עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by barak123,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע מלא פעמים, בדקתי את הזכרון אולי שעתיים וחצי עם memtest ולא היו בעיות. המחשב עכשיו אחרי פירמוט אז אני לא חושב שזאת בעיה של דרייברים. עכשיו שאני מנסה לבדוק מה יש בקבצי dump לרוב השגיאה נגרמת על ידי Unknown_Image ... מישהו אולי יכול לשפוך קצת אור על הבעייה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  2. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by shiral03,

שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by ferrari,

אז ככה. יש לי הרד דיסק (WD800JB) הרד דיסק 80 ג'יגה של WESTERN DIGITAL עם 8MB CACHE . הCHKDSK מצא בו BAD SECTORS. על ההרד דיסק יש עדיין אחריות, הייתי בטוח שההרד דפוק, וצריך להחליף אותו במסגרת האחריות (מה שיוצר המון כאב ראש, התקנת החלונות מחדש והכל, ואובדן כל המידע שיש עליו עכשיו), עד שראיתי את הדבר הבא באתר של WESTERN DIGITAL http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=62&p_created=1003443764 Problem: The utility ScanDisk reports bad clusters or bad sectors on the drive. Cause: Bad sectors as reported by ScanDisk [glow=red,2,300]may or may not indicate physical damage to the drive[/glow]. Anything from a virus, to a faulty data cable, to…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by bati6,

קניתי את הווינדאוס ממייקרוסופט, עכשיו, כהווינדאוס עולה הוא נכנס למטרו במקום להכנס יש לשולחן העבודה, למה ככה?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  6. הכנסו לwww.zoharcomputers.com/ בכל שאלה עזרה או תקלה התקשרו עכשיו 054-6688187

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS PRIME Z370-A זיכרון g skill 3600mhz cl17 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI OC מערכת הפעלה ווינדוס 10 ולאחרונה מלא משחקים קורסים לשולחן עבודה בלי שגיאה וגם בדקתי בEVENTLOG של המחשב אין שום שגיאה אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by zzrxox,

היי, מדובר על צורב רגיל לא די וי די,היום אני מנסה לצרוב ( ואני חייב לציין של עשיתי שימוש בצורב זמן רב ) ואני מקבל הודעה שאין דיסק למרות שיש. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. Started by enzo,

שלום לכולם. כאשר אני לוחץ על קבצי וידאו מסוימים לחיצה אחת עם המקש הימני או השמאלי מופיעה לי הערה ש-EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ולאחר שאני לוחץ אישור מופיעה הערה ש-drwtsn32.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר והמחשב נשאר תקוע. אין לי מושג מה זה אומר וניסיתי לעשות שחזור מאז יום חמישי בשבוע שעבר לכל יום ורשום שהשחזור נכשל. כמו כן סרקתי את המחשב מוירוסים ולא נמצא כלום וב-AD AWARE 2007 נמצאו 3 בעיות ומחקתי את כולן. מאז יום שישי התקנתי פקד ActiveX לשימוש בצ'ט של נענע ולפני יומיים התקנתי Ghostsurf Platinum 2006 ונראה לי משום מה שהבעיה היא בתוכנה הזאת כי כאשר אני מנסה למחוק אותה לא מתרחש כלום. כמו כן אציין שכאשר אני פותח חלונות חדשים באינטרנט הם נתקעים למשך שנייה שתיים. אודה לכו…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by THELAD,

אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. Started by uzana2004,

שלום לכולם!!!! הבעיה הזאת כבר הייתה לי בעבר... המחשב נדלק וזהו...לא מזהה את העכבר מקלדת מסך... הבעיה התרחשה כשחיברתי את הכונן די וי די.(כי משום מה הביוס לא זיהה אותו אז הוצאתי וחיברתי אותו שוב(ולא המחשב לא דלק\היה בחשמל) כל המאווררים עובדים כדי לחסוך זמן אז אני אתאר לכם מה עשיתי ומה קורה: הוצאתי כבל חשמל של כ"מ והפעלתי(כשהוא עדיין מחובר)----היה צפצוף ארוך " זכרונות------היו תיקתוקים. " מעבד-----תיקתוקים. הוצאתי סוללה של ביוס----לא עזר. ניסיתי לגמפר------לא עזר. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ומה קורה פה...פעם שעברה זה פשוט חזר לי לפתע אבל ממה לעזאזל זה קורה?ולמה?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by masteryoda91,

שלום לפני זמן קצר חידשתי את המחשב שלי וגם שמתי וינדווס 7 32ביט עכשיו הזכרון מסוג CORSIAR 1600MHZ 2X2GB התקנתי את CRYSIS כדי לבדוק איך המשחק רץ ואז לאחר 5 דקות משחק הוא מוציא לי שגיאה ש התוכנה בשם CRYSIS צריכה להסגר עקב זכרון נמוך (LOW MEMORY). עכשיו עשיתי CTRL+ALT+DELETE כדי לראות כמה זכרון נצרך עכשיו המערכת מזהה 4GB מתוכו היא משתמשת ב 3.5GB CRYSIS כאשר מופעל מנצל כ 2-2.5GB ועוד למערכת כ 800-900MHZ סה"כ יוצא 3.2-3.3GB מתוך 3.5GB הוא מראה שפנוי עוד כ 300MHZ ואני פשוט לא יכול לשחק הוא סוגר את המשחק חוזר לשולחן עבודה והחלק מהסרגל כלים או האיקונים נעלמים ונדרש לעשות RISET למחשב. המערכת שלי היא: I5 750 285GTX OC2 GIGABYTE GA-P55-UD3R 2X2GB 1600MHZ CORSIAR יש למישהו פתרון בישב…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Evyatar,

שלום. אני מנסה כבר כמה ימים לפתור את הבעייה אך ללא הצלחה. כשאני בא לצרוב ולוחץ BURN הוא פותח חלון חדש ושואל איפה אני רוצה לשמור IMAGE משהו כזה במקום להתחיל את הצריבה. כשאני בוחר RECORD אני לא רואה את הCDRW שלי. הנה תמונה בלינק להמחשה http://members.lycos.co.uk/shlomitryit/uploads/users/Untitled-2%20copy.jpg בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני כמה ימים ואין לי מושג מה גרם לה.. פתאום המחשב נתקע באמצע העלייה על החלון של ה- WIN XP עם הקוביות הכחולות שזזות ולא זז משם. לא התקנתי שום תוכנה ושום עדכון לפני שזה קרה. מה יכול לגרום לכך?וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ללא פירמוט ומחיקה של הקבצים? נ.ב. למצבי ה- safe mode למיניהם הוא נכנס ללא בעיה. תודה רבה לעוזרים.

16. אני מכניס דיסקים להתקין כל מיני דברים וכמעט בכל דיסק הצורב אומר שחסר קובץ מסוים (כל פעם משו אחר) ואני מחפש את הקובץ בחיפוש ומוצא בבקשה תעזרו!!! :'(

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by V00d00,

שלום, אני חדש בפורום הזה ובאתי לשאול אותכם בתור מבינים מקצועיים בחומרה או w\e שלא כמו בפורום של גיימר שכל דבר שם זה כמו "יש לי בעיה בווינדוס מה עושים? תפרמט" "יש לי בעיה במחשב מה עושים? תקנה חדש!" וכו' . יש לי מחשב כבר מעל שנתיים אני מעריך אפילו 3 והוא לא נהג לעשות בעיות אבל עד לפני שנתיים המחשב היה עושה פול בעית. המפרט שלי הוא: Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Comp…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by ELiA,

עד אתמול בלילה המחשב עבד כמו שצריך.. אז ככה אחותי אתמול כיבתה את המחשב והלכה לישון והיום באה וניסתה להדליק אותו והכל עובד חוץ מזה שהמחשב לא נותן אות למסך. הכרטיס מסך הוא מובנה בלוח האם ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום דברים מחוברים עליו (לוח אם זיכרון ודיסק קשיח) והוא לא עובד ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה וגם זה לא עבד ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל הבעיה היא במחשב עצמו ולא במסך למישהו יש עוד פתרונות? תודה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  19. הי, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הבאה. בזמן האחרון יש תחושה כללית של איטיות במחשב שבאה לידי ביטוי בעיקר בפעולות כמו פתיחת קבצי WinRar טעינת משחקים פתיחת תוכנות וכו... לדוגמה קבצים של בערך 700 מגה של Winrar שבד"כ היה לוקח לי כמה שניות לפתוח, עכשיו לוקח לי 2 דקות. מפות של Call of Duty MW 2 שהיו נטענות תוך בערך 20 שניות, היום נטענות תוך 2 דקות. אפילו להעלות משחק של PES 09 לוקח הרבה יותר זמן. אני לי זמן לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה, ואני גם לא בטוח שזה יעזור. חשבתי שאולי הטמפרטורות גבוהות מדי, אבל חוץ מהרדיסק שהחום שלו ה-50 מעלות (שזה נראה לי בטווח הסביר), כל השאר נראה בסדר מבחינת SpeedFan. כל הליבות של המעבד נמצאות בסביבות ה-40 מעלות. ולא נראה שיש איזה שהוא Process ש…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by yonir,

לפני כמה ימים שלחתי הודעה ששמתי לב שהמאוורר של הספק במחשב הישן שלי (פנטיום 3) לא עובד. המליצו לי לנסות לנקות אותו מאבק אז פתחתי את המארז וניקיתי קצת את האבק עם מייבש שיער (עם רוח קרה כמובן), בפרט את הספק וגם בכלל. בזמן הניקיון שמתי לב שיש גם מאוור לכרטיס המסך (פאר הטכנולוגיה, של המילניום הקודם.. RIVA TNT ), אז כשהדלקתי את המחשב הסתכלתי אם הוא מסתובב, וגם הוא לא.. (וגם המאוור של הספק לא התחיל להסתובב כמובן) אז ניסיתי לנקות עם המייבש שיער גם את המאוורר של הכרטיס מסך. ואחרי זה הדלקתי את המחשב ו- אין תצוגה (המסך לא מקבל כלום)... חשבתי שאולי איכשהו הזזתי את כרטיס המסך למרות שלא נראה לי, אז ניתקתי וחיברתי אותו. הדלקתי את המחשב שוב ו.. אין תצוגה אבל לא רק זה, גם הרמקול של…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  21. זה יצא לי מהמשחק ניד פור ספיד אז זה ההודעה שהוא קיבל יש לי כרטיס 7900 GT וזה כל פעם עושה לי ריס במחשב המשחק ותוקע לי אותו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  22. צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by manevra,

היי, אני עובד על מחשב מסוג AMD 3000+ 64BIT לוח אם VIA K8NM ובקר SATA133 המחובר לHD מעבר לכך יש לי גם שני כונני IDE האחד CDROM והשני DVDRW שני הכוננים אינם מזהיים (ממפים) מדיה על כל סוגיה ובכל מצב (גם ניסיון לאתחל לSETUP של WINDOWS לא הצליח) הDEVMGMT מראה כי הכוננים תקינים סימן הקריאה היחיד מצומד לPLUG AND PLAY BIOS EXTANSION... היש מזור?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by alex542,

לאחרונה מדי פעם באקראיות מוחלטת קורה שהמחשב נתקע לכמה שניות לפעמים יותר והסמן של העכבר מתחיל לפעול מוזר ומחליף צבע לצהוב. פה ושם קראתי שאולי זו בעיה של התחממות אך הנה מה שמופיעה לי לפי התוכנה שבודקת טמפרטורה וכו': http://gyazo.com/5e8ac121c0b8ee2fdb2eb1be71bb4594 כשיש תתקיעה אני לא רואה שהחום של המעבד עולה פתאום אז באמת אזלו לי הרעיונות של מה יכול לגרום לבעיה. לפי התמלום והידע הכללי יש לכם מושג אולי מה הבעיה ומה אפשר לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים