עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tbox27,

שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by itaym85,

שלום יש ברשותי מחשב סלוני (i3, כרגע עם חומרה בסיסית) בסרטים התצוגה רגילה ונוחה השימוש בחלונות ממש לא נוח (כתב קטן ותמונה לא חדה מספיק ממרחק של 3 מטר בערך) , איך לדעתכם כדאי לי לפתור את העניין?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by talkats,

שלום ושבוע טוב לחברי הפורום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי . מצורף המפרט שלו. כאשר וינדוס מותקן על הSSD. לאחרונה הוא התחיל לזוז לאט (ממש לאט) כלומר עיקר הבעיה היא בהדלקה ובכיבוי( הדלקה לוקחת כ5-8 דקות וכיבוי אותו הדבר) וכן הגעה ל MY COMPUTER ולתקיות דרך סייר ( 10-15 דקות זמן טעינה) חשוב לציין: 1 - שאני עובד עם תוכנות כבדות - אדובי למיניהן ו SOLIDWORKS- אבל הן עולות במהירות הרגילה שלהן ולא נתקעות והכל זורם במהירות התקינה שלהם כמו גם גלישה באינטרנט - כרום נפתח במהירות והכל זז בסדר. 2 - הבעיה בזמן טעינה קיימת גם כשהמחשב הרגע נדלק ואין אף תוכנה שפועלת ברקע. אשמח לקבל הצעות לפיתרון לניקוי המחשב או רעיונות / הסברים למה הטעינה של תיקיות והדלקה וכיבוי ככ איטיים- בהשוואה ללפני שנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DarkMoh,

שיחקתי לי במשחק.. נתקע באמצע פתאום ועשה ריסט... עבר לחלון שעושה בד"כ SEARCH FOR BOOT CD בהתחלה של המחשב עשה FAILED TO BOOT PLEASE INSERT SYSTEM CD עשיתי ריסט.. ומעכשיו לא מופיע כלום על המסך. [שוםדבר, מסך שחור] מה לעשות? ;-; עריכה: מדבר עכשיו ממחשב אחר בבית

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  5. שלום, הבעיה היא כזו: לאחר הדלקת המחשב, הוא עובד בצורה תקינה 15-20 דקות ואח"כ נכבה מיידית כמו במצב של לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הדלקה. פתחתי את המארז ע"מ לבדוק שכל המאווררים עובדים ואכן כולם (ספק, מעבד ו-2 מאווררים של המארז) עובדים בצורה תקינה. פרטי מחשב: פנטיום 4 1 ג'יגה RAM דיסק של 80 ג'יגה לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב לעבודה משרדית. הוא הביא לי את החלקים והרכבתי לו, בדקתי שהכל עובד התקנתי דרייברים והבאתי לו את המחשב. עכשיו מתחילה הבעיה, הבאתי לו את המחשב והוא אמר לי שהוא לא עובד. אמרתי לו להביא אלי את המחשב הוא הביא אותו והכל עובד. הוא חיבר אותו אצלו ושוב אותה הבעיה. באתי אליו עם המחשב שלי (מפרט בצד) ושלי עבד, ניסינו את שלו ועוד פעם אותה הבעיה. אני מדגיש שלא היה מגן ברקים או אל פסק וניסינו במספק שקעים שונים. המפרט: Intel Dual Core G620 Biostar TH67+ Thermaltake V3 SeaSonic S12 II 430W Micron Rendition 4GB LG DVD-RW x22 WD 320GB 7200RPM אני צריך עזרה, אני לא יודע מה לעשות. אשמח לתשובות...

• 51 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. אהלן, רציתי להתייעץ איתכם : לפעמים המחשב שלי עובד בהספקים גבוהים (למעשה זה מה שקורה רוב הזמן) --> כתוצאה מכך הוא מתחמם מאוד. כשההספקים נורמליים הוא מתקרר והכל בסדר! מה ניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה: להחליף מאוורר, להחליף sink heat, משחה תרמית . --> כלום לא עזר. הבעיה היא כנראה משהו בתוכנה, משאב יקר שגוזל אנרגיות מהמחשב. מצורפת תמונה להמחשה של ההספקים הגבוהים. כל עצה תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אחד הדברים הכי מוזרים... שידרגתי את המחשב שלי, במעבדה הם מריצים אותו, ואומרים שהוא עובד חלק.. כשאני מעלה אותו בבית יש לי מלא מסכים כחולים.. וזה כבר חודשיים ככה, חמש פעמים הלוך ושוב למעבדה. יש מצב שזה מקלדת ועכבר? רמקולים? חשמל בבית? היה לי לפני כן מחשב, וגם הוא צרך חשמל והכל היה בסדר.. מה זה יכול להיות?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. המחשב שלי נדלק ועובד כמו שצריך, אין שום בעיות. אבל מה שמוזר שהמחשב לא משמיע ציפצוף אחד אפילו בהדלקה. בד"כ אני יודע שמחשבים משמיעים ציפצוף תקין כשמדליקים אותם..אבל אצלי זה בכלל לא מצפצף, ויש ספיקר שמחובר ללוח אם..אז אני לא מבין למה. האם זה אומר שהלוח אם תקול?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by אלון67,

שלום כל מעבר בין דפים בגלישה או עיבוד של תוכנה דורש מספר דקות עובדות: 1. הרצתי קספרסקי על המחשב - מצא וירוסים אבל אין הבדל במהירות 2. WIN לא רשום - התחילו לי הודעות של התראה על מקוריות תוכנה 3. אני מצרף כמה צילומי מסך של כל מיני תהליכים שניסיתי להבין ממעבר על התגובות פה (זה לקח לי מ 7 בבוקר ועד עכשיו 12 בצהריים) 4. יש לי על המחשב 2 תוכנות גרפיות כבדות אולם האיטיות היא כשהן לא מופעלות. חייב עזרה - זה צעד אחרון לפני פירמוט של כל המחשב.

11. שלום לכולם, מחשב מסוג פנטיום MMX 233MHz עם 64MB זיכרון. בגלישה באיטרנט לוקח לאתרים זמן רב יחסית לעלות, האם יש דרך/ תוכנה כלשהי לזרז קצת את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  12. היי, יש לי מחשב בן שלוש שנים עם המפרט הבא: Amd athlon II x4 640 s9cket am23 gigabyte GA-880GM-UD2h 2x2gb ddr3 giagbyte radeon HD 6870 samsumg 500gb 7200 RPM 12cm fan 880rpm seasonic 600w הבעיה עם המחשב שהוא עובד לאט כבר הרבה זמן, כל הפעולות שאני עושה עובדות ב delay. משחקים עובדים ממש גרוע. ניסיתי לשחק ב cod mw2 והוא עבד לי עם fps ממש נמוך. מה שלא היה לפני שנתיים שהכל היה בסדר. כמן כן אני זוכר לפני חצי שנה בערך פירמטתי את המחשב וזה לא עזר בכלל. השאלה שלי מה לעשות? יכל להיות שיש צוואר בקבוק בגלל שהמעבד מעפן? או בגלל שאים אוורור טוב ו וא מתחמם יתר על המידה? או שאין מספיק ראם? ועוד משהו אם ארצה לשדרג ראם ומעבד אוכל לעשות זאת על הלוח אם הזה? אני דיי מעוניין עך i5 והוספת ראם. א…

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  13. מצטער על הכותרת אבל לא מצאתי שום דבר אחר. ברבע שעה (בערך) הראשונה הוא עובד בסדר יחסית, אחר כך הוא מאט ואחרי 45 דקות זה כבר בלתי נסבל (לוחצים על כפתור ולוקח כמה שניות עד שהוא נלחץ) ואני צריך לאתחל אותו. זו לא בעיה בזכרון כי יש לי תוכנה שמראה לי כמה זכרון פנוי יש לי ובדרך כלל כשרוב התוכנות סגורות יש לי בין 90 ל100 מגבייטים פנויים. עם התוכנה הזאת אפשר לאחות את הזכרון ו"להחזיר" אותו אם תוכנות שנסגרו עדיין משאירות אחריהן "עקבות", כך שכמעט תמיד אני יכול לסגור כמה תוכנות ולהחזיר את הזכרון שלי לטווחו הרצוי, אך המחשב בקושי משתפר. מה לעשות? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המחשב עובד לעט הנה פירוט קבצי מינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030708-02.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\Documents and Settings\edi\Desktop\WindowsXP-KB835935-SP2-Debug-slp-Symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible P…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by liad_digi,

שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by user1552,

הספק שלי התפוצץ מקצר לאחר שהוא היה על 150 וולט במקום 220 ועכשיו חברתי למחשב ספק אחר ולקח לווינדוס איזה 10 דקות לעלות והמחשב עובד מאוד איטי. יכול להיות שבגלל שהספק כוח נשרף אז עוד חלקים במחשב התקלקלו? המחשב היה מכובה שהספק כוח שלי התפוצץ מהקצר. חשוב לציין שיש ל SSD והמחשב מתפקד בצורה מאוד איטית. איך ניתן לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הטמפרטורה בסביבות ה 60 מעלות לא במאמץ, אבל זה תמיד היה ככה והוא עבד בסדר. לוקח המון זמן לטעון ווינדווס ומשחקים. CUBASE קורס כשמעלים אותו. יש רעשים מוזרים מהרמקולים כשההארד דיסק חושב. זה לא מחשב חדש, והוא עבד בסדר גמור, פתאום זה התחיל. יש רעיונות? אולי זכרונות? ספק?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by cpp,

חיברתי היום לוח אם חדש ושאני מדליק את המחשב המאוורים דלוקים אבל המסך לא נדלק חיברת והחלפתי כרטיס מסך עדיין לא עובד וגם שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחלש ונדלק מהר יותר ככה כל הזמן.... מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. שלום חברים , הבעייה היא כמתואר בכותרת : המחשב נדלק , עובד 2-3 שניות ואז נכבה . נדלק שוב (לבד) ואין תצוגה במסך . למעשה כבר בדקתי כמעט את כל החלקים ובהם מעבד , זכרונות , ספק כוח וכרטיס מסך וכולם נמצאו תקינים . שמתי לב שהבעייה קורית ברגע שמכניסים את המעבד לסלוט של הלוח אם ( מה שאולי גורם לקצר ולסימן לכך שיש בעיה עם המגעים של הלוח אם בסלוט המעבד או באספקת החשמל של הלוח אם כדי להפעיל את המעבד ) , ברגע שאין מעבד הבעייה לא קורית והמחשב לא נכבה , אלא עולה וממשיך לעבוד אבל כמובן שבלי תצוגה כי אין מעבד . חלקי המערכת הם : לוח אם : GIGABYTE P35DS3L מעבד : INTEL E2220 2.4 GHZ ספק כוח : Corsair VX 550 WAT אודה מאוד לכל העוזרים כי אני אישית כבר התייאשתי ושוקל לקנות לוח אם חדש ...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by noamb,

אתמול קרה לי מקרה מוזר , הפעלתי קובץ וידאו כלשהו והמחשב נתקע. לאחת מספר שניות הופיע המסך הכחול הידוע לשמצה של windows ,והתריע על בעיה ב-nv4_disp.dll לאחת שתי שניות המסך איבד signal , ומאז לא חזר לעצמו. חשוב לציין כי המחשב עובר boot תקין וכי המקלדת והעכבר המחוברים דרך usb נראים פעילים. לאור הודעת השגיאה , האם מדובר בבעיית כרטיס מסך? ספק? תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  21. אורח אורח

עזרתכם בבקשה המחשב שלי מאתחל את עצמו פתאום ללא כל סיבה נראית לעין. לא מצאתי דפוס מסויים כלומר: לא בהכרח בעת גלישה או מאמץ כלשהו לפעמים הוא מאתחל בלופ פעפ ופעמיים אבל לרוב לא. לפעמים הוא עובד בלי בעיה שעות או יום שלם. אבל כשזה קורה, וזה קורה הרבה נגרם לי נזק לעבודה ואי אפשר באמת לעבוד כך. מדובר במחשב בן כ- 3-5 שנים (קיבלתי. לא קניתי) אבל די חזק. עם מעבד i5-3470 , לוח של אסוס, 12 ג'יגה זכרון, ספק חדש בן כ-3 חודשים של seasonic אם אני זוכר נכון 520 או 550w (לפי המלצות באתר) מותקן גם כרטיס gtx 1070 אבל השימוש בו לא גדול וממילא האתחולים לא מתרחשים בעת משחק. הדיסק הוא 250 gb ssd שהומלץ באתר בעבר מסדרת evo על המחשב מותקן בדואל בוט Linux…

22. Started by samsam76,

היי, יש לי מחשב חדש עכשתוכנת ההפעלה על הSSD ויש עוד כונן נוסף. רציתי לחבר את הכונן מהמחשב הישן ואכן חיברתי. לאחר מספר ימי עבודה פתאום הכונן התנתק והופיע החלון שצרפתי למטה. משהו שקשור לintel rapid storage. האם חוץ מהחיבור הפיזי של הכונן יש משהו שצריך לשנות בהגדרות בBIOS ? תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by joniar,

יש לי מחשב די ישן.. מעבד AMD כפול (3200) 1GB ראם ואם שאר הפריטים יהיו חשובים אעלה אותם.. נישברו לי פינים בדיסק קשיח אז אבא שלי קנה קשיח חדש (זה מחשב של אמא...) אני רוצה להתקין עליו את הוינדוס אבל הוא מגיע לבוט אומר שהוא ניכנס לדיסק ואז הוא ניכבה...ממה זה יכול להיות? לא נראה לי שזה תוכנה..כי אין על המחשב שום דבר... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה עליי לעשות עלמנת לסדר את הבעיה !? מחשב נכנס לווינדוס במצב בטוח ללא שום בעיה, ובמצב נורמלי לפעמים כן ושזה הולך אז במהלך העבודה המסך נכבה(נורית כתומה). או ישר עם עליית המחשב כמו שציינתי בהתחלה.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by airforce,

שלום רב, לאחר קבלת המחשב לאחר שינמוך לגרסה קודמת לביוס (f11), בכל פעם שאני לוחץ על הפעלת המחשב, לוקח לו פרק זמן של 16 שניות עד שהוא עולה (בזמן הpost). אין לי ניסיון רב בביוס יש לכם איזה טיפים או סרטון שמסביר, להלן הבעיה שהייתה לי במחשב. ביום שבת במהלך עבודה מול המחשב אני עושה עדכון לכרטיס המסך המובנה על המעבד I9 13900K דרך windows update, ועושה אתחול לאחר כמה דקות מקבל BSOD עם hardware failure. המחשב מבצע אתחול ואני מקבל הודעה מהביוס על חזרה להגדרות אחרונות בביוס (משהו כזהה), לוחץ אנטר ומגיע לשולחן העבודה. בתום עבודה של שעה וחצי אני מבצע אתחול בשביל לראות אם הכל בסדר, ואז המחשב לא עושה אתחול רק חמישה צפצופים, מיד הזמנתי ט…

דיונים חדשים בפורומים