עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יהונתן בןזימרא,

אני מנסה לפתוח קבצי וידאו המחשב כותב לי בחר אפליקצייה ושום אפליקצייה לא פותחת מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. Started by IG,

אהלן לכולם. תאור הבעיה: מפרט- בצד (כן כן, הדבר הזה כבר בן 8...) מחשב קורס בשלב בחינת החומרה (המסך לא מספיק לעלות אז אני לא יודע באיזה שלב בדיוק, אבל זה קורה אחרי בערך 2 שניות). אחרי הקריסה יש איזה לד על הלוח שלא מפסיק לפעול, ורק אחרי שאני מחזיק את כפתור הכיבוי של המחשב במשך כמה שניות הוא נכבה. אני לא מצליח להפעיל שוב את המחשב בזמן שהלד הזה דולק (לא מקבל אפילו את התגובה של השתי שניות...) פעולות לתיקון שבצעתי: ניקוי אבק והחלפת משחה טרמית למיקרה ומדובר בחימום יתר- לא עזר. ניתוק כל מיני רכיבים: מאוררים, סטיק זיכרון, כרטיס קול, צורב כדי להקל על הספק- לא עזר. איפוס ביוס (ביטול OC קל שהיה לי, איפוס כללי של ההגדרות...) ניתוק שני ה-HD- עזר! המחשב העלה את הביוס ונתקע בטעינת מערכת ה…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. שלום. יש לי מדפסת HP שמשרתת אותי יפה אבל לפעמים יש לה איזה שיגעון להודיע על "הדפסת המסמך נכשלה" מבקש את עזתכם.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by Enable,

אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. Started by orr19,

אהלן, חזרתי הביתה היום וראיתי הודעה שהיה לי מסך כחול רציתי לדעת למה זה נגרם http://www.upf.co.il/file/845625618.html תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by mik941,

שלום לכם. יש לי עכבר אלחוטי מיקרוסופט.הוא מחובר למחשב נייד שלי. זה עבד אצלי הרבה זמן ותקין. יום אחד הוצאתי בתיק עכבר אלחוטי ופתאום ראיתי למטה קצת ליכלוך חלודה בצבע לבן. אני פותח ומוציא בטריה אחת. ורואה שזה ליכלוך חלודה לבן. אני זרקתי בטריה ישן. אני נקיתי מגעים בפנים עכבר אלחוטי חלודה. וזה נקי. אני החלפתי בטריה חדשה. ועכשיו עכבר אלחוטי עובד ותקין. שאלה: בעכבר אלחוטי כמה זמן להחליף בטריה חדשה ? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by rsigall,

שלום, ברשותי מחשב ישן, שהחל לעשות בעיות מוזרות בימים האחרונים. זה התחיל כתקלת תוכנה, אך זו ללא ספק בעיית חומרה. זה התחיל מבעיית תוכנה - ZA לא עלה (אמר שקובץ פגום) ואז גם NOD טען שיש משהו פגום. קצת לאחר מכן גם המחשב "איבד" את הדרייבר של הכרטיס מסך. החלטתי לשחזר מ-ghost, אבל המחשב טען שהקבצים פגומים. אז התחלתי לחשוד בהרד-דיסק. ניסיתי לעשות פירמוט מלא דרך ההתקנה של ה-XP, והפרמוט נכשל וקיבלתי הודעה שהדיסק תקול. שמתי הרד דיסק אחר, שאני יודע שהוא בסדר, הצלחתי לפרמט. המשכתי בהתקנה. כאשר windows עלה טען שחסרים לו כל מיני קבצים. ולא נתן להעלות את המחשב. החלטתי לחבר את ההרד דיסק (את שניהם) למחשב אחר - שם הכל בסדר, הצלחתי לפרמט, להתקין XP והכל פועל כמו שצריך. כעת ניסיתי לחבר בחזרה ל…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by singera,

התקנתי WIN98SE והוא מקרטע כ5 דק' עליה עד למסך הראשי למחשב יש 64 מגה זיכרון לפנטיום 200 עם 32 מגה לוקח פחות זמן לטעון מה אפשר לעשות? אני חייב לציין שהתקנתי דרייברים ואת מסלולון ומדיה פלייר והא פשוט מקרטע אפילו בעת העלעה הראשונית של WIN

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  10. התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: מה אפשר לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by wow,

יש לי לוח NFORCE 3 עם 4חיבורי סטא (MSI NEO2 PLATINUM) ויש לי מחוברים 2 הארד דיסקים SATA ושאני מחבר את השלישי לחיבר SATA3 או ל-SATA4 המחשב לא עולה למרות שאני מגדיר בביוס את SATA3,SATA4 על ENABLE. ההארד דיסק בטוח בסדר כי כשאני מחליף אותו עם אחד מהשניים שכן מחוברים אז המחשב עולה בלי בעיות - אבל כשהארד דיסק מחובר לאחד מהחיבורים 3 או 4 הוא פשוט לא עולה ויש מסך שחור ממש לפני הטעינה של הווינדוס (הפס הזה שרץ). איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by GUY550,

שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי [table][tr][td] [/td] [td]Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3[/td] […

13. שלום וערב טוב כבר שנתיים יש לי עכבר MX 518 שאני משחק איתו לאחרונה הוא עושה לי בעיות כנראה יש בעיה עם הכבל,כי לפעמים העכבר לא מגיב אבל אז אני מזיז את הכבל והכל בסדר יש מצב לתקן אותו? או שלא מתקנים ופשוט קונים חדש? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. Started by שמעון בניטה,

איר אני יכול למחוק פס שחור לאורך המסך

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  15. האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, לטובת אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מרי…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by kaktus,

הי שלום ותודה על העזרה. קיבלתי מחשב תקין יד שנייה שכניראה חתף איו זפטה בהעברה. מאז המסך לא מגיב ולא רואים כלוםץ גם ניקוי הכרטיס מסך וחיבורו מחדש לא הניבו תוצאות. המדרבורד מסוג srock agp8x sata ata133 usb2 כרטיס מסך gyro sp8834t/ 128ddr gforce fx5200 128mb ddr+tv יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by ALAKEFAK,

כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by masteryoda91,

שלום לפני זמן קצר חידשתי את המחשב שלי וגם שמתי וינדווס 7 32ביט עכשיו הזכרון מסוג CORSIAR 1600MHZ 2X2GB התקנתי את CRYSIS כדי לבדוק איך המשחק רץ ואז לאחר 5 דקות משחק הוא מוציא לי שגיאה ש התוכנה בשם CRYSIS צריכה להסגר עקב זכרון נמוך (LOW MEMORY). עכשיו עשיתי CTRL+ALT+DELETE כדי לראות כמה זכרון נצרך עכשיו המערכת מזהה 4GB מתוכו היא משתמשת ב 3.5GB CRYSIS כאשר מופעל מנצל כ 2-2.5GB ועוד למערכת כ 800-900MHZ סה"כ יוצא 3.2-3.3GB מתוך 3.5GB הוא מראה שפנוי עוד כ 300MHZ ואני פשוט לא יכול לשחק הוא סוגר את המשחק חוזר לשולחן עבודה והחלק מהסרגל כלים או האיקונים נעלמים ונדרש לעשות RISET למחשב. המערכת שלי היא: I5 750 285GTX OC2 GIGABYTE GA-P55-UD3R 2X2GB 1600MHZ CORSIAR יש למישהו פתרון בישב…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by Dubek,

יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 3 שאני רוצה להפעיל כמחשב משרדי. הבעיה היא שבהפעלת המחשב, המחשב לא שולח אות למסך ובמקום זה מתחיל לצפצף. חשבתי בהתחלה שאולי יש בעיה עם כרטיס המסך, אבל ניסיתי להחליף אותו עם כרטיס תקין והתוצאה היתה זהה. בנוסף, אם מכבים את המחשב ומנסים להדליק אותו מחדש, הוא לא נדלק. רק אם מחכים כמה דקות, ניתן להפעילו מחדש (בדרך כלל צריך גם להוציא את המחשב מהחשמל ולהכניס חזרה). אם יש לכם עצות לזיהוי ותיקון התקלה, אודה לכם על כל הנחיה שתוכלו לתת לי.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by ohadbx,

כמו שצוין בכותרת, אחרי ניתוק וחיבור מחדש של המחשב (בלי הוספה/הסרת חומרה כלשהיא) שנייה אחרי ה"ביפ" של האתחול והופעת המסך של הלוח אם המחשב נכבה. כדי להליק מחדש אני חייב לנתק אותו וללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ורק אז הוא מוכן להדלק שוב,אבל הבעייה לא נפתרת. המחשב היה תקין לפני זה... יש עצות?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by Adi42,

קודם כל, אני לא בטוח בעצמי אם הבעיה היא בעית חומרה או בעיה בוינדוס עצמו, אז אם צריך תעבירו את זה לפורום של תוכנה בבקשה. לפני בערך 3 חודשים קניתי מחשב חדש עם הרכיבים האלה: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L + עוד כמה רכיבים לא חשובים אני משתמש בוינדוס XP, SP3 מחשב שנחשב מאוד טוב בזמנו וגם עכשיו. אבל מהיום הראשון שקניתי אותו היו לי בעיות איתו, ולאחרונה הם התחילו להופיע הרבה יותר: אני מקבל מסכים כחולים שאני גולש באינטרנט, משחק, סוגר ומדליק את המחשב באופן רנדומלי. פיירפוקס ועוד תוכנות אחרות קורסות כל…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  22. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסדרת המחשבים של HP HP Pavilion dv6500 הדגם של המחשב הוא dv6514ej שקניתי אותו היה עליו WINDOWS VISTA והכל עבד (מן הסתם) עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP ועכשיו האינטרנט לא עובד (לא WIRELESS ולא ETHERNET) אין ברשותי את הדיסקים של הדרייברים של המחשב הנייד התקנתי את הדרייברים שבאתר של HP והם לא עזרו לי http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3466606〈=en מה אני יכול לעשות?

23. Started by rafiisak,

שלום רציתי לדעת איך אני משנה ממצב RAID למצב IDE תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. כל משחק שאני מעלה במחשב הוא יוצא אחרי כמה דקות..ואי אפשר לשחק ככה.. למה זה ומה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Zinger777,

שלום, לאחי יש מחשב חדש ואני ניסיתי להתקין לו את הכרטיס רשת שהיה במחשב שלי כדי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי. התקנתי את הדרייבר, חיברתי את הכרטיס ללוח-אם(מין הסתם כשהמחשב היה כבוי) והדלקתי. לפי המדריך של ההתקנה בשלב הזה היה צריך להיות לי איזה חלון שאומר שהמחשב מצא חומרה חדשה אבל זה לא נפתח אלא מודיע על איזה 2 שגיאות, מה עושים? אם זה משנה, הכרטיס רשת הוא של חברת D-Link ואם צריך את הדגם של הלוח אם או הכרטיס תגידו. תודה מראש, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים