עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shulem,

שלום המחשב שלי לא מצליח להדלק ברגע שאני לוחץ על הPOWER הנורה שאמורה להיות ירוקה נדלקת במעין אור חלש יותר ולאחר מספר שניות נכבית. על המסך לא מוצג כלום. כאשר האור דלק אפשר עוד לפתוח את הCD ולאחר שנכבית כבר לא. אני לא יודע מה הבעיה. האם זה הספק. בכל אופן יש לי AMD 800MHZ עם מארז MIDI. תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. Started by Anas-Nanas,

שלום רב... הייתי רוצה שתעזרו לי ותגיידו לי איך מעכנים את הביוס בלוח DFI CA64-BC מצאתי על ידי חיפוש בגוגל את זה : http://www.driverscollection.com/?H=CA64-BC&By=DFI אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה...! בבקשה תעזרו לי! בתודה Anas-Nanas

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by gogober,

התקנתי לוח מסוג PC PARTNER combined WITH SOKET 370 AND SLOT 1 model code no. - 35C95000XX התקנתי לוח זה לאחר שהלוח הקודם היה לא תקין (הקבלים התנפחו ויצא מהם מעט חומר)וכעת הביוס לא עולה לי מאיזה שהיא סיבה ,שאר החלקים נבדקו לפני החלפת הלוח ונמצאו תקינים , עם הלוח הישן גם שהוא היה לא תקין הצלחתי להגיע לביוס כעת לא. הנה מפרט הלוח [url=]http://www.pcpartner.com.hk/support/man/via/c95000v.pdf אשמח לקבל כל רעיון אפשרי בעניין ,כיצד ניתן ליבדוק אם הלוח תקין,האם יש בלוח זה דברים שונים מלוחות אחרים שיש צורך לדעת אותם?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  4. מפרט המחשב: מעבד: - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 לוח אם:- * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: ע * - SSD Kingston 120G Sata3 V300 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי:- Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 שימש אותי שנים בלי בעיה כזו עד כה. הבעיה: יום אחד אני ניגש למחשב לאחר שהמסך היה כבוי (הלכתי לישון, והמחשב פעל) והדלקתי את המסך(עשיתי בעבר כמה פעמי…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. שלום, יש לי כרטיס מסך של GeForce 2070 Super, של ג'יגבייט. קניתי לפני פחות משנה. היום במקרה פתחתי את המחשב לנקות מאבק ושמתי לב כשהמאוורים של הכרטיס מסך לא תמיד עובדים. לא יודע אם זה משהו בהגדרות בהדלקת המחשב הם עובדים, ואז מפסיקים. כשאני מריץ מחשב כבד, הם כן נכנסים לפעולה. אבל משום מה כשאני מריץ אדובי פרימייר ומנגן את הטיימליין הם לא מסתובבים. השתמשתי ב-TechPowerUp GPU-Z כדי לבדוק את המצב שם, אז צירפתי תמונות של המחשב בזמן פעולה רגילה ובזמן הרצת משחק. בדקתי חיבורים וכל זה, הכול במקום (לפי מה שראיתי). האם אני מספס פה משהו, האם זה בסדר שהם לא תמיד עובדים (מוזר שכשפרימייר עובד הם לא מסתובבים). אוסיף שמותקן לי UPS, שיש מצב עושה לי ב…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  6. היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. היי חברה חיברתי היום מכשיר מסוים להטענה דרך המחשב. חיברתי אותו כשהמחשב היה כבוי וכשבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שהמכשיר התחיל להיטען למרות שהוא כבוי. איך זה אפשרי שהוא מטעין כאשר הוא כבוי? אציין שמדובר במחשב נייח ושהחיבור היה ליציאות בקדמת המארז.

8. שלום, יש לי מחשב לנובו idea pad 330 משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס RAM, במקור היה בו 4RAM, והחלפתי לכרטיס של 16. לאחר מכן המחשב עלה לפעמים עם 16 ולפעמים עם 4, לא ידוע למה זה לא היה באופן גורף 16 RAM. עשיתי פרמוט למחשב, ומאז זה מזהה רק 4GB ולא 16, למרות שבפועל יש רק סלוט אחד ויש בו את הכרטיס של ה16. עוד דבר מוזר, ניסיתי להוציא את כרטיס הRAM לגמרי, ולמרות זאת המחשב עלה עם הוינדוס. קראתי שיש בדגם שלי כרטיס RAM מולחם בלוח האם של 4GB, ולכן בעצם הוא העלה את מערכת ההפעלה עם הRAM המולחם. לכן לפי מה שאני מבינה המחשב בעצם מזהה לי רק את הזיכרון המולחם, ולא את הכרטיס בסלוט. ניסיתי להריץ את כל העדכונים הקיימים, עדכ…

9. Started by חן ששון,

שלום, מצאתי באחת התיקיות במחשב תיקיה בשם video cach. סרטונים של כמה שניות בודדות, נראה כאילו חלקם מאתר shein וכדו. לא זכור לי שאי פעם צפיתי בדברים האלו. איך יכול להיות שזה הגיע לתיקייה אצלי במחשב? ומה זה בכלל? תודה רבה לעוזרים

10. ניסיתי לעזור לחבר שלי להתקין את הכרטיס מסך שהוא קנה RTX 3050 , המחשב שלו ישן עם PCIE-2 התקנתי את הכרטיס מסך שלו החדש במחשב ואין BOOT הוצאתי את הכרטיס מהמחשב והכול עולה יש BOOT , יש לי במלאי לוח אם ישן עם מעבד ישן שתומך PCIE3 שלא בשימוש הרבה זמן ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך לשם וזה עלה למה ? יש ל RTX 3050 בעיה לעלות עם לוח ישן ? ראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משחקים עם ה 3050 ויש להם PCIE דור 2 הוא אמור לעבוד פשוט במקום PCIE4 לעבוד PCIE2 זה הכול לא מבין את זה נתתי לו את החלקים שלי בינתיים שיוכל לעבוד עם הכרטיס החדש

11. Started by WP8,

חג שמח לכולם, המחשב שלי מדי פעם עולה ופועל כשגרה, ולרוב הוא פשוט עובר את שלב ה"BOOTING" ואז פשוט קורס (מסך כחול) ומאתחל את עצמו. גם אם זה עובר, יש פעמים (כמו עכשיו) שמספיק שאני רק נכנס לדפדפן ולא עושה דבר(!!) ואז נכבה המסך, נדלק, שוב נכבה ואז מאתחל את עצמו... רק כאשר אני ב SAFE MODE (כמו שאני עכשיו) המחשב פועל כשגרה ללא שום בעיה... רעיונות לפתרון? מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by cznmuh,

מעבד : i7 4970k לוח אם : GA-Z97X-SLI LGA 1150 כרטיס מסך: ati r9 290 מערכת הפעלה: windows 10 אחרי שקבלתי עדכון לשדרוג הויינדאוס מ7.... ל windows 10 שדרגתי ומאז אני לא יכול להיכנס לביוס ניסיתי כבר הכול ... מי שמכיר את הבעיה בבקשה אני חייב עזרה... אפילו לפרמט אני לא יכול

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  13. שלום, לאחרונה בעת הפעלת קבצי וידאו אני נתקל בתופעה מוזרה: המסך הופך לשחור ולאחר מס' שניות חוזר לעצמו.. התופעה חוזרת על עצמה לכל אורך הפעלת הקובץ וגם גורמת למחשב להיתקע קצת. יש לציין שהתופעה לא קיימת בזמן שרואים סרטים באינטרנט (באתרי חדשות \ YOUTUBE וכדומה). לדעתי הבעיה היא ב DRIVERS של הכרטיס מסך (NVIDIA FX5200) אבל יש לציין שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. עזרה מישהו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. שלום לכם. יש לי כרטיס של ג'יגהבייט 8500gt ואני רוצה לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך איזה כבל אני צריך לקנות בטלויזיה יש לי בננות צהוב ולבן ובכרטיס אני לא יודע איזה חיבור זה צירפתי תמונה של הכרטיס. תודה רבה על עזתכם. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by eMo7ioN,

מדובר בהארד דיסק שפעל לפניי התקנה של ספק כוח וכרטיס מסך חדש לאחר ההתקנה אחד ההארד דיסקים לא עובד ההארד הוא של SATA 2 איך אני עושה שהמחשב יקלוט אותו?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by MDK,

היי קניתי מחשב חדש. כמובן שזה לא עזר, והמזל הרע ממשיך לרדוף אותי ועכשיו יש לי בעיה חדשה: התקנתי VISTA עם SP1 והמערכת שיש לי היא זו: ספק כוח THERMALTAKE TR2 430W מארז THERMAL TAKE SWING מעבד amd athlon 64 X2 5200 לוח אם ASUS M3A )(AMD770( SOCKET AM2+ זיכרונות 2GB KINGSTON DDRII 800 כרטיס מסך ASUS GEFORCE 8400GS כרטיס קול O.B REALTEK 8.1 HD הרד דיסק 500GB 32MB BUFFER SATAII משום מה המערכת מדי פעם קופאת ונתקעת לגמרי בניגון VIDEO עם סאונד בתוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC וגם בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER 11 הדרייברים שמותקנים הם הכי חדשים שמצאתי באתרים של ASUS ושל NVIDIA NVIDIA 7.15.11.6925 שמסתבר שהתאריך שלהם הוא מסוף 2007 ושל הכרטיס קול - 6.0.1.5464 - מאוג' 2007. הCODECS המותקנים…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by MasterMan,

לפני כשובע יהיה הכל בסדר הרצתי משחקים עבדו טוב אחרי איזה יומיים אמרתי לעצמי "אני הולך לעבור לVISTA" וכך עשיתי התקנתי אותה לאחר מכן אחרי שסיימתי להתקין אותה ואת כל הDRIVERS של הלוח אם עברתי להתקין את ה-SP1 של VISTA אחר כך התקנתי את הכרטיס מסך ופה התחילה לי כל הבעיה כאן מתחילה אחרי שסיימתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מהאתר של NVIDIA התקנתי איזה משחק כשאני נכנס למשחק פתאום אני רואה כל מיני עיוותים כאלה ואחרים (ARTIFACTS) כאלה ניסיתי להתקין מחדש את כלומר למחוק דרך DRIVER CLEANER PRO ואז התקנתי מחדש לא עוזר עכשיו בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא: מצב מנוחה 51 מעלות צלזיוס ובמצב מאמץ 61 מעלות דרך אגב המערכת היא WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1 יש מצב שיש ספציפית עם המערכת הזאת בעיי…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by CRYSMAN,

אחרי כמה בעיות שהיו לי עם הווינדוס פרמטתי את המחשב הורדתי את כל העדכונים כולל SP3 ובינתיים הורדתי רק את הדרייבר של הצ'יפטס של הלוח [GIGABYTE EP43 DS3L]ואני מוריד עכשיו דרייבר של הקול עכשיו התחילה לי בעיה חדשה של ריסטים אבל אחרי הריסט נפתח חלון והוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הרצתי סריקה עם קספרסקי ולא מצא כלום הנה תמונה של הקבצים שעושים את הבעיה: http://www.siz.co.il/up.php?i=udxyinnwhhmz.gif אני מבין שהבעיה מהם איך אני מוחק אותם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Master Boo,

שלום לפני כמה ימים חיברתי iPod Nano למחשב על מנת להטעין אותו. שניה אחרי שחיברתי אותו, המקלדת והעכבר שלי הפסיקו לעבוד (מדובר עלWireless Logitech Wave). את האייפוד חיברתי לפאנל הקידמי, המקלדת והעכבר מחוברים לאחורי (בנוסף לHD חיצוני וHUB). בנוסף קפצה לי הודעת שגיאה של USB device not recognized ללא הפסקה. ניתקתי את האייפוד וההודעה המשיכה להופיע. מאז- חיבורי הUSB דפוקים לגמרי. עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא עלה- נעצר אחרי הLoading של ווינדוס. אחרי כמה ריסטרטים הוא הסכים לעלות, ואף התקן USB לא עבד. ניסיתי: 1. לנתק את הפאנל הקדמי. 2. לבטל בBIOS את הUBS 2.0 Controller. 3. (הדבר היחיד שעזר) לבטל לגמרי התקני USB. מאז המחשב עולה כמו שצריך. בהחלט נשמעת כמו בעיה בלוח האם, השאלה היא מה יש …

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. מה אתם אומרים שהבעיה המחשב נכבה רק במשחקים אולי תתנו הצעות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש לעוזרים

21. שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. שלום יש לי תקלה חדשה ומעניינת במחשב של אחי הקטן ולפני שאני רץ ומנסה לפרמט והכל אני מעוניין לבדוק דרכים אחרות לפתרון הבעיה התקלה היא כזאת שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הפעלה ולא מגיע לשלב הווינדוס למעשה בגלל שלא הייתה עליה של הווינודס הוא כל פעם שם אותך במצב של בחירת מצב העליה ולא משנה מה בוחרים עם רגיל שחזור אחרון או מצב בטוח הוא עושה שוב ריסט וזורק אותך למעגל הזה שלא נגמר אשמח לשמוע הצעות רעיונות, אם מישהו מכיר דרך פתרון לבעיה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by Anonymous1,

שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by Ezu,

שלום לכולם, יש לי מעבד AMD אתלון 3800+ למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתנ את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. התקנתי את הדרייבר ולפי ההוראות באתר של AMD כדי להפעיל את התכונה הנ"ל יש ללכת לצריכת חשמל ולעבור למצב של "ניהול צריכת חשמל מינמלית" (ואז המעבד ירד במהירות שלו כדי להפחית החום) כשאני מנסה לעשות אתזה המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים בדקתי בביוס והאופציה שלcnc פעילה, כמו כן התקנתי פאץ' של ווינדוס לגבי בעיות בצריכת חשמל של מעביד כפולי ליבה ראו כאן: http://support.microsoft.com/?kbid=896256 לא עזר כלום האם למישהו יש מושג מה קרה ואיך אני גורם לכך שהדרייבר יפעל? תודה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.