עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviadp,

שלום, אשמח לעזרתכם: יש לי כרטיס מסך נפרד PCIE, לאחרונה כשעושים ריסטרט או כשיוצאים ממצב המתנה המחשב לא מדליק את המסך. לפעמים מה שפותר את הבעיה זה להעביר את כבל הDVI ליציאת הכרטיס מסך המובנה של לוח האם. אך לפעמים המחשב לא מזהה גם את הכרטיס המובנה לאחר ריסטרט. בביוס מוגדר על PCIE יחד עם זה התחילה איטיות מחרידה בפעולות שגרתיות של המחשב. כל המאווררים עובדים. איך ניתן לבודד היכן הבעיה? ספק? לוח אם? זכרון? לוח אם + ספק בני 6 שנים. asus vm-hdmi תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום רב, נתקלתי בבעיה מוזרה באחד המחשבים שלי: כאשר אני מפעיל את המחשב, או מבצע "הפעלה מחדש" לאחר שעבדתי תקין ב- Windows, המחשב עובר את מצב ה- Post, עובר גם את מסך הטעינה של Windows ואז, ברגע שאמור להיות מוצג מסך "ברוך הבא", המסך הופך שחור ורואים את סמן העכבר, ניתן להזיז את סמן העכבר אך לא להשתמש במחשב מאחר וכאמור, המסך שחור. ניסיתי Ctrl+Alt+Esc כדי להפעיל ידנית את ה- Explorer אך אין תגובה. ניסיתי Ctrl+Alt+Detele - גם אין תגובה. רק Hard Reset (אתחול למחשב מלחצן ה- Reset שעל המארז) פותר את הבעיה ומעלה את ה- Windows תקין. מתוך אמונה שמדובר בבעיית תוכנה, התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומנהלי ההתקנים, כאשר לאחר כל שינוי הכי קל, אני מבצע הפעלה מחדש למחשב כדי לראות אם התקלה חוזרת. …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב. 1. כשאני מכניס דיסק און קי (לא משנה איזה) ואני נכנס לתיקיה שלו המחשב עושה לי אל תשלח ונתקע לפעמים. (במחשבים אחרים בבית אין את הבעיה הזאת) 2. אני לא יודע למה אבל הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (פעם הוא זיהה... זה צורב של LG), לפני חודשיים צרבתי על דיסק של אותה חברה במחשב אחר בבית ושם הצורב זיהה. הצורב מזהה פתאום רק מקוריים ואין לי מושג למה. בבקשה אם אפשר עזרה.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. הכל התחיל שניקיתי אבק במחשב אחרי שסיימתי לנקות את הכל המחשב נתקע בהפעלה של הביוס ואחרי זה בדקתי עם הכל מחובר כמו שצריך ואחרי זה לא ראו תמונה בכלל ניסיתי כל מני דברים ושום דבר לא הצליח הגיע הטכני בדק כל מני דברים והוא חשב שהיה קצר במחשב ושהלך הלוח לקחתי את המחשב לאייבורי והטכני אמר את אותו הדבר ולבסוף החלתתי לקנות מעבד i5 8600k לוח asus tuf z370 plus gaming וזיכרון 16GB Kit (2 x 8GB) HyperX Fury DDR4 3466MHz, CL19, White, DIMM Memory הבאתי טכנאי לבית שירכיב לי את המחשב ואני בשוק אבל הבעיה חזרה על עצמה!!!! הטכני בדק את הכול והוא אמר שהלוח תקין והוא לא ידע מה לעשות אני מיואש!!! אני לא יודע מה לעשות איך שקניתי לוח מעבד וזכרון חדשים וזה לא עובד יכול להיות שהמ…

5. Started by gogogo455,

יש לי את הבעיה שציינתי בכותרת כמעט בכל משחק לדוגמא:vampyr,csgo וכנראה יש עוד למישהו יש פתרון לבעיה תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ItachiSan,

שלום, ניסיתי לחבר למחשב כמה מקלדות (USB ו PS2) והוא לא מזהה אף אחת מהן. המקלדות הן ג'נריות ולא הגיע איתן דרייבר מיוחד. ד"א המקלדות לא דפוקות כי הן פועלות על מחשב אחר... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by DJO,

המחשב של אבא שלי סלרון 500 עם ריוה טיאנטי עושה ריסטרט מידי פעם. סתם ככה, לבד. לפעמים באמצע משחק לפעמים באמצע שהוא כותב משהו לפעמים סתם שהמחשב נשאר דלוק. זה קורה פעם בכמה ימים.. ואני לא מצליח לעלות על שום חוקיות.. אולי זה הראם דפוק? מערכת הפעלה XP PRO. למישהו יש רעיונות?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by ElPelado,

שלום! אני עם win10 ובימים האחרונים, מבלי שעשיתי שום שינוי (חומרה או תכנה) או התקנתי שום דבר (גם לא עדכון של windows), "מצב שינה" הפסיק לעבוד לי, וזה ה"כיבוי" שאני בדרך כלל משתמש. כשאני עושה hibernate עכשיו, המחשב נכבה, וכשאני מדליק שוב, הוא נדלק כאילו לאחר כיבוי מלא. נכנסתי לevent viewer ואני רואה כמה הדועות שקשורות לזה אחת אומרת שהמחשב נדלק לאחר כיבוי לא מסודר (כמו אם מנתקים את חשמל פתאום), ואחת אומרת שהייתה בעיה בחזרה מhibernate עם קוד שגיאה 0xc0000411 שאומר STATUS_HIBERNATION_FAILURE ניסיתי כבר כמה דברים ושום דבר לא עזר. ביטלתי את האפשרות של מצב שינה והחזרתי (עם restart בין זה לזה), שיחקתי קצת עם ההגדרות של חיסכון בחשמל (מתי נכבה מסך…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by LORIANTA,

כשאני מחבר את הכונן הנייד הוא רושם לי usb mass storage device 2.0 אבל לא את סוג ההתקן ולכן הכונן לא מופיע במחשב שלי יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by chaimm613,

שלום. יש לי כל מיני דיסקים DVD שיש בהם קבצים שהומרו בשעתו מקלטות VHS ישנות וכדומה. אני מנסה להעתיק את הדיסקים הללו למחשב אבל האיכות יוצאת ממש נמוכה, בשעתו כשהמרתי את הקבצים עשיתי את זה ברמה הכי גבוהה שיש, לא יתכן שעכשיו כשאעתיק מהדיסקים האיכות תהיה ירודה ממש ויראו ממש מטושטש. השאלה שלי היא איך ניתן להעתיק את הקבצים שבדיסקים הללו ולקבל את האיכות המקורית. אודה מאד לעזרה ממי שמבין בזה או התנסה. אגב, התוכנה nero רלוונטית לעניין?. תודה מראש

12. שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע בזמן הרצת סרטון וידיאו באינטרנט במסך מלא אם זה ביוטוב או באתרים אחרים עשיתי פורמט זה לא עזר win7 מפרט: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB G.Skill DDR3 4096MB G.Skill DDR3 (2048MBx2)

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by swlal,

שלום לכולם החלטתי להרכיב מחשב חדש על בסיס המעבד מהמחשב הישן (Q8200) אז עשיתי מלא זמן סקר שוק ובסוף הזמנתי מהאינטרנט לוח אם מתאים וזכרון כמו כן קניתי גם כרטיס מסך חדש מפרט המחשב: לוח אם: gigabyte ga-ep43t-s3l מעבד: intel q8200 זכרון: ddr3 8gb 1600mhz כרטיס מסך: geforce gtx 650 ספק כוח: 500w הרכבתי את המחשב אבל כשאני מדליק אותו הוא לא מציג תמונה. כמו כן המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט. המחשב משמיע צפצופים קצרים ברצף, מה שאמור להצביע על בעיית כוח או מתח... (לפי ההוראות של ג'יגבייט) ניסיתי להחליף כמה ספקים אבל זה לא עזר... חשבתי לקנות ספק כוח חדש ואיכותי, אבל אני לא בטוח שזה מקור הבעייה... אולי הזיכרון לא מתאים למעבד? או שבכלל הלוח אם לא תקין? אשמח לעזרה בהקדם!

14. Started by tal111_tsh,

יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro3 עם win 10 ומעבד intel core M-5Y71 עם 8 גיגה ram. בדקתי את המאפיינים של המעבד ויש לו יכולות ותמיכה וירטואליות, ניסיתי להתקין virtualbox (מכונה וירטואלי) ופתאום המחשב נכנס למסך הכחול והראה תקלה. אחרי שהוא התאפס נדפק לי משהו בדפדפן chrome אני לא יכול להיכנס להיסטוריה של הכרום אם אני נכנס יש לי מסך כחול. בסוף מחקתי את ה virtualbox ועדיין לא הסתדר. יכול להיות שה virtualbox באמת דפק לי את המחשב? ואם כן יש למישהו פתרון ומכונה וירטואלית אחרת שאני אוכל להשתמש בה בבטחה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ronzilca,

ללא התרעה מוקדמת כלשהי, חזרתי הביתה, הדלקתי את המחשב ממצב שינה ולאחר כ-2 דקות המסך נכנס ל-Power Saving Mode. מאז, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון שכל פעם אחרי שמופיע הלוגו של MICROSOFT, המסך נכנס שוב ושוב ל-Power Saving Mode. איך זה כן עובד? ב-Safe Mode בלבד. דברים שניסיתי כבר: 1. ניקוי אבק. 2. הוצאה של הבטריה מהלוח אם, החלפתה - לא עזר. 3. בדיקת פיזית של ה-RAM, כל פעם כרטיס אחר, החלפה של סלוטים - לא עזר. 4. בדיקה מלאה של ה-RAM באמצעות MEMTEST - הכל יצא תקין. 5. RESTORE לנקודת זמן אחרונה - לא עזר. 6. החלפה של כבל מסך - לא עזר. 7. עדכון דרייבר כרטיס מסך - לא עזר. תאכלס, לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך, כיוון שזה רץ ב-Safe Mode.. משום מה, איך שהווינדוס עולה הוא נכנס ל-SAV…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by SharP,

אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!! אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. המחשב לא עושה reboot דרך חלונות, התהליך מגיע עד לשלב הסופי שבו המחשב אמור להתכבות ולהפעיל את עצמו מחדש ופה בדיוק הוא נתקע, הוא נשאר פועל. כרגע אני לוחץ על כפתור reset כאשר הוא מגיע לשלב שבו נתקע והוא מאתחל את עצמו והכל עובד כשורה. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by harur,

שלום לכולם, הבעייה שלי היא כזו: עד לפני שבוע (שבוע שעבר התחלתי לערוך בדיקות למחשב עקב הבעייה) המעבד והזכרון היו במצב OVERCLOCK של כ-30 אחוז (לא משהו רציני). הבעייה שלי מחולקת לשתיים: 1) המחשב עובד לי מאוד לאט בתקופה האחרונה (חודש בערך), וזה לא היה המצב כך לפני. תוכנות, דפדפן, וכל מיני דברים עולים נורא לאט. 2) כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט (של בערך מעל ל-100 מגה), בדיוק כשמסתיים ההורדה של הקובץ, זכרון המחשב (RAM) מתחיל לדלוף. כל קובץ כזה בערך שאני מוריד, גורם לדליפה של כ-50 עד 100 מגה זכרון (ברשותי 4 ג'יגה זכרון, אך לאחר הורדה של איזה כמה ג'יגות, הזכרון נגמר). בהתחלה חשבתי שהבעייה תמונה באוברקלוק, אז ביטלתי את האוברקלוק. לאחר מכן רציתי לבדוק את המעבד (ללא אוברקלוק), אז …

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. יש לי בעייה בצריבה עם הצורב הנ"ל. כאשר צורבים על 24 דיסק מלא של 700 מגה הצריבה אמורה לקחת בערך 3 וחצי דקות. כשאני צורב אותו דיסק באותה מהירות זה לוקח לי 7 דקות שלמות !!! אני משתמש בתוכנה נירו הכי חדשה (תסמכו עלי) יש לי p3 1000mhz 256 sd-ram הארד דיסק: 20 ג'יגה כ-10 פנויים winXP PRO 8) יש לציין שקניתי את הצורב לא מזמן ולא "התעסקתי" איתו בביוס יותר מדי מה קורה כאן? ??? ??? בברכה,

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by bazuka,

יש לי במחשב שני הרד דיסקים. אחד 6.4 ואחד 30 ג'יגה. ה6.4 היה מפוצל לשתי מחיצות וה 30 שלם. לארונה פירמטטי במטרה לעבור מערכת הפעלה וכבר בדרך עשיתי fdiisk כדי לאחד את ה 6.4 למחיצה אחת. כנראה שהיה בלאגן והחלפתי את ההרד דיסקים כי אחר כך כשפירמטתי אותו מחדש הסתבר שפירמטתי את ההרד דיסק של ה-30 ג'יגה. הכול הלך לי. חומר חשוב. כל המסמכים שלי. הכול!!! אני חייב לשחזר את זה. ומהר. ואת הפירמוט עשיתי format c:/u כך של ניתן לעשות unformat. אני צריך עזרה בדחיפות ואני ממש אובד עצות. זה ממש חשוב לי. חצי מהחיים שלי היו על המחשב. כל התמונות שלי. כל המסמכיםץ המכתבים שכתבתי. אם יש למישהו דרך לעזור לי או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור אנא שילחו לי אי מייל אם אפשר כי אני לא יודע מתי אבדוק פה…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום, לקחתי את המקסטור שלי להחלפה ובנתיים לקחתי מאחי דיסק של 6 גיגה, חיברתי אותו והמחשב לא עולה פשוט כלום המסך אינו נדלק. ניסיתי לנתק אותו לנסות להעלות בלעדיו אבל כלום! יש לציין שגם פירקתי את הזיכרון וניקיתי שם אבק אבל הוא עובד כי הלוח לא מצפצף, וכאשר אני מוציא את הזיכרון הלוח מצפצף. מה הבעיה שלו? מה אני עושה?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by yuvalshtern1,

מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את התקלה הזאת בבקשה???? "השמעת המדיה בוטלה בשל בעית השחטת מידע או מכיוון שהמדיה עשתה שימוש בתכונות שהדפדפן שלך לא תמך בהן" מה זה אומר???? לפני חצי שנה זה פתאום התחיל אצלי במחשב ועד עכשיו אני לא מצליח לפתור את זה, לפני זה האתר עבד מצויין באמת שניסיתי כבר הכל, אבל אולי מפה תבוא הישועה בדקתי את כל הקישורים, בדקתי בדפדפנים שונים, שינתי הגדרות בדפדפן (רעננתי ואפסתי), עדכתי גרסה, הורדתי גרסה ישנה של כרום, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטוריה, מחקתי תוספים, פירמטתי את המחשב, מישהו אמר לי לא פתוח שני דפדפנים במקביל, התקנתי WARP, שיניתי הגדרות dns, ניתקתי מודם מהחשמל והחזרתי, ביטלתי חוסם פרסומות כלום לא עז…

23. לפני שבועיים היה לי סוג של הפסקת חשמל בבית.לאחר ההפסקת חשמל ,המחשב לא הפסיק להדליק ולכבות את עצמו . כאמור לפני ההפסקת החשמל הייתה לי בעיה שפחות התלוננתי עליה כי היא לא הייתה מציקה יותר מדי. לפעמים שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ,לפעמים פעם אחת לפעמים פעמיים ולפעמים 3 ,ולבסוף הWINDOWS היה עולה. הדבר הראשון שחשבתי שהוא מקור הבעיה כבר אז,הוא הספק כוח.אז ביקשתי פה עזרה מזמן ולא ממש הצלחתי לתקן את הבעיה . בכל מקרה ,אחרי איזה 25 פעמים שהוא כיבה והדליק את עצמו הוא פשוט לא נדלק.נתתי לו מנוחה ונסיתי אחרי יום ואז שוב בעיה, הפעם הוא נדלק ונשאר עם נורה ירוקה(המארז) ,אבל המסך לא נדלק. ואז כבר לא ידעתי מה לחשוב,נסיתי להחליף מסך,וגם הוא לא נדלק,אחר כך החלפת…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Moty_p,

אפשר לגרום לו לעבוד ב 7200? הוא איתי רצח!

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by VanGuard,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא מבצע POST ויש את הביפ שהכל תקין. לאחר השלב שהוא כותב איזה סוג מעבד וכמה זכרונות יש הוא אמור להתחיל את השלב של בדיקת ה-IDE אך במקום זה הוא מעלה את התפריט של ה-SETUP ומודיע לי חגיגית את ההודעה הבאה: "during the last boot up your system hung for an improper cpu setting. your system is working in safe mode" לדעתי ההגדרות נכונות (P4 1800 וההגדרה היא 1800 מה"צ , תדר מעבד על 33\100) ניסיתי להעלות את הגדרות ה-DEFAULT אך לאחר שאני שומר המחשב מבצע RESET ולא עולה בכלל. אין ביפים , המסך לא נדלק ועובר לPOWER SAVE וכלום לא קורה פרט לכך שהמאווררים עובדים. ניסיתי להעלות את המחשב רק עם זכרונות מעבד וכרטיס מסך אך זה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים