עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Omega81,

בעיה שאני לא מצליח להבין את המקור שלה: יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte Z77X שקניתי לפני יותר משנה, איתו קניתי סט זכרונות של 8GB. לפני מספר חודשים התחילו כל מיני בעיות מוזרות ומסכים כחולים ולקח לי בערך שבוע עד שהבנתי שהבעיה היא בזיכרונות. לאחר בדיקה מקיפה שכללה הצלבה של כל הזכרונות בכל הסלוטים נמצא כי רק אחד הזכרונות דפוק (את הבדיקות עשיתי עם Windows Memory Diagnostics). מימשתי את האחריות לכל החיים, לקח כמה זמן שלקח ובסוף קיבלתי זוג זכרונות חדש. התקנתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש באותה הזדמנות. לאחר יותר מחודשעבודה עם הזכרונות החדשים ללא שום בעיה פתאום החלו אותם בעיות שהיו לפני, כל מיני מסכים כחולים, תוכנות קורסות וכל מיני הפתעות. עשיתי שוב את אותן בדיקות מקיפות והנ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by T-Flash,

יש לי בעיה... יש צפצוף כשאני מדליק את המחשב...שלאחר כמה דקות הוא נפסק... פתחתי את את המכסה כדי לראות מה קורה שם... כשאני מדליק את המחשב, 3-5 שניות המאורר של המעבד פועל ואחרי זה לא פועל לכמה דקות... ובזמן שהמאורר לא פועל יש צפצוף... למה המאורר לא פועל בזמן הזה? אני יכול לתקן את זה איכשהו?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by foxil,
    • 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Joseph Laufer,

נכנס לאתר ולא מצליח להכנס לאיזור האישי. יש לי את הסמן הזה שמסתובב כל הזמן ולא מצליח להעביר אותי לאיזור האישי המבוקש ( ראה מצ"ב). https://www.cal-online.co.il/

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. שלום לכולם!!! יש לי בעייה בזיהוי הכוננים. כאשר מע' ההפעלה עולה בזמן הביוס לא תמיד מצליחה המע' לזהות את הכוננים צורב LG 52X32X52 CD ROM X52 כאשר אני מבצע POWER UP כלומר כיבוי המחשב והדלקתו המע' מזהה אותם לפעמים צריך לבצע 2-3 כיבויים. תופעה שניתן לחיות איתה השאלה האם היא מעידה על משהו אחר לקוי. תודה על עזרתכם צביקה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by Yoniplt,

שלום אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי שיש לו כרטיס מסך Geforce GT 420M ומערכת הפעלה למסך DellE248WP החיבור נעשה באמצעות כבל DVI ומתאם DVI-HDMI בצד של המחשב הנייד על המחשב מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Home Edition 64 bit לאחר ניסיון חיבור ,העברת המסך לקלוט אות דיגיטלי ולחיצה על Extend These Displays , על המסך של המחשב הנייד רואים בערך רבע מסך והמסך על המחשב הנייד נשאר להיות שחור ניסיתי לחבר אותו כprojector עם אותן תוצאות למישהו יש עיצה? תודה מראש יוני

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by mokisho,

Others Version 1707 2006/12/15 update Description P5W DH Deluxe BIOS 1707 Support Intel SpeedStep in Vista Update JMicron option rom to 1.06.63 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 691.2 (KBytes) Download from Global USA Europe China DOS Version 0701 2006/07/11 update Description P5W DH Deluxe BIOS 0701 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 679.2 (KBytes) Download from Global USA Europe

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by ilanb0,

יש לי עכבר אופטי ותיק של מיקרוספוט, wireless optical 2.0 (מאלו שעובדים ללא חוט, אבל יש להם מן סוג של ממיר שמחובר למחשב עם חיווט). משמש אותי מצויין. אבל לפתע, הלחצן השמאלי לא עובד. ניסיתי איתחול, ניסיתי עדכון תכנה, החלפת בטריות - כלום. אני מבין שאפשר לקנות עכבר חדש בהוצאה לא גדולה - אבל אולי יש פתרון פשוט שעוד לא ניסיתי ויעזור? כרגע נעזר בעכבר בלוטות' של הטאבלט שמחובר לדונגל שתקוע ביציאת USB. אבל מעוניין לחזור לעכבר הישן.

9. חברי הפורום שלום בהמשך לדיון הזה, קניתי היום (לפני כמה שעות) ספק כח חדש - את ה Seasonic S12G-450 הזה מ KSP. כאשר חיברתי אותו בפעם הראשונה, הוא הפעיל את המחשב, לכן חשבתי שהכל בסדר, סיימתי לחבר אותו לשאר המערכת (בהתחלה לא חיברתי אותו למאווררים בעזרת חיבורי ה mulex) וכשניסיתי להפעיל שוב את המחשב - כלום, המחשב לא רוצה להידלק (כן, כמובן שבדקתי שהכפתור שבצד האחורי של הספק מופעל). - ניתקתי את כל החיבורים והשארתי רק את חיבור ה ATX ו(24 פינים) את חיבור ה 4 פינים ללוח ועדיין המחשב לא רצה להידלק. - ניתקתי אותו לחלוטין מהמחשב וקיצרתי את החוט הירוק עם אחד החוטים השחורים - והספק לא נדלק (לפחות המאוורר שלו לא נדלק). - ניסיתי להחזיר את ספק הכח הגנרי למחשב - ושוב המחשב לא נדלק. בשלב הזה כ…

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by STi,

שלום, קודם כל רציתי לומר לכם שאתם תותחים! ועכשיו לבעיה... אני לא זוכר איך זה קרה ומה גרם לכך, זה היה לפני הרבה זמן, הייתה איזו תקלה ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ויש לי אותה הודעה עם ציפצוף ואני חייב ללחוץ על משהו כדי שהיא תעבור והמחשב יעלה, אומנם זה דבר פשוט ועד עכשיו לא כזה הפריע לי עכשיו יש לי זמן ואני רוצה לפתור את הבעיה, אשמח אם מישהו יעזור לי שמחשב רושם דבר כזה: system hardwere abnormal, press any key to continue.... המחשב המדובר הוא P3 700 MHZ עוד פרט שנראה לי חשוב זה הסוג של הBIOS אם אני לא טועה זה השם שלו Award Moduler V4.51PG אשמח אם תעזרו לי, אם למישהו אחר זה קרה אשמח אם הוא יגיד לי איך לסדר את זה, תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. שלום יש לי webcam מלפני כמה שנים והיא פעלה מצויין על win98, עכשיו מאז החלפתי מערכות הפעלה וכרגע אני על win2k pro, הבעיה היא שהחברה המפגרת של המצלמה לא מכינה יותר דרייברים והגרסא למערכת הפעלה הכי חדשה היא לwin98....(החברה: kensington) האם יש דרך כלשהי להפעיל את הדרייברים על win2kpro ? או שגורלה של המצלמה נחרץ? תודה מראש. ושנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yz101,

יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by AvlK,

תוך כדי עיון ברשימת התוספים ב chrom, נתקלתי בתוסף בשם: "saave oon" אין לי מושג איך הוא התקין עצמו (אני יודע שזה נשמע מוזר) אבל אני לא התקנתי שום דבר שהתוסף הזה בא כחלק ממנו ובטח שלא התקנתי אותו בנפרד. גיליתי גם שהוא מותקן ב firefox וגם שם לא אני התקנתי אותו. חיפשתי בגוגל את השם אבל לא מצאתי משהו , מישהו מכיר או יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! ביומיים אחרונים אני מנסה לפתור את הבעיה הבאה: לפני יומיים שיחקתי ב CODMW2 ואחרי איזה 20 דקות המחשב נתקע ועשה ריסטרט לבד. דבר דומה קרה עם כל שאר המשחקים פחות או יותר ובסוף קיבלתי מסך כחול מוזר של שניה אחד וריסטרט. החלטתי לבדוק את הOC שלי והרצתי PRIME 95 יותר מ-10 שעות ועל הבוקר ראיתי שלא היה שגיאות. התחלתי לשחק- קיבלתי ריסטרט. עשיתי פורמט התקנתי משחקים ועוד פעם קיבלתי ריסטרט. אני אישית חושד בספק כוח לכן בOCCT עשיתי טסט ל PSU. מה שראיתי זה שטמפרטורות של כרטיסי מסך עלו עד 81 מעלות ואז המחשב ניתקע. אפשר היה להזיז עכבר כמה שניות ואז גם זה ניתקע. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? תודה. והינה המפרט: לוח STRIKER II FORMULA מעבד Q9550 E0 @3.718 קירור MUGEN 2 זכרונות 2X…

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by gkman,

הי לכולם. המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בלי שום קשר זמן קצר אחרי תחילת השימוש. אני שאבתי ממנו אבק ( לא היה כמעט מלכתחילה) כל המאוררים עובדים ואין בעיה של חום. הוא מתכבה לי בזמן שאני גולש באינטרנט עם פיירפוקס. אין לי שמץ של מושג למה זה עושה את זה. לא נראה לי שיש ווירוס. (יש אנטי ווירוס של AVAST מעודכן) למישהו יש רעיון ???(יש לי ווינדוס XP - אם זה משנה, המחשב ישן יחסית איזה 4-5 שנים לפני שנה עבר פירמוט מלא) (אני אריץ סריקה נוספת לבדיקה של ווירוסים רק ליתר בטחון.)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by חלישות,

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by eurostar,

שלום, יש לי בעיה עם הארדיסק שלי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך ניתן לפתור תתקלה ותתנו לי קצת תקווה יש לי בעיה כלשהי בארדיק שאני לא מצליח לתקן אותה אז בעיקרון, המחשב לא מזהה את הארדיסק כלל ברגע המחשב נדלק הוא חושב ואומר תכניס ארדיסק ותסרט עכשיו בדקתי בביוסים והארדיסק לא מופיע שם אני חושב שהבעיה בסרט הנחושת שמתחבר למתכת שהוא עקום קצת, יכול להיות שהוא קיבל מכה קטנה :\ האם זה אומר שהארדיסק מת לגמרי? או שיש אופציות לחלץ את הקבצים משם? ? חשוב מאוד בבקשה תעזרו :-[

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by aviv_nm,

אחרי שאני משחק (בקומפני אוף הירוס) רבע שעה המחשב עושה ריסטרט לעצמו לפי מה שהבנתי הבעיה היא כנראה כתוצאה מהתחממות,עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה?אני רוצה תוכנה שתוכל להגיד לי מה הייתה הטמפרטורה לפני הכיבוי,על מה צרך לשים דגש?כרטיס מסך?מעבד?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. המחשב חזר מהמעבדה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451096.msg3877035;topicseen#new (בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446563.0 ) (פורומים בעולם בנוגע לאותה בעיה: http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/52722-bsod-while-idle-using-opera.html ) היי לאחר שקיבלתי את מחשבי מTMS (אחרי 4 חודשים שהוא שהה במעבדה) ב28.12.2009, לא הפסיקו להופיע מסכים כחולים שלא הופיעו קודם לכן. בשל זמן השהות של מחשבי אצל המעבדה, הפכתי לסוג של פרנואיד, ורשמתי כל מסך כחול\קפיאה שהייתה לי במחשב החל מהיום בו קיבלתי אותו מה"תיקון": 28.12.2009: קפיאה בעת כתיבת מסמך מייל ופתיחת קובץ Winrar 29.12.2009: שתי קפיאות בעת גלישה באינטרנט בזמן שהאימיול דל…

• 47 תגובות
    • 9.2k צפיות
  20. Started by 1337Din,

יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by shaihac,

ורק המקלדת פועלת ומגיבה והעכבר לא מגיב אחרי כמה וכמה פעמים שחיברתי אותו

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  23. Started by eliil1,

המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by זכי24,

שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by oneq,

שלום אחרי כמה דקות (אני חושב רבע שעה או חצי שעה) שהמחשב ללא כל פעולה הוא מכבה לעצמו את המסך (המחשב עצמו עובר למצב שינה אחרי שלוש שעות אני חושב בלי שימוש) כדי לחסוך בחשמל אז אחרי מצב שבו המסך מכובה אני מזיז את העכבר כדי להחזיר אותו לפעולה, המסך נדלק ועובר לצבע שחור אני מנסה לעשות ctrl + alt + delete והמסך עדיין לא מגיב מה אפשר לעשות? יש לי כ.מ 7950 של amd מעבד intel מסוג i5 2500 טנקס

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.