. למיטב ידיעתי היבואן חייב להחזיק חלפים למשך 7 שנים משיווק הדגם (לפחות למוצרים אחרים זה החוק).

9. Started by Aram Aroian,

שלום, סליחה מראש אם לא שייך לתחום הפורום; ניסיתי לחפש האם קיימת שאילתה בנושא זהה ולא מצאתי. לבת זוגתי נשבר המסך במחשב, מצרף תמונות. אם זה נושא שניתן להתייעצו לגביו פה, אשמח לדעת מה עלות ממוצעת של תיקון כזה, והאם ניתן לקבל המלצות על בעלי מקצוע אמינים שיוכלו לעזור. מדובר בדגם Legion 5 Pro-16ACH6H Laptop (Lenovo) - Type 82JQ

10. אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  11. האם ישנה אפשרות למצאן?

12. אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר

13. שלום ותודה שהתעניינתם. לפני שנה רכשתי gaming l aptop ומהשנייה הראשונה הוא עבד באמת ככה. עם הזמן התקנתי תוכנות ומחקתי, פירמטתי את הhard disk ssd כמה פעמיים, לאחר קריאה הבנתי שיכול להיות שהמחשב האט בגלל המשחק בכונן הssd. אז הזמנתי 2tb nvme של סמסונג, חשבתי שזה יחזיר את המחשב לביצועים כמו שקיבלתי אותו+הוספתי גם עוד 16 gb ddr 4 סהכ 32 gb +כרטיס מסך geforce 1660 6 gb שכבר הגיע איתו ומעבד לא רע intel 10870 מצב בפועל לאחר שנה וכמה מעברי ווינדוסים, מחשב מאוד לאגי, משחקים רצים בfps נמוך gta 5 הגדרות גרפיקה הכי גבוהות 25fps בשטחים פתוחים ובמקסימום 45-50 fps ,שלא לדבר על זמני טעינה מהרגע שהקלקתי בעכבר עד שהמשחק עולה אל התפריט הראשי…

14. שלום, tl;dr המחשב של אמא לא תקין. די בדקתי את כל הרכיבים חוץ ממעבד. אבל אין לי מעבד של סוקט AM4 לבדוק איתו.. האם למישהו יש במקרה אחד תקין שאקח, אבדוק ואחזיר? המחשב של אמא שלי הפסיק לפעול אחרי 3 שנים. ניתקתי את כל הרכיבים, חוץ ממעבד ו2 חיבורי הספק ללוח האם - והמחשב הבהב לשנייה ולא נדלק. כאשר הוצאתי את אחד מכבלי החשמל (זה של ה12V למעבד), אז המחשב "נדלק" אבל בלי צפצופים ובלי כמובן חיבור למסך. הנחתי שמדובר בבעיה של לוח אם. קניתי והתקנתי לוח אם חדש, אך מדגם זהה לדגם הקודם. עכשיו המחשב "נדלק" עם 2 הכבלים של הספק, אך כמו קודם, בלי צפצופים ובלי חשמל לחלק האחורי (לא מזהה DVI, אי אפשר להטעין נייד ולא מזהה מקלדת). לא משנה אם…

15. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! חברה' באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לשלוט ב DRGB? יש לי לוח של ג'יגאבייט Z690 וזה מגיע עם תוכנה שמאפשרת לשלוט בתאורה אבל זה פשוט כזה בלי יותר מדי אופציות. יש משהו אחר מומלץ שאתם עובדים איתו?

16. שלום לכולם, הקדמה: המחשב שלי היה מחובר למסך טלוויזיה והכל עבד פיקס דרך הכרטיס מסך. מאז שעברתי דירה, וקניתי אתמול מסך מחדש אני רואה שלא משנה אם אני מחבר את הטלויזיה מחדש דרך אותו חיבור או את המסך החדש הם לא מראים אותו. מסך המחשב המדובר הוא Asus TUF Gaming VG24VQ, למחשב הנייח שלי. כשאני מחבר את המסך דרך החיבור HDMI של הכרטיס מסך, הוא לא מזהה אותו. כשאני מחבר דרך הלוח אם, עובד פיקס. בדקתי את ה BIOS ובדיפולט רשום שזה טוען את ה PCIE את החיבור הזה ולא את הפנימי. לא יודע כבר מה לעשות. ב Device Manager כן רואים את כרטיס מסך. אשמח לעזרה, אני כבר עובד עצות. תודה! זה הלוח אם:

• 1 תגובה
    • 344 צפיות
  17. Started by Avi1967,

שלום עשיתי במחשב הנייד שיחזור לנתוני יצרן הקשתי מייל לא נכון שכחתי הסיסמא לא יודע מה לעשות עכשין המחשב מנסה לשלוח שיחזור קוד למייל לא תקין שכתבתי בטעות במקום gmail כתבתי gmaii מה עושים Help !!!!!

18. Started by devek,

שלום, המחשב שלי דלוק והמסך פשוט לא מגיב . יש שתי יציאות pxi express וניסיתי לחבר בשתיהן, לא עובד. עם מסך אחר גם לא עובד . יש רעיון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. יש לי מחשב מסוג G531GT-Al480t , קניתי אותו לפני כבערך שנתיים פתחתי אותו לפני כ3 ימים כי הוא התחיל להתחמם והגיע למעלות איזור ה98 במאמץ קטן ולכ70 ללא מאמץ ראיתי שכל המאווררים מלאים באבק אז ניקיתי אותם ניתקתי את הגוף קירור וניקיתי את המאווררים גם מבפנים ושמתי לב שהמשחה הארמית יבשה לגמרי , ניקיתי אותה והחלפתי אותה במשחה טרמית אחרת החזרתי את הגוף קירור למקום חיברתי את כל הברגים חזרה סגרתי אותו וכשבאתי להפעיל את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק , חיברתי את המטען המחשב לא נטען מישהו יכול לעזור ?

20. Started by kotevnir,

שלום היה רעש של פיצוץ מהמחשב הנייח ומאז הוא לא נדלק. פתחתי את המארז ווידאתי שלא נשרף אחד הקבלים, הנורת לד על הלוח אם לא דלקה ולכן חשדתי בספק כח. החלפתי את הספק כח ועכשיו יש אור על הלוח אם אבל המחשב עדיין לא נדלק. המחשב אפילו לא מנסה להידלק המאווררים לא זזים בכלל, אין שום צליל. אני כבר מתחיל להתאייש,מה יכולה להיות התקלה?

21. שלום לכולם ברשותי לפטופ של דל i7 16 gig ram win 10 לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות עם משחקים. הם פשוט לא זזים. משום מה הייתה לי תחושה שזה הכרטיס מסך. במאפיינים בדקתי והוא וכותב שהוא מותקן ועובד כראוי. אך אך אחכ בעמודה אחרת הופיעה לי שגיאה 43 עשיתי UNINSTALL והשגיאה נעלמה. אך הבעיה לא נפתרה. אני חושד שזה עדיין הדבר מאחר ואני לא מצליח לפתוח לא את ה nvidia control panel וגם לא את ה nvidia experience כמו כן ב task mannager אני לא רואה את ה"ביצועים" של הכרטיס המסך. רק את הכרטיס המסך המובנה (אני אמור לראות את שניהם?) מה עוד יכול לעשות. כי המחשב בעקרון עובד בסדר גמור. יכול לראות סרטים. HDMI עובד. רק במשחקים הוא לא מתפקד. את…

22. Started by yossi21,

ווינדוס 10, לפטופ של HP אני מנסה לחבר אוזניות בלוטות' של סמסונג (Galaxy Buds Live) ומידי פעם זה כן מתחבר, אבל יש פעמים שרשום לי בהגדרות בלוטות' של המחשב: That didn't work. Make sure your Bluetooth device is still discoverable, then try again. יש לי בלפטופ דונגל בלוטות' גרסה 5 שקניתי בקיי. אס. פי ואיתו אני משתמש אשמח לעזרה, תודה

23. Started by liores121,

קניתי לפני חודש ומשהו מחשב של dell vostro 15 3510 והמאווררים עובדים שעות נוספות - גם בזמן שהוא מכובה והמחשב מאוד מתחמם באזור המקשים האם זה בעיה בחומרה או פשוט צריך לשנות משהו בהגדרות ? תודה

24. Started by Srp,

היכן ניתן להזמין אם אפשר מהיום להיום ךוח אם תומך דור 6 של אינטל, תומך i3, תואם pc. חברות gigabyte או via. תודה מראש לעונים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.