עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום ברשותי לנובו T450 (שלפני חודשיים נגמרה האחריות) המחשב מתנתק כל הזמן ובסוף גם מתחבר לרשת האינטרנט אליהם אני מחובר (גם בבית) בדקתי מול אחרים שעובדים איתי ולהם אין בעיה של ניתוקים (במתחם חללי עבודה בו אני עובד) האם צריך להחליף כרטיס רשת ? יש לי דרך לבדוק ? האם פשוט ללכת ולקנות כרטיס רשת או ללכת למעבדה קודם ? תודה

2. Started by Gefi,

היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!

3. שלום לכולם התקנתי וינדוס על דיסק נייד. אני מצליח לעשות איתו boot והתקנה למחשב הנייד (שזה אומר שהוא תקין) אבל לא למחשב הנייח. במחשב נייח נתתי קדימות boot לדיסק הנייד, אז לא זאת הבעיה. יש רעיון למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי את הלפטופ כ-5 שנים כאשר המחשב סתם דולק ושום תוכנה לא פתוחה - חום סביר אבל מספיק שאני אפתח לשונית אחת ב Chrome והתחתית של המחשב מתחממת באופן קיצוני עד כדי כך שממש אי אפשר לגעת בה. אציין כי גם התקנה נקייה של מערכת הפעלה לא שיפרה את המצב בכלל. פירקתי את המחשב ועשיתי ניקיון של צלעות הקירור, המאווררים וכו' אבל כלום לא עזר כמובן שכל מה שציינתי מתרחש כאשר הלפטופ מונח על שולחן, כלומר פתחי האוויר לא חסומים. מישהו עם לפטופ דומה נתקל בתופעה כזו של התחממות קיצונית?

5. Started by לינור מאיר,

יש לי מחשב עם ווינדווס 10. אני מנסה לחבר אותו באמצעות wifi למחשב הביתי (המחובר לאינטרנרט). לצורך כך, רכשתי כרטיס רשת. באמצעותו הצלחתי להתחבר ל-wifi הביתי, המחשב מזהה את החיבור - אך אין אינטרנט !! מה יכולה להיות הסיבה?

6. במהלך כניסה לאחד ממשחקי הפייסבוק הוא טוען את המשחק ויש מראה לי הודעת שגיאה מוזרה. העלתי תמונה של ההודעה.

7. Started by eidoil32,

אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mo tza,

לא מצליח לראוות מחשבים ברשת למרות שעשיתי גילוי ברשת קבצים והדפסות וכן בהגדרת שם המחשב ניתן לכל מחשב שם שונה והקבוצה זהה. מעניין שגם המחשב שעליו אני עובד לא רואה את עצמו. יש למישהו רעיון ?

9. Started by יפעת חלא ידיד-אל,

מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…

10. Started by יפעת חלא ידיד-אל,

היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …

11. Started by oded6188,

Intel i7 920 Asus P6T 12GB - שישה סטיקים של 2 ג'יגה כ"א. שלשום הרצתי MEMTEST ועצרתי אחרי סיבוב אחד שעבר בהצלחה. אתמול הרצתי שוב MEMTEST למשך 6 שעות והתגלו שגיאות (מצ"ב תמונה) יש דרך לגלות איזה מתוך השישה סטיקים פגום? או שאני אהיה חייב להריץ MEMTEST בנפרד כאשר כל פעם רק סטיק אחד מחובר? תודה! מצב תמונה:

12. Started by Roni Y,

הוצע לי לשנות מחשב יד 2 I7 -6700 3.4 GHZ זיכרון 24 גיגה דיסק 250 SSD כרטיס מסך GFOURCE 630 2 גיגה מתי באיזה שנה יצאו המעבדים 6700 ואיך אני בודק ממתי המחשב בלי להתייחס לדברי המוכר. אני משתמש רגיל ללא דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. החלפתי ספקים בין שני מחשבים בבית. אחד עובד תקין אבל השני, מחשב HP מלפני 10 שנים בערך עם מעבד אינטל עושה חוכמות ומשמיע ארבעה צפצופים קצרים. הספק שחיברתי אליו הוא ג'נרי בגודל 500 של סיגמה, בן שנה וחצי, שעבד בלי בעיות במחשב שממנו הוצא. חשבתי שהצפצופים מעידים על בעיית שעון, זכרון או לוח אם אבל זה נכון לביוס AMI ולפי תוכנת אבחון הביוס הוא של HP כך שלא בטוח מה משמעות הצפצופים. עשיתי ריסט לביוס עם הוצאת והחזרת סוללה, ניסיתי כל מיני קומבינציות של הוצאה והחלפת מקום של שלושת הצ'יפים של הזכרון וגם בדיקה של צ'יפ בודד בכל ארבעת חריצי הזכרון , ללא שינוי. ניתקתי והחזרתי את חיבור 12 הפינים ללוח האם כמה פעמים, לפעמים עזר בעבר, הפעם כלום. לוח האם נוקה ונראה תקין. האם זו איכשהו בעיי…

14. לפני שאתחיל להכנס לפרטים יותר אישים של למה וכמה אני אצמד לפרטים הפשוטים יותר. אני גר בירושלים ואני מחפש איש/אשת מחשבים או מקום, שמוכן לעשות ביקורי בית ויודע לא רק עקב ידע אלא גם מנסיון שלהם / של המקום על מערכות קירור בהזמנה אישית וגם איך לתחזק אותם. אם אתם מתאימים להגדרה שצינתי תגידו לי. אם אתם יודעים על מקום כזה גם תגידו לי. אם יש לכם מידע שיכול לעזור לבקשה שלי בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Max Yakovi,

שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dandan30,

יש לי משחק ששיחקתי בו עד לפני בערך 3 שבועות וכנראה שנגעתי באחד ההגדרות ומציין לי שהדרישות מערכת של המשחק הם : מגע משולב . מצ"ב תמונה להמחשה . אודה על עזרה לפתרון הבעיה. 2018-11-25 (1)

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by נחמה ב,

מצרפת צילום של ההתקן . אודה לכל עזרה. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Myrath,

שלום לכולם, יש לי אוזניות בלוטוס' שמשמות אותי בעיקר לשמיעת מוסקה (Jabra true wireless). היום רכשתי אוזניית בלוטוס פשוטה, מהסוג שנועד לבצע שיחות (לאוזן אחת). עכשיו, כיום, ברגע שאני פותח את האוזניות מוסיקה שלי מהתא שלהם הן ישר מתחברות לנייד. אני רוצה מעכשיו להגדיר את אוזניית השיחות ככה שהיא זו שתמיד תהיה מחוברת לנייד, ושהאוזניות מוסיקה יחוברו רק כשאבחר בהן (כי השימוש באוזנייה של השיחות הוא הרבה יותר יומיומי ומיידי, לעומת השימוש במוסיקה). * אני יודע שכאן זה תמיכה למחשבים, אבל השאלה נוגעת לכל המכשירים - גם למחשב. - איך קובעים איזה התקן בלוטוס' "ישלוט" כברירת מחדל ואיזה ייקלט רק אם תלחץ עליו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר שבועות הלך לי כרטיס המסך במחשב מדגם 4870 (אני יודע, ישן מאוד אבל עבד וזה מה שחשוב), עבדתי מספר שבועות עם הכרטיס המובנה בלוח אם. אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם RX570, לפי הנתונים הטכניים שלו צריך להתקין אותו על חריץ PCI 3.0, יש לי כזה בלוח האם וחיברתי אותו לשם, אני לא מצליח לקבל תצוגה כשאני מחבר את הכרטיס (ניסיתי ב-HDMI ובחיבור DVI-D), ברגע שאני מנתק את הכרטיס וחוזר למובנה של הלוח, המחשב עובד תקין. איפסתי ביוס, חיברתי את המתח הנדרש מהספק כח (שעובד על 700W, היצרן דורש לפחות 500W). אני עובד עם לוח אם של MSI מדגם Z77Z-G45 למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש על העזרה

21. הבטריה בנייד התקלקלה. האם אפשרי בכלל להחליף בטריה בדגם הזה?

22. אהלן העכבר האלחוטי הנ"ל מחובר אצלי בווינדוס 10 בעבודה, הוא לא עובד חלק וקופץ ממקום למקום בלי קשר למשטח, מעין Stuttering. הרסיבר שלו נמצא קרוב מאוד לעכבר במרחק של עד מטר לא משנה איפה חיברתי אותו למחשב, זה קורה. בעבר היה קורה גם במקלדת אלחוטית. יש איזושהי בעיה עם אלחוטיות ומקלדות / עכברים?

23. היי, המחשב הנייח שלי מאתמול התחיל לצפצף ולכבות. ניסיתי לבצע ניקוי לזכרונות ולהכניסם אחד אחד אבל שם דבר לא עזר. ניסיתי בנוסף להחליף את הסוללה של הלוח אם אך גם לא עזר. לא עולה לי איזה רעיון נוסף, המסך כלל לא נדלק ככה שגם לביוס אין לי גישה. I7 4770k Gigabyte z97 16gb ram 1600mhz ddr3 יכול להיות שהספק הלך? אין לי רעיונות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ליאור 12345,

ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב?

25. Started by st4ck,

אז יש לי בעיה שרשום windows 7 לא פעיל כי אין לי תקוד והקוד שהיה לי בעבר כבר לא פועל וניסיתי לפנות למיקרוסופט והם לא עזרו לי אולי יש דרך לקבל קוד נוסף ??? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים