עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yotam360,

כשאני מדליק את המחשב וישר שהווינדוס נפתח אני מזיז את העכבר ופתאום יש מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך חוזר לעצמו. מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by Galz0r,

שאני נכנס לסרבר הוא רושם REQUEST PUNK BUSTER משהו כזה (חצי שניה אחרי שנכנסתי לסרבר) וזה תוקע את המחשב חיכתי ככה שעה והמחשב עדיין היה תקוע... שאני נכנס לסרבר בלי פאנק באסטר זה עובד לי טוב וזה נכנס לסרבר. למישהו זה גם קרה? איך מתקנים ? מפרט בחתימה...

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by yogev_23,

יוצא לי להיות על המחשב משהו כמו שעה עד 3 ביום רוב ימות השבוע, והן לרוב רצופות. יש טעם להשאיר את המחשב דולק כל הזמן, או שבסדר לכבות אותו כל יום בסוף השימוש? הוא אחרי חצי שעה כבר עובר למצב שינה וצורך כלום-חשמל, אבל סתם נראה לי מיותר להשאיר מכשיר חשמלי פועל 21 שעות שלא לצורך. יש איזה חיסרון או נזק בהפעלה יומית של מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. כל פעם שאני רוצה לראות סרט כל שהוא הוא מקוטע נעצר וממשיך לאחר כמה שניות אם בכלל... ממה זה ניגרם חשבתי שה-SATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA? מה זה יכול להיות? גם כשאני לוחץ למשל על האקספלורר המלבן שאמור להיפתח בשורת המשימות למטה ניפתח רק כעבור כמה שניות וזה מאוד מציק ציפיתי מהמחשב הזה לקצת יותר... ואל תתיפו לי על המפרט תודה... :

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  5. בכל פעם שאני מדליק את המחשב או עושה RESTART מופיעה לי השורה הזאת: 1394GUID are invalid in both CMOS and Flash Press F1 to Resume ואז אני יכול להכנס: bios, boot menu או ללחוץ אפ-1 ואז עולה המחשב. הבעיה נוצרה כשבטעות ניתקתי תכבל של המתאם מהלוח -אם וחיברתי מחדש ונכון אבל לא עזר, עידכנתי ביוס וחיברתי מחדש וכלום לא עזר.... במנהל ההתקנים מופיעה לי סימן קריאה ליד מתאם 1394 וניסיתי למצוא תדריבר ואין. וזה מזה משגע אותי יש לכם פתרון? תודה לכל העוזרים מראש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  6. אני מעונין לעשות למחשב פירמוט ויש לי מלא הודעות בOUTLOOK איך אני שומר אותם כדי שיהיו לי גם אחרי הפירמוט. וגם איך אני שומר את האתרים המעודפים שלי ומכניס אותם אחרי הפירמוט תודה מראש!! :s05:

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by dreamboot,

קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  9. קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. שלום, יום אחד הפסיק המחשב לעבוד לפתע, תמיד נתקע בטעינה של windows. הרצתי memtest ויצא תקין. הרצתי chkdsk היו כמה שגיאות, פירמטתי את בדיסק. ניסיתי להתקין windows מחדש מדיסק, מגיע עד לשלב של תחילת ההתקנה, אבל כל פעולה לוקחת הרבה יותר זמן מהרגיל. לאחר מכן שוב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Rmely,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם מדגם Gigabyte GA-P35-DS3 לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים שמגיעים עם לוח האם עדיין יש בעיה עם כרטיס הקול (OB). מערכת ההפעלה לא מזהה אותו וב- setting של סאונד ואודיו מופיע: No audio device אשמח לדעת אם יש למישהו רעיון לפתרון לפני שאאלץ להביא את הבחור הפרובלמטי לחנות... תודה מראש ושתהיה שנה טובה לכולנו. Rmely

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by ilanb0,

הדפדפן אדג' בטאבלט שלי שומר את סיסמאות הכניסה לבנק. אם הטאבלט שלי ייפול בידיים לא נכונות, מישהו יכול לרוקן לי כמה חשבונות... אפשר לבטל שמירת סיסמאות ספציפית לאתר של הבנק?

13. Started by Enable,

עכשיו הצלחתי לפתוח את כל 5 הקבצים שיש לי שם וקבלתי את השגיאות האלה nv4_disp.dll nv4_mini.sys win32k.sys זה משהו ארוך לא ידעתי מה להראות אז הנה הרוב Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 1000008E, {c0000005, 80633356, b9c28bdc, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys Followup: MachineOwner ואותו דבר המחישי הנה se !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e0b0347a, 0, 8054a51a, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WA…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  14. שלום! המחשב הנייד שלי מת ביום שישי. כלומר, הלוח אם מת. כבר הזמנתי חדש באיביי, והשגתי מחשב חלופי לבינתיים. אבל עד שהוא יגיע, יש לי קבצים שדחופים לי. בעיקרון לקחתי את ההארד דיסק, שיניתי בעלים ולקחתי את מה שהייתי צריך לתקופה הקרובה, אבל עדיין יש לי בעיה קשה: יש קבצים שהיו פתוחים ולא נשמרו (חלקם לא נשמרו בכלל, וחלקם קבצים קיימים שהעבודה האחרונה בהם לא נשמרה). המחשב כובה ב'מצב שינה'. והבעיה היא שחלקם דחופים לי, ולא יוכלו לחכות. עכשיו, יתכן גם שמה שהלך זה רק כרטיס מסך, ואז זה אומר שהמחשב כן עלה, וכובה שוב באופן מוחלט, כך שהקבצים כבר לא נמצאים במצב שינה, אלא במצב שחזור. אשמח שתעזרו לי למצוא את הקבצים וגם לדעת איך אפשר לפתוח אותם. תודה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  16. איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by erez_levy,

שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב, היא מדליקה את המחשב, הוא מראה כאילו הוא טוען את הווינדוס ואז פתאום הוא עושה ריסט, ואז עוד הפעם אותו תהליך, מראה כאילו הוא טוען והכל בסדר, ואז פתאום ריסט. כאילו, אני לא מגיע אפילו למסך של ה- "ברוך הבא" של ווינדוס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה ענקית לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by תימני אסלי,

האם יש מפצל שמיועד ל-USB1 ומפצל שמיועד ל-USB2 או שאין הבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by SandSt0rm,

אוקיי הורדתי אותה הוא מבקש דיסקט בשביל לעשות install ואז הוא אומר לי לעשות boot ולשים את הדיסקט ועשיתי את זה ואז הוא אומר loading ומתחיל לעשות לי ax bx cx dx וליד זה מספרים כמו 1025 וכו'... וזה ממשיך וממשיך עכשיו אני יודע מזה ax וכל אלה.. למדתי על זה במדעי המחשב.. אבל הידע הזה לא ממש עוזר לי.. כי אני חיכיתי שעה אולי קצת יותר וזה עדיין ממשיך להעביר לי את האוגרים האלה מול העיניים ולא זז מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by cookie18,

שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by tzahi211,

פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by marik,

שלום רב לאחרונה שמתי לב בביוס על CPU FAN SPEED המהירות נמצאת על 1814 וכל הזמן קופץ . כאשר הוא יורד מ 1814 ומגיעה למשל אל 1795 והוא מסמן את המהירות בצבע אדום כאשר עובר מעל 1800 הוא נהייה בצבע כחול אשמח לקבל תגובות תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by at,

אז ככה: היה לי שטח לא מוגדר ב-HD שך 8 GB, אך ה-2000 לא הצליח לפתוח partitionחדש, אז שינתי ל upgrade to dynamic disk. ואז ה-2000 לא עלה, אבל ה-partitons היו שם - אז הרצתי התקנה של XP כי במילא שוכב לי בבית XP (עם רשיון כבר חודש שקיבלתי במתנה) ביקשתי שיתקין את עצמו על שטח שלא מוגדר - אז הוא איחד את כל הפרטישנים לpartition אחד של 40 GB. מיד יצאתי משם והעפתי את HD מחוץ למחשב. עכשיו אני חייב לשחזר מידע משם - העצות? (ומה בדיוק קרה שם?) ## מעדיף אופציות שלא משנות מידע על HD כי אז אם לא עובד בטח תוכנות אחרות לא יעזרו## ##חוץ מזה יש דרך לגבות את HD עם "מידע לא נמצא" שם ע"מ לנסות כמה אופציות?## אגב, ניסיתי lost@found הוא מצא יותר 20000 קבצים על גבי partition אחד (לא נראה שזה הכל -…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…

25. אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.