תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מוזר ומעניין לחיצה על DEL לא מכניסה להגדרות ה BIOS. יותר מזה לא רואים את המסך שה BIOS מזהה את רכיבי המערכת אלא ישירות נכנס למערכת ההפעלה (לאחר מסך שחור). איך זה ייתכן??? האם DEL לא היה אמור להכניס אותי ל BIOS ???
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לוח אם: MSI 945GCM V2 מעבד: Intel Celeron 420 Conron-L בתוכנה everest רשום : Motherboard: 95C CPU: 27C CPU DIODE: 50C AUX: 36C ב bios מופיע : CPU: 27C Motherboard: 36C הטמפרטורה בחדר: 32.8C(בלילה הטמפרטורות במחשב פחות 8 מעלות בערך) הטמפרטורה של הלוח אם לפי הביוס רשומה באוורסט כטמפרטורה של ה-AUX אין לי מושג למה מופיע באחד החיישנים 95C. המערכת מאווררת והרכיבים על הלוח קרירים למגע. ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא משנה את התוצאות. גם כאשר אני מדליק את המחשב ממצב המתנה S3 ישר מופיעה טמפרטורה של 90 ומעלה. גם בתוכנה SpeedFan מופיע אותו חיישן רק בלי שם. המערכת יציבה לחלוטין במאמץ מקסימלי. מה לדעתכם הסיבה לטמפרטורה הזאת והאם זה מעיד על בעיה מסויימת? ושאלה יותר קטנה - למה יש כזה הפרש …
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, זכרון 2G , לוח של ABIT כשאני עובד עם אימיול יותר מ24 שעות רצוף, המחשב פשוט נחנק, זה מגיע למצב שאי אפשר להריץ שום דבר בנוסף לאימיול, אפילו לא לשמוע מוסיקה.. המחשב פשוט "קופא", העכבר זז לאט וכו'.. איך זה יכול להיות שהמעבד לא מסוגל לסחוב את האימיול? משהו לא בסדר , השאלה מה, כי אני משתגע.. תודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.0GHZ עם לוח אינטל D845HV אני מדליק את המחשב , והוא עושה ריסט אחרי 10 שניות ... זה יכול להמשך ככה שעות ופתאום זה מסתדר ... עד הפעם הבאה שהמחשב נכבה. כשזה מסתדר המחשב פועל פיקס. הבדיקות שעשיתי כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה. ניתקתי את כל הרכיבים שמחוברים החלפתי זיכרונות החלפתי כרטיס מסך החלפתי ספק הביוס הוא מעודכן. מה לדעתכם הבעיה? חייב פתרון
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב של ACER דגם 5520G. קבלתי אותו היום לפני כשעה, המחשב נדלק, החשמל זורם, אבל המסך לא נדלק - אני רואה שחור! הוא מגיע ללא דיסק של WINDOWS, זה מובנה כבר במחשב, אז הכל אמור להתחיל אוטומטית, לא? יש איזשהו זמן שאני צריך לתת למחשב לצבור כוח? כי כבר עברה שעה לפחות. מה לעזאזל זה יכול להיות? בתודה מראש, דימה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי, אתמול השארתי את המחשב דולק בלילה בשביל להוריד COD4 מ- Steam כשבאתי בבוקר להפעיל את המשחק, קיבלתי מסך כחול ההארדיסק השמיע צליל שנשמע כמו שהוא נכבה, והמחשב עשה Restart. ניסיתי לעשות סריקה דרך Windows ודפרגמנטציה וגם יצא לי BSOD די מיד. עשיתי chkdsk דרך הדיסק התקנה של Windows (לקח איזו שעה בערך) וזה לא עזר. לבסוף חיברתי את ההארדיסק למחשב של אח שלי ואצלו הוא עבד מצוין. הדפרגמנטציה והסריקות עבדו והושלמו, והכל עבד (כולל המשחק). ההארדיסק הוא Hitachi Deskstar 320GB שמתחבר ב- ATA רגיל. קובץ Minidump מצורף, תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום.. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
באמצע משחק רשת, או משחק רגיל המחשב יוצא לבד לשולחן עבודה, ממעזר ת'משחק בלי שום מגע בכפתור החלונות. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב במחשב הדפוק בזמן האחרון התחילה בעיה שהאו לפעמים פשוט היה נכבה, לא ממש נכבה עם הנורות של המארז, אבל היה כמו צליל של כיבוי, וכלום לר היה מופיע על המסך (ממש כתוב no signal) ואז מה שצריך לעשות זה לא סתם RESET דרך המארז(כי אז אחרי הלחיצה זה סם היה נתקע כזה..) אלא לכבות, לחכות כמה דקות ואז להדליק עוד פעם והכל היה רץ.. עכשיו המחשב גם בקושי נדלק, יענ,ו מפעילים אתו, יש צליל מהמארז שמשהו רץ, ויש תצפצופים האלה שתמיד יש בהפעלת מחשב, אבל כלום לא עולה על המסך, אבל גם זה לא שבאים הצלילי הפעלה האלה של הווינדוז, אלא ממש כלום.. זה לא שהמסך דפוק ואז אנלא רואה כלום, אלא המחשב לא משדר כלום למסך.. בקיצור ממש מחר מגיע המחשב החדש, גם אם המחשב(הנוכחי) לא היה מגיע למצב כזה היינו מחליפים פשוט ל…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום רב לאחרונה שמתי לב בביוס על CPU FAN SPEED המהירות נמצאת על 1814 וכל הזמן קופץ . כאשר הוא יורד מ 1814 ומגיעה למשל אל 1795 והוא מסמן את המהירות בצבע אדום כאשר עובר מעל 1800 הוא נהייה בצבע כחול אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאחר 10 דקות ניהיה אצלי שומר מסך ולאחר כמה דקות כשאני נוגע בעכבר בשביל לחזור לשולחן עבודה מופיע לי רק התמונה של השולחן עבודה ללא כל הסמלים והתיקיות .עם אני נוגע בעכבר שמתחיל לפעול השומר מסך אז זה חוזר לשולחן עבודה ויש את כל הסמלים והכל בסדר אבל עם אני נוגע בעכבר שהשומר מסך הרבה זמן אז כל הסמלים והתיקיות לא מופיעים ואחר כך אני חיב ללחוץ על הכפתור במארז ולהתחיל את המחשב מהתחלה נ.ב זה לא וירוס אבל אולי זה בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי... בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
במחשב שלי הייתה סיסמת ביוס, וכדי לאפס אותה הוצאתי את הסוללה שעל לוח האם והחזרתי אותה אחרי כ-20 שניות. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מגיב לשום לחיצה על המקלדת עד שחלונות עולה (למשל, הוא לא מגיב למקשי החיצים שאני צריך לבחור האם אני רוצה להיכנס עם חלונות או עם לינוקס). הכפתור היחיד ששמתי לב שהוא מגיב אליו הוא del שמעביר אותי לביוס, אבל גם שם הוא לא מגיב לשום כפתור (גם לא לESC בכדי לצאת, מה שמחייב אותי לעשות אתחול). הדגם של לוח האם: rev 1.0 ,gigabyte ga-ma78gm-s2h. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי חברה. מחשב בין בערך שבוע התחיל לתקתק. ראיתי פה הרבה דיונים על קשיחים שמתקתקים. אני לא יודע אם כונני nvme יכולים לתקתק (אשמח לדעת) אבל הוצאתי את הכונן והדלקתי את המחשב ללא כונן קשיח ועדיין יש תיקתוקים. נשמע שזה מתחתית המארז אבל יש שם כלוב שלא מאפשר לי לראות מה יש שם. אולי ספק כוח? יש לזה פתרון מלבד לשלוח למעבדה לתיקון?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מישהו יודע למה בחצי מהפעמים הוינדאוס לא נכבה / עושה ריסטרט? צירפתי צילום. המחשב אחרי התקנת וינדאוס, לנובו ואנטג' ופרגון וביצוע עדכונים של מערכת ההפעלה ושל לנובו ואנטג'. כלומר אין איזה משהו שרץ ברקע ולא סגור (או לפחות לא אמור להיות) 2. הסרגל הזה שמופיע בתמונה השניה כל פעם סגור כלפי פנימה ואני צריך לשים עליו את ההעכבר כדי שיופיע. אני מניח שזה איזה פיצ'ר שנועד לחסוך מקום. יש אפשרות לבטל אותו? 3. בעדכונים האחרונים של וינדאוס הוסיפו איזה אייקון בשורת ההתחל של תחזית מזג האוויר. האם קיימת אפשרות להעלים אותה או לפחות למנוע ממנה להיפתח בכל פעם שאני שהעכבר עובר באזור שלה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לפתוח קבצי וידאו המחשב כותב לי בחר אפליקצייה ושום אפליקצייה לא פותחת מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי שלום וברכה לכולם, יש לי מחשב המעבד ללא מאמץ ככה סתם על שולחן עבודה מגיע ל 60 מעלות בין 50/62 מעבד :Intel Core i9900K @ 3.60GHz Arctic Freezer 34 eSports DUO :קרור מעבד לוח אם :ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME Z390MPLUS (LGA1151) Samsung SSD 860 EVO PRO 2TB Samsung SSD 860 EVO 4TB INTEL SSD 3TB NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti ASUS ROG כרטיס מסך 11GB RAM 64GB /2666HZראם : מארז : MASTERBOX MB530P RGB ספק כוח : 750 CX
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
WINDOWS 10 לא מזהה דיסק חיצוני. תוכנת PARAGON מזהה אבל לא מאפשרת לפרמט או לבצע פעולה כל שהיא על הדיסק. מה לעשות? (דיסק WD 12 TBׂ)
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי בערך לפני חודש זוג זיכרונות של TWINMOS cl2.5 256mb pc3200 רציתי להגדיל ל- 1 ג'יגה ..בנוסף לזוג הקיים שיש לי במחשב - SAMSUNG cl3 256pc3200 (ראו מפרט ) עכשיו הבעיה היא .. שאני לא מרגיש את ה- 1 ג'יגה במשחקים או בפעולה של המחשב , בוא נגיד שאני קצת מרגיש משיכה של כוח אבל עדיין המחשב איטי , יש לי 1 ג'יגה המחשב לא זז כמו שהוא צריך לזוז , הרצתי 3DMARK לכרטיס 9550 שיש ברשותי קיבלתי 2805 נקו' .. ( אני מבואס טילים :-[ ) שיחקתי ב- פארקרי על 800/600 על VERY HIGH ב- SINGEL PLAYER היו לי 60FPS מומצע ( שבוא נגיד רואים מצויין שם ) זה 1 וזה הכי נהנתי ! השאר לא !! 2 . MW במסך הראשי וכל התפריטים האלה אני מקבל 50-70 FPS כמו כלום ..אבל שאני מגיע למשחק עצמו ומתחיל…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי ותודה מראש על העזרה קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו, כשאני לוחץ על כפתור הON בהתחלה לא קורה כלום, אם אני לוחץ עוד כמה פעמים המאורר של המעבד נותן כמה סיבובים ונכבה, שאר המאווררים של המארז לא מסתובבים והנורה שמראה שיש חשמל בלוח אם דולקת.. מה יכולה להיות הבעיה? המעבד? תודה
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במדפסת מסוג 740c של HP. היא לא מדפיסה אדום (וקומבינציות של אדום). גם אחרי שהחלפתי ל- CARTRIDGE צבעוני, חדש ומקורי של HP... יש משהו שאני יכול לנסות לעשות? או לזרוק עוד מדפסת לזבל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-