עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DORAZABI,

הוחלף לי ssd בנייד והותקן ווינדוס חדש... האינטרנט עובד כרגיל אבל כשאני מנסה להוריד את גוגל כרום הוא תקוע על מסך 'ממתין להורדה' למרות שאת פיירפורס כן הצלחתי להוריד... הבעיה אצלי או בגוגל?

2. Started by Tommy Yedidya,

היי, לא מצליחה להפעיל את המחשב שלי. כבר קרה פעם, חשבתי שיש בעיה ואמרו לי שהוא פשוט היה במצב שינה...אבל לא אמרו לי מה לעשות אם זה קורה שוב. .. מישהו יכול לעזור?...

3. Started by DORAZABI,

הדלקתי את המחשב כרגיל התמונת חלונות של ווינדוס 10 הופיעה לשניה והתחלפה למשו עם נקודות... ניסיתי שוב ריסטרט וזה לא השתנה.

4. Started by מיכל שלזינגר,

שלום, אני מנסה להכנס למחשב הנייד שלי. כאשר אני מזינה את הסיסמא של המחשב מתקבלת הערה "התקן לא מקוון,נא כנס עם סיסמא קודמת".... מה עושים?

5. Started by ikehgl,

מידי פעם, כשאני נכנס לאתר כלשהו ( עכשיו זה קורה באתר הזה) קופצת ההודעה הבאה וחוזרת על עצמה כמה פעמים: Script Error ! Do you want to continue running scripts on this page Yes / No למה זה קורה ואיך לתקן ? נוסח קצת שונה מופיע: Error: Object doesn't support this action ומופיע גם שם האתר בשורה של URL

6. Started by OrBen91,

יש לי מחשב ישן של ASUS, מעבד i3 עם windows 7 (מצורף תמונה עם המפרט) לאחרונה פירמטתי אותו עם דיסק מקורי של windows 7 שהיה ברשותי, כנראה שהדיסק ישן מדי ושום דרייבר לא הותקן, חרשתי את כל האנטרנט בחיפוש אחר דרייברים עד שמצאתי את כולם, מלבד את הדרייבר של יציאות ה-USB. אשמח אם מישהו יכול לאתר עבורי את הדרייבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. היי ב-2 כרטיסי מסך שונים (R9 290 ו-GT 1030) אפשר להפעיל דולבי אטמוס רק שמורידים דרייבר דרך ווינדוס. כשאני מוריד דרייבר עדכני מהאתר של AMD ו-NVIDIA האטמוס לא עובד. למישהו יש מושג למה?

8. היי האם לדים בתוך המארז שמחוברים ישירות לחשמל יכולים לגרום לבעיות שונות ? המחשב לא נדלק ... אך לאחר ניתוק הלדים הוא עובד בסדר גמור , יש מצב שהחשמל החיצוני גורם לבעיה כלשהי עם שאר הרכיבים ?

9. Started by ikehgl,

יש לי Windows 10 .לאחרונה קורה שאחת לכמה ימים המחשב נכבה וצריך להפעיל אותו דרך כפתור ההדלקה. סקטורים c, d תפוסים עד כ 70 אחוז, כך שזה לא מעומס יתר. למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by יעקב סויסה,

המחשב לא מתחבר לטלוויזיה

11. Started by BrowJes,

אחרי פירמוט כרטיס SD פתאום מופיעה לי הודעה שאני מנסה להיכנס למידע בכרטיס - Data Error (cyclic redundancy check). אחרי זה ניסיתי לבצע עוד פירמוט אבל עכשיו הפירמוט נכשל וניסיתי כמה פעמים כבר. תודה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום יש לי מחשב חדש לגמרי חוץ מהלוח אם זיכרון ומעבד שקניתי יד שנייה, המחשב מכבה את המתח לגמרי מעצמו אחרי חצי שעה לשעתיים. אני חושש שרוב הסיכויים שזה אולי בלוח אבל אולי יש לכם כיוון. * הדרך היחידה שלי לאושש אותו מהכיבוי זה רק עם אני מוציא את הפינים שמספקים מתח ללוח ומחזיר אותם חזרה, רק אז הוא חוזר לעבוד, גם אם אני מוציא את החשמל מהספק לא עוזר. אני אשמח לאיזה שהוא כיוון בעיניין, הלוח הוא h77-ds3h GYGABYTE .. תודה חברים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אני מנסה לראות תמונות במחשב אני לא מצליח ללא עזרה של תוכנה מי יכול להגיד לי מדוע?

14. היי, התקנתי WIN 10 ועכשיו אני רוצה להתקין מחדש את האופיס. אופיס 2007. אין ברשותי דיסק. יש לי מפתח מוצר. מה עושים? תודה רבה! ניבר

15. Started by ShaySolomon,

שלום, ברשותי מחשב נייח בן 6 שנים. לפני שלושה שבועות טסתי לחו"ל וכאשר חזרתי היום ראיתי שהוא נשאר עובד כל הזמן הזה. כשניסיתי להפעילו הוא לא עלה, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הוא עלה בצורה איטית מאוד (מעל 5 דקות). עכשיו קשה לי מאוד אפילו לפתוח תיקיה חדשה מרוב איטיות. אציין שלפני שטסתי הוא עבד בצורה חלקה ומהירה (מחשב i7). אשמח לתמיכה של המומחים (: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by אליהו שמש,

רכשתי אתמול 5.10.2018 טאבלט chuwi hi12 . אני נכה צה"ל מרותק לכיסא גלגלים. מבקש עזרה בהפעלתו ..הכל איטי מאוד . אנא סייעו לי

17. מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה

18. היי, FN + F7 FN + F8 FN + F9 ... FN + F12 כל הקיצורים לא עובדים לי. בדקתי באתר Keyboard Tester אם הכפתורים עובדים והם תקינים. שאר הפונקציות עם הFN עובדות. מדובר רק על הפונקציות מF7 ועד F12. מחקתי את הדרייבר ואתחלתי את המחשב וזה עדיין עושה בעיות. מה לדעתכם הפתרון?

19. Started by Yuval Hanan,

היי יש לי דונגל די ישן שאיתו אני מתחבר לרשת הביתית אבל העסק עובד לאט מה מומלץ לקנות כתחליף שיתמוך באינטנרט מהיר של הוט? יש לי בבית בקומה למטה הוטבוקס ובקומה למעלה יש איזה ממיר קטן יותר.

20. Started by Yosef Ohayon,

אהלן. יש לי מחשב lenovo ideapad 510. הסאונד הפסיק לעבוד בפתאומיות ונוסף לסמליל איקס אדום. - לא, זה לא על השתק. - גם אוזניות לא עובדות. - ניסיתי להתקין דרייבר מחדש מהאתר של החברה אך זה לא עוזר. - במנהל ההתקנים, משום מה זה לא נותן לי להסיר\לעדכן\לבטל את הישן. אשמח לפתרון. תודה מראש.

21. היי, רכשתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב הישן שלי. לצערי, מסך המחשב ישן, ויש לו רק יציאת VGA. קניתי כבל עם ראש אחד VGA והשני HDMI. כשהמשלוח הגיע, לצערי הכבל לא עבד. בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שיש צורך בהעברה אקטיבית של מידע (משהו עם המרת אותות), ולכן יש צורך בכבל אחר. שתי התמונות שצירפתי: 1. הכבל השחור הסטנדרטי הוא מה שיש לי. 2. הכבל עם הPORT VGA הגדול יחסית הוא זה שלדעתי אני צריך לרכוש. מה אתם אומרים? האם אני יכול להקרין את המוצג על הלפטופ על המסך הישן באמצעות הכבל שרכשתי או שעליי לקנות את הכבל שהמליצו לי\כבל אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. יש לי מחשב שיש בו כונן קשיח HDD עם 2 מחיצות ועליו מערכת הפעלה win10. חשוב לציין שמערכת ההפעלה היא השדרוג החינמי שמיקרוסופט הוציאו. יש ברשותי קוד הפעלה retail של win8. אני רוצה לקנות כונן SSD כדי להוסיף על הכונן הרגיל כך שכונן ה-SSD ישמש למערכת ההפעלה ויש לי כמה שאלות בעניין: 1. כיצד אוכל להעביר את רישוי מערכת ההפעלה win10 לכונן ה-SSD מבלי שמיקרוסופט יבטלו לי את הרישוי? 2. במחיצה אחת יש לי את ההתקנות של מערכת ההפעלה של כל שאר התוכנות ובמחיצה השנייה יש לי את הקבצים והתקנות של משחקים. אם אבצע פרמוט רק למחיצה הראשונה, האם תהיה לי עדיין גישה לכל הקבצים בלי בעיה? או שאני חייב לפרמט את כל הכונן הקשיח? 3. האם אוכל לאחד את המחיצה המפורמט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי, יש לי מחשב נייד DELL, LATITUDE 3450. חיברתי אותו לרגע, בטעות, לשנאי של HP. אני לא בטוחה איזה בדיוק. מיד הופיעה הודעת אזהרה, מסך שחור עם כתב לבן, שממנו הבנתי שאין התאמה בין השנאי למחשב. ניתקתי מיד (פחות מ30 שניות חיבור סה"כ), ולחצתי על כפתור הכיבוי. אח"כ שמתי לב שהמחשב התחמם מאוד. הנחתי לו להתקרר מעט, וניסיתי להדליק. לרגע הנורה נדלקת, והמסך מתבהר, ואז מיד הוא כבה שוב. יכול להיות שיש לי קצר במחשב, או בסוללה שלו? יש משהו שאפשר לעשות כדי לבדוק את זה, לפני שאני קונה מחשב חדש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by OrBen91,

שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Yanka Shimshon,

העכבר במחשב משתולל ללא מגע במחשב מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.