תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
נותנת לעשות התקנה ובעת נסיון ההתקנה זה מתרסק. מה לעשות בבקשה עזרה? העם זה בעיה עם ההרדיסק? כשזה זה עושה checking for old windows installtion זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה תודה מראש הבעיחה היא שאני מנסה להעתיק למחשב שירים מדיסקים למחשב ויש שירים שבאמצע זה רושם לי MS-DOS INVALID FUNCTION חיפשתי בגוגל ובעוד אתרים ולא מצאתי פיתרון וגם ניסיתי להעתיק גם מהסידי וגם מהצורב אותה הבעיה........אני בטוח שזה לא בעיה בכוננים כי הם חדשים תעזרו לי בבקשה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבועיים רכשתי מחשב חדש מTMS, המפרט הוא: http://www.tms.co.il/preview/spec/epjc2nr7 הבעיה היא שכל בערך יומיים פתאום המחשב שלי פשוט קופא ואני חייב לאתחל אותו מהמארז , השגיאה שאני רואה בEVENT VIEWER שהSOURCE הוא nvlddmkm והשגיאה - The description for Event ID 14 from source nvlddmkm cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer. If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event. The following information was included with the event: \Device\Video3 CMDre 00000008…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי במחשב שלושה קשיחים. 80GB של מערכת ההפעלה, 320 ו-500 לאחסון. שני קשיחי האחסון מדי פעם מופיעים בעליה, ומדי פעם לא. ה-320 נוטה להעלם יותר. חיזקתי את החיבורים שלהם, גם המתח וגם ה-DATA, וזה לא עזר. מה שעוד גורם לי לחשוד בספק הכוח זה פיצפוצים וניצוצות ששומעים ממנו כשאני מדליק את המחשב, או כשאני רק מתקרב לכבל החשמל שלו. להחליף ספק, או ששני הקשיחים פשוט עומדים למות? אני תיכף אתן פה תמונת מידע ה-SMART שלהם. עריכה: http://speccy.piriform.com/results/In4qBvm0OWOn8ZY5ptbhJqe הנה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איחדתי שתי מחיצות של ההארדיסק,D ,וE. עם התוכנה פרטישן מג'יק. כל המידע מהמחיצה E נמצאת בתקייה במחיצה D. וכשאני מנסה להיכנס לתקיה הזו,כתוב לי Access is Denied. איך אני נכנס לתקיה הזו כדי להוציא את המידע? יש לי קבצים חשובים שם. שמתי את הנושא בפורום הזה כי חשבתי שהוא מתאים לפה,אם טעיתי סליחה ותעבירו לפורום המתאים.. טוב,בעזרת כמה ט'רדים בחיפוש הצלחתי לסדר את הבעיה,פשוט צריך להיכנס לfolder options ולבטל דבר שנקרא simple file sharing אחרכך ללחוץ על התיקה שאי אפשר להיכנס אליה,להיכנס למאפיינים שלה, ולקחת ownership עליה. וזהו ..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!!
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD ואני רוצה לצרוב דיסק אבל יש לי רק צורב ואין מה שיקרא את הדיסק, אז איך אני צורב וגם קורא באותו כונן? תודה מתן
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתצוגת GRADIENTS, מעבר בין צבעים לדוג': http://jmar777.googlecode.com/svn/trunk/images/photoshop/dirty/blue_gradient.jpg אני רואה מעין קווים כאלה ומעבר לא חד בין הצבעים. אני משתמש במסך LG L1960TR וכ. מסך GeForce 7900GS . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יום אחד הפסיק המחשב לעבוד לפתע, תמיד נתקע בטעינה של windows. הרצתי memtest ויצא תקין. הרצתי chkdsk היו כמה שגיאות, פירמטתי את בדיסק. ניסיתי להתקין windows מחדש מדיסק, מגיע עד לשלב של תחילת ההתקנה, אבל כל פעולה לוקחת הרבה יותר זמן מהרגיל. לאחר מכן שוב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס ME הדרייברים של ה - USB משום מה לא מותקנים אוטומטית. בבדיקה מצאתי שהלוח הוא של VIA VT82C596B (זה בכל אופן מה שהיה כתוב) לא הצלחתי למצוא את הדרייבר ל - USB שעל הלוח הזה, אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שמעו זה קורה שאני משחק CS(אולי יש את זה גם במשחקים אחרים אבל עדיין לא קרה). אני משחק איזה חצי שעה ככה ואז פתאום משחק ניתקע לשתי שניות ואז מופיעה מסך כחול ורשום שם משהו Preparing Dunping Pshical Memory משהו כזה ואז עושה ריסטרט למשחב למה מה יכולה להיות הבעייה? זה יכול להיות הזיכרון הפנימי? וגם המחשב דיי מרעיש אחרי שעתיים של פעילות +-. הנה בכל מקרה הטמפרטורות והכל: http://img509.imageshack.us/img509/8569/prob6ic.jpg
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ערב טוב.. בעת התקנת ווינדוס XP חדש, המחשב מציג את ההודעה בתמונה המצורפת. ניסיתי להחליף דיסק קשיח, והוא מראה את אותה ההודעה. מבקש, אם מישהו יודע, פענוח של מה שכתוב במסך הכחול... תודה און. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים התחילה לי בעיה עם המחשב, כשאני מדליק אותו המסך לא מופעל, כלומר הוא נשאר במצב power saving. ניסיתי לחבר ולנתק את המסך וזה לא עזר, מה שכן המסך קולט מתי שהוא לא מחובר למחשב ומתי שהוא כן מחובר (מציג לי הודעה). כשפתחתי את המחשב ראיתי שמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט מאוד ונתקע כל כמה שניות. כמה אנשים כבר אמרו לי שרוב הסיכויים שנשרף לי הcpu של הכרטיס מסך. האם לפי דעתכם זאת באמת הבעיה? ואם כן מאיפה אפשר להשיג כרטיס חדש? מחשב: לוח אם: asus p4p800 se מעבד: intel pentium 4 3ghz זיכרון: 512 ram כרטיס מסך: geforce 5900 מסך: ibm l170 הערה: כמו שאתם יכולים לראות המחשב מאוד ישן (בן 6).
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום . הוספתי מאוורר קדמי של 80 מ"מ ,במקום ה50 מ"מ שהיה לי ועשה המון רעש . חיברתי גם לכרטיס מסך שלי מאוורר עם בורג להיסטנק .. הטמ"פ מעבד בזמן FOLL LOUD היא 42 מעלות . וב IDEL היא 31 מעלות .. הבעיה היא כאשר אני פותח לראות סרט , נראה לי שהתמונה לא חדה כל כך כמו שהיא היתה , יכול להיות שזה בדמיון שלי או שזה יכול להיות מצאותי .. איך אני יכול לבדוק והאם אתם יכולים לעזור לי ..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אז ככה היום קמתי בבוקר והמחשב עבד הכול טוב ויפה פתאום המסך ניהיה שחור התאורה במאוורר נדלקת ונכבת והמאוורר עושה רעש של מתחזק ומתחלש אז החלפתי ספק כוח כי חשבתי שמשם נובעת הבעיה אבל לא מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק ריק דיוידי הוא לא מעלה לי את הדיסק שעות על גבי שעות הוא עושה רעש כזה כאילו הוא מנסה לקרוא אותו וכלום וכשאני מנסה לפתוח את המגש הוא נכבה ואז צריך להפעיל אותו על ידי הכנסת קיסם לחור הקטן שם וזה רק עם דיסיקים של דיוידי עם דיסקים רגילים הוא בסדר גמור וזה לא בעיה בצורב נראה לי כי החלפית אותו כמה פעמים עד שהתייאשתי מה עושיםםםםם בא לי לשבור את המשחב כבררר
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה: היה לי שטח לא מוגדר ב-HD שך 8 GB, אך ה-2000 לא הצליח לפתוח partitionחדש, אז שינתי ל upgrade to dynamic disk. ואז ה-2000 לא עלה, אבל ה-partitons היו שם - אז הרצתי התקנה של XP כי במילא שוכב לי בבית XP (עם רשיון כבר חודש שקיבלתי במתנה) ביקשתי שיתקין את עצמו על שטח שלא מוגדר - אז הוא איחד את כל הפרטישנים לpartition אחד של 40 GB. מיד יצאתי משם והעפתי את HD מחוץ למחשב. עכשיו אני חייב לשחזר מידע משם - העצות? (ומה בדיוק קרה שם?) ## מעדיף אופציות שלא משנות מידע על HD כי אז אם לא עובד בטח תוכנות אחרות לא יעזרו## ##חוץ מזה יש דרך לגבות את HD עם "מידע לא נמצא" שם ע"מ לנסות כמה אופציות?## אגב, ניסיתי lost@found הוא מצא יותר 20000 קבצים על גבי partition אחד (לא נראה שזה הכל -…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
when i try to start the computer i get a beep one long and two short and i know its a video problem and i think its somthing with the power supply cause i tried changhing the connections several times and it still dosen't work. any idea ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 91.45 וכשהוא עובר למסך השחור הגדול בהתקנה הוא רושם לי ככה - ד"א אני לא ידעתי איפה לסים את זה אבל זה נירא לי המקום הכי מתאים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מאז אתמול בבוקר. אחד המאווררים במחשב מרעיש (אולי המאוורר של המעבד שכל גוף הקירור שלו הוחלף לפני חודש אז הוא חדש לחלוטין),ואז המסך הופך לשחור והמחשב נשאר פועל תוך כדי התקלה מתרחשת במצב מנוחה שלא נוגעים במחשב גם. המחשב נרכש באמצע שנת 2018 אין מסך כחול מקדים לתקלה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אנשים תראו יש לי ווינדוס אקס פי ויש לי ביעה מאתמול שאני משחק קונטאר המחשב כול פעם קורס באמצע אני כבר משחק קונטאר 3 שנים וזה לא היה לי אףפעם מאתמול זה התחיל מתי שאני נכנס לסרבר קצת זמן עובר ואז נתקע ואמר שהלף ליף ביצע פעולה לא חוקית ואז הוא יסגר וככה הוא כול המזן עושה ואז אחרי כמה ניסונות שוב להכינס לסרבר וזה שוב ושוב קרה קיבלתי מסך כחול מהיר כזה שהיה רשום בו טונה זבל ואז המחשב עשה ריסארט איך אני מסדר את זה? עדכנתי תאטני וירוס וסרקתי וגם עם אד וור אין כלום מה לעשות! אולי זה בגלל שאח שלי בעט במחשב לפני יומים זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-