עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eins,

שלום, ברשותי מחשב שולחני, 5 שנים, עם מערכת רמקולים של microlab שמחוברת עם הכבל הירוק ליציאה של הסאונד מהלוח אם הלוח הוא X99-gaming gigabyte הבעיה התחילה מאז שחיברתי אוזניות ישירות למארז מקדימה ליציאה של האוזניות, לפתע שניתקתי את האוזניות לא היה לי סאונד מהמחשב דרך הרמקולים עשיתי אתחול והבעיה נפתרה היום לאחר שוב שימוש באוזניות נעלם הסאונד, אני רואה בסאונד מיקסר שהקו זז שאני שם מוסיקה, אבל שום דבר לא יוצא החוצה גם לא דרך האוזניות ניסתי להתקין מחדש את הדרייבים של ה Audio מvאתר של gigabyte לא עזר אשמח להכוונה איך אפשר לפתור את זה תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. במחשב שלי יש כונן SSD בן 5 שנים עם 120GB, וHDD בנפח 500GB. עד לא מזמן הכל היה תקין עם נפח פנוי של כמה עשרות GB. עד שנפח הפנוי בכונן הSSD קטן ל300MB פנוים ללא שהוספתי קבצים. מחקתי תוכנות וקבצים בנפח כולל של 5GB, כן שהכונן הראה נפח פנוי של 5.3GB. אחרי כמה שעות הנפח הצטמצם חזרה לכמה מאוד מגביטים פנוים ללא שהוספתי קבצים למחשב. האם יתכן שזה בעיית חומרה בSSD (הוא עובד כרגיל) או משהו בווינדוס? או וירוס? הסל מיחזור שלי ריק והגדרתי שאין קבצי שיחזור אוטומטים. אם אני עושה ריסטרט למחשב אני חוזר לכמה עשרות GB פנוים ואחרי כמה שעות של עבודה על המחשב הוא חוזר לכמה מאות MB פנוים ללא הוספת קבצים. אני לא משתמש בתוכות למעט chrome וpycharm תודה לעוזרי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Orit Forti,

הי כם במק וגם בפיסי, ביום אחד בהיר הפסיק לנגן לי היוטיוב. נתקע על הפליי.. כשאני עושה incognito או כל דפדפן אחר מלבד כרום זה עובד. מה חוסם אותי? חסר תוסף משהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שאלה למומחים אפשר להעביר דיסק הפעלה (מערכת וינדוס 10) ממחשב אחד למחשב אחר בעלי מפרט קצת שונה ? האם פשוט להחליף וזהו והמערכת תבצע עדכון לרכיבים באופן אוטומטי ?

5. Started by avz,

יש לי מחשב עם לוח האם הנ"ל. הלד הירוק על לוח האם דולק. הבעיה היא שלחיצה על לחצן ההפעלה לא גורמת למחשב להתחיל לפעול. אם אני מחבר ג'מפר על החוט הירוק והשחור (לשם מתחבר לחצן ההפעלה) במחבר של ה-24 פינים שמספק מתחים ללוח האם - המאורר שעל המעבד מתחיל להסתובב, אבל רק כל עוד הג'מפר נמצא. ברגע שאני מסיר אותו, המאורר מפסיק לעבוד. האם מישהו מכיר/נתקל בבעיה כזו והאם יש לה איזה פתרון (מלבד להחליף את הלוח, כמובן)?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. היי, רכשתי מאמזון combo kit של מעבד ryzen 7 3800x ולוח אם msi mpg x570 gaming pro. משום מה כאשר אני מתקין זיכרון באחד מהסלוטים DIMMA1 או DIMMA2 נדלקות נורות תקלה על הcpu והdram. (למרות שהיצרן ממליץ להתחיל מ DIMMA2) אני מצליח להגיע לboot רק עאשר הזיכונות מותקנים בDIMMB בלבד. ככל הנראה הלוח אם או המעבד תקולים. מכיוון שהמעבד שולט על הזיכורונת ישירות כנראה הוא זה שתקול, ווידאתי שכל הפינים במקום. יש למישהו במקרה מעבד AM4 AMD שלא בשימוש שאפשר להשאיל למספר שעות כדי לוודא שהתקלה היא אכן במעבד ולא בלוח אם? יצא למישהו להפעיל אחריות על לוח אם של MSI או מעבד של AMD בישראל? תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  7. Started by דוד וויינגלס,

מחפש לוח אם תואם למעבד מסוג intel core i5-3470 3.2 ghz עבור מחשב ישן. במידה ואני מחליף רק לוח אם אני צריך גם לעדכן את ה bios של המחשב או שמספיק רק להחליף?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  8. Started by יוסי עדן,

כבר כחודש יש לי במחשב מין רעשים כמו נתק של הכרטיס קול ורעשים מלווים אני משדר בסטרימינג לרוב. הרעשים והניתוקים באים גם בלי שידור בקטנות שגולש במחשב בדקתי עם רמקולים וגם בלי ורק עם אוזניות וגם הרעשים היו שניתקתי כרטיס קול ועברתי למובנה של המחשב הרעשים לא באים תמיד לרוב שאני עובר במחשב בתקיות או באנטנרט הצילוווווווווווווווווווווווו מצרף סירטון שתבינו מה הניתוק ב 17 שניות זה בדיוק הנתק החזק תודה רבה רבה https://www.youtube.com/watch?v=CoovgNJxdfc&feature=youtu.be

9. Started by eli aharoni,

לאחר התקנת ווינדוס 7 המסמכים שאני מקבל נפתחים בגיבריש, אציין ששפת המחשב והאזור הם בעברית!! . האם יש איזו שהיא תוכנה להמרת קבצים מגיבריש לעברית ? אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. המחשב נייד לנובו דגם 130-15 פשוט לקראת סוף הבטריה נכבה וכשהטענתי לא נדלק רק לאחר זמן ואח"כ עבד רגיל ופתאום לא נדלק אשמח לדעת מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש של ASUS מגיע עם דיסק SSD וכשמנסה להתקין עליו וינדוס 10 מקבל הודעה שאין דיסק פנימי לא מזהה את הדיסק SSD מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  12. Started by itziknaim,

יש ברשותי מצלמת רשת מסוג MICROSOFT LIFE CAM VX 1000K וינדוס 10 לא מזהה אותה בכלל . נא עזרתכם ..... ניסיתי להוריד דריברים מהאתר ושם זה עד וינדוס 7 . ביצעתי התאמה של הדריבר לוינדוס 7 אך לא עזר

13. ניסיתי להוריד גרסאות שונות של המשחק ובכל הגרסאות יש בעיה והמשחק לא פועל. למשל, הורדתי את הגרסה Left 4 Dead 2 v2.1.4.0 +AutoUpdate +Multilanguage (No-Steam) OrangeBox והמשחק חוזר לתפריט אחרי שאני טוען את המשחק. לכן הורדתי את הגרסה Left 4 Dead 2 - [DODI Repack] וכשאני מפעיל את המשחק, הוא עולה עד לתפריט, יוצא ומופיעה הודעה. צירפתי צילום מסך. מה יכולה להיות הבעיה?

14. Started by Guy950,

שלום לכולם, אני מודה שלא ידעתי באיזה פורום לפרסם את הנושא הזה אז אשמח אם יעזרו לי כאן או יגידו לאן זה מתאים ואעביר את זה. יש לי בבית שרת קטן של Synology שאני משתמש בו לגיבוי המחשבים, אך עם הזמן התחלתי להשתמש בו גם כשרת סטרימינג (בעיקר PLEX) ודי מהר הגעתי למסקנה שהוא לא מספיק חזק בשביל זה. אני רוצה להחזיר אותו לתפקידו המקורי, גיבויים, ולהקים שרת NAS מהמחשב הישן עם התוכנה TrueNAS שיהיה מיועד רק לסטרימינג מולטימדיה. הרכיבים שיש ברשותי הם: intel 4770 + Z87x-d3h + 16gb 1800mhz ddr3 רכיבים שאני מתכנן לרכוש: * מארז קטן יותר * ספק כוח חדש * קירור נמוך למעבד וכאן למעשה אני צריך ייעוץ. 1. כרטיס מסך - יש לי כ…

15. יש לי לפטופ אסוס עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר כן מופיע בביוס אבל לא במנהל ההתקנים אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  16. Started by אדם פרוק,

ניסיתי להוציא את החומרים עם תוכנת RECUVA אך הוא שהתוכנה כותבת שלא ניתן לקבוע סוג מערכת הקבצים או THE PARAMETER IS INCORECT זכור לי שבXP היו אז תוכנות יותר חזקות אולי מישהו יודע המידע שנמצא במחיצה נחוץ לי

17. Started by Gabi5155,

שלום לכולם, יש לי מחשב לנובו ideapad 5 14itl05 82fe006wiv. אתמול בלילה בעת שהיה מחובר למטען הוא נכבה ומאז לא נדלק. שום נורה לא מגיבה. ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב אך גם זה לא עזר

18. Started by yaheli,

האם יש הבדל באיכות ההתמונה המועברת מהמחשב למסך בכבל HDMI, לבין כבל DisplyPort? מה בכלל ההבדלים בינהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. אני צריכה כרטיס רשת חיצוני,ועוד משהו,יש לנו ליד הבית מרכז רפואי עם ווי פיי חינם,רק שאצלי הוא איטי,האם ניתן להגביר את המהירות? והאם יש מוצר שהוא גם כרטיס רשת חיצוני וגם מגביר מהירות? זאת אומרת בכרטיס רשת בעל אנטנה אחת המהירות איטית,האם יש דרך לסדר שאוכל ללמוד בזום דרך הווי פיי? אודה למענה.תודה רבה

• אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. התקנתי התקנה נקייה של ווינדוס 10, חיברתי את המחשב ל-WIFI כדי שיתקין את הדרייברים הנחוצים, אבל אין גישה לאינטרנט קווי. ב"מנהל ההתקנים" הכל נראה תקין. אני מחובר לאינטרנט של פרטנר. אולי זו אשמתם? צירפתי שני צילומי מסך עם הבעיה. איך אפשר לפתור את זה?

21. Started by talulush,

אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?

22. Started by RVDRKO,

יש לי מיני PC מסוג GIGABTTE דגם GB-BKI3HA-7100 . לפני יומיים המחשב שבק חיים , לא עולה לא נדלק , בחיבור לחשמל יש רק רעש חלש של מתח מהמחשב אבל כלום לא עובד גם לא אור של כפתור ההפעלה. יש מושג למישהו ? ואם שווה בכלל תיקון?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by TheDiesel,

איך אני משנה את הרזולוציה של הדפדפן? יש לי דפדפן כרום.

24. התקנתי מערכת הפעלה בטא ואז את ה CHIPSET INTEL מאז הדיסק קשיח רושם מרגע שמפעלים את המחשב עד למשך דקה וחצי אחרי שה- WINDOWS עולה עשיתי בדיקת וירוסים בדקתי בכל מיני תוכנות מה בעצם הוא עושה שמה ואין שום דיווח על כתיבה או קריאה בכלל ממש מסתורי נראה לי שהכונן זה SEAGATE 4TB ST4000VN008 בזמן שהוא מפסיק יש רעש של משהו דק מברזל שנוגע ברזל עשיתי בדיקות עם התוכנה SEATOOLS הכל בסדר

25. Started by ariel007,

שלום, ברשותי המדפסת שבכותרת. הרבה חברות מוכרות עבורה דיו חלופי (HP 655) שהוא כמובן הרבה יותר זול מהמקורי. השאלה שלי - האם המדפסת תקבל דיו חלופי או שהוא לא יזוהה וייחסם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.