עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה ישנו מאוורר שממוקם מקדימה איפה שהנורות והוא מרעיש נורא מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by Henme,

אהלן, רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של Tp-Link דגם TL-WN821N וקיימת תופעה שלאחר אתחול המחשב הכרטיס אינו מגיב, רק עם הוצאה והכנסה שלו הוא חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

3. Started by R.L,

שלום.יש לי מחשב פנטיום שלוש שיש בו לוח אם אם כרטיס מסך מובנה אתמול הדלקתי את המחשב והמסך לא עלה ניסתי כמה פעמים אך עדיין נימשכה הבעיה לכן לקחתי כרטיס מסך ישן שמתי אותו במחשה והכל עלה עד שזה הגיעה למצב שבו צריך לרשום את השם משתמש והסיסמה של הרשת אבל זה ניתקע שאלתי כמה אנשים מה עושים ולמה זה ניתקע והרוב ענו לי ואמרו שיש היתנגשות בין הכרטיס המובנה לבין הכרטיס הנוסף שהרכבתי רציתי לדעת איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואם יש אפשרות אחרת אני ישמח וחשוב לזכור שאין לי גישה למחשב דרך המערכת הפעלה כי הוא ניתקע תודה לכל מי שיעזור מקווה לראות תגובות ותשובות

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Forest14,

מע' ההפעלה - חלונות 7 - 64 ביט- אולטימייט. המדפסת - BROTHER MFC - לייזר המדפסת מחוברת לרשת בכבל רשת וכך גם המחזב שמצוי בחדר אחר. איך מגדירים אותה לעבודה ברשת?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by ferrari,

אז ככה. יש לי הרד דיסק (WD800JB) הרד דיסק 80 ג'יגה של WESTERN DIGITAL עם 8MB CACHE . הCHKDSK מצא בו BAD SECTORS. על ההרד דיסק יש עדיין אחריות, הייתי בטוח שההרד דפוק, וצריך להחליף אותו במסגרת האחריות (מה שיוצר המון כאב ראש, התקנת החלונות מחדש והכל, ואובדן כל המידע שיש עליו עכשיו), עד שראיתי את הדבר הבא באתר של WESTERN DIGITAL http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=62&p_created=1003443764 Problem: The utility ScanDisk reports bad clusters or bad sectors on the drive. Cause: Bad sectors as reported by ScanDisk [glow=red,2,300]may or may not indicate physical damage to the drive[/glow]. Anything from a virus, to a faulty data cable, to…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by omri55,

ניסיתי להתקין WIN XP קיבלתי שגיאה בזמן הפורמט. עכשיו אני מנסה עם WIN 7 ואני מקבל את השגיאה the file or directory d:\windows\system32\logfile is corrupt and unreadble.please run the chkdsk utility/ אני ממש נואש אשמח לכל עזרה אפשרית.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by Pec12313,

אוקי זה מה שקרה לקחתי זיכרון 512 ואני לא ידעתי שצריך אותו זיכרון בדיוק ואותו mhz וכול זה קיצר אחרי ששמתי את שתי הזיכרונות יחד המחשב לא עלה אחרי כמה נסיונות יצא ריח של שרוף מהמאורר של המעבד עכשיו השאלה שלי היא מה נשרף והאם אני יכול להשתמש ב מעבד במחשב אחר ? ואיך אני ידע שהמעבד לא שרוף

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. שלום לכולם,ושבת שלום!. יש לאחיותיי מחשב פנטיום 4 1.4 זכרון 256SDRAM ומותקן עליו XP (יש לציין שהמחשב לאחר פירמוט מלא ע"י שימוש במחיצות NTFS) ומערכת ההפעלה הינה חדשה לאחר פורמט כללי לHD המחשב עושה ריסטרטים קבועים לאחר שהוא מעלה את XP וממתין מס' שניות ונופל וכך חוזר חלילה.. ניסיתי להחליף סלוטים לזכרוות ואני הוספתי זכרון הורדתי שוב הפעלתי את המחשב עם מקלדת בלבד שום דבר לא עוזר ובמשך ההתקנה של XP הוא לא נקתע לי מבחינת עשיית ריסטים לבד אלא היה כותב תמיד IRQL EQUL OR NOT כמה פעמים אבל לאחר שניקתי את העכבר והשארתי רק את המקלדת הוא לקח את ההתקנה יש לציין שהXP הינו SP1 ויש כ.מסך 32מגה. ניסתי מלא וריאציות כולל החלפת כרטיס מסך,הארדיסק,סידירום,זכרונות וכמעט הכול..פשוט מסרב לעלות. ה…

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  11. שלום חברים. במחשב החדש שלי יש איזה משהו שאני חושב שהוא בעיה אבל אני רוצה לשאול את דעתכם.. את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב - "[מפרט מחשב]" או איך שזה לא יהיה.. אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב אז מופיע בהתחלה מסך שחור שרשום בלבן משהו שקשור לכרטיס מסך: nvidia corp 512MB 8800GT משהו כזה.. ואז אחרי זה יש לוגו כזה של הלוח אם ואז הווינדוס נטען.. אז הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל את המחשב אז אין בכלל צפצופים, ולפעמים יש צפצוף אחד קצר במסך הראשון שתארתי קודם [של הכרטיס מסך], ובמסך של הלוגו אף פעם אין צפצוף. אז זאת בעיה? כי אני מפעיל את המחשב נגיד, ואז יש צפצוף קצר במסך של הכרטיס מסך, וזהו הכל עולה כרגיל, ואז אחרי כמה דקות אני מפעיל מחדש ואין בכלל צפצופים.. זה קורה כימעט כל הזמן שאין צפ…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by Guy Eshel,

הי, אין לי מושג בחשמל ואני צריך ייעוץ. קניתי ספק חדש ממישהו שהזמין ב NewEgg, הספק מגיע עם כבל אמריקאי 150V. EVGA 700 BQ 80 האם אני יכול לחבר כבל חשמל (קומקום) של 250V? מהאתר Power specs: https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=100-BR-0700-K1

13. Started by DJ Clue,

שלום לחבר שלי יש amd a64 3000+ לא מזמן הוא החליף את הקירור הישן שלו בקירור חדש וכתוצאה מכך הוא חושב שהוא פגע במעבד בעת ההרכבה איך הוא יכול לבדוק שהמעבד תקין? ושהוא מתפקד 100%?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  14. תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  15. לאחרונה, אחרי יום שלא נגעתי במחשב כשאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. Started by ohadbx,

כמו שצוין בכותרת, אחרי ניתוק וחיבור מחדש של המחשב (בלי הוספה/הסרת חומרה כלשהיא) שנייה אחרי ה"ביפ" של האתחול והופעת המסך של הלוח אם המחשב נכבה. כדי להליק מחדש אני חייב לנתק אותו וללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ורק אז הוא מוכן להדלק שוב,אבל הבעייה לא נפתרת. המחשב היה תקין לפני זה... יש עצות?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by ^pb^,

יש לי במחשב 3 כוננים קשיחים, מתוכם 2 כוננים חדלו מלפעול. הכונן הראשון הוא כונן E, הכונן השני הוא כונן G. כל אחד נמצא על כונן קשיח משלו, ואינו משתף קיבולת עם כוננים נוספים. כשנכנסים למסך הגדרות הBIOS רואים את כל שלושת הכוננים הקשיחים, לכן הכוננים מחוברים למחשב ללא כל ספק. אמנם: * כונן E לא קיים ב"מחשב שלי", לא בdisk managment וגם לא בdevice manager. * כונן G אף יותר מוזר: הוא קיים במחשב שלי, בdisk managment ובdevice manager ולכאורה הוא מותקן ומזוהה והכל טוב ויפה, אבל כשמנסים לגשת אליו נתקלים בתקלה הבאה: G:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. תמונת מסך של הdisk managment: ניתן לראות כאן שכונן E לא מופיע כלל, וכונן G משום מה חסר f…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. האם יש אפשרות שמעבד AMD עם קירור טוב, פעם יפעל ופעם לא יפעל? זה מה שקורה לי במחשב, וגם אם זה פועל זה נתקע כל כמה שניות, ואני תוהה אם זה הלוח לא תקין, או המעבד... זיכרו: קירור טוב למעבד.

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by rafiisak,

שלום רציתי לדעת איך אני משנה ממצב RAID למצב IDE תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by 69,

שאלתי גם במספר פורומי חומרה אחרים כאן ב HWZONE, אבל בהחלט יתכן שהבעיה היא באחד הרכיבים שלא חשבתי עליו, לכן אני כותב גם כאן : מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונו…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Zinger777,

שלום, לאחי יש מחשב חדש ואני ניסיתי להתקין לו את הכרטיס רשת שהיה במחשב שלי כדי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי. התקנתי את הדרייבר, חיברתי את הכרטיס ללוח-אם(מין הסתם כשהמחשב היה כבוי) והדלקתי. לפי המדריך של ההתקנה בשלב הזה היה צריך להיות לי איזה חלון שאומר שהמחשב מצא חומרה חדשה אבל זה לא נפתח אלא מודיע על איזה 2 שגיאות, מה עושים? אם זה משנה, הכרטיס רשת הוא של חברת D-Link ואם צריך את הדגם של הלוח אם או הכרטיס תגידו. תודה מראש, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  22. חבר'ה צריך את עזרתכם בדחיפות.\ חברי בעל אולפן הקלטות פירמט את ההארד דיסק החיצוני שלו בטעות במקום את ההארד דיסק הפנימי. השאלה המרכזית היא מה עושים?? בפרוטרוט השאלות הם ככה: 1- האם ניתן לשחזר את כל החומר? 2-איך בדיוק עושים את זה? 3-האם ההמלצה שלכם לעשות זאת באופן עצאי או להזמין אחד שמתמחה בתחום זה? יש לציין שמדובר בחומר יקר המכיל עבודות של אומנים ואנשי מוזיקה.חברי בלחץ אטומי!! בתודה מראש שי נ.ב-אם יש מישהו מקצועי פה מחברי הפורום והדגש הוא על מקצועי בלבד,שמומחה בשחזור הדברים אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר פרטי.אני כמובן מתכוון לתשלום כספי.האולפן הינו ברמת גן.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by Green,

שלום יש לי מחשב נייד עם BT פנימי התקנתי את הדריברים ואת התוכנה של הBT והוא פשוט לא עובד הוא מראה לי אותו בNetwork Connections אבל יש עליו X מישהו יודע מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by Guymz,
    • 0 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by gidongidon,

הלך לי הספק כוח במחשב ומאז המחשב לא היה בשימוש (כחצי שנה). הבאתי עכשיו 3 ספקי כוח משומשים (בדקתי שכולם עובדים) ובכולם אני מקבל את אותה הבעיה: הספק כח נדלק לכמה שניות, המאווררים במחשב נדלקים לחצי שנייה ואז שניהם נכבים, וחוזר חלילה.. כפי שאפשר לראות בסרטון: https://vimeo.com/145439477 המחשב עצמו לא נדלק בזמן הזה - אין צפצוף והמסך נשאר שחור. בנוסף, שמתי לב שכשאני מחבר את הספק ללוח אם רק עם החיבור 24 פינים (ולא מחבר את החיבור 4 פינים של המעבד), הספק כח לא נכבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים