תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
פירוט הבעיה: אני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מתחיל לפעול ואז הוא מוריד את המהירות שלו למהירות נמוכה וזהו. אין כלום. לא יודע מה הבעיה וזה מטריף אותי.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 1.7 של compac אתמול קיבלתי הודעת שגיאה שאין גישה ל my disk בכונן F: - כונן דיסקים ההודעה לא ניתנה לביטול ולכן ביצעתי ריסט, לאחר מכן המחשב הגיעה עד ללוגו של xp ונתקע, העלתי את המחשב ב safe mode ושם היתה לי המלצה לבצע שיחזור - עשיתי וזה לא עזר אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה שני סימני קריאה אחד על: plug & play bios extension והשני pnp bios extension לפי חיפוש שעשיתי כנראה שמדובר בהתנגשות חומרה אך לא ביצעתי שום שינויבחודש האחרון האם יש פתרון חוץ מלפרמט?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, אז ככה. כבר כמה ימים שהמחשב שלי מתריע לי שמשהו לא בסדר איתו. הוא לא באמת אומר "אחי, אני לא בסדר", אלא בעיקר נופל במצבים מוזרים. למשל, אני משחק Oblivion בכיף כשאחרי כמה שעות (זה לא זמן קבוע) המשחק נתקע ותוך כמה שניות המחשב מאתחל את עצמו. ככה זה יומיים-שלושה (ממש התחיל כשהתקנתי את המשחק). אתמול, בלי קשר לזה, כביכול, חיברתי קורא כרטיסי-זיכרון ל-USB כדי להעביר תמונות מהמצלמה והופס - המחשב קרס ושוב אתחל. היום בבוקר קמתי והמחשב לא הגיב (הוא עובד 24/7). המאוורים מסתובבים, המחשב נשמע כרגיל אבל אין תמונה, אין עכבר ואין מקלדת. מת. אני מאתחל - כלום. נאדה. כיביתי, ניתקתי את כבל החשמל, חיכיתי כמה דקות ושוב הדלקתי - נשמע כאילו הכוננים התחילו לזוז, המאוורים עובדים אבל אין…
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לפני כמה דקות המחשב (שאפשר לראות במפרט בצד) פתאום נכבה, חשבתי שיש הפסקת חשמל אבל לא, כי הטלוויזיה עבדה עכשיו שאני לוחץ על הכפתור הדלקה פשוט לא קורה כלום. לא ציפצופים ולא קליקים ולא שום דבר במסך כמובן ואף מאוורר לא מתחיל לזוז, ממש כלום לא קורה. ניסיתי ספק כוח שיש לי בארון, חיברתי במהירות ועדיין אותה התופעה. ניסיתי בלי זכרונות מסויימים ובכלל, לא שינה כלום. מכיוון שזה לא הספק כוח, אז הרכיב הבא שאני מאשים הוא הלוח אם, אבל יש על הלוח את הלד הירוק שמראה שהוא מקבל חשמל, והלד הזה עובד. אז רוב הסיכויים שזה הלוח אם או שיש עוד אפשרויות לנסות? אין לי בעייה לפרק או להרכיב כל מה שצריך על מנת לא להשאיר את המחשב בksp מחר... עוד כמה פרטים: בזמן התקלה שום תוכנה כבדה או משחק לא עבדו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון התחיל להפיק צליל צווחני בתדר גבוה שמאוד מציק לשמוע. אני מנסה להבין איך אני יכול לאתר את הגורם אשר מפיק את הצליל המדובר, מה הדרך הכי טובה למצוא את הגורם האחראי ? * באמצעות פתיחה של המארז והקשבה אני לא מצליח להצביע על הגורם הבעייתי ועוד משהו שמציק לי בנושא אחר. הקליטה הסלולארית בחדר שלי גרוע לפיכך מכשיר הסלולאר מנסה לפצות על הנושא בכך שהוא משדר בהספק גבוה יותר, הבעיה שלי היא שלא משנה איפה אני שם את המכשיר בחלל החדר הרמקולים שלי בפרקי זמן רנדומליים מפיקים רעשים חזקים כנראה כתוצאה מהקרינה מהמכשיר. יש דרך להפסיק את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
-
ברשותי מחשב : abit kr7a amd xp 2000+ על המעבד מותקן מאורר שפולט רעש רב, לפי MBM5 מהירות המאורר 7200RPM בממוצע, טמפרטורת המעבד המקסימלית שנרשמה 50 מעלות. האם ניתן להחליש את המאורר או אף לבטלו מבלי לפגוע במעבד ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות שאומרים כנראה שהוא עומד לסיים את חייו. הרעשים (מין קולות טחינה כאלה) מתחילים באופן לא עקבי, אחרי שהמחשב עובד פרק זמן מסוים; אחרי כיבוי, מנוחה והדלקה מחדש, הדיסק חוזר להשמיע קולות נורמליים בלבד, עד הפעם הבאה. מה שחשוד כאן זה שהדיסק בן פחות משנתיים. לפני פחות משנתיים קיבלתי את המחשב מאחותי (אני משתמש בעיקר במקינטוש, ככה ש-PC בן 6 שנים מספיק לי לשימוש המזדמן שלי ב-Windows), וגם אז הדיסק שלו (המקורי) השמיע קולות לא סימפטיים במיוחד; החלפתי דיסק בחדש והיה נראה שהכל בסדר, עד עכשיו. בקיצור, השאלה שלי היא האם סביר שיש פה בעיית חומרה אחרת שגרמה לדיסק (או לדיסקים) להתקלקל? האם יש משהו שאפשר וכדאי לבדוק? אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב הענתיקה הזה,…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יצליח לקרוא את הדאמפ המצורף ויאמר לי מה לעשות תודה רבה 071519-11968-01.rar
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הוא נידלק אבל הוא רק מצפצף ולא עולה ניסיתי להחליף לו ספק כוח זיכרון ומעבד וחיברתי את המחשב ללא רכיבים מסביב ועדיין המצב נשאר אותו דבר האם הלוח אם נדפק?? ד"א הלוח נראה טוב אין עליו קבלים נפוחים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול במהלך העבודה המחשב כבה לפתע, ניסיונות להדליקו לא הצליחו ניסיתי להחליף ספק אז זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים באשר הם, השקעתי הרבה מאוד כסף במחשב שאמור לתת לי הרבה מאוד שקט בעבודה גרפית, אבל בכל הנוגע לפוטושופ (ולעוד תוכנות) הוא פשוט חלש/נתקע/קורס/איטי להחריד. אני פשוט משווה אותו למחשב נוסף שברשותי (עם נתונים מרשימים פחות) שעובד עם אותן התוכנות ועם אותה מערכת ההפעלה (WINXP 32) ואיתו אין שום תקיעות וזה עובד מצויין. אני רק מציין שבמחשב החזק יש שני מסכים ובשני לא - אם יש קשר. מה יכולה להיות הבעיה מלבד וירוסים וטרויאנים למיניהם ששללתי כבר? מצ"ב המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS תודה מראש לעו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי גרם לקצר חשמלי בבית. לאחר העלאת הפח"ת לא הצלחתי להעלות את המחשב. בתחילה חשבתי שהספק הלך. אבל בבדיקה ראשונית הבנתי שזה לא בהכרח. האם חלק חומרתי אחר יכול לגרום לכזו תופעה? ואם כן איך אני יכול לדעת איזה אביזר תקול? מיותר לציין שגם כשאר החלפתי ספק שום אלמנט לא הראה סימני חיים.... אודה על תגובה :-\
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המחשב שלי דולק היום כבר 14 יום רצוף. לפני אותם 14 יום היה רק ריסטרט פשוט שלפניו דלק 10 ימים רצוף. הסיבה היא שלפני חודש קניתי קירור שקט ביותר למעבד והמארז שלי גם ככה שקט ובקיצור כל עוד אני לא משחק, המחשב חרישי לחלוטין ואני יכול לישון בחדר שהוא דולק ואני סתם לא אוהב לחכות שהוא יעלה בהדלקה. יש לי זיכרון פנימי מספיק ומעבד 4 ליבות חזק וההרגשה היא כאילו הפעלתי את המחשב הרגע גם אחרי שבועיים (המחשב משמש לגיימינג כבד מוזיקה והכל). השאלה שלי היא כזו: אני מקצר ככה את החיים של המחשב שלי (מחשב בן פחות משנה)? פרטים: יש לי ספק 500W של seasonic והטמפרטורות נמוכות במחשב למעט הספק שאני נוגע בו והוא די חם תמיד (לא רואה טמפרטורה שלו). המארז צובר אבק, אבל יש לי מסנן אבק והאבק נשמר בחוץ ואני מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב"ה מערכת המחשב שלי, דופקת HD. תוך מספר חודשים שתי HD הלכו ואינם מזוהים בביוס כבר. אני מניח שמשהו במערכת יוצר את התקלות, כיצד אני יכול לודא האם ההערכה שלי נכונה? איזה חלק יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום למומחים! המחשב הישן שלי הפסיק לעלות יום אחד (הודלק ולא הגיע אפילו עד לשלב הפוסט) טכנאי מחשבים שהוזמן איבחן שלוח האם הלך. מכיוון שהמחשב בן 3 שנים ויותר החלטתי על שידרוג ללוח אם למעבד ולזכרונות: מעבד core 2 quad q9300 לוח אם: gigabyte ep43-ds3l 4 סטיקים של 1gb כל אחד זיכרון ram kingston hyper x כל יתר המחשב שני כוננים קשיחים, כרטיס מסך 9500 gt שעדיין באחריות מארז, מאוורר וספק כוח של המחשב הישן נשארו. לאחר שהרכבתי הכל לפי ההוראות הדלקתי וחיכיתי לעליית המחשב, אך לצערי המחשב הציג אותה בעיה בדיוק (מחשב נדלק, לא מצפצף לא מציג כלום ולא מגיע אפילו לשלב הפוסט) נכנסתי לפוסטים כאן כדי לנסות ולאתר את מקור התקלה. וכל אחד מהצעדים שנכתבו כאן לא עזרו לי. יש עוד איזשהי דרך לנסות ולבוד…
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! הרכבתי היום מחשב חדש (AXP2500, ABIT NF-SL) וחיברתי את כל החיבורים לפי החוברת של לוח האם. כשהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרון אך מזהה את המעבד כעובד במהירות 1100MHZ והמקלדת והעכבר לא מגיבים. כמו כן, עולה ההדועה CMOS CHECKSUM ERROR, DEFAULTS LOADED מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב הנ"ל חדש יחסית פועל ולא עולה. עם חיבור ספק הכוח הנורית ליד כניסת המתח דולקת, אחרי הפעלת המחשב נורית ההדלקה דולקת ונורית הכונן הקשיח נדלקת למספר שניות ונכבית. הכונן הקשיח ממשיך להסתובב, המסך לא נדלק (לא תאורה ולא מידע) לוח המקשים לא מגיב ושום נורית לא דולקת בו, והעכבר מבזיק לרגע בזמן ההדלקה ובזמן הכיבוי. המחשב נקי מאבק ולא מתחמם, מגעי כרטיס הזיכרון (4GB) נוקו בעזרת אלכוהול, וכאשר המחשב מופעל בלעדיו - הוא מצפצף 5 פעמים במקביל להבהוב באדום של נורית ההדלקה. צרפתי את תמונת המחשב במצב פתוח. עוצו עצה בבקשה. תודה, יחיאל
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתה היום הפסקת חשמל וכעת המחשב לא עושה פוסט. הנורות דולקות והמאווררים פועלים. הנורה של HD מהבהבת בתדירות קבועה איטית. אין ציפצופים אבל לדעתי אין רמקול פנימי מחובר בלוח הזה. האם יש דרך לדעת מה מקור הבעיה?
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתו של מי שיודע קצת על הAVID. באתר החברה כתוב שצריך כרטיס NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) אני רוצה לקנות DELL VOSTRO עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 6630M 1GB זה המפרט שלו : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8931 האם מחשב זה יחזיק לי את הAVID 5.5 ??? והאם היא תעבוד בצורה טובה ? וראיתי גם XPS של DELL : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9627 האם הוא יעבוד בצורה טובה יותר עם התוכנה ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום השתמשתי בVMWARE בכדי ליצור תיקיה משותפת עם המחשב שלי,תחת רשתות- מחשב הרגיל עדיין מופיע המחשב מהVM אע"פ שכבר מחקתי אותו...איך אפשר למחוק את השם משם? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=20ACIPFMAS0PW1TQVTG6EC0I4S מחשב שלו קורס מדי פעם ... אולי יש פה מישהוא שיגיד מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מחשב של דל לפני בערך חודש והוא עושה המון המון בעיות: הוא מתחמם לאחר 5 דקות (השימוש שלי למחשב זה רק צפייה בסרטונים/סדרות, אני לומדת באינטרנט ודברים כאלה וזה בכל זאת מתחמם ועושה רעשים נוראים) עכשיו דל לא מוכנה לעזור לי ובנוסף לזה הבחור שקניתי ממנו (חבר טוב של אמא שלי) גם לא מוכן לעזור לי יש לי Dell inspiron 15 5579 למשהו עוד היה את הבעיות האלה? מה לעשות? בא לי כבר להחזיר את המחשב הזה מרוב שזה משגע אותי בבקשה שמשהו יעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-