תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוריד אותו למטה הוא מחובר ב PCI איך אני מזיז אותו אמרו לי פשוט להוציא ולהוריד למטה.... כשהמחשב מכובה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה שאני מנסה לפרמט, זה כותב לי אחרי הקטע שאתה בוחר בלהתקין את הוינדוס "the setup didnt found any hard disk driver on this bla bla bla" עכשיו עד כה פשוט הייתי לוחץ בתחילת ההתקנה f6 ומתקין מתוך דיסקט שהביאו לי שקניתי את המחשב את הדריור של הדיסק קשיח... כמובן שניסיתי את זה גם עכשיו וזה לא עוזר...עכשיו ההארד דיסק שיש לי הוא samsung sp0812c נכנסתי לאתר של samsung חיפשתי דריור וזה מצא לי כביכול את הדריור של הדיסק קשיח אבל נתן להורדה כל מיני סוגי קבצים.. ואני לא יודע מה לבחור... הרשימה: http://www.samsung.com/download/query.aspx?keyword=sp0812c אז השאלה שלי היא האם הבעייה היא בדריור? ואם כן אז בבקשה תביאו לי את ההורדה הנכונה.. אם לא אז הדיסק קשיח דפוק? כי לפעמים ש…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כאשר אני משחק לדוגמא משחק גם אנדרגראונד 2 אז כאשר אני לוחץ על מספר כפתורים בו זמנית מתקבל צפצוף והמקלדת מפסיקה להגיב למספר שניות מהי הבעיה? האם היא בלוח האם שהוא לk8t800 של ג'יגהבייט או שבמקלדת שהיא מקדלת OEM של קומפאק
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום מה המצב? יש בידי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600XT 128MB ולוח אם של ABIT NF7 -S2G גירסא v1.0 האם יש בעיית תאימות כלשהיא בין שתי החלקים הללו? כי בדקתי כל דבר אפשרי והכרטיס מסך עושה לי שגיאת VPU RECOVER בהרבה משחקים. בדקתי מעלות , עידכנתי ביוס, פירמטתי ואפילו ניסיתי ספק אחר ושום דבר לא השתנה. (לינק לדיון:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98955.0) שלחתי את זה לKSP וכל החלקים שבמחשב שלי הם מהם חוץ מהספק והדיסק קשיח . ספק החפתי ויצאתי מנקודת הנחה שזאת לא הבעיה. אז אין לי מושג כבר מה לעשות האים יש בעית תאימות כלשהיא בין הלוח אם שלי לכרטיס שלי ? מקווה שתתנו לי תשובה מספקת תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבועיים רכשתי מחשב חדש מTMS, המפרט הוא: http://www.tms.co.il/preview/spec/epjc2nr7 הבעיה היא שכל בערך יומיים פתאום המחשב שלי פשוט קופא ואני חייב לאתחל אותו מהמארז , השגיאה שאני רואה בEVENT VIEWER שהSOURCE הוא nvlddmkm והשגיאה - The description for Event ID 14 from source nvlddmkm cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer. If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event. The following information was included with the event: \Device\Video3 CMDre 00000008…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
הנוכחי עושה לגים כאלו... אמנם הוא רק בשביל האוזניות אבל בכל זאת..בושה וחרפה לשים אוזניות של ovan על כרטיס כזה...
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב של אבא שלי מחשב בן 5 שנים AMD שכולל 1 גיגה ודיסק קשיח 200 גיגה של WS וזאתי הפעם השנייה שאבא שלי מנתק את המחשב מהחשמל בצורה לא מסודרת והדבר גורם למחשב לפריז במצב של עלייה וינדוס רגיל יש לציין שהמערכת עולה וכאשר מתחיל הגדיר נתוני משתמש או פרופיל לא זוכר מה היה רשום שם זה נתקע אבל אם אני מתחבר בSAFE MODE זה נפתח הכל תקין לפני שפתחתי את הדיון בתקלה הראשונה שלו עשיתי תיקון דרך הדיסק BOOT CD 9.5 של הירו או משהו כזה וזה חזר לעבודה תקינה חבר שלי זרק שזה אולי סוללה של ביוס זה לא נראה לי כי במצב בטוח זה עובד טוב מחכה לעזרה תודה מראש מוש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן פנטיום III עם כרטיס מסך nvidia 32MB. בימים האחרונים אני שם לב לרעידות או רעשים כאלה שמלווים בקול "ויש"במסך. שמתי לב שזה קורה בחצי שעה הראשונה של ההפעלה לרוב. שאילתי היא: מה מקור הבעיה, המסך או כרטיס המסך? יש לציין שהמסך הוא 17" MAG FD785 .
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, התקנתי ווינדווס 10 , השעון לא תקין, כמה שאני משנה מאוטומט לידני ומה לא, משנה את התאריך והשעה, הכל במקום זמן ישראל ירושלים 2+ כלום לא עוזר, השעה חוזרת להיות משהו אחר לגמרי, מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני יומיים אני מדליק את המחשב, והוא בקושי זז.. לוקח 5-10 דקות להפעיל תוכנה, 20 דקות להעלות ווינדוס וכו'... היום הוא התחיל לכתוב לי עוד לפני הפוסט pri master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and replace Press F1 to resume... ומאז זה ניהיה עוד יותר גרוע. המעבד עובד על 50 מעלות במנוחה (רגיל אצלי) וחוץ מזה אין שום בעיות. יש למישהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שלחתי הודעה ששמתי לב שהמאוורר של הספק במחשב הישן שלי (פנטיום 3) לא עובד. המליצו לי לנסות לנקות אותו מאבק אז פתחתי את המארז וניקיתי קצת את האבק עם מייבש שיער (עם רוח קרה כמובן), בפרט את הספק וגם בכלל. בזמן הניקיון שמתי לב שיש גם מאוור לכרטיס המסך (פאר הטכנולוגיה, של המילניום הקודם.. RIVA TNT ), אז כשהדלקתי את המחשב הסתכלתי אם הוא מסתובב, וגם הוא לא.. (וגם המאוור של הספק לא התחיל להסתובב כמובן) אז ניסיתי לנקות עם המייבש שיער גם את המאוורר של הכרטיס מסך. ואחרי זה הדלקתי את המחשב ו- אין תצוגה (המסך לא מקבל כלום)... חשבתי שאולי איכשהו הזזתי את כרטיס המסך למרות שלא נראה לי, אז ניתקתי וחיברתי אותו. הדלקתי את המחשב שוב ו.. אין תצוגה אבל לא רק זה, גם הרמקול של…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, התקנתי עותק חוקי של חלונות 7, ויש לי כל מיני בעיות שאני לא מצליח לפתור לא משנה כמה אני מחפש פתרונות באינטרנט. הבעיה הראשונה היתה מההתחלה, כשראיתי שבכל הדפדפנים (chrome, firefox IE) יש דפים שהפונט שלהם נראה ממש לא טוב. הרבה דפים נראים ב-italic או bold בלי שום סיבה. חיפשתי קצת ברשת, ובאיזשהו מקום היה כתוב שצריך לעשות איזה בדיקה ב-cmd לקובץ mlang.dll שאחראי על הפונטים ברשת. כשניסיתי לבצע את התיקון לקובץ, זה לא עבד, ואז ניסיתי להחליף את הקובץ mlang.dll בקובץ חדש, אחרי הרבה מאמצים כולל התקנת משהו שקוראים לו "Take ownership" על מנת להחליף את הקובץ, הצלחתי, אבל הבעיה לא נפתרה. אחרי כן, פתאום ראיתי שאחרי כל ההתעסקות, אני עכשיו לא יכול לפתוח את ה-inter…
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
זה נותן לי את זה שאני מנסה להיכנס להיתחבר למשחק Knight OnLine |: מה לעשות? נ.ב אם זה לא הפורום הנכון לפרסם איזה כן?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהווידנוס בו לא עולה: מגיע המסך טעינה של הווינדוס (XP) ואחרי זה מופיע מסך חלק, שחור, אבל במצב בטוח הוא דווקא כן עולה. אין מצב שיש וירוס או משהו כזה כי המחשב אחרי פירמוט (ההתקנה עברה חלק). וגם כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק ל-3 שניות מתכבה ואז נדלק. הכיוון שלי הוא הספק כח (ג'נרי 500 ואט). כנראה שמצב רגיל, ברוזולוציה גבוהה, הספק לא מצליח להחזיק את הכרטיס מסך (8500 gt), אבל במצב בטוח ההגדרות מינימליות אז הוא איכשהו מצליח לסחוב. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, שאני לא מפספס פה משהו.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עירכה: אמרו לי שיש בפאג אבל לא מצאתי את זה... שמעו יש לי שתי מחשבים 1: AMD 2100+ ולוח אם GIGABYTE GA-7VM400 המחשב השני שלי הוא: AMD 1700 לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-L שמעו לקחתי את ה- AMD 2100 והוספתי אותו ללוח אם של GA-7N400-L ואני בדקתי הסקוטים מתאימים גם שם 462 וגם שם 462 עכשיו שהוספתי אותו היה הכל טוב ויפה רק שבמקום להגיד שי עכשיו 2100+ הוא אומר לי שיש לי 1500+ ????????? למה הוא עושה את זה לא יודע... מה לעשות? אא ועוד משהו שאני נכנס למשחק כל שהו אחריי כמה זמן הוא מכבה לי את המסך כאילו הוא ניכנס למצב המתנה מה לעשות בקשר לראשון ומה לעשות בקשר לשני... תודה רבה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום . הוספתי מאוורר קדמי של 80 מ"מ ,במקום ה50 מ"מ שהיה לי ועשה המון רעש . חיברתי גם לכרטיס מסך שלי מאוורר עם בורג להיסטנק .. הטמ"פ מעבד בזמן FOLL LOUD היא 42 מעלות . וב IDEL היא 31 מעלות .. הבעיה היא כאשר אני פותח לראות סרט , נראה לי שהתמונה לא חדה כל כך כמו שהיא היתה , יכול להיות שזה בדמיון שלי או שזה יכול להיות מצאותי .. איך אני יכול לבדוק והאם אתם יכולים לעזור לי ..
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה) תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM וכל הזמן יש לי בעיות עם הSATA, אבל אני לא בטוח אם הבעייה היא בלוח עצמו (שבאחריות) או רק בכבלים. אחת מהבעיות היא שהצורב dvd כמעט אף פעם לא עובד- אם אני רוצה להשתמש בו אז אני צריך לכבות את המחשב, "לשחק" קצת עם התקעים של הsata ולהפעיל מחדש. ככה הצורב עובד לפעם או פעמיים. מתי שהוא לא עובד אז בביוס רואים שהוא מזהה שמשהו מחובר אבל במקום לתת פרטים עליו כתוב טקסט רנדומלי מוזר. מה שמוזר זה שבמידה והצורב פועל כבר, אז הוא ימשיך לעבוד באותו הsession, רק בין הפעלות מחדש של המחשב הוא מפסיק לעבוד. הבעייה לא במתח של הצורב כי אני יכול לפתוח ולסגור את הtray. בעייה שנייה היא מההרדיסק, הוא למזלי עובד בצורה אמינה יותר, אבל יש לי בלינוקס כזה אפלט שמראה מה הטמפרט…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: אחרי שאני קצת באינטרנט/משחק/סרט מופיע ציפצופים וקריסות שאני חייב לעשות רייסט למחשב מערכת הפעלה: Windows7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי: כמה פעמים ניסתי לשלוח את המחשב לתיקון אך לא מצאו שום בעיה ועוד מעט נגמר לי האחריות של שנה וכבר אין לי כוח כל פעם לקחת להם לתיקון... תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות יש סרטון. http://www.youtube.c...=1&feature=plcp
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-