תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום אני מנסה לעזור לאישה מבוגרת עם המחשב שלה המחשב נכבה. חידשתי משחה טרמית- עדיין נכבה החלפתי עם הספק שלי שבטוח תקין- עדיין נכבה החלפתי זיכרון עם אחד ישן שלי ובדקתי, כרטיס מסך ובדקתי, עדיין נכבה נתקתיהכל רק מסך ועכבר/מקלדת מחוברים ועדיין ריסטרט הפאנץ הוא שזה קורה גם בביוס! הוא יכול לעבוד שעה אחרי מנוחה ארוכה ויהיה בסדר עד שימעס לו ושוב חוזר הניגון רעיונות ועצות יתקבלו בברכה! המון תודה
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע בדיוק ממזה נובע ואיך לתקן את זה אם תעזרו לי בבקשה כל פעם שאני משחק במחשב אז אחרי איזה כמה זמן שאני בתוך המשחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי הודעה או שגיאה אח''כ (כאילו עושה לעצמו ריסט, לא מתכבה) ממה זה נובע ? ואיך מתקנים את זה אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה יש בעיה במחשב הנייד שלי כשאני מפעיל קובץ קול הקול מופעל ולאחר מספר שניות הוא מפסיק ואם אני יוצא מהתוכנת מוזיקה (או כל תוכנה אחרת שמפעילה קול אפילו בדפדפן) ומפעיל שוב הקול חוזר ושוב פעם מפסיק וחוזר חלילה ומה שמעניין הוא שכשאני מחבר את המחשב לרמקולים חיצוניים הכל תקין חשבתי שזה בעיה במערכת ההפעלה( WINDOW 8.1) אז התקנתי אותה שוב ולא עזר היום שדרגתי לווינדוס 10 והבעיה עדיין קיימת(עשיתי התקנה נקייה) דגם כרטיס הקול:Conexant smart audio hd גירסת הדרייבר: 8.64.39.50
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הנייד הזה של packardbell: http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LX.BTA02.011 לפי כל הנתונים לא אמורה להיות לי בעיה עם משחקים במחשב הזה, אבל מסיבה כלשהיא שאני משחק משחקים (והם לא כאלה כבדים) המשחק פשוט עובד לאט, אני סובל מלאגים, אבל לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של מחשב כאלה, כאילו אני מזיז את העכבר וזז במשחק עצמו והכול איטי ונמרח כזה, פשוט אי אפשר לשחק ככה. אני אציין שברגע שאני מתחבר למשחק הכול עובד חלק ואז מתחיל כל האיטיות הזאת אחרי 5-10 דקות בערך של משחק. המשחק הספציפי שאני מדבר עליו הוא DC UNIVERSE ONLINE אבל זה קורה גם במשחקים אחרים. - שנכנסתי למנהל התקנים לקטגורה של כרטיסי מסך שמתי לב שמופיע לי עוד כרטיס מסך, ולא רק הGEGORCE NIVIDE שהם מצי…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה למחשב שמחוברת דרך כרטיס PCI. עד עכשיו עבדתי על XP 32BIT, כשהמצלמה מופעלת בעיקר ע"י מטלב, וקצת ע"י התוכנה שמסופקת איתה. כעת אני מעוניין להתקין WIN7 64bit. באתר החברה יש דרייברים לכרטיס הPCI ל64 ביט והתקנתי אותם. הבעיה שהתוכנה המסופקת באה בשני גירסאות, 32 ו64 ביט, כשעל ה64 ביט מצויין שהדגם הספציפי של המצלמה שיש לי יתמך רק ע"י הגירסא הבאה. רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להשתמש בתוכנה 32ביט עם המצלמה, למרות שהותקן הדרייבר ל64 ביט. ככלל, התוכנה הרבה פחות מעניינת אותי, ובעיקר חשוב לי שמטלב יעבוד איתה, כשהוא עובד דרך ספריה של C++ של המצלמה (או משהו כזה, אני פחות מתצמצא בנושא). יש איזושהיא סיבה שמטלב לא יצליח לתקשר עם המצלמה בגלל החלפת הגירסאות הזו? תודה רבה A…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב לפתע פתאום ללא מאמץ בכלל בכלל גם ששום דבר לא פועל התחיל לעשות רעש של רכבת זאת לציין שזה לא היה ככה עד לפני כמה שעות... הוא נקי (יחסית) וגם אם לא זה לא אמור ממש להתאמץ גם בלי אבק איך אני מעיף את הרעש הזה מהאוזניים שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מאתמול את הכרטיס הזה של הרקולס. התקנתי הכל כמו בהוראות. נזהרתי שהכבל בין הכרטיס ל-RACK לא יהיה הפוך, חיברתי הכל כמו בהוראות והתקנתי דרייברים הכי מעודכנים מהאתר של הרקולס. הכל עובד חוץ מהסנטר והסאבוופר. מה שלא עשיתי, מה שלא ניסיתי להגדיר לא עוזר. אין יציאה מהחיבורים של הסנטר והסאב. עשיתי נסיון-הסרתי לגמרי את הדרייברים המעודכנים ואחרי איתחול למחשב התקנתי את הדרייברים הישנים יותר שהגיעו על תקליטור עם הכרטיס. דוקא עם הדרייברים האלה הכל עובד למרות שעדיין שומעים קצת חלש לטעמי מהסנטר והסאב. אני מדגיש שאין בעיה ברמקולים כי לפני זה היו מחוברים לכרטיס קול של TERRATEC והכל עבד אחלה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1800 עם 640 RAM ת ויינדוס XP PRO ועדיןן המחשב שלי איטי יחסית למחשבים אחרים של חברים יכול להיות שזה בגלל האנטיוירוס נורטון שיש לי אני ממש מתעצבן ומרגיש כאילו בזיבזתי את כל הכסף הזה עם אפשר בבקשה תשובה יכול להיות שזה פשוט בעיה בתוכנה ואני צריך לשנות או לשפר עוד משהו? תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החלפתי לX1950GT והוא לא מצליח לעלות, לא לביוס ולא לסייפ מוד פשוט נתקע בלוגו של אינטל המפרט: יכול להיות שהלוח לא תומך ? http://www.cpurigs.com/forums/showpost.php?p=9825&postcount=7 http://www.cpurigs.com/forums/showthread.php?t=1551 Video: What add-in AGP cards can be used? The AGP socket is keyed for Universal 0.8 V AGP cards that comply with the AGP 3.0 specification or 1.5 V AGP cards that comply with the AGP 2.0 specification. The AGP connector supports 8x, 4x AGP 3.0 add-in cards operating at 0.8V, or 4x, 1x AGP 2.0 add-in cards operating at 1.5V. Note: There is no support for AGP 2x operation or legacy 3.3V AGP cards.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני חודש זה המפרט מעבד: i3 3220 לוח אם:b75m-d3h כרטיס מסך: 6970 2 ג'יגה 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היה שהמחשב נהיה איטי לפעמים ניתקע ואני לא מבין למה הוא חדש היה לי מחשב שקניתי לפני 6 שנים והוא לפעמים יותר מהיר ממה ששיש לי היום יש איזהו תוכנה שיכולה לבדוק אם כל הרכיבים בסדר? ואז לדעת שהבעיה היא בוינדוס? כי אני כן משתמש באנטי וירוס ועושה בדיקה כל כמה ימים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נישא אנונימי (חברה לא ידועה - הביאו לי אותו מסין) שאמור להיות לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה (802b/g). יש נורה שאמורה לדלוק כאשר הוא עובד, ישנה אפשרות להפעיל אותו ע"י צירוף המקשים FN + F2 וכמו כן קיבלתי איתו דרייבר שאותו התקנתי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד שם הדרייבר סימן קריאה צהוב. מערכת ההפעלה היא XP. האם למישהו יש מושג איך לגרום למחשב לזהות את הכרטיס ? האם יתכן שכלל לא הותקן כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואיך ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר במחשב נייד די ישן, מחצי השמאלי(בערך) של המקלדת מקליד סטנדרטי, החצי הימיני(בערך) במקום אותיות מקליד מספרים וסימנים שהם יוצאים מSHIFT+NUM כל שהן. מה דעתכם, האם זו בעייה במקלדת עצמה, ואזי עלות התיקון ממש לא שווה את מחיר המחשב, ולזבל. או שזו בעיה תוכנתית ואפשר להגדיר\לסדר\לפרמט? Packard Bell ישן ומינייטורי. (אם הדגם קריטי אעדכן מאוחר יותר)
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריכה לפרמט את המחשב, איך הכי מומלץ לפרמט אותו אם אין דיסק, ומאיזה אתר בטוח להוריד את הווינדוס שבע?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני לדעת האם זוהי תקלה בחומרה. לאחר כשעתיים של משחק ב Moderen warfare 2 , המחשב החדש שלי (בן פחות משבוע) נתקע, מציג הודעת שגיאה של blue screen לא הספקתי לקראו את כל מה שכתוב שם מכיוון שמיד שניה לאחר מכן הוא נכבה. הספקתי לראות את שם התקלע ואת משהו עושה למרות שלא ממש הבנתי מה זה אומר Dumping physical memory Error: 0x82B28985 עכשיו כאן זה לפי החלטת המחשב כבר(זה לא קרא לי פעם אחת) לפעמים המסך נכבה וכאילו המסך בכלל לא מזהה את הכרטיס או שהוא נדלק מחדש ואז באיתחול נתקע בבדיקת RAM ומצפצף ציפצופים קצרים בתדירות גבוהה. או שהווידאוס לא רוצה לעלות... מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? הנה קצת נתונים על המחשב שלי: OS: Win7 Ultimate x86 - 32 bit CPU Type: TripleCore AMD Phe…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני חדש כאן. יש ברשותי מחשב נייח במארז מיני עם לוח אם של גיגהבייט H610M, ועליו מותקן מעבד i7 12700k וכרטיס מסך rtx2080ti ולמחשב מאוד חם, המעבד מגיע מידי פעם ל 100 מעלות, והכרטיס מסך מגיע ל 86 מעלות. על המעבד יש קירור אויר די פשוט עם מאוורר אחד 80ממ, לכרטיס מסך יש מאוורר אחד ובמארז יש מאוורר אחד 80ממ מאחורה שמוציא אויר חם החוצה. חשבתי דבר ראשון להחליף את הקירור של המעבד לקירור אויר עם 2 מאווררים 120ממ פלוס משחה טרמית איכותית יותר, וכאן השאלה איך אני בודק שהוא נכנס במארז? וגם חשבתי, להוסיף שתי מאווררים 80ממ אחד על השני שיכניסו אויר מקדימה, וגם שתי מאווררים 80ממ אחד על השני שיוציאו אויר מאחורה, וגם להו…
-
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היום בצהריים גלשתי באינטרנט, שמעתי מוזיקה ועוד 2 תוכנות פעלו. שמתי לב שהמחשב נתקע טיפה ואז חוזר לעבוד רגיל. מתישהו הוא נתקע לגמרי, ואחרי דקה התייאשתי ובאתי לכבות, בטעות נתתי מכה די חזקה למארז (החלק שמאחורי הלוח) והמחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד הפעם, עבד ומיד כבה. אחרי כמה דק' ניסיתי שוב, נדלק, אחרי איזה 10 שניות הוא שוב כבה. חשבתי שאולי יש התחממות ולכן גם קניתי מאוורר של AC 80MM בחנות שליד הבית שלי והוספתי אותו בצד המארז (הוא מכניס אוויר אם זה משנה). התקנתי את המאוורר, ניתקתי את המחשב מהחשמל ויצאתי למגרש, כשחזרתי הפעלתי את המחשב (המאווררים עובדים כראוי). המחשב נדלק ולאחר שבחרתי בSAFE MODE הוא כבה. ניסיתי גם להפעיל ווינדוס רגיל והוא כבה שוב לאחר חצי דקה. לדעתי הבעיה היא בזכ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שפירמטתי. אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר הפירמוט. יש דרייבר לכרטיס רשת כמו שמופיע במנהל ההתקנים. הורדתי את הדייבר החדש ביותר שמצאתי בגוגל. לצערי תוכנה כמו Driver Genius למצאית דרייברים לא עוזרת כי אין לי חיבור לאינטרנט סוג כרטיס הרשת: Broadcom Netlink TM Fast Ethernal יש לי ווינדוס 32b XP... אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחד המאווררים פשוט הפסיק לעבוד.. ניקיתי מאבק.. לא עזר אולי משהו בחיבורים התנתק? אם כן, לאן אני אמור לחבר.. ואם לא, מה עוד אפשר לעשות.. יכול להיות שהוא נדפק לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-