עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם. אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות…

2. כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחשב נייד קצת ישן 600 MGH CELERON כל הקבצים החלו להשתגע יקונים מתחלפים! הוא התחיל לייצר מלא תיקיות עם הסימן הזה $$$$$ ניסיתי לסרוק וירוסים וכו' לא הלך לנקות עם AD-AWARE לא הלך מה עוד אני יכול לנסות?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by maxth,

האם מותר למחשב נייד להיות תמיד מחובר לחשמל או שעדיף להשתמש בסוללה ולהטעין כל פעם ? תודה

6. וזאת אחרי שעשיתי הרחבה של הזיכרון מ 257 מגה ל 756 מגה. אני לא יודע אם הבעיה היא של טמפרטורה גבוהה כתוצאה מהוספת הרכיבים או מזיכרון דפוק. אני הורדתי את התוכנה לבדיקת זיכרון ואני יריץ אותה הלילה. מה שאני מבקש אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד מסוג AMD על מחשב נייד של קומפקט אני מאוד אשמח לקבל לינק. כמו כן כל עזרה תתקבל בברכה כדאי אולי להחליף מאוורר על המעבד ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by matib40,

שלום לכולם קוראים לי מתי ואני חדש כאן . יש לי מחשב נייד קומפאק פרסריו 2500 שלא מפסיק לעצבן אותי אני מדליק אותו הוא עושה רושם כאילו תיכף הוא מתחיל לעבוד ואז פתאום כל המאווררים משתתקים ושום דבר לא עולה במסך למרות שכל המנורות שמצביעות שהמחשב דלוק עובדות אני אשמח מאוד אם יש למישהו רעיון למה זה קורה {המסך לא שרוף בדוק ע"י חיבור למסך חיצוני וגם החלפתי בין שני ניידים שונים מסך וזה לא עזר} ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by OrBen91,

שלום לכולם, המחשב מקרטע לכמה שניות בכל 2-3 דקות, יכול לראות במשחק מיינקראפט, או כשאני עובד על 2 תוכנות (פוטושופ ואוטוקאד - לא שימוש כבד במיוחד) ויוטיוב פתוח ברקע. מצרף סרטון מהמשחק מיינקראפט שאפשר לראות את התקיעות של המחשב. המפרט של המחשב: Intel core i7-7500 8gb ram 512 ssd Nvidia Gefroce 940 MX - מעודכן

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מחשב נייד של חבר הראה בהפעלה שלו את הבעיה של operating system did not shut down cleanly. כנראה שהוא לא היה מחובר לשקע בזמן הפעולה הזו והמחשב כבה לפני סיום התיקון. מאז כל הפעלה של המחשב מראה את הלוגו של אסוס לשניה אחת ומיד המחשב נכבה. יש איזה דרך לסדר את זה/לזהות את הבעיה בלי לשלוח לטכנאי ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by itsome1,

שלום לכולם. חברה שלי קנתה מחשב נייד לפני יומיים הדגם: מחשב נייד HP Pavilion 14-CE2000NJ / 6PB92EA עכשיו כשהיא משחקת בסימס4 או גולשת הרבה זמן באינטרנט שומעים את המאורר כאילו כמו מטוס רעש חזק מאוד.. בדקתי את המעלות של המעבד והוא נמצא בין 50~60 מעלות. האם יש תקלה כלשהי בחיבור של המאורר? צריך להפעיל את הביטוח שיבדקו מה יש שם? או אולי פשוט צריך להתאים משטח קירור כלשהו(ואם כן מה מומלץ?)?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by almog19,

היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד חדש lenovo c340 ושמתי לב שהוא מתחמם קצת בשטח שמעל המקלדת, קורה לרוב לאחר צפייה בנטפליקס או שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה וגולש. בנוסף, שומעים את המאוורר (לא ברמה חזקה), האם זה תקין? יש איזה תוכנה שיכולה להראות את מצב הרכיבים, התקינות והטמפרטורה של המחשב? תודה לעוזרים

12. Started by dani thompson,

יש לי ASUS ROG GL703GE ובמצב מנוחה המעבד על 55-59 מעלות, במצב משחק הוא מגיע לסביבות 85 מעלות.. יש אפשרות להוריד את הטמפרטורה? יש איזשהי סיבה שהוא מתחמם ככה? המחשב 17'

13. Started by Yossi Cochen,

היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Yossi Cochen,

היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?

15. Started by SharkGever,

היי, המחשב נייד שלי חדש קניתי לפני 3 חודשים, מתחמם מאוד, לא יודע למה. אני משתמש בתוכנות כמו Photoshop, illustrator. אפשר לשלוח לתיקון אבל בכל זאת זה יעזור- האם מומלץ לשים משטח קירור מתחת? ואיזה? האם מומלץ לקנות ssd כדי שיסייע לא להתחמם הרבה? ומספיק 128 גיגה? תודה

16. Started by elyaz,

שלום אני משחק Jagged alliance 2 (משחק ישן מ99) בזמן המשחק המחשב מתחמם מאוד המפרט: Lenovo Thinkbook i5 G2 16GB RAM אין כרטיס מסך (יש את הגנרי Intel Iris Xe) יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על ההתחממות? תודה

17. המחשב הנייד שלי (HP PRO BOOK חדש ונקנה לפני חודש בלבד) מחמם ללא שום סיבה (גם במצב שינה). מה יכולה להיות הסיבה לכך? אולי וירוס?

18. Started by DeaglinG,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג dv2125nr של hp המחשב ברשותי כבר 3 שנים. במאמץ הוא מתחמם, משמיע רעשים חזקים ונכבה. יש חשש שהמאוורר שלו נהרס או הפתחים סתומים. איפה כדאי לבדוק וכמה זה עולה? תודה לירון

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם packard bell esaynote ts11 המחשב עובד בסדר גמור מהיר טוב בשימושים בסיסיים מוזיקה אינטרנט סרטים אופיס, הבעיה היא כאשר אני מפעיל תוכנה כבדה כמו פוטושופ לאחר חצי שעה הוא מתחמם מאוד ונכבה לגמרי, במשחקים תוך 10 דקות נכבה, עכשיו, המוזר הוא שאני לא שומע את המאוורר, הורדתי fanspeed מצורף תמונות, אגב ב-gpu כתוב 0 מעלות ז"א יש למחשב כרטיס מסך 540m gt אבל כנראה שהוא מת? ניקיתי את המחשב מאבק כולל החלפת משחה תרמית למעבד והכרטיס, המעלות במנוחה בין 53-63 , לא יודע מה זה אומר? איך אוכל לדעת בוודאות שזה בעיה במאוורר? איזה עוד בדיקות מומלץ לבצע לאיתור הבעיה? הבנתי מקריאה שמשטח קירור לא אפקטיבי, האמת זה היה פוסטים קצת ישנים לא יודע מ השתנה מאז אוליי מ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Re_Boot,

חג שמח לכולם יש לי בעיה במחשב הנייד שלי (hp pavilion g-6) המחשב מתחמם כמו מטורף! קניתי אותו לפני כשנה וחצי והכול היה טוב ויפה, אך לאחרונה הוא התחיל להגיע לטמפרטורות של 70-78 בלי מאמץ. מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  21. שלום חברים, אשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייד ASUS VIVOBOOK S510U, I7, דור 8, 16GB RAM, 500GB SSD + 1TB. לאחרונה המחשב התחיל להתחמם באופן מוגזם, כמה חלוניות של כרום + שיחת זום וכבר מגיע ל100 מעלות (בודק בHWmonitor). קראתי את ההמלצות בפורום על החלפת משחה טרמית ועשיתי זאת, ניקיתי ומרחתי משחה חדשה (MX4), ניקיתי את המאוורר (היה מעט מאוד אבק), והחזרתי הכל למקום וכמובן ששמתי לב שגוף הקירור יושב כמו שצריך והברגים מחוזקים - בקיצור הקפדתי על כל ההמלצות בפורום. הרגשתי שיפור למשך שעתיים שהמאוורר פחות עבד בהם והמחשב היה שקט, הטמפרטורה לא קפצה למעלה. לאחר כמה שעות המחשב חזר לאותו מצב... מתחמם ומגיע לטמפ' של 95-100 מעלות, לפעמים בלי יישומים פעי…

22. שלום. יש לי מחשב נייד ms-16362 של MSI המחשב נדלק כלומר נדלקים אורות יש רעש של מאורר וכו' אבל המסך לא מראה כלום המחשב לא נפל או משהו כזה ואין צפצוף או רעש שמעיד על תקלה ועוד שאלה האם חיבור של מסך חיצוני צריך דרייבר או משהו או שהמחשב אמור לזהות ולקרוא מסך שחובר דרך כבל ישר בבוט? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by yevgenimt,

שלום יש לי מחשב נייד של TOSHIBA כשאני מדליק אותו אני רואה שהוא נדלק בנוריות אבל אני רואה רק מסך שחור והוא נתקע על המסך הזה. ניסיתי להוציא בטריה לנסות רק עם חשמל, להפעיל עם מסך אחר, להוציא RAM ללחוץ F5 או משהו אבל שום דבר לא פעל.. אולי הבטריה של הBIOS או שזה לא קשור? למישהו יש רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TetiBETTY,

יש לי מחשב נייד HP dv6510ej. אתמול רציתי לבדוק אם הכרטיס זכרון שיש לי (PC2-6400) יתאים לזכרון שבמחשב הנייד, פתחתי את החלק שמסתיר את הזיכרונות, הוצאת את הזיכרון ראיתי שכתוב PC2-5300, הבנתי לא מתאים והחזרתי למקום. מיד לאחר מכן כשהדלקתי את המחשב, המחשב נדלק, לא משמיע שום ציפצוף, אבל המסך - שחור. לחלוטין. בלי שום כתוביות של שגיאה כלשהי, פשוט מת. שוב ניסיתי להוציא את 2 הזיכרונות שכבר היו שם והמחשב עבד איתם מצויין, החזרתי שוב ועדיין אותו הדבר. בדקתי אם כשאני מדליקה את המחשב כשאין שום זיכרון בפנים הוא מצפצף פעמיים וזה אכן כך. מה שיותר חיזק את ההרגשה שלי שהמחשב תקין אבל המסך...מת.. ניסיתי להדליק כשהסוללה לא בפנים אלא רק ע"י חיבור לחשמל ועדיין שומדבר. למישהו יש רעיונות לפיתרון? או…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by אורנקו נייד,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו 320, המחשב נדלק לרגע ונכבה. החלפתי זיכרון, ניתקתי סוללה והפעלתי את המחשב רק על מטען. לא עובד. לחצתי על כפתור בצד של ריסט, גם כן, נדלק וכבה אחרי שניה. יש למישהו רעיון מה לעשות?

דיונים חדשים בפורומים