עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by er4n,

מדי פעם אני נתקל בבעיה שבה החלק העליון של חלונות (סקייפ, כרום, תיקיות...) קופא ואז אין לי שום אפשרות למזער\לסגור חלון או כל אופצייה אחרת שנמצאת בחלק העליון של החלון. ניסיתי לעשות ריסטרט לאקספלורר אך זה לא עזר. ריסטרט למחשב יפתור את הבעיה אך אני רוצה להימנע מריסטרט (כנ"ל ריסטרט לכרום). ניסיתי קצת לרחרח בגוגל והדבר היחיד שהצלחתי להגיע אליו זה לנסות לעשות ריסטרט גם לפרוסס Desktop WIndow Manager אבל משום מה כשאני מנסה לסיים את הפרוסס המדובר הוא רושם לי: צילום מסך של דוגמא של חלון ש"תקוע": החלון עצמו "מתפקד" - ניתן באמצעות המקלדת להחליף טאבים וכל שאר הפעולות אבל עם העבר לא ניתן ללחוץ על טאב\לסגור חלון\למזער חלון וכדומה... עו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום חברים, פונה לעזרתכם כי כבר עזרתם לא במספר מקרים. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך msi 580 rx , בן פחות משנה(נקנה יד 2). המחשב עבד בסדר גמור עד היום שפתאום הוא לא עושה boot. כשאני מפעיל את המחשב, אין שום צליל, המסך שחור והוא לא מתחיל בכלל לעשות boot(לא מגיע לbios). כאשר הוצאתי את הכרטיס מסך המחשב עולה בסדר. השאלה היא האם יש אפשרות לוודא שזה באמת הכרטיס מסך בלי לנסות אותו במחשב אחר כי אין לי מחשב אחר? אם זה הרטיס מסך, איך אפשר לוודא שהוא מת סופית? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Chana,

שלום, קניתי כונן SSD פנימי חדש של סמסונג (V-NAND SSD 850 EVO), כשחיברתי את הכונן למחשב באמצעות מתאם לחיבור USB, הכונן לא הופיע במחשב. ניסתי לאתחל אותו בניהול דיסקים והופיע שגיאה: a fatal device hardware error. אז ניגשתי ל-Disk Part במטרה לפרמט אותו משם, אבל הכונן בכלל לא הופיע ב-list disk. איך אפשר לעורר את הדיסק לחיים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by sub100,

שלום חברים, אבקש את עזרתכם. היום שמתי לב שכאשר אני ניגש להגדרה-'שנה הגדרות בקרת חשבון משתמש' , נפתח לי הודעת שגיאה לwindows אין אפשרות לגשת להתקן לנתיב או לקובץ שצוין. ייתכן ואין לך הרשאות מתאימות... ובכותרת: הנתיב של הקובץ.:UserAccountControlSettings.exe\C:\Windows\System32 אני צריך להיכנס לתוך הקובץ בתיקיה כדי לגשת להגדרות. יש לציין ששידרגתי לא מזמן ל-10 מישהו יכול לעזור לי? זה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. בוקר טוב. החלפתי כרטיס מסך מgtx960 לrtx 2060 super התקנתי וינדווס חדש ,דריברים הכי חדשים. מחובר בhdmi בכל משחק או דפדוף יש מין עיבוד חדות אחרי 10 דקות יש כאב עיניים . לא מבין מה יכול להיות הבעיה בעיקר רואים את זה בתנועה במשחקים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. משהו מוזר שמתחיל לקרות קניתי מסך נוסף למחשב(Dell U2518D),מאז שחיברתי אותו לכרטיס מסך בmDP יש הרבה קריסות של תוכנות בטענה שאין מספיק ראם אפילו הכרום לא טוען דפים בגלל שאין ראם אני עובד בעיקר עם פוטושופ ואילוסטייטור בו זמנית(לפני לא היו שום בעיות כאלו) המפרט שלי הוא: i7 6700k(לא בOC) 16 ram 1070 ti zotac amp

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, קניתי כרטיס רשת חיצוני שנקרא TP-Link TL-WN822N כדי לקלוט טוב יותר אינטרנט במחשב נייד מהראוטר. בינתיים נראה שזה עושה עבודה טובה מאד. השאלה היא - לכרטיס הזה יש 2 אנטנות והוא נמצא פחות ממטר לידי וכך יהיה למשך הרבה שעות כל יום. האם יש בעיה מבחינת קרינה או משהו כזה? תודה

8. ראיתי ניתן לעשות זאת דרך שינוי המיקום בפרופרטיס של תיקיית ההורדות, אך הוא אינו מופיע לי (צירפתי תמונה).. בנוסף שיניתי את ההגדרות של המיקום שאליו יורדים קבצים חדשים, אך עדיין משחק שהורדתי בטורננט מוריד את עצמו לSSD (מצרף תמונה של מה ששיניתי בהגדרות)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מנסה להוריד את בלוסטכס דרך הקישור הזה https://www.bluestacks.com/download.html וזה פשוט ממשיך לטעון בלי הפסקה באייקון הכחול

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by YarinO -Cs-Edits,

שלום, רציתי להוסיף זיכרון RAM למחשב שלי, אז הזמנתי את ה 8GB (1x8GB) DDR4 2666Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pin - Crucial Ballistix Sport LT Red UDIMM - BLS8G4D26BFSEK. עכשיו יש לי בעיה: כאשר אני שם את שני הזיכרונות הוא קולט לי רק אחד מהם (את הישן) כאשר אני שם רק את החדש, המחשב פועל אבל לא מציג שום דבר, שום חיבור כלומר הUSB לא עובד והHDMI אבל המחשב עצמו דולק הזיכרון הישן שלי הוא: Crucial Ballistix Sport LT 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) DR x8 DIMM 288-Pin Memory - BLS8G4D26BFSC (White) לפני שקניתי החברה שממנה קניתי אמרה "בטוח יעבוד ב dual והתקנה - רק לחבר ללוח אם. לא צריך להגדיר שום דבר. " הלוח אם שלי: (Micro star Internationa…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by KF,

שלום , יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני מעוניין להחליפו בכרטיס אחר. הכרטיס התקול הוא HD5850 . אני מעוניין לקנות 750TI או GTX970. (או שאולי כדאי כבר חדש מהחנות, אבל איזה דגם?) האם הספק כוח הנוכחי יספיק לאחד מהכרטיסים הנ"ל ? (צירפתי תמונה) שאר המפרט במידה ורלוונטי : E8400 GIGABYTE EP35-DS3R OCZ 4GB מסך סמסונג 22' 1680X1050

12. מחשב נייד של חבר הראה בהפעלה שלו את הבעיה של operating system did not shut down cleanly. כנראה שהוא לא היה מחובר לשקע בזמן הפעולה הזו והמחשב כבה לפני סיום התיקון. מאז כל הפעלה של המחשב מראה את הלוגו של אסוס לשניה אחת ומיד המחשב נכבה. יש איזה דרך לסדר את זה/לזהות את הבעיה בלי לשלוח לטכנאי ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by natano,

שלום, אני משחק במשחק ריינבו משהו שלא מצריך יותר מידי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך חלש MX110 הורדתי את כל ההגדרות להכי נמוך עשיתי הכל שיעבוד כמה שיותר חלק היה מעולה נתן לי 50-60 FPS שהצלחתי להסתדר עם זה, אני קם בוקר למחרת נכנס רגיל לא שניתי כלום ופתאום זה תקוע לי על 25 FPS לא מסתדר לי. למה זה קרה? מה אני יכול לעשות? כי זה עבד לי אחלה ופתאום נדפק ולא שניתי כלום המחשב עצמו הוא I7 8550U עם 20 ג'יגה ראם כרטיס מסך MX110 . הסתכלתי בביצועים בזמן המשחק, הכרטיס מסך לא עבר את ה25 אחוז, המעבד היה על איזה 65 אחוז, הזיכרון לא עבר את ה6... לא מצליח להבין איך הכל עבד לי טוב, אחרי 10 שעות פתאום לא עובד לי חלק. תודה

14. היי יש לי בבית אינטרנט של תשתית הוט 500 מגה ספק הוט נט הוט בוקס 4 המחשב שלי ווינדוס 10 פרו בילד 18363 (lenovo ideapad 500s 14isk i5 8gb 512ssd) מחובר קווית בכל המחשבים בבית הן באלחוטי והן קווית מהירות ההורדה (לא ספיד טסט) לדוגמא היא 25 MB לשנייה במחשב הזה מהירות ההורדה (לא בדיקת מהירות ספיד טסט הורדה) היא 750kbs שללתי בעיית תוכנה הפעלתי לינוקס (מינט) מדיסק און קי מהירות ההורדה בקובץ בודד הייתה 24MBS ושהורדתי חמישה קבצים במקביל מהירות ההורדה הייתה 11+10+8+9+10 MBS ככה שאני מקבל הורדה מחול באופן כמעט מקסימלי ממה שהוט מבטיחים מה לעשות ? תודה רבה מצ"ב גם תמונת תדרים של הוט אם יש צורך בה https://ibb.co/qRQzWtj

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Gico,

אני מחפש תוכנה והנחיות כיצד להחליף SSD קיים 128GB בגדול יותר (חצי טרה) באמצעות ההעברה של ההתקנה הקיימת של Win10 אליו. בגדול התהליך צריך להיות גיבוי ה-SSD הקיים לדיסק חיצוני או למיקום ברשת הביתית, החלפה פיזית של ה-SSD, ושחזור הגיבוי אל ה-SSD החדש.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. חברים בוקר טוב, אני עובד ב- RDP מתחבר מהמשרד לבית ולהיפך. יש לי אינטרנט 500 מגה של הוט גם בבית וגם במשרד. הבעיה נוצרת כאשר פתאום וללא שום סיבה נראיית לעין מהירות ההורדה יורדת מ-400-500 ל-60 לאחר רענון של החיבור (כיבוי והדלקה שם מתאם הרשת) המהירות חוזרת. יש למישהו רעיון איך לשמור על מהירות קבועה ? חיים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Harel Cohen,

היי שלום יש לי מחשב לנובו E590 במחשב זה הטעינה היא באמצעות type c . התעקם לי הראש של הכבל טעינה והתעקם לי פין בפנים האם אני יכול לחתוך את הראש ולקחת מכל כבל אחר שהוא type c ולחבר במקום הראש שהתעקם (סתם לדוגמא מכבל טעינה של פלאפון) ?

18. Started by omriaharoni,

שלום וברכה יש לי תשתית של הוט בבית בית קטן בערך 60 מטר לאינטרנט מחובר מחשב משרדי עם כרטיס רשת חיצוני, יש קליטה טובה מחובר גם מחשב נייד וגם לו הקליטה די טובה העניין בסמארטפונים שהם לא מקבלים עוצמת קליטה טובה וממש חלשה (בדקתי עם כמה סמארטפונים שונים) אני במרחק 10 מטר מקבל קו אחד של ווי פיי.. זה לא חדר ממד או משו.. מה כדאי לעשות? לשים אקסס פוינט או להפוך את הנתב של הוט למודם ולקנות ראוטר איכותי פרטי? תודה זה ההוטבוקס שלי http://blog.tapuz.co.il/delekprice/images/3543577_13.jpg

19. Started by shimoncc39,

שלום קניתי מחשב של DELL לפני כ5 חודשים משום מה יש לי הודאה כאשר עולה המחשב שיש בעיה בסוללה יכול להיות שהלכה הסוללה בפחות מ5 חודשים (זאת סוללה פנימית)

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by Uri Becher,

הי. יש לי מחשב מסוג HP, מקסימום ראם אפשרי הוא 4 גיגה, מה יקרה אם ארכיב 2 של 4 גיגה , האם המחשב יעבוד כמו שצריך? מערכת הפעלה Windows 10 32 bit, מעבד תומך 64 bit תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by דנה כלפון,

היי, יש לי מחשב DELL LATITUDE E6510 עם מצלמה מובנית ואני זוכרת שלפני כמה שנים השתמשתי בה בשירותי סקייפ, מאז לא היה לי בה צורך. ניסיתי להפעיל אותה שוב בכניסה לזום וקיבלתי הודעה שהוא לא מאתר את המצלמה. ניסיתי להתקין ועדיין קיבלתי הודעה שאין לי גישה למצלמה. יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות לפני שאני נאלצת לקנות מצלמה למחשב? תודה מראש, דנה

22. Started by אמיר גולן,

יום בהיר אחד בכל שעה בערך קופץ לי חלון בצד הימני של המסך עם פרסומות שונות ומשונות, כולן מגיעות מאתר שנקרא "PIKDO" לא זכור לי שאי פעם נרשמתי לאתר הזה. הפרסומות מעצבנות וחלק מהם גם לא מתאימות לילדים... איך אפשר להפסיק את זה? (אני משתמש בכרום וב- WIN10)

23. Started by צביקהה,

עשיתי את הטעות של החיים שלי החלטתי לקנות לוח אם (gigabyte) בNewegg על סמך זה שכתוב שם שיש אחריות אז זהו, שאין! עכשיו תכל'ס, חודשיים אחרי שהלך כרטיס הרשת המובנה, הלכו שתי כניסות SATA מסיבה לא ברורה, וזה כבר בלתי נסבל אז השאלה הראשונה היא, האם מישהו יודע על מקום שמתקנים לוחות אם? חבל לי להוציא עכשיו 700 שקל רק בגלל חיבורי SATA השאלה השניה היא, אם זה יכול להיות שזה לא בעיית חומרה? בביוס לא מצאתי משהו שנראה קשור, אם מישהו יודע משהו שיחסוך לי את הכסף זה ממש ישמח אותי

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  24. היי, יש לי מדפסת HP 6500. כאשר אני רוצה לצלם דפים במדפסת באמצעות מזין מסמכים אוטומטי מופיעים פסים לאורך הדף שצולם. ניסיתי לפתור את העניין דרך תוכנת HP שהגיעה עם המדפסת ("מסייע ההדפסות של HP" ) יש שם אופציה : יישור ראשי הדפסה". עשיתי ונרשם כי היישור נכשל. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה, ניבר

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by OOMER,

היי יש לי מחשב dell g3 3779, ומאז היום הראשון שלי איתו הוא הציג בעיות בכל הקשור לסאונד. בין אם אני עם או בלי אוזניות פעם בכמה זמן הסאונד וקופץ ומשמיע רעש סטטי למשך שניה ואז חוזר כאילו כלום לא קרה... בדקתי ונראה שכל הדרייברים מעודכנים. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.