עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

המחשב שלי דולק 24 שעות, ובלילה אני שם אותו על מצב sleep. מה בדיוק פועל במצב זה (ומה לא פועל)? הכי מעניין אותי זה פעילות המאווררים, כי בכל פעם שאני פותח את המארז (כל כמה חודשים לצורך ניקוי או מכל סיבה שהיא), אני מוצא איזה מאוור קטן שאינו פועל ואני נאלץ להחליף אותו).

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. שלום לכולם! היום הילד היה קצת באינטרנט במחשב ופתאום הריח ריח שרוף, אשתי ניגשה למחשב וראתה ממש אש מהחלון שבצד המארז והמחשב עדיין עבד כרגיל, היא מיד ניתקה את החשמל. כאשר הגעתי הביתה פתחתי את המארז ונדהמתי לגלות את התמונות שלהלן ייתכן שחלקכם מנוסים מאוד ולא מתרגשים מכך אך אני מאוד טרוד ולא יודע מה לעשות. מעבר לעובדה שאם המחשב היה נשאר דולק ואף אחד לא היה בבית - הכל היה נשרף!!! אשמח לעצתכם המקצועית במהרה! 1. האם להחליף כרטיס מסך בלבד ולנסות להדליק את המחשב? 2. האם מקור הבעיה בכלל בלוח או בספק? 3. האם לדעתכם יחליפו לי את הכרטיס? יש לו אחריות 3 שנים ונדמה לי שעברו שנתיים. 4. האם להתאזר בסבלנות וללכת למעבדה? 5. כל עצה אחרת תתקבל בברכה. http://imageshack.us/photo/my-images/594/im…

• 46 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. יש לי מחשב עם לוח אם GA-P35-DS3 rev. 1.0 - מערכת הפעלה של WIN7 64 - רצה סבבה אבל לא טסה.... ישנם כרגע 2 כרטיסי זיכרון ( 2*1G) שרצים בדואל - ושי שני סלוטים פנויים הינה הקונפיגורציה לפי CPUID https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=e2bc5251b6&view=att&th=147cf12b661d65af&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hysk0d2p0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-mxK14vtE-T4EBbCXXYfea&sadet=1407930754115&sads=hDJ6nwbAOSUsmLvtOECJ4Og2zB0 1. השאלה שלי היא אם אפשר להוסיף רק רכיב אחד של 1G ? או שחייב שניים 2. אם כבר שניים צריך בבקשה המלצות איזה לקנות לדעתכם ? ואיפה ? מעדיף בארה"ב ( כי גם ככה צריך לקבל מישם חבילה בקרוב) 3. ו…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  4. היי, קודם כל למי שיעזור ויצטרך לדעת מהו מפרט המחשב, הוא רשום ב"מפרט מחשב" מתחת לשם בצד ימין. בזמן האחרון, חוויתי מגוון בעיות מוזרות מאוד במחשב, כגון תקיעות מאוד מוזרות כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קבצים במחשב ופתאום ה-explorer.exe מפסיק להגיב וחוזר אחרי כמה שניות, והתנהגות מוזרה בדפדפן Chrome, גלישה איטית ומוזרה מאוד, שבתוכו אני לא מצליח להוריד\להעלאות קבצים, ההורדה פשוט לא מתחילה אחרי לחיצה על download וכו', כאשר אני מבצע מחיקת היסטוריה ועוגיות התהליך מתחיל ולא מפסיק על אף שהוא סיים. הייתה לי הרגשה שתופעות אלו קשורות לאחד הרכיבים במחשב שלי, במיוחד הדיסקים הקשיחים, ה-SSD's או זכרון ה-RAM, חיפשתי את התופעות האלה ב-google ע"י חיפוש "כרום לא מתחיל הורדות" (באנגלית כמובן) ו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alia,

מחשב נייד lenovo r40e,דיסק קשיח חדש wd 160gb עוד לפני התקנת מ"ע בדקתי עם תוכנות מהבוט(bartpe,hirens)מגיק פרטישין,אקרוניס,פאראגון בכולם זה זיהה 128 גיגה כדי לשלול בעיה של ביוס ישן,חיברתי חיצונית למחשב נייח חדש:לוח g31 מעבד e7200 זה עדיין 128 גיגה.החזרתי הדיסק לנייד,התקנתי אימאג עם xp sp3,דרייברים הכי חדשים, בניהול דיסקים זה עדיין מראה 128 גיגה כיצד ניתן לפתור את הבעיה-אם אפשר מבלי לפרמט\לשנות cluster תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד ושמתי לב שמידי פעם שהוא פותח דברים, לא משהו גדול כמו משחק או תוכנה, אלא משהו קטן כמו פלאג כגון יוטיוב או סתם איזה תיקיה המחשב נינכ סלמצ של ריצוד. הכוונה שאם היה משהו (קול) שמתנגן ברקע, הוא ירצד לי (כמו דיסק שרוט) לכמה שניות. המחשב לא נינכ סלמצב שהוא ניתקע לגמרי, הוא רק מרצד משום מה. ניסיתי להבין מאיפה יכולה לנסוע הבעיה, אולי הHD אך הוא חדש ושוב, זה דברים קטנים שלפעמים מקבלים ישירות לRAM כמו תוכן מדפדפנים. מה יולה להיות הבעיה??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הסיפור של המחשב שלי ארוך ועצוב... החלטתי לשדרג מחשב לצורכי גיימינג. היה לי i7 2770 gtx 560ti 8gb ram ושידרגתי מעבד לוח אם וכרטיס מסך... Hasswell i74770 gigabaite gtx770 4gb oc Asus H לא זוכר דגם מדוייק.. תומך pci exsprees 3.0 הכי חשוב... קיבלתי את המחשב פעם ראשונה, אחרי חמש דקות נכבה, שוב אחרי עשר דקות.. וחוזר חלילה. החזרתי אותו למעבדה.. אמרו לי להחליף זיכרונות ram, שמתי 16 gb.. חזר לי אחרי שבוע. הדלקתי אותו אחרי עשר דקות מסך כחול.. קיבלתי בערב אחד ארבע פעמים מסך כחול... בצרחות מטורפות בטלפון לחנות החזרתי את המחשב פעם שלישית.. הם החליפו לי את הכרטיס מסך לאחד חדש, אותו דגם בדיוק. קיבלתי את המחשב, עבד בלי מסכים כחולים, אבל ביצועים ממש איטיים... משהו נורא! החזרתי את המחש…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  9. אז כמו שהבנתם מהכותרת זה המצב שלי שאלתי האם זה נורמלי נראה לכם איך שאני מפעיל כמה תוכנות או משחק אז המחשב קורס ברור שזה הספק שלא עומד במטלה (הספק המקורי של המערכת במעבדה :-\) אז אם יש פה משהו בעל מפרט דומה ועם אותו ספק שהמחשב לא קורס הוא מוזמן לרשום כאן תודה. נ.ב יש לי לוח אם של אפוקס NFORCE 3 וזיכרון OCZ והמערכת לא על OC. ואפילו העלתי בביוס את מצב FAIL SAFE.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב לא נותן לי לשחזר מערכת ניסיתי התקנה מהביוס רושם לי שיש לי בעיה בסיסטם 32 .... מה אני עושה תודה לכל העוזרים רון :'(

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. מדובר במחשב לפני 4 שנים שאני מנסה לתקן. מאיפה כדאי להתחיל? חשבתי אולי זו בעיה בכרטיס מסך ואם כן מה כדאי לעשות?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by Anberlin0192,

קודם כל מפרטי הנ"ל: GIGABYTE Z77X-D3H sapphire hd 7950 x2 cfx i5 2500k seaconic 750w gold NZXT LEXA 4GB of ram אוקי, הבעיה.. לפני כחודשיים קניתי את המחשב ומאז תחילת השימוש בו חוויתי רק אכזבות. יש לי נפילות fps ובגלל השימוש בvsync המשחק הופך להיות בלתי שחיק בעליל. חשוב לציין שאני מקבל 40 fps. אני משחק באטלפילד 3 הכל על אולטרה וזה ברור שעל מחשב כזה אין בכלל אתגר להריץ על מעל ל60 fps .. אני משתגע חצי שנה שאני אוסף כל גרוש בשביל לקנות את המחשב הזה... תודה רבה לעוזרים הסקייפ שלי: Mika01922 חשוב לציין ששתי הכרטיסים נבדקו והם תקינים לחלוטין...

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by wtf,

שלום,כבר שבוע שהמחשב שלי לא פועל כמו שצריך במצב הרגיל הווינדוס 7 עולה אבל יש רקע שחור ורק סימן העכבר נראה ניסיתי לעשות שחזור דרך המצב הבטוח אך ללא הצלחה,ניקיתי את הדיסק עם ccleaner ועדיין איטי במצב הבטוח ועכשיו אני לא מצליח בכלל לנסות לשחזר דרך המצב הבטוח יש דרך לתקן את זה? כי דבר דומה קרה לי בעבר והצלחתי להפעיל במצב רגיל דרך שחזור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. לחבר שלי יש פנט'יום 4 הנה קצת פרטים: http://img257.echo.cx/img257/8759/14tk.jpg והמחשב נתקע כעבור מספר דקות של משחק ניקינו הכל והחלפנו כרטיס מסך ולכרטיס מסך GEFORCE4MX (בלי קירור) פירמטנו את המחשב מספר פעמים ככה שאנחנו בטוחים שזה לא בעית תוכנה מה יכול להי'ות הגורם? מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by qwerty1987,

המחשב לא נדלק כלל - לא קורה כלום כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה. מדובר ב P III 866Mhz על לוח Asus cuv4x-c. עם הספק שהיה בו הלד על הלוח לא נדלק. שמתי ספק אחר (בו יש חיבור אופציונלי של 24פין וחיבור נוסף של 4פין, כלומר מתאים ללוחות של היום, את החיבורים הנוספים לא חיברתי מן הסתם). הפעם הלד על הלוח כן נדלק, אך עדיין לא קורה כלום כשלוחצים על כפתור ההדלקה, אפילו אם מקצרים ישירות את הפינים הרלוונטיים על הלוח. האם זה אומר שהלוח הלך? אילו בדיקות נוספות ניתן לעשות? במידה וידרש להחליף לוח, האם כל לוח Socket370 יתאים (יד שנייה כמובן)? תודה. ****מבקש לא לשמוע תגובות כגון "תמכור את המחשב הזה למוזיאון". המחשב משמש לעבודה משרדית עם מסמכים ואאוטלוק בלבד ומספיק בהחלט.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by Integer,

זה המחשב שלי: --------[ EVEREST Professional © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.20.148/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Report Wizard Computer B7C6BD2DDEED4ED Generator אסף אלקוסר Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Date 2004-12-04 Time …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן! ברשותי (האמת שאח שלי משתמש בו) מחשב פנטיום 4 2.4, 512MB RAM ב2 סטיקים, כ.מסך Geforce 5200FX של ASUS, ולוח אם P4V533-MX של ASUS. המחשב מריץ WINDOWS XP המחשב פעם היה שלי, עד שלפני קצת יותר מחצי שנה הוא עבר לאחי כי קניתי מחשב חדש. עוד בזמן שהוא היה שלי, היו תקופות כאלה שבהן הוא היה פשוט קופא באמצע משחק. הייתי מנקה אותו מאבק מדי פעם, אבל הבעיה לא הייתה נפתרת. בסופו של דבר התקופה הזאת הייתה חולפת והוא לא היה נתקע יותר עד התקופה הבאה. זה תמיד היה סביל בעיני ולא טרחתי לדאוג לבעיה. לאחרונה, הבעיה צצה בשנית, הפעם כשאח שלי משתמש במחשב. היא נהייתה תכופה יותר ויותר ולעיתים קורה שאחרי 10 דק' משחק הוא נתקע (ומדובר על כל משחק שהוא, בין אם זה MAPLESTORY,MU ONLINE או NEED FOR SPEED …

18. מחשב ישן פנטיום3 עובד רק עם סטיק אחד של זכרון. על הלוח יש 3 סלוטים וכשאני מכניס לעוד אחד מהסלוטים סטיק נוסף המחשב בכלל לא מציג על המסך פלט (לא עושה פוסט אפילו). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  19. שלום לכולם,ושבת שלום!. יש לאחיותיי מחשב פנטיום 4 1.4 זכרון 256SDRAM ומותקן עליו XP (יש לציין שהמחשב לאחר פירמוט מלא ע"י שימוש במחיצות NTFS) ומערכת ההפעלה הינה חדשה לאחר פורמט כללי לHD המחשב עושה ריסטרטים קבועים לאחר שהוא מעלה את XP וממתין מס' שניות ונופל וכך חוזר חלילה.. ניסיתי להחליף סלוטים לזכרוות ואני הוספתי זכרון הורדתי שוב הפעלתי את המחשב עם מקלדת בלבד שום דבר לא עוזר ובמשך ההתקנה של XP הוא לא נקתע לי מבחינת עשיית ריסטים לבד אלא היה כותב תמיד IRQL EQUL OR NOT כמה פעמים אבל לאחר שניקתי את העכבר והשארתי רק את המקלדת הוא לקח את ההתקנה יש לציין שהXP הינו SP1 ויש כ.מסך 32מגה. ניסתי מלא וריאציות כולל החלפת כרטיס מסך,הארדיסק,סידירום,זכרונות וכמעט הכול..פשוט מסרב לעלות. ה…

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  20. לפני כמה שעות היית בבית קפיצת מתח, והמחשב נכבה ונדלק אך שום מערכת לא עלתה גם לא ביוס. פתחתי את המחשב התחלתי לנתק רכיבים כרטיס מסך, הרדיסק ופתאום הביוס עלה, אחר כך שוב לא עלה. אחר כך חיברתי הכל חזרה והוא כן נדלק, אחרי זה הוא לא נדלק. אחרי כמה ניסיונות המחשב חזר שוב לעבוד. איך אפשר לאתר את הבעיה? שאלה נוספת, כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך קצת הסתבכתי, לחצתי על הפין\כפתור שעל הלוח אם בשביל לשחרר את הכרטיס מסך אבל הוא פשוט לא נלחץ. הפעלתי קצת כוח והוא נתלש יחד עם הכרטיס מסך. החזרתי חזרה את הכפתור\פין. - להבא מה הצורה הנכונה להוציא את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מחשב AMD K6/500, 64 זיכרון פנימי (מצב התחלתי) וכרטיס מסך TNT2 32MB זו התצורה הבסיסית... המחשב הגיע הנה כי הוא פתאום התחיל לעבוד ממש ממש ממששששששששש לאט... גיביתי מה שצריך, פרמטתי... (המחשב עבד בסדר... קצת לאט, אבל אין מה לעשות) <<< ד"א, מערכת הפעלה 98 מהדורה שניה >>> התקנתי וינדאוז, דרייברים בלאגנים... קצת תוכנות (אקרובט, איסיקיו, וינזיפ ושאר ירקות) המחשב פשוט החליט שהוא הולך לישון... לא זז!!! אחרי שהתקנתי NAV ו NIS הוא בכלל לא זזזזזזזזזזז שולח הודעות שגיאה על ימין ועל שמאל... ניסיתי לשחק קצת עם זכרונות, חיברתי עוד פה... קצת משם... שני זיכרונות שהיו לי זרקו מסכים כחולים (הם אמורים להיות תקינים) כשחיברתי פס אחד 256 במהירות 133 המחשב בכלל כתב 512 אבל לא ע…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by RobiNooB,

אין טרוג'נים אין וירוסים אין כלום הכל ניבדק.... הוא יכול לפעול 3 דקות ולהכבות בבום (כמו הפסקת חשמל) או אחרי חצי שעה וגם לפעמים שעה יישר קישרתי לספק ....אבל בדר"כ תופעות של ספק המחשב פשוט לא נידלק בכלל אגב גם אין שום כרטיס על הלוח . מוזר יש למישהו פתרונות ? תודה. נ.ב פ4 2.6 256MB

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by wow,

למה פתאום המחשב לא מעלה את הווינדוס כי הוא רושם שהמקלדת לא מחוברת. פתאום זה נותן את ההודעה הזו כי עד עכשיו היא הייתה מחוברת ב-USB וניסיתי עוד כמה חיבורים כאלו אבל זה לא עוזר אז חיברתי אותה עם ה-PS2 ועכשיו זה עובד. יש לי XP PRO SP1.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eps,

מחשב ישן (בן 6) בזמן הפעלה רגילה המחשב פתאום נכבה ורק לאחר כמה דקות אפשר להפעיל אותו שוב ורק על ידי ניתוק וחיבור מחדש לשקע. כפתורי הריסטארט וההפעלה לא מגיבים. לפעמים המחשב פשוט נתקע, שום דבר לא זז וצריך לעשות ריסט יש למישהו רעיון איפה הבעייה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by smalery,

שלום כולם, בשבועיים האחרונים המחשב שלי מתחרפן. באמצע העבודה, בדרך כשפתוחים הרבה דברים, המחשב נכבה באמצע העבודה. הורדתי EVEREST, וראיתי שהטמפ' של המעבד (P4 3000MHZ Prescott-2M) מגיעה ל-60-61... פתחתי את המארז והתחלתי לנקות אבק מהמאווררים של המעבד והמארז. הטמפ' לא ירדה ממש ועכשיו היא נעה בין 55-58. הטמפ' הזאת נורמלית? או הבעיה בספק? המלצות כלשהן? תודה

• 14 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים