תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב נדלק, על המסך מופיעה ההודעה no video input. ניסיתי עם כמה כרטיסי מסך, כמה מסכים.. גם ריסט ביוס.. כלום לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? ניסיתי לחבר בלי HDD ואופטיים.. לא עזר. ניסיתי ספק אחר.. גם לא עזר. הבעיה היא בלוח אם, אך הוא לא שרוף, כמובן שהוא כבר לא באחריות. איזה בעיות בלוח אם יכולות לגרום לכך?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להדליק את המחשב שלי, המחשב נדלק,אך המסך לא נדלק,אין ציפצופים(שבד''כ יש אחד קצר) ואי אפשר לכבות דרך הכפתור כיבוי/הדלקה,רק דרך הספק/כבל... אני מתחיל לאבד את זה.... ניסיתי עם הכרטיס מסך,בלי הכרטיס מסך,איפסתי את הלוח אם מי יודע כמה פעמים והמחשב עדיין באותו מצב. מפרט: MotherBoard Gigabyte GA-MA69VN-S2 כרטיס מסך9800gt xxt oc edition מעבד amd athlon 64x 3500 ספק seasonic 530w מה לעשות? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיה במחשב הוא נהיה איטי... זה התחיל בתקופה האחרונה לפני כן זה לא היה. האמת שאין לי אצבע על משהו שגרם על זה. אם אתם רוצים לדעת מה זה איטי... לפני שבוע הייתי מעביר לדיסק קשיח נייד במהירות 30MB\s והיום זה מעביר אולי על 1MB\s. הדיסק קשיח החיצוני נבדק במחשב אחר והוא תקין. גם כל תוכנה שצריכה גישה לדיסק קשיח עובדת לאט, הקטע שרוב הזמן המעבד על 0% כאילו הוא לא מתאמץ. יש לי חשד שמדובר בבעיה בהארד דיסק אז בינתיים החלפתי כבל SATA וגם חיבור SATA בלוח האם כדי לסנן את האופציות האלו. עשיתי CHECK DISK והוא תיקן כמה Bad Sector אבל לא עזר, כמוכן התוכנה של WD גם מצאה סקטורים פגומים ולא הצליחה לתקן. פירמטתי המחשב והתקנתי מחדש את הוינדוס גם לא פותר. הארד דיסק לא עושה רעש…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תוכלו להציץ בתמונה הזו ולומר לי האם ישנו משהו חריג או טעון שיפור מבחינת הטמפרטורה של החומרה שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי מחשב די חדיש 939 וינצ'סטר 3000+ עם 2X512 TwinMos Twister עכשיו לפעמים אחרי כמה ימים הפעלה של המחשב הוא נהיה איטי בצורה דרסטית...לא יודע פתאום בקושי זז בין תיקיה לתיקיה ובכלל גם הפיירפוקס איטי... האם זה בטוח בעיה של הזכרונות? הטמפ' של המעבד נעה בין 28-37 מעלות משהו כזה...עם קירור זלמן והספק 430 וואט של ט'ראמל טייק... אני יציין שיש לי לצערי כונן C שהוא רק 5 גי'גה ופנוי רק גי'גה ויש לי כונן SATA 200 ג'יגה וATA 80 ג'יגה ישן אבל אני בספק שזה הגורם הפתאומי לאיטיות מפחידה... אנא עזרו לי, תודה
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נהיה מאוד כבד כמו שציינתי בכותרת הם ממש מתחילים לי בגבוה מבלי מאמץ מאמץ זה כבר מחשב מת.. יש לי חשד קטן לריגול וכל דבר שקשור לזה במחשב שלי 0: (סתם דוגמא עם זה קשור קשור לא קשור אבל לא קשור אבל אתן תדוגמא שקרה לי באמת פרצו לי תמישתמש במישחק בטאפליד 3 שינו לי איימל וסיסמא והכל) תמונות ידברו בעד עצמן! להוריד רווחים ב co il http://www.siz.c o.i l/my/ev0kztz1zqgj.jpg http://www.siz.c o.i l/my/dnonvkmyjhyc.jpg בכל מיקרה מה אני אמור לעשות במצב כזה ואי ךבודק עם באמת יש ריגול פריצה ובלה בלה ..!!??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה התקנתי winrar ולדעתי הכל התחיל משם. משהו בהתקנה או כולה לא זוכר היה ברוסית ואחרי ההתקנה חלק מהמחשב נהפך לרוסית לדוגמא באפשרויות של החילוץ והכיוויץ במקום "חלץ לכאן" וכו זה ברוסית. עד כאן זה פחות מפריע לי. העיניין הוא שאני לא מצליח לראות כתוביות בעיברית בסרטים הכל נהפך לרוסית. הסרתי את הווינראר והתקנתי אחד אחר העיניי הראשון הסתדר השני לא. ניסיתי כל מה שאני יודע כל ההגדרות של שפה ואזור מקלדת וכו הכל על ישראל ועיברית... יש מנוס מלהתקין מערכת הפעלה חדשה? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה קטע חדש עם המחשב שפתאום אחרי כמה דקות שאני מפעיל אותו הוא פתאום עושה רסטארט ולפעמים אפילו לא עולה. אני לא רואה איזה בעיה של התחממות. מה שאני כן שם לב זה ששניה לפני זה ההארד דיסק עושה איזה רעש קטן של כאילו נפילת מתח ואז אחרי כמה שניות יש רסטארט. ניסיתי אגב גם לשנות לו ide. מישהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב לפני שבועיים, כל פעם שאני מדליק משחק לפעמים זה שעה לפעמים יותר או פחות ואז המחשב נכבה בפיתאומיות ונדלק מחדש. המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz Asus P5Q Pro System Memory- 2048 MB NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (512 MB) Thermaltake - V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU) ספק 600W המחשב רץ הכל טוב, רק במשחקיםהוא עושה בעיות.... הכרטיס מסך במנוחה על 45 מעלות מה יכולה להיות התקלה? בתודה מראש
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני באמצע משחק בGTA על הגדרות בינויות. והמעלות של המעבד 40-50 (לא עובר את ה50 במאמץ של כמה שעות), המעלות של הכרטיס מסך בין 45-48. רק בGTA ובקרייסיס המחשב נפל ככה ואז פתאום המחשב קורס ויש BSOD ! היה לי פעמיים ורשם את הקבצים: nvlddmkm.sys ntoskrnl.exe אפשר סיבה לפחות או דרך לסדר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך של HP , הנה המפרט שלו http://alatest.com/reviews/laptop-reviews/hp-pavilion-dv7/po3-61584322,30/ כפי שאתם רואים יש למחשב חלקים מאוד טובים , אך הוא עובד נורא לאט! מכשקנינו אותו הוא ככה... אחי פירמט לי אותו ושם ווינדוס 7 64 ביט ( אני לא יודעת אם זה משנה) והביצועים שלו נורא חלשים .. אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לנו 12 מגה אינטרנט ואני מחוברת בWIFI ויש לי קליטה מלאה, כשאני מנסה להיכנס לאתר כלשהו בפלאש הגרפיקה נורא נורא איטית , למשל משחק של הפוקר בפייסבוק ... ניסינו לשבת עם שני מחשבים אחד ליד השני ולשחק והמחשב השני עבד יותר טוב ככה שאני לא חושבת שיש בעיה של קליטה... צירפתי לכם 2 תמונות של הביצועים של המחשב בבקשה שמישהו יעזוררר.... (: …
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין מחדש Windows על המחשב של אחותי (Athlon XP 1700+). עשיתי בוט מהכונן דיסקים, ההתקנה עולה, אבל אחרי השלב הראשון של הזיהוי של הרכיבים, כאשר הוא רושם Setup is now starting windows או משהו כזה, המחשב זורק לי Blue Screen עם ההודעה הבאה: מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לבודד את הבעיה? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר לא יודע ממה זה יכול לנבוע, אחרי שמכבים את המחשב אני מנסה להדליק אותו ואז הוא מגיע ללוגאין סקרין של ווינדוז ואז נותן בלו סקרין ומאתחל את עצמו. רק אחרי שאני מנתק אותו מהחשמל לכמה זמן ומדליק אותו מחדש אז הוא עובד נורמלי , אבל אם אני מכבה אותו שוב. זה חוזר על עצמו. עזרה בבקשה . ממה זה יכול לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יום שישי שדרגתי את הכרטיס מסך מradeon 9800 לX1950 אחרי שהדלקתי את המחשב אחד ההארדיסקים התחיל לעשות טיקים כל פעם שהוא היה עושה טיק המחשב היה נתקע לכמה שניות מדי פעם המחשב היה נתקע חשבתי שזאת בעיה בהארדיסק אז הוצאתי אותו זה נהיה עוד יותר חמור עכשיו המחשב זורק לי מסכים כחולים כל הזמן ורושם שם שיש לו איזה בעיה עם ATAPI משהו כזה והמחשב עובד ממש לאט עכשיו עכשיו החזרתי את הכרטיס מסך הישן הוא עדיין עובד לאט אבל לפחות לא נתן לי עדיין שום מסך כחול
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כזאת שכבר כמה פעמים שאני מנסה לגלוש באינטרנט אני מקבל מסך לבן , קצת פרטים המחשב בן שנה , יש לי כרטיס מסך במחשב מותקן , המסך שלי לא חדש יש לו כבר כמה שנים והוא עובד יפה תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כמו שצוין בכותרת, אחרי ניתוק וחיבור מחדש של המחשב (בלי הוספה/הסרת חומרה כלשהיא) שנייה אחרי ה"ביפ" של האתחול והופעת המסך של הלוח אם המחשב נכבה. כדי להליק מחדש אני חייב לנתק אותו וללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ורק אז הוא מוכן להדלק שוב,אבל הבעייה לא נפתרת. המחשב היה תקין לפני זה... יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שניראה לי כשורה לחומרה כשאני מדליק את המחשב הוא ניפתח, מתחיל לעלות ובאת איתחול מארחת ההפעלה הוא נחבה. לאחר מכן אי אפשר להדליק אותו מחדש ללא הוצאה של המחשב מהחשמל. התקנתי אליו סוגים שונים של LINUX וזה כורה בכולם באירך באותו הזמן, עם איתחול מערחת ההפעלה. דבר מוזר הוא שאם אני מפאיל את ה-LIVE CD אז המחשב עובד בלי בעיה, גם אחרי ההתקנה של מארחת ההפעלה אין העיה, אני יכול ליפתוח וליסגור את המחשב אין סוף פעמים, אבל כשאני מחבה אותו לזמן ממושך (לילה), למחרת כשאני מדליק אותו הוא נחבה כפי שתיארתי. אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיסביר את התופעה אז אנה הושיעו!
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לפני מספר ימים המחשב שלי הפסיק להגיב ונתקע. החלטתי שהגיע הזמן לפרמט כיוון שיש לי עותק חוקי של ווינדוס 7. לאחר הפירמוט עדיין המחשב עולה באיטיות נוראית רק עד המסך פתיחה של ווינדוס (הלוגו של החלונות בארבעת הצבעים) ולפעמים גם לא מגיע עש למסך הזה. אין שיכוי שהבעיה היא בווינדוס כיוון שהפירמוט הוא לא מסובך ועשיתי אותו כבר כמה פעמים בחיי. אינני מבין בחומרה ורציתי להתייעץ האם למישהו יש רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעיה לפני שאפנה לטכנאי שיעלה לי הרבה כסף. מצורף צילום של מסך הטעינה, אינני יודע"לקרוא" אותו על מנת לראות אם אפשר לראות את התקלה כבר שם. רעיונות מישהו? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בפתיחה האור בכפתור ההדלקה מהבהבים והאורות הקטנים שליד המשטח מגע מהבהבים אבל המחשב לא נידלק גם שהוא דולק הוא מכבה את עצמו לבד מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? בתודה קרירין
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברה שלי קיבלה את המחשב של אח שלה שעבד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא לא עבד אצלה לקחתי אותו לטכנאי אצלו הוא נידלק אחרי זה החזרתי אותו הביתה הוא לא נידלק אצלי ואז שוב פעם אצל הטכנאי נידלק אני ראיתי בעיינים שלי שהוא נידלק אצלו והכל עולה והכל טוב ויפה כיאלו זה מחשב אחר 1 החלפתי כבל כי הכבל שלה לא היה טוב 2 הוא לא נידלק ביכלל אצלה לא הספק שום מאוור שום אור כלום מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום.. אני יתאר לכם בדיוק איך זה קרה אני הייתי במחשב כרגיל כיביתי אותו בצורה רגילה (התחל + כיבוי) לאחר מיכן הוא התכבה כשורה יום לאחר מיכן אני בא להדליקו ואז הוא נדלק ואחריי 5 שניות בערך הוא ניכבה ואז בפעם השנייה שוב ניסיתי ואז הוא ניכבה אחריי 4 שניות ככה ניסיתי עד שהוא ניכבה אחריי שנייה אחריי שניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי בחזרה אותה בעייה כרגיל אחריי 5 שניות ניכבה .. הוא אפילו לא מגיע למצב שאני רואה את הטעינה שלו על המסך! אגב מלפניי איזה חודשיים אני החלפתי לוח אם + כרטיס מסך + מערכת קירור חזקה + ספק כח והוא כבר חודשיים פצצות עובד אז מעניין ממזה זה יכול לקרות.. אגב בדקתי אולי זה משהו בכפור אולי הוא נידפק אבל בדקתי את זה למשך איזה 10 דקות והגעתי למסקנה זה לא מימנו כי רואים לפ…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום , רציתי להתייעץ פה בפורום לגבי בעיה שקרתה לי במחשב אני מדליק את המחשב (המחשב פועל) והמסך לא נידלק ההשערה הראשונה שלי הייתה שהכרטיס מסך נשרף אבל אז שמתי לב שהמחשב לא משמיע את הצפצוף שאומר שהוא נידלק מה לדעתם הבעיה בכרטיס מסך או במעבד או במשהו אחר? תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי. לאחר שהחלפתי משחה ונגעתי בקירור המחשב נידלק ונכבה כעבור שניה ואין לי מושג מה הסיבה לבעיה. יש לציין שהוצאתי את כל הרכיבים האחרים וכרגע זה רק מעבד,לוח,כרטיס זיכרון ומסך וספק. ראיתי קצת משחה zalman stg-1 שאיננה מוליכה אז לא אמור להיות שום סיכון, בכל זאת ניקית עם קיסם אוזניים וטיפה אציטון. על הפינים שבלוח יש גריז בין הפינים.בכל אופן אני חושב שזה כבר ממריחות קודמות שלי. אולי הקירור לא יושב טוב? נשבר לי אחד משני הפינים הלבנים שבכל פינה.אני לא יודע כמה זה משפיע.. ------ מומחים בבקשה לעזור
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לאחר כיבוי עובר משהו כמו 15 דקות והמחשב נידלק. לוח של גיגבייט וינדוס 10 בצעתי כל מה שכתוב בתמונה זה לא עזר מה עושים ממש מתסכל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שאני גומר את השימושים שונים במחשב בלילה אני מכבה אותו בצורה רגילה וזהו, עכשיו הבעיה מתחילה באמצע הלילה המחשב נידלק לבד נותן ציפצופים ומיתכבה מה גורם לזה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-