תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מה זה הSTANDBY הזה ולמה זה טוב? זה כאילו המחשב כבוי לפחות הוינדוס... האינטרנט לא פועל תוך כדי ככה שאי אפשר להשאיר איזו תוכנה עובדת.... זה כאילו LOG OFF.... הדבר שאני יודע שאם מכניסים את המחשב לסטנד-ביי זה עושה רעש כמו של מסך כחול חחח ויכול לקרות מסך כחול בדבר הזה... בכל מקרה לא ברור לי למה צריך את זה? זה עדיף על כיבוי? כאילו אם אני מתכוון לכבות את המחשב בלילה ולהדליק בבוקר או בצהריים אחרי... עדיף לשים בסטנד-ביי או לכבות? ומה זה HIBERNATE? משהו שקשור לחורף? יעני להכניס את ההארד דיסק למצב "שנת חורף" ? וגם פה - למה זה טוב ועדיף על כיבוי רגיל? אני מתכוון אם זה בריא יותר לחומרה להכניס לסטנד-ביי במקום כיבוי? מישהו משתמש במצבים האלה בכלל? תודה לעוזרים…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב : amd athlon 64 X2 3800+ abit motherboard kn9s elixir 512 ddr2 667mhz X2 gforce 7600 gs 256 ddr2 128 bit pci-e maxtor 260 gb hd sata 2 שחכתי משהו ?! מקווה שלא.... windows xp sp2 corp אה... כן... הוא פשוט נתקע לי לפעמים בוינדואס קופא כמו שאומרים
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב עם העכבר, יש לי לוח של אסוס מדגם P5GD1 ובזמן האחרון יש לי בעיות עם העכבר. אני משתמש בעכבר USB של מיקרוסופט אופטי ומידי פעם הוא נתקע לי ואני חייב לנתק אותו מה-USB ולחבר מחדש ורק אז זה מסתדר. קניתי עכבר חדש בחיבור של PS2 וגם הוא לא עובד. אני מחבר אותו מפעיל מחדש את המחשב והמחשב לא קולט לי אותו......כל הבעיות הללו מופיעות גם אחרי התקנה חדשה של וינדוס ודרייברים בבקשה אם מישהו יודע או מכיר מישהו שהייתה לו בעיה כזאת שיעזור לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני מדליק את המחשב, המסך נדלק לשנייה, כמובן לא מציג כלום וחוזר ישר "לישון". אני חושש שהלוח אם שלי שבק חיים. הלוח - Asus P4T533-c הלוח אינו משמיע שום ביפים למיניהם וגם ההודעה אשר אומר הלוח בעת ההדלקה כבר אינה מושמעת, אומנם פועל LED ביקורת כלשהו על הלוח... איך אוכל לדעת בבטחה שזו הבעיה? ניסיתי לעשות לו ריסט בעזרת הוצאת הבטריה וניתוק מהחשמל, לא עבד :\.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה יש לי לוח Intel D845WN ואני צריך את דיאגרמת הפינים של החיבור לFRONT PANEL ריסט הדלקה לדים וכיוב...... תודה למי שיעזור נ.ב איך אני צוב ללוח ביוס הורדתי מהאתר של אינטל קבצים לדיסקט אני הורדתי מהאתר של אינטל את הספר של הלוח אם ואין שם שום הסבר לגביי חיבורים חיצוניים ללוח.... מוזר או שהייתה צריכה לבוא מדבקה עם הלוח הבעיה שאין לי אותה כי הלוח יד 2
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש שהגיע אתמול , המחשב כבר עובד 10 שעות ועדיין המאוורים הקדמיים לא עובדים... האם זה אומר 1) הסנסורים אומרים להם שהם לא נחוצים 2) לא עובדים בגלל שהם לא מחוברים. מה אתם אומרים ואיך אני מוודא שהם מחוברים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזור ונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקה האם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני השדרוג של הלוח והמעבד היה לי מעבד P4 2.8C ולוח ASUS P4P800SE. עכשיו יש לי AMD 3800+ X2 ולוח ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ומאז ששדרגתי המחשב פשוט לא סוחב! כשאני נכנס לתיקיה עם הרבה קבצים בה המחשב נתקע לאיזה חצי דקה, כשאני מכווץ קובץ או מוציא אותו מכיווץ המחשב בקושי זז, כשאני רואה סרטים הוידאו לפעמים קופץ, אם אני רואה וידאו וגולש למשל או משתמש במחשב באותו הזמן הסאונד קופץ, ורוב הפעמים המחשב נתקע כשאני רואה קובץ וידאו להרבה זמן.. יכול להיות שבוידאו זה קשור לעבודה שאני עם כרטיס מסך מובנה? זה GF 6150... יש למישהו מושג מה כדאי לי לעשות? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חיברתי הארד דיסק SATA והאייקון של הסרת חומרה בטוחה מופיע לי ושם יש את ההארד דיסק (כאילו הוא כונן זמני) חייב לסדר את זה מהר בבקשה בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודש... ופחות או יותר מההתחלה המחשב התחיל לקרוס (מסכים כחולים). מה שמוזר הוא שכל פעם הייתי מקבל הודעה אחרת, וכל פעם בעיה בקובץ אחר. פירמטתי אותו מספר פעמים והתקנתי גרסאות שונות של וינדוז אך זה לא עזר. נתתי אותו לתיקון ל LOGICPC שמהם קניתי אותו אך כל משה שהם עשו זה לחלק את ה HD שלי ל PARTITIONS בטענה שזה ייעזור אך זה לא עזר כמובן. אני מצרף את 2 קבצי ה DUMP האחרונים שקיבלתי. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אצל חבר שלי פתאום אנחנו מריחים ריח של גז או ריח חנוק אקיצר לא טוב כיבינו את המחשב פתחנו מארז הרחנו את המאחורה של המארז למעלה איפה המאוורר של הספק כמעט נחקנו המחשב לא מזייף לא כלום בדקנו בסופר פיי לראות תוצאה זה רשם 46 שניות ל-1 מגה ולמפרט שלו זה טוב יש לו 1 גיגה ראם דידיאר 400 של קרוסאייר ומעבד 3.0 של אינטל ורק הכרטיס מסף 7800 של נאווידה כל השאר ברמה של המחשב למישהו יש הצעות מזה?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה, ולא הספקתי לפתוח אותה והמחשב נתקע ועשה ריסט.. עכשיו יענו זה כאילו לא קיבלתי תהודעה יש אפשרות לראות תהודעה? אין לי היסטורי. תודה לעוזרים! זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כשבוע מחשב חדש עם AMD X2 3800 הכל עבד מעולה , עד שהיום פתאום שמתי לב שהמחשב נהיה איטי ביותר, במיוחד בקטעי סרטים במשחקים אני חושש שהכל התחיל בגלל שעשיתי תיקון אוטומטי של MECHANIC PROFESSIONAL (אבל אני לא בטוח שזה בגלל זה) אני לא יודע האם זה בעיית חומרה או תוכנה נסיתי להתקין את כל הדרייברים של המסך מחדש, אבל כלום פתאום כל הסרטונים במשחקים מקרטעים בנוסף ראיתי משהוא מוזר שכשאני מפעיל את המחשב אז שאני בודק בלוח בקרה את סוג המחשב אני מקבל את המעבד שיש לי עם מהירות 2GHZ (כמו שצריך) אבל לאחר הפעלה של תוכנה אני מקבל את אותו מעבד רק הפעם עם מהירות 1GHZ בלבד אני ממש נואש הכי גרוע שכל שחזור מערכת למועד לפני הMECHANIC הווינדוס מודיע שהשיחזור לא הצליח אם למישהוא יש ר…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
קראתי בפורום אחד את המדריך הבא: בדרך כלל כשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי ציפצופים אז חשבתי, נוו זה בטח ביגלל שיש לי מעבד Dual Core אבל היום, הפעלתי את המחשב והוא עשה לי ציפצופים של אמבולנס! אז רציתי לשאול אם המדריך הזה ביכלל נכון ומה המשמעות של זה שהוא עושה לי שתי ציפצופים ולפעמים ציפצופי אמבולנס מחכה לתשובה, powerUp
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אמרו פה שהתכונה EVEREST טובה אבל אני יכול לראות רק מעלות בדיסק הקשיח... ואני משתמש גם ב speed fan אבל חלק אמרו לי שזה רק למעבדי dual core אז באיזה תוכנה להשתמש ומזה מעלות טובות בין 40-60?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש עם דיסק של מקסטור 250 ג'יגה. כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה לראשונה רציתי לחלק את הכונן ל-2 מחיצות עוד בעת ביצוע התקנת מערכת ההפעלה אבל שמתי לב שההתקנה לא יודעת לזהות כוננים בנפחים גדולים מ -100 ג'יגה (אם אני לא טועה במספר) , אז מה שעשיתי בעצם זה שהגדרתי 70 ג'יגה לכונן C שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, ואת השאר השארתי Unpartittioned כלומר ליתר המקום בדיסק לא הקצתי מקום ואת ההקצאה של יתר המקום ביצעתי לאחר התקנת מערכת ההפעה בעזרת Adminstrative tools -> Computer management->Disk managenent. הכל עבד טוב ויפה. מתי מתעוררת בעיה? כאשר אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה מחדש ותוך כדי לפרמט רק את כונן C ולהשאיר את כל התכנים בכונן D כשהיו. משום מה אני מקבל הודעה …
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים זה ממש חשוב אני מפחד
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי 2 סידירומים ואני מעונין שיפעלו ביחד.. (אחד צורב השני רגיל) עכשיו יש לי בעיה אני שאני מחבר את שניהם ביחד לIDE זה רושם לי שIDE1 - ומשהו כזה מחורבש.. חלק מהשם של הסידירום הראשון וחלק מהשני... וכשאני מחבר רק אחד אין בעיה גם בראשון וגם בשני.. מצאתי כבל כזה שבא עם הצורב שלי פעם מצאתי ב"מפה" של הלוח אם שלי CD_IN הכנסתי לשם את הכבל הזה בדיוק היה , והיה לו כבל ארוך שבסוף הוא מתפצל ל-2 אותו הדבר.. אין לי מושג איך קוראים לו... חיברתי את הכבל ל2 הסידירומים והכנסתי מאותו הIDE כמו תמיד , הIDE מפוצל כאילו אם לא הבנתם.. וגם לא הלך אותו החירבוש ולא פועל אומר לי שיש לי device חדש אך הוא אפילו לא נותן לי להתקין אותו או לנסות להיכנס לאנשהוא שקשור לזה האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי …
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת אחרת מתאימה . לבעיה: הבעיה היא אני מתחיל לשחק BF2, אחריי חצי שעה משחק המשחק יוצא לי ככה סתם, טוב נכנס שוב והפעם הוא נתקע והפוך כזה למצב "המתנה"? אני לא יכול לעשות כלום חוץ מ רסטרט. עכשיו ניסיתי CSS קרה לי אותו דבר. מה יכול להיות הבעיה? זה מעצבן לשחק כל פעם עם תקיעות כאלה ויצאות :-\
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם.. עזרתם לי פעם ואני זקוק לעזרתכם שוב! אה וסליחה מראש אם זה יצא גדול אני פשוט רוצה להיות בטוח אז זה המצב: יש לי כונן IDE יחיד של סמסונג בנפח של 40GB אשר מחובר ללוח האם בחיבור ישיר לאחרונה שמתי לב ש40GB זה ממש מעט ולא מספק את צרכי והחלטתי לקנות (בקרוב) כונן קשיח חדש: Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS לפי המדריך של לוח האם שלי ראיתי שיש לי 2 חיבורים של SATA במחשב אבל לא מצוין שSATA II נתמך שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה פשוט יפעל כמו SATA רגיל, וזה הדבר הראשון שרציתי לברר, האם זה נכון? אני מקווה שעד לפה הכל מובן כשעברתי על תגובות בכל מיני אתרים כולל האתר הזה ראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות בהתקנה הכונן הנוסף, וכל מה שאני רוצה לעשות זה למנוע את …
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי. לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי נהרס ושלחתי אותו לתיקון, ועז שזה יחזור, קיבלתי כרטיס מסך אחר וישן יותר (PCI E GeForce 6200). הכרטיס מסך הזה עושה לי בעייה בכל יישומי התלת ממד, אחרי כמה דקות כל המחשב פשוט קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט למחשב. בדקתי את זה בכל יישום שמאמץ את הכרטיס, הוא פשוט מפיל את המחשב. בדקתי את הטמפ', והכרטיס מגיע ל50 מעלות בערך בעבודה רגילה (WINDOWS), בזמן מאמץ לא יכולתי לבדוק אותו, כי לרוב הוא קופא לפני שיש לי הזדמנות לבדוק. מה עוד יכול להיות? ומה אני יכול לעשות בתקופה הזו עד שהמחשב שלי יחזור? אני מודה מראש לכל תשובה.
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-