תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הוספתי למחשב ישן SSD איך לגרום את SSD להיות ברירת המחדל בתודה מילן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בני נעל את המחשב ניד ולא זוכר את הסיסמא מה עושים ,איך פותחים את המחשב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל וכשהדלקתי את המחשב זה עלה עם הודעה יש לנו עדכונים עבור הpc שלך, העדכון עשוי להמשך מספר דקות אל תכבה את המחשב. עברה כבר שעה ולא מתעדכן כלום ו windows לא עולה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחשב ישן - לוח אם dfi x48 עם מעבד q6600 (אני יודע - ענתיקה) שתי בעיות : 1. מנסה לחבר אליו כרטיס מסך geforce gtx 650 ואז המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר כרטיס מסך ישן יותר עובד. לא בעיה של ספר כוח - העברתי אליו ספק מהמחשב השני ששם הכרטיס מסך עובד (מחשב אפילו יותר ישן) 2. בעיה אפילו יותר מוזרה. לא מזהה מקלדת ועכבר בחיבור USB. כאשר אם מחברים את אות מקלדת ועכבר לאותו פורט USB במחשב דרך מפצל USB אז עובד. בנוסף DOK עובד באותו פורט בלי המפצל למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! *קורה גם בכרום וגם באקספלורר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב לנובו יוגה 900 ופתאום הוא הפסיק להדלק לי. נורת החיווי של ההטענה עובדת, אז המחשב נטען, אבל לא משנה כמה זמן או פעמים אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא עולה. יש למישהו מושג מה יכול להיות שקרה לו?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
השתבש לי הדיסק במחשב. מע הפעלה WIN10. רכשתי באינט. תוכנת שיחזור: ANY DATA RECOVERY של חב. TENOSHER אבל התוכנה איננה מקבלת את קוד הפתיחה. מודיע לי שהקוד אינו נכון... נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב win10 ויש לי גם טלפון galaxi s7 ואני רוצה להגדיר את המצלמה של הטלפון שתהיה על המחשב. ראיתי פעם אחד שעושה את זה, איך בדיוק עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המסך של הלפטופ אתחיל לרצד בזוויות מסוימות (למעשה במרבית הזוויות) שבהן הוא מונח ואני נאלץ "לשחק" עם המסך עד שאני מוצא זווית שבה הוא מפסיק לרצד (או מרצד פחות). אני מניח שזה די ברור שזו בעיית חומרה. שאלותיי, מהו הגורם האופייני לבעיה זו ומהם הפתרונות האפשריים? האם אני צריך להחליף את המסך? או שמספיק להחליף את הכבל המחבר בין המסך למחשב? או שאולי יש סיכוי שהכבל רק השתחרר מעט וכדאי לנסות לפתוח כדי לחזק את חיבור? או שאולי הבעיה עשויה להגיע מגורם אחר? דגם הלפטופ: HP ProBook 4740S
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן וכשאני מדליק זה לא עולה, ולא הצלחתי להיכנס גם לביוס, אשמח לעזרה- דחוף ראו תמונות תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מעודכן עם אנטי ווירוס ופיתאום אתמול נעלמה לי תיקייה ללא כל התראה האם יש לכם רעיון או הצעות מה היה יכול לקראות כאן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
-
שלום חברים אשמח לרעיון לפתרון אני רואה הספריות בדיסק החיצוני כולל תיאור הקבצים והפרטים אולם המחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) לא מצליח לקרוא את הקובץ עצמו אלו קיבצי סרטים ואו תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי היום מחשב חדש. זה המפרט שלו: https://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=4,9,30,5,7,13,31,6,11,3,2,10,8,15,14,20,21,22,16,17,19,28,18,29,26&products=25234,27743,0,27707,29247,19114,0,0,29580,25075,25367,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,1,0,1,2,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=508,48,0,310,360,285,0,0,795,235,220,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&build=undefined&dply=1&comments=undefined הבעיה שלי היא שהמעבד נמצא קבוע בסביבות ה 50 מעלות במצב רגיל. ובסביבות ה65 מעלות במצב משחק. האם זה זה יחסית תקין? או שאני צריך להחליף מאוורר למעבד תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד לפני כשבוע,כאשר הייתי לוחץ על מקש ימני בעכבר הייתה לי האפשרות ללכת אל הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה,שבה יכולתי לכוון את גודל המסך ידנית. עכשיו כל מה שיש לי זה הסטנדרט. תצוגה , מיין לפי , רענן , הדבק , הדבק קיצור דרך , חדש , הגדרות תצוגה , והתאם אישית . איך אני מחזיר את הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה מחדש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המסך במחשב הנייד שלי מ768p ל1080p. יש לי Lenovo G-50 80 מהמידע שהצלחתי לאסוף, למסכי 1080 דרושים 2 כבלי וידאו, בניגוד ל768p שדרוש רק אחד. (לפי הפורומים של לנובו מדובר בכבל אחד גדול שבתוכו הכבלים המדוברים) הדגם שלי הגיע (הפסיקו לייצר אותו ) ב-2 גרסאות 1080 ו-768, לכן ייתכן שברשותי הכבלים המתאימים. רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את המצאות הכבל המתאים? אם מישהו עשה זאת בעבר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש שיטה לפרק קירור של כ.מ? הוא התחיל לעשות רעשים חזקים אז רציתי לפרק את הקירור כדי לנקות ולהחליף משחה תרמית (עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו). יש 4 ברגים, אחד יצא בקלות אבל השלושה האחרים כל כך חזקים ששום דבר לא מזיז אותם.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ל HDMI יש דריבר למחשב? הוא לא עובד לי מאז הפרמוט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם הכרטיס שברשותי שבק חיים ? כרטיס מדגם Nvidia GTX 460 נמצא ברשותי מספר לא קטן של שנים. באמצע משחק המסך הפך שחור, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הרזולוציה גדלה ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס הודעה של Error 43 נסיתי לעדכן דרייבר, להתקין גרסה ישנה יותר שלו, פירוק הכרטיס והתקנה מחדש, ריסט ללוח האם. שום דבר לא עוזר. אני רואה מלא קווים קטים אדומים על המסך גם בעליית המחשב. המאוורר של הכרטיס נראה שעובד. חיבור המסך לכרטיס מובנה פותר את הבעיה של הקווים והרזולוציה. האם הכרטיס שבק חיים? האם ניתן לתקן? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברים? קניתי מערכת 5.1 z906 של logitech והצלחתי סוף סוף להגדיר אותה כשאני עושה בדיקה לרמקולים דרך ה realtek HD הכל עובד כמו שצריך. http://prntscr.com/o1uaof אממה כשאני נכנס לדוגמא לבדוק דרך סירטון ביוטיוב או במשחק או משהו כזה אז שומעים רק מהרמקולים הקדמיים ולא בסראונד. איך אני מגדיר שזה יעבוד בסראונד? * בגלל שבהגדרה של 5.1 אין רמקולים אחוריים אלה רק רמקולים צדיים אז הגדרתי אותם בותר צדיים, תראו שזה טוב. http://prntscr.com/o1uavp *גם כשאני מגדיר תמערכת כ 7.1 אז זה לא עובד כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פותח אתרים שונים נפתח לי חלון החיבור שלך אינו פרטי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-