עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KF,

שלום... התקנתי היום 2 קתודות במחשב שלי.... עכשיו אני מדליק את המחשב והמסך והמקלדת לא מגיבים... ומתי שאני מנתק את הקתודות אז הם חוזרים לפעול... מה הבעיה ? אולי זה הספק ?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום יש לי לוח של גיגהבייט שתומך בזיכרון 400MHZ ויש לי פיסית זיכרון של 333MHZ אבל שאני עושה ריסט הוא רושם לי שהזיכרון רץ ב-200MHZ איך אני מגדיר את מהירות הזיכרון? יש לי ביוס של AWARD

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום יש לי בספק מן כבל שנראה כמו כבל של הורקה, שיותא מהספק כוח (זה בעצם כבל שבקצה יש לו לולאה) לאן אני מחבר אותו? במדריך כתוב משהו אבל זה נראה לי מוזר: connect the RTN grounding cable connector to one of the fixing screw-holes of your mainboard (the RTN/GND connection) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by rambo88,

מה זה נראה לכם כשאני מדליק ת'מחשב אז אני לא רואה ת'מסך רק המחשב פועל החיבורים בסדר אפילו החלפתי כרטיס מסך אז למה לפי דעתכם המסך לא נדלק??נ.ב מחשב אחר שאני מחבר זה נדלק כרגיל

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  5. הנוכחי עושה לגים כאלו... אמנם הוא רק בשביל האוזניות אבל בכל זאת..בושה וחרפה לשים אוזניות של ovan על כרטיס כזה...

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Aviram,

אתמול, לפני כ-12 שעות ויותר, (סביבות 9 בערב בקיצור), שיחקתי במחשב, ופתאום, הוא נכבה לגמרי. לאחר שזה קרה ניסיתי להדליק אותו שוב, הנורות של החשמל וכל האחרות נדלקו למשך שניה, ואז המחשב נכבה שוב. פתחתי את המארז לבדוק אולי משהו נשרף, או משהו שנראה מקולקל, ולא, אין שום ריח, שום דבר לא נראה שרוף, ואני בטוח ששוף דבר לא נשרף, או התחמם יתר על המידה. היום, אחרי שעברו יותר מ-12 שעות, ניסיתי להדליק שוב את המחשב. בהתחלה חשבתי שהוא עובד, אך הוא נכבה אחרי כ-10 שניות. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, כמו שאמרתי שום דבר לא נשרף או התחמם יותר מדי, גם כן ניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכבל של החשמל שוב ושוב אך זה לא עזר. יש למישהו מושג מה הבעיה? עכשיו אני לא יכול להדליק אותו. שכחתי להוסיף - יש לי AM…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by shtrum,

היי יש לי שתי בעיות מוזרות וחשבתי לרכז את שתיהן כאן. יש לי מצלמת INTEL CS630. במחשב הקודם שהיה לי, לא היו בעיות. במחשב החדש המצלמה נקלטת, אני רואה בעזרתה דרך האינטרנט או MSN. אבל כשאני מנסה לעשות CAPTURE ממנה ב-MOVIE MAKER לדוגמא, המחשב טוען שהיא בשימוש. מה לא ניסיתי... הבעיה השנייה היא במקרופון והיא די דומה. המקרופון מחובר למקום הנכון, אני שומע את עצמי בבדיקות סאונד, ובכל זאת כשאני מזמין אנשים לשיחות שמע במסנג'ר הם מקבלים את ההזמנה והיא מיד נדחית כאילו יש אצלי איזו בעיה. שתי בעיות מולטימדיה מוזרות שאולי תוכלו לעזור לי בהן. תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by bagetrek,

שלום ... אתמול הבאתי מחשב מחבר לסדר אותו , עכשיו הבעיה היא ש..אני מפעיל ת'מחשב המחשב מזהה לי את הכוננים ( שתי סידי שיש במחשב את הארדיסק אני לא רואה שמופיע ) ואח"כ הוא רושם למטה CDROM - FAIL משו כזה בקי'צ המחשב מעלה טוען את הווינדוס ( ווינדוס XP ) ואחרי שהוא סיים לטעון המחשב עושה לעצמו ריסט ..בדקתי אם זה ג'מפרים שמקצרים אבל זה לא זה ..כיונתי בביוס מאסטר סלייב וכו' גם כן לא עזר ...מה אתם אומרים שווה לי לפרמט ? :s05: אבל רק שלא תחזור הבעיה שוב :-\... יש פתרונות \ עצות ? תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by נחמה שפיגל,

קניתי כונן חיצוני לדיסקים, וכל הדיסקים שאני מכניסה הוא קורא ריקים, אני לא כל כך מבינה בזה, מה יכולה להיות הבעיה?

10. שלום, אני מנסה להתקין Windows 10 אך משום מה ההתקנה לא מזהה את הכונן הקשיח שחיברתי אליו. כבל חשמל מחובר מספק הכוח לכונן וכבל SATA מחובר מהלוח אל הכונן. חשוב לציין שב-BIOS כן יש זיהוי של הכונן. ההודעה שמופיעה לי היא כזאת: “We couldn’t find any drives. To get a storage driver, click Load driver.” והמפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7-950 Asus P6T SE Kingston HyperX 6GB (3X2GB) DDR3 Freezer 13 Pro 1000GB HDD Samsung SpinPoint מצורפת תמונה. אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by mMmSaK,

שלום לכולם. מדובר על משחק call of duty 4 modern warfare RM. מישהו יודע ממה זה נובע? בזמן שהמשחק טוען את עצמו זה עושה לי את התקלה המוזרה הזאת וזה רק במשחק הזה. האם לנסות להתקין מחדש? לא יודע כמה זה רלוונטי אבל המפרט שלי הוא: RYZEN 5 3600 GIGABYTE B450 AORUS PRO CORASAIR 16GB 3600MHZ MSI TRIO-X 3080 כל הדרייברים מעודכנים. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. מהם הסימפטומים של זיכרון ראם דפוק?

13. שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה עם חיבור כבל HDMI בין המחשב לטלוויזיה: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב מסך המחשב עובר למצב "שינה", כלומר התצוגה נכבית ואין אפשרות להעיר אותו, התצוגה לא עוברת לטלוויזיה, והאפשרות היחידה היא לנתק את הכבל לעשות ריסט למחשב. אם הכבל עדיין מחובר למחשב לאחר האתחול הבעייה מתקיימת שוב: מצב שינה של מסך המחשב ולא ניתן להעיר אותו. ניתוק של הכבל לא מעיר את מסך המחשב, הברירה היחידה היא ריסט. יש לציין שזה התחיל באופן פתאומי, לפני כן העסק עבד מצויין. כרטיס המסך שלי הוא Nvida Geforce GT 610. חשוב לציין שהכבל עצמו תקין, חיברתי אותו למכשיר אחר ויש אות והכל בסדר. האם יש פתרון?? תודה רבה!!

14. שלום רב לאחרונה המחשב לי קורס כל כמה שעות. WIN7 64BIT ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אבל לא כלכך מצאתי \ הבנתי את הסיבות לקריסה וכמוכן לא מצאתי פתרון. יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. יש לי מחשב נייח WIN7, פורמט אתמול ונוקה היטב (לא נראה לי שזה קשור לעינייני חום כמעט 100%). הבעיה היא כזאת, שאני נכנס לדפדפן ויוצא ממנו המחשב קופא (אם אני נשאר עם דפדפן פתוח הכול מצויין, אני יכול להיות במחשב ולא יקרה כלום) זה משהו הזוי לא יודע מה זה, עכשיו גיליתי שזה קורה לי גם שאני יוצא מהמדיה פלייר . בדקתי את הדיסק הקשיח עם תוכנה והתוצאה היתה טובה, בדקתי זכרונות והתוצאה טובה אני חושב אולי זה משהו בכרטיס מסך יש דרך לבדוק אתז ה? המחשב די חדש, והוא גם חזק, I5 , 4RAM DDR3 אחלה מחשב לא ידוע למה הוא עושה את הבעיות האלו. לפני הפירמוט המחשב גם היה קופא אבל בלי קשר אם אני נכנסל דפדפן או למדייה פלייר היה קופא מידי פעם ורק ריסט עוזר. עכשיו משהו חדש, לפני שהוא קופא יש מין פס ש…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by tal76,

DOK. : האם הכוונה שיש לגבות את הפיקסה או את התמונות עצמן ממקום אחר במחשב? 2.כשאני עומדת על התמונות ולוחצת בקליק הימני של העכבר נרשם לי: "סייר windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. נאמר לי שזו 3. התחלתי להשתמש בתוכנת הפיקסה וכשעמדתי לשלוח מייל של אחת התמונות מתוך הפיקסה עלו לי בחלק התחתון של המחשב תמונות שקיבלתי בעבר ומסמכים סרוקים שלזכרוני מחקתי מהמחשב. כשבדקתי את מיקום המסמכים נמצא שהם בtemporary internet foles תחת content.outlook. אני מבקשת לדעת היכן נמצאים כול הקבצים כולל מסמכים כולל תמונות במחשב שלי כדי שאעבור על כולם ואמחק את המיותרים. תודה רבה טל

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. אורח falukky
    Started by אורח falukky,

יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  18. התחילה לי בעיה מעצבנת במיוחד היום\אתמול כבר חודשים שאני מעלה תכנים ליוטיוב מעלה בערך בכל שעות היממה ואפילו בו זמנית אני יכול לשחק משחקי מולטיפלייר בלי שיהיה הבדל או לאג אתמול התחילה בעיה ברגע שאני מעלה סרטון האינטרנט הופך ללא מגיב כמעט לחלוטין לוקח לכל עמוד להטען המון זמן וצריך כמה נסיונות SPEEDTEST מראה PING 900+ ומהירות של 0.01-0.05 ברגע שאני מבטל את ההעלאה של הקובץ המהירות חוזרת לרגיל למה פתאום התחיל השינוי הזה עד עכשיו כמו שאמרתי הייתי מעלה תכנים כל הזמן שעובד במקביל בלי שינוי למישהו קרה? יכול להיות שהספק עושה לי את זה בכוונה בשביל לגרום לי להעלות פחות?

19. Started by adu,

יש לי שני HD מחוברים במחשב, אחד מהם נקנה עם המחשב הנוכחי והוא של סיגייט והשני הוא ישן יותר והוא של מאקסטור פעם היו לי בעיות עם הג'ימפור שלהם אבל זה הסתדר. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ועלה לי מסך לבידקת שגיאות בהארדיסק (ישר אחרי המסך הראשון של ווינדוס) לחצתי ביטול והוא נתקע, ניסיתי שוב הפעם נתתי לזה לפעול שוב נתקע, ניסיתי גם SAFE MODE נתקע גם. כשאני מנתק את ההארדיסק הישן יותר (של מאקסטור) הבעיה לא קיימת יותר. הבעיה היא שיש לי עליו דברים חשובים מאוד. מישהו יכול לחשוב מה הבעיה ואיך אפשר אולי לסדר את זה? או להוציא את המידע שיש בהארדיסק.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  20. שלום לכולם שיחקתי במשחק NFS SHIFT בערך 4 שעות (דרך אגב יש לי X1950 PRO)אחריי ששיחקתי הרבה זמן המסך ניכבה שמעתי רק סאונד מקוטע כזה והייתי חייב לעשות ריסט ואיך שהמחשב עולה כל המסך ניהיה בהיר כזה ושהאייקון של הכרטיס מסך עולה הוא חזר לצבע המקורי שלו ולפניי זה לא היה לי את זה מישהו יודע ממה זה ואיך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by dotans,

יש לי מארז HEC case 6A19 והוספתי דיסק קשיח של סמסונג F3 1GB 32MB 7200RPM חוץ ממנו יש לי עוד דיסק קשיח WD 320GB AAKS 7200RPM מהדיסק של סמסונג יש המהום עולה ויורד. כשאני שם עליו יד אני מרגיש את הסיבובים שלו שתואמים לרעש. ההמהום/ויברציות האלו מפריעים לי מאד. יש דרך להשתיק אותם?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by mosheva,

שלום, יש לי בעיה במסך של הלפטופ שלי, המסך נדפק ויש קו לרוחב המסך בתחתית (מצורפת תמונה) רציתי לדעת האם יש דרך להקטין את תצוגת המסך רק לחלק הטוב? תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by BommBoomOn,

אהלן! בעייה קצת מוזרה ומתישה. פירמטתי היום את המחשב לקראת התקנה מחודשת של הווינדוס. בתהליך ההתקנה מחדש לא נתקלתי בשום בעיות. כאשר הווינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה, לאחר המסך של החלונות, קבלתי מסך שחור ורק אופציה להזיז את העכבר. ביצעתי התקנה מחדש (כולל פירמוט חוזר של כלל המחיצות) אך ללא הועיל. חזרתי על התהליך בעזרת התקנה מדיסק און קי, אך נתקלתי שוב באותה הבעייה. החלפתי דיסק התקנה, אך שוב הבעייה חזרה על עצמה. החלפתי בנוסף את הארד דיסק וביצעתי איפוס להגדרות של הביוס אבל הבעייה חוזרת על עצמה. לפני הפירמוט נכנס לי ווירוס למערכת שדימה את עצמו לקובץ dllhost.exe הווירוס לא התגלה דרך האנטי ווירוס או תוכנת רוגלה ולמעשה גרם למעבד לעבוד תמידית על 30% גם כאשר כלום לא רץ ברקע ובנוסף ל…

24. Started by kletsman,

שלום. אני מנסה להגדיר מדפסת רשת עם מחשב המחובר לאותו רשת של המדפסת. כאשר אני משתמש באשף הגדרת מדפסת - המדפסת מופיע אבל כאשר אני בוחר אותה ועושה "הבא" זה רושם לי את השגיאה הבאה: you need to specify a valid network printer name. מבקש את עזרתכם בהגדרת המדפסת

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. Started by asaf172,

שלום הכונן קשיח שלי נדפק. חיברתי אותו למחשב השני שלי, וממנו אני מנסה לפרמט אותו ללא הצלחה. איך מפרמטים כונן קשיח שה file system שלו הוא מסוג raw? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.