עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nik55,

שלום.. המחשב לא נדלק או בעצם נדלק ונכבה מייד ומנסה שוב להדליק את עצמו וחוזר חלילה..מחשב בן חצי שנה מעולם לא נעשה אוברקלוקינג...לפני שבוע לאחר שהמחשב החל להיכבות לבד והראה טמפטורה של 59 מעלות פתחתי (בעצת החנות שמכרה לי)את המחשב ,וגיליתי שבמעבדה שהרכיבו לי כנראה לא שמו משחה טרמית..שמתי משחה לפי הספר ניקיתי את המעבד בעדינות וכו מלמעלה וגם את תחתית המאורר...המחשב עבד 3 ימים ולפתע הפסיק ..מסך לא עולה והמחשב נדלק ונכבה מייד 5 שניות בערך ואז מנסה להדליק את עצמו שוב נכבה נדלק נכבה נדלק מפרט לןח גיגהבייט h55 מעבד-ו 530 אינטל זיכרון 2 הארד דיסק 500 סמסונג חלונות 7 אולטימייט 64 ספק סיסוניק SS 350 מישה יכול לתת כיוון מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח asus maximus xii hero Z490 מעבד I9 10900K זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI ספק כוח אנטק 1300W המחשב על אוברקלוק בקטנה כבר חודשיים בערך ופתאום אני עובד בווינודוס לא תחת עומס פתאום נכבה לגמריי המחשב ונדלק מגיע לביוס איפסתי את ההגדרות חשבתי מזה שוב לפניי שעולה לווינדוס נכבה ונדלק הוא הגיע למצב שהלדים בזכרונות נדלקו וגם של הלוח אבל כל המאווררים לא נדלקו פירקתי את הספק כוח כי זה נשמע משהו בחשמל שמתי אחד זהה כמו שלי חדש עדיין עושה את הבעיה החזרתי את הספק שלי וכרגע הכול עובד עשיתי בנצמרק של 3DMARK שצורך הרבה חשמל והכול עבר בלי בעיות יש לי גם מגן ברקים של GPT שהמחשב מחובר אליו האם זה יכול להיות הבעיה? מישהו נתקל או יכול להגיד לי …

• אהבתי!
    • 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב: כשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים של נדלק, כל המאווררים מסתובבים, אני שומע את ה-HDD מתחיל לעבוד ואז המחשב נכבה לרגע ומתחיל מחדש. כעת הוא נשאר דלוק, כששוב כל האורות עובדים וגם המאוררים אבל הוא פשוט נשאר ככה ולא מציג תמונה. אציין כי הנורות על העכבר דולקות ועל המקלדת לא והמחשב פשוט נתקע ככה בלי להמשיך (כששוב, המאווררים עובדים). ניסיתי לחבר את הכבל של המסך ישירות לכרטיס מסך המובנה בלוח אם ולא לכרטיס החיצוני ועדיין הבעיה ממשיכה. למישהו יש רעיון לפני שאני לוקח אותו לתיקון? מפרט: מעבד i5 2500k מומהר ל-4.4. קירור למעבד: TRUE 120 775 לוח אם: ASRock z68 pro3. זיכרון: 2XTrancesnd 4gb כ.מסך: Gigabyte GTX 570 Windforce Edition דיסק קשיח: Samsung 1tb…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  4. היי !! לאחר שניקיתי את המחשב,ניקיון זכרונות,לוח אם,כרטיס מסך,ספק כח ומאווררים,ניקיון המעבד+הוספת משחת קירור, המחשב נדלק ונכווה כל 3 שניות !!!! הניקיון בוצע עם לחץ אוויר דחוס , כל הרכיבים תקינים (בדקתי על מחשב אחר) מה עוד יכולה ליהיות הבעיה??!! תודה רבה מראש על העזרה המקצועית!!!!

5. Started by Liad91,

המחשב נדלק אך לא מעלה את עצמו, לאחר ההדלקה מופיע על המסך תצוגה של יצרן לוח האם (asrock) והמחשב לא מגיב לנסיונות לעלות את הביוס או לכל פעולה אחרת. ניסיתי להחליף זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, ספק ואפילו דיסק קשיח.. הבנתי שכנראה הלוח אם הלך אבל הוא מגיב אם לא מחברים זכרונות (עושה צפצופים). לאחר איפוס הביוס המחשב הגיב ונכנס לתפריט של הביוס אבל אחרי 10 שניות המסך קפא (קרה מספר פעמים) אני די בטוח שהלוח אם הלך אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה.. התקלה קיימת מאתמול והכל קרה לאחר חיבור כרטיס מסך gts250 (הכרטיס תקין ועובד במחשבים אחרים) נ.ב- אין כבלים נפוחים על הלוח והוא נראה תקין לחלוטין. תודה מראש והמשך ערב טוב, ליעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eden bar,

שלום, אתמול בערב קרה לי דבר מוזר, ולא משנה כמה ריסטרטים ופריקית מתח עשיתי שום דבר לא עבד. המחשב נדלק והכל כרגיל, מכניס את הסיסמא ושולח העבודה עולה רק כשהוא ריק מתוכן והעכבר מראה כאילו הוא חושב. חיכיתי 10 דק, חיכיתי כל הלילה שום דבר לא השתנה. יותר מזאת, חוץ מcntl+alt+del שום דבר לא עובד(וגם זה לא פותח כלום אבל ככה אפשר לכבות את המחשב או לצאת מהמשתמש) winkey+r/winey+p או מקש ימיני על המסך גם לא עושה כלום, כנל ההתחל. מפרט: מעבד- Intel i7 920 לוח אם - gigabyte ga-x85a-ud3r ראם- 12 גיגה(החלאה של כמה דברים..) כרטיס מסך - gtx 760 עדכון: הבעיה לדעתי במערכת הפעלה שהארד דיסק, מה אפשר לעשות עם זה? …

7. Started by tomergr1,

היי,יש לי מחשב ASUS x451c שעושה לי בעיה מוזרה.ברגע שאני מדליק אותו הוא נפתח ישר לביוס ולא נותן לי אופציה להגיע לווינדוס... (כמו בתמונה).אתמול הוא עבד לי מצויין, לא קרה לא כלום. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?ממש ממש תודה!

8. שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by elad1_2,

שלום יש לי מחשב די זקן אך הוא נטו לאינטרנט כך שהוא מספיק, היום לאחר שלא עבד כמה שעות הדלקתי אותו הוא נדלק נתקע במסך שרשום windows עושה ריסטרט וחוזר שוב ושוב. אשמח לעזרה מאיפה להתחיל, פתחתי אותו ניסתי לחזק חיבורים אך הכול נראה לי תקין.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. הייתי בחו"ל וכשחזרתי גיליתי שהמחשב שלי לא עובד. המחשב נדלק בפעם הראשונה עולה עד למסך הווינדוס ואחרי כמה שניות המסך מראה No signal (אין אות). אחרי עוד כמה שניות המחשב נכבה ומנסה להדליק את עצמו מחדש. מיד לאחר מכן אם אני מכבה אותו ומדליק אותו הכל קורה אותו דבר, רק שאפילו הפעם המחשב לא מצליח להגיע לווינדוס. גם להיכנס למסך הביוס אני מצליח כי הוא ישר נכבה. לפי דעתי זה בעיה במעבד או בזיכרון ram איכשהו מעבד intel dual core2.66 לוח אם (חדש, הישן נשרף) gigabye זכרון kingston 2g בסטיק אחד הבעיה בטוח לא במסך (המסך עובד מצוין עם מחשב אחר) ולא בספק כוח (גם נבדק עם מחשב אחר) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתודה בן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by TiGeRGuY,

בוקר טוב! לפני מספר חודשים התחילה הבעיה שכמה שניות אחרי כיבוי מוחלט המחשב פשוט נדלק לבד. זה קורה כמעט כל הזמן, הזמן בין הכיבוי להדלקה מחדש הוא לא קבוע, לפעמים זה שניה אחרי לפעמים כמה שניות. המחשב היה "בתיקון" בערך 7 פעמים (7 פעמים רק על התקלה הזאת) וכל פעם החזירו לי אותו שהוא עדיין תקול. החליפו לי במסגרת האחריות חצי מחשב עד ללוח אם ושום דבר לא עזר. עכשיו הגיע הזמן שלי לבדוק מאיפה הבעיה. ואז אני אלך לדרוש שיחליפו לי את החלק התקול. אני מתחיל בתהליך בידוד הבעיה ובזה אני צריך את עזרתכם. למיטב ידיעתי (ואני לא מומחה גדול כמו שאתם רואים) זאת אינה יכולה ליהיות בעית תכנה בגלל שהזמן הוא לא קבוע וגם אחרי כיבוי מוחלט ה RAM מחוק אז זאת לא יכולה ליהיות איזו פקודה של איזה וי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by orlupo,

היום בלילה כיביתי תמחשב. אחרי כמה זמן הוא פשוט נדלק לבד אין לי מושג למה הלכתי וכיביתי אותו. אחרי זה הוא נדלק שוב (כשכבר ישנתי) וככה מצאתי אותו בבוקר. אין לי מושג למה זה נגרם. הערה: המחשב של אחותי שמחובר למחשב שלי בכבל מוצלב היה דלוק. בתודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shlomi_x,

היי, פשוט לא מבין את זה. אני עובד על AMD2000+גיגהבייט, ומשום מה המחשב נדלק לבד לפעמים. משהו מכיר? שמע? יודע? תודה, שלומי

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by rubiliani,

שלום, יש לי בעיה רצינית, בבקשה תעזרו לי! כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא כאילו נדלק לשניה, המאווררים זזים לשניה ואז ומפסיקים וזהו.. שום דבר לא עולה. החלפתי ספק וזה אל עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח אם??

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by shapin,

היי חבר'ה, יש לי בעיה במחשב בבית, המחשב עולה ללא תמונה. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שכמה פעמים החשמל עלה ונפל, ומאז המחשב הפסיק לעבוד... הוא היה נכשל בהידלקות, הוא נדלק חצי דרך ונכבה, אז היום הלכתי וקניתי ספק CORSAIR VS550 חיברתי הכל ועכשיו המחשב עולה, מגיע לווינדוס (אני יודע כי אם אני מנתק USB אני שומע אותו וכו'). אבל אין תמונה!, בכלל!. רעיונות איך לפתור את זה?, בטוח מישהו נתקל במקרים דומים. תודה רבה, שרון.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by seladlev,

הי, ברשותי מחשב הבא: intel pentium d לוח אם של dfi sis 662 tmg המחשב די ישן ולאחרונה הוא נדלק ללא תמונה על המסך ולא מתכבה גם בכיהוי כוח (לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הדרך היחידה לכבות אותו זה להוציא את הכבל מהשקע. פעולות בדיקה שכבר ביצעתי: ניתקתי את כל הכבלים וכל הרכיבים וניסיתי להפעיל שוב. ניסיתי להחליף זיכרון , לשים כרטיס מסך חיצוני (הכרטיס מסך הוא מובנה על לוח האם) אפילו החלפתי ספק וכלום לא עזר אציין כי כאשר הפעלתי אלת המחשב ללא סטיק של זיכרון הוא אפילו לא צפצף והתריע על תקלה כל הבדיקות ההלו נוטות לשכנע אותי שהלוח אם מת ? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום, אני כרגע מנסה לתקן את המחשב הישן שבעייתו הוא שהמחשב נדלק ואין תצוגה במסך או ציפצוף אחד בעלייתו. ישר חשדתי בלוח אם תקול, כי במרבית המקרים אם אין ציפצופים ללא זיכרונות או רכיב אחר אז הלוח תקול. כמובן שניסתי לאפס תחילה את הביוס ולבדוק חיבורים מהספק, אפילו בדקתי במחשב אחר שבאמת הרמקול תקין. בקיצור, לא היססתי, והלכתי לחנות הקרובה לקנות לוח אם AM2, הרכבתי אותו וכאשר אני מדליק את המחשב, כלום לא קורה, אותה הבעיה. המחשב פועל ונדלק כרגיל בלי ציפצופים ואין שום תצוגה. ניסיתי להוציא RAM, גם הלוח החדש לא מתריע בציפצופים. ישר חשדתי במעבד תקול, אז הוצאתי אותו לגמרי והדלתי את המחשב כדי לראות אם הלוח מתריע, והלוח לא התריע. השאלה לי אליכם היא, האם הלוח אמור לצפצף בכלל כאשר אין …

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by yehudaaz,

שלום רב יש לי תקלה במחשב שהוא נדלק אך ללא תצוגה. אם מנסים לחבר את העכבר לחיבור הUSB, הנורה של העכבר נדלקת לשנייה ומיד נכבית. חשדתי בלוח אם או מעבד לכן חיברתי את המעבד במחשב אחר וגם שם אותה תופעה החלה, מצד שני גם כאשר לקחתי את המעבד התקין וחיברתי במחשב שאינו עולה, עדיין המחשב לא עלה(עלה ללא תצוגה(. כאשר חיברתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, המחשב עובד בצורה תקינה, לכן חשדתי כי המארז מקצר והשתמשתי במארז אחר תקין וגם שם אותה תופעה באה לידי ביטוי. יכול להיות בעייה בלוח אם שמקצר עם כל מארז? אולי המעבד גורם לאיזו תקלה ברגע שהוא מחובר למארז?(למרות שאני יודע שהמעבד לא בא במגע ישיר עם המארז אלא רק עם הלוח אם) מישהו נתקל בתופעה כזאת מוזרה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב שלי לאחר נסיון הדלקה אינו נדלק, נורית לוח אם ירוקה דולקת, אך כשמגיע ל-BIOS משמיע צפצוף אחד וכבה. אודה על עזרתכם.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 21:00:11 נתקתי הכל ועדיין אותה תופעה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  20. האלן לפעמיים שאני מדליק את המחשביש צפצוף ארוך ועוד שתי צפצופים קצרים ומסך שחור. בחוברת של הלוח כתוב או כרטיס מסך או מוניטור,מה זה מוניטור ? ומה שאני עושה כדי לסדר את זה,זה לחזק קצת את הכרטיס מסך ל סלוט,אגב גם המעלות של הכרטיס ממש גבוהות בזמן האחרון גם עם מזגן יש למישהוא מושג? תודה

• 15 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by 11GnR,

אהלן צצה לי בעיה במחשב מלפני מספר ימים- כשאני מכבה את המחשב בלילה ובא להדליק בבוקר, אני מדליק אותו, הוא נדלק לרגע מאוד מאוד קצר (רואים טיפה את הלד של המאוורר נדלק ) ומיד נכבה. ניסיתי להדליק אותו רק עם הספק והלוח (ללא זכרונות גם) ועדיין לא עובד. כשהוא כן עובד, הרצתי OCCT על בדיקת ספק ל30 דקות, וגם הספק יציב , גם המעבד לא עובר 72 מעלות וגם הכרטיס מסך לא עובר 81. אחרי כמה שעות ומשחקים בחיבור הוא מחליט להדלק לקחתי אותו אל החנות שינסו לראות מה הבעיה והוא עבד מצויין :kopfpatsch: אגב הספק עושה זמזום חלש כשהמחשב כבוי, כשאני מדליק (ומיד נכבה) זה משתתק ולאט לאט עולה שוב הזמזום. כשאני מנתק את החשמל הזמזום הופך בהדרגה לצליל גבוה מאוד עד שנעלם. ניסיתי לאפס ביוס. המפרט I5-7…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חיברתי לאחרונה למחשב כונן 80GB, במטרה להתקין עליו מערכת הפעלה, אחר כך, אחרי שכיוונתי את ה-BIOS לעלות מ-CD (בשביל להתקין WINXP), הוא עשה ריסטרט ללא מסך כחול, ומאז נדלק לרגע (הנורה של המסך עוברת מצהוב לירוק, ככה שהוא מקבל אות מהכרטיס מסך), ונכבה, נדלק לרגע, ונכבה שוב, הדבר הראשון שאני הולך לנסות עכשיו, זה לנתק את הקשיח שיתכן שדפוק, ואז לנסות להדליק את המחשב, לעומת זאת, במידה וזה לא הקשיח (שהמחשב בכלל לא פנה אליו עד עכשיו, ככה שליקויים בו לא אמורים להתגלות), מה עשויה להיות הבעיה? יתכן וזה הלוח?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  23. היי, מחשב פנטיום 4 (על לוח GA-8IEX) די ישן עבד עד אתמול ופתאום החל לעשות בעיות. הוא נדלק וכבה מיד לאחר הצפצוף של ה-PC Speaker, כך שאני אפילו לא מגיע ל-POST. ניסיתי הכל אך ללא הצלחה: הוצאתי את כל החלקים, החזרתי אחד אחד, החלפתי ספק, ניקיתי מאבק, עשיתי ניקוי CMOS, החלפת בטריה בלוח אם, הוצאתי מעבד, החלפתי משחה טרמית וכלום. רק כאשר הכל בחוץ (כולל מעבד) ורק הספק מחובר ללוח אם הוא נדלק ועובד רצוף. ברגע שאחד הרכיבים מחובר הוא נכבה מיד לאחר 2-3 שניות.. מה הבעיה לעזאזל? מה עוד אני יכול לעשות שלא עשיתי כי אני כבר ממש אובד עצות תודה רבה למי שיוכל לייעץ

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ec276,

שלום לכולם, ברשותי מחשב לא חדש, שנדלק לשנייה ונכבה. לפני כחודשיים הוספתי עוד 4gb ram כדי לשפר את הביצועים. כרגע אני עם 8 gb ב2 סלוטים מתוך 4. לפני כשבוע בהדלקה הראשונית המחשב היה מקרטע ונדלק רק בפעם השלישית או הרביעית. כאשר בכל ניסיון הוא נדלק לשנייה ונכבה. ניסיתי להוריד את כל מה שלא קריטי להפעלה, הוצאתי הארדיסקים, צורב, כ. מסך, כ. רשת. החלפתי בין הזיכרונות וניסיתי לעלות רק עם הישן או עם החדש,בהצלבה לסלוטים שונים. הספק הוא 450w והיה לי ספק אחר תקין בוודאות אבל של 350w. בשניהם אותה תופעה. ניסיתי לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה. על לוח האם אין קבלים מפוצצים, היה טיפה אבק שניקיתי אבל לא הרבה. מבקש עזרה באבחון התקלה, תודה רבה מראש!.…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Guy950,

היי, כשקניתי את המחשב החדש העברתי מהישן את הSSD+HDD ואת הקירור של המעבד. הנה המפרט: Q9550 GA-EP43-DS3L 8GB RAM ( שני סטיקים של 4 של קרוסייר ושני סטיקים של A-DATA) corsair 550w ו WB blue 500GB HD6970 2GB עקרונית, לא הדלקתי את המחשב כבר חודש, היום אני רוצה להחיות אותו כדי להעביר אותו אבל כשאני מדליק אותו נדלקת נורית אדומה על הלוח אם והמחשב נכבה מיד. קשה להגיד אם המעבד מתחמם או משהו אחר כי אין לי הזדמנות לבדוק משהו. המחשב נכבה באופן מידי. יש רעיונות? עריכה: בדקתי את הזיכרונות, אחד אחד, המחשב לא נדלק. בדקתי עם ובלי הHDD, המחשב לא נדלק. בדקתי את החוטים, אין משהו שאמור לקצר. זה משאיר את המעבד. לא עשיתי למעבד דבר חוץ מלנקות את המשחה הקודמת ולשים קירור BOX. ייתכן שהמעבד קוצר? צי…

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים