עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Impreza,

בן דוד שלי נתן לי מחשב ישן (סלרון מקביל לפנטיום 2-אין לי מושג כמה MHZ) בקיצור אני מחבר את הלוח, את המעבד, הספק וזכרון וכלום לא קורה כאילו הספק נדלק והמעבד מתחמם וגם הלוח אבל המסך נכבה, אפילו המסך השחור לא עולה וכלום מה יכולה להיות הבעיה? לוח לא ידוע עם צ'יפ שכתוב עליו XCEL2000 מעבד סלרון סוקט 370 שבא על כרטיס של סלוט 1 (מן מתאם כזה שנכנס אליו) אין כרטיס מסך, זה מן יציאות פינים כאלה שמתחברות ל IDE ישירות לחיבורי ה PCI (מקווה שהבנתם) בקיצור חיברתי תכבל IDE הזה לפינים של המסך וכלום לא קורה...

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  2. בזמן האחרון פשוט יש לי המון! הפסקתי OC בדקתי זכרונות והארדיסיקים הכל תקין! טמפרטורת מאמץ 36 מעבד ו31 לוח. אין לי כבר שמץ של מושג מה לעזאזל יכול לגרום לכל כך הרבה(לאו דווקא במשחקים גם סתם בעבודה רגילה). דרייברים מעודכנים ביותר. אני לא נותן ת'הודעה עצמה פשוט יש שלל של שגיאות...לרוב זה IRQL_NOT משהו OR EQUAL . יכול ליהיות שזאת לא בעייה חומרתית פשוט פאק תכנה? מה אני עושה?!?!?! ספק אולי? די תעזרו לי לצאת מה^רא הזה!!!!! עריכה: לרוב התקלה היא DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL המפרט בחתימה ממש לא מעודכן(לא חושב שזה משנה) ושחכתי להזכיר,משום מה המעבד תמיד על 100% כשאני במשחק(CTRL ESC ...ובודק)בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BloodShed,

שלום לכולם. אני מדבר כעת מהמחשב שלי אבל הבעיה היא במחשב השני שלי. לפני יומיים נכנסתי לפיפא 2005 ושחקתי איזה דקה או שתים. פתאום ראיתי שכל המשחק מתחיל להשתגע והטקסטורות מתחילות להמרח ולהשתגע לגמרי. בהתחלה חשבתי שאולי זה איזה באג במשחק והפעלתי אותו מחדש. לאחר ההפעלה המחודשת קרתה אותה הבעיה. חשבתי שאולי יש איזה מעמסה על המחשב או שאולי משהו קרה לDIRECTX במחשב. יצאתי מהמשחק שוב והתקנתי דירקט אקס אחרי שהורדתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. לאחר מכן נכנסתי למשחק שוב ואותה בעיה הייתה. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב ופה התחילו הבעיות. עשיתי restart למחשב ואני מדגיש את הרסטרט כי לא עשיתי לו shut down. למרות שעשיתי לו רסטרט המחשב נכבה. לאחר שהוא נכבה לגמרי באתי ללחוץ על כפתור ההדלקה והמחשב ל…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by elieli,

יש לי בעיה שאחריי ככרה 10 20 דקות אפילו חצי שעה אחריי שאני מדליק תמחשב הוא ניתקע כזה ואני כל הזמן צריך לעשות רייסט וזה מציק !!!!! בבקשה תעזרו לי למה זה הדבר הכי מציק שיש.!!!!1 מי שעוזר לי מלך ..!!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shalabi,

שלום. אני מקבל את המסך הכחול מייד אחרי הכניסה לוינדוס. מערכת הפעלה XP PRO מעבד CELERON 2000 זכרונות 256MB SDRAM לוח של PC PARTNER 845 תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nirgilad1,

הזמנתי מחשב מ נעה מחשבים חנות הממוקמת בחיפה amd 64 3500 albatron 6800gt 2*512 mb samsubg 200 gb wd בקיצור מחשב מקצועי אבל מה שום דבר לא יכול ללכת חלק בימינו אני אשמח אם תגיבו על השאלות שיש לי בסוף הקטע או סתם תתעניינו ממה שהיה לי עם המחשב ביום ראשון הגיע אלי המחשב. הגעתי באותו יום מאוחר בלילה מירושלים כך שלא יכולתי להתקין אותו יום שני התחלתי בעבודה אחרי הלימודים קודם כל פתחתי אותו גיליתי שעשו עבודה מקצועית יש סקוצים עם הנאון וכל מיני דברים חדשניים שלא ראייתי במחשבי הישנים. לפני המחשב היו לי 2 אחרים ברשת אחד מהם די חדיש והשני ישן ממש. מהחדש לקחתי את המודם של האינטרנט המיוחד שיש לנו בקיבוץ. .(ארחיב על זה מאוחר יותר עם תרצו בכל מקרה הייתי חייב לקחת אותו ולהתקין בעצמי ) ומהמח…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KoM,

כיום מחוברים לי שני הארדיסקים צורב ודי וי די למחשב ובנוסף מאורר 80 מילימטר בודד... כאשר היום ניסיתי לחבר עוד מאורר אחד, החלו סרטים שונים ! כאשר העיקרי שבהם היה ריסטרטים לאחר שוינדוס 2000 היה מסיים את הטעינה שלו והתכונן לעלות, היה קורה רסטרט פתאומי, והכל היה מתחיל מחדש עם בדיקה להארדיסק ורק אז עולה המחשב כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה ???

• 15 תגובות
    • 11.3k צפיות
  9. Started by Shmoolik,

כל פעם אחרי שאני משחק ב UT אז כל ה Xים וה _ים והריבועים שבחלונות למעלה בצד נהיים מטושטשים ואני רואה אותם ממש לא מובן ... אני לא יודע מה זה , וזה מאוד מעצבן. וזה התחיל רק לפני כמה ימים , עד אז הכל היה טוב... :'(

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by -ZvuV-,

קניתי לאחרונה כרטיס מסך Geforce2 Ti 64m ואני הורדתי דרייברים שונים בשביל ה openGL (אני משתמש ב win2000) עכשיו, כשאני משחק משחקים ברשת, על mode של openGL, יש לי רק 60-30 fps , במקום 100 fps קבוע!!!! אני לא חושב שזה בעיה של דרייבר לא נכון, כי יש ל דרייבר בסדר גמור, אלא הבעיה היא שאני כניראה לא שיניתי משהו בהגדרות של ה Geforce. יש לי את ה GeForce tweak utillity ואני חושב ששם אני צריך לעשות כמה טוויקים ולשנות איזה משהו בהגדרות. אז אם יש לכם את אותו הכרטיס שיש לי, או שאתם יודעים מה צריך לשנות שם בהגדרות ב Tweak utility, אז תכתבו לי או שתפנו אליי באיי סי קיו: 125277999

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. כשהיה לי את המעבד הישן (PENTIUM 2 400) עבד לי מצויין המשחק, בלי תקלות, בלי בעיות. עכשיו, קניתי את המעבד של אי.אמ.די , אטלון אקס פי 1700, כמובן שהחלפתי לוח אם, אך לעומת זאת לא החלפתי שום דבר במחשב חוץ מאת הדרייברים שהורדתי מהאינטרנט (שגם איתם לא הצלחתי להפעיל את המשחק). אותה בעיה הייתה גם לחבר שלי שי לו פנטיום 4 1700. יש לכם מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by blabla2002,

אין את האפשרות ל DMA ועוד אפשרויות ושאני אומר אין זה שאני לא מוצה את זה יש לי רק write cache enabled ואני לא יכול לבחור את זה לא נראה לי שלדיסק אין DMA כי אם לא היה היתה את האפשרות אבל לי אין כלום יש לי windows 2000 ו wd 20 gb 7200 rpm אזה דחוף ולא נראה לי שזה בעיה driver

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by puNani,

ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכולם. לא הייתי פה די הרבה זמן... רציתי לבקש את עזרתכם בשתי בעיות מרגיזות שיש לי במחשב החדש. הראשונה, אוברקלוקינג. יש לי לוח של אביט KR7A, XP1900 וזכרון של מושקין. כאשר אני מעלה את מהירות האפיק ל-142 ומעלה, הכל עובד טוב ויפה עד לטעינת החלונות (windows XP build 2600) שם אני מקבל מסך כחול מגעיל שאומר לי שווינדוס הפסיקה את הטענותה כדי למנוע כשל במחשב. היא אומרת לי לבטל Bios caching and shadowing ולבדוק דרייברים. זה מעצבן כל כך!!! לא יכול לעשות אוברקלוקינג. עזרה תתקבל בברכה! הבעייה השניה... יש לי HD של מקסטור, D740X. לפני כחודש הוא קיבל תוצאת SISOFT של כעשרים וחמש אלף ויותר, עכשיו הוא מקבל 15000 אלף... האם זה קשור לנפח שנתפס בכונן או לבעיה איתו? דרך אגב, תוצאות הבדיקה מ…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by menis,

80 ג"ב ואני רוצה לחלק אותו למחיצות . איך עושים את זה ב fdisk?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
    • 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. וינדוס 98 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. החלפתי הארד דיסק...... זה לא וירוס כנראה..... המחשב עצמו בעל קירור לא אפקטיבי, מאוורר אחד מקדימה ש"מכניס" (בקושי...) אוויר....וזהו למארז.... למעבד מאוורר מקורי רגיל, כ.מסך המאוורר המקורי....לנורת'ברידג' אין היטסינק בכלל..... אתם חושבים שזה בגלל הטמפרטורות המחשב עושה ריסטרטים? (צריך לציין שהמחשב לא נמצא על שום אוברקלוק....מצב רגיל לגמרי....) (ואבא שלי עקשן ולא רוצה שאני יוסיף מאווררים בטענה ש "יש לי מכשירי פיתוח שפועלים 10 שנים בלי שום קירור חוץ ממאוורר אחד...ואין שום בעיה..." {עובד עם מכשירי פיתוח וצילום רפואיים...} אז הוא עקשן ואומר לי שזה בגלל שאני משאיר ת'מחשב דלוק כל הזמן (בערך 16-17 שעות ביממה....) אני צריך רק מישהו שיוכיח לו שהחום באמת הורס ת'רכיבים....מישהו יכול לה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by PeaS,

אני כתבת עכשיו מהמחשב של אחותי, כי הWindows אצלי שלי לא ממש עולה... אני יודע למה, אני רק לא בטוח איך לתקן את זה. הסיבה שהוא לא עולה לי היא שShell32.dll אמור להיות בתיקייה C:/Windows/System32, אבל בטעות הוא נמצא עכשיו בC:/Backup. אם אני לא טועה, מה שאני צריך לעשות זה ליצור הדיסקט הפעלה של Windows 98 (ולשנות את הFirst Boot Device לFloppy כמובן), ובשורת פקודה לכתוב את הפקודה שאמורה להעביר את הקובץ מ C:/Backup לC:/Windows/System32. מה שאני לא יודע זה מה הפקודה המדוייקת, ואם מישהו יוכל לכתוב אותה זה יעזור לי מאד... תודה מראש..

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by TZuKi,

הכנסתי להנאתי לסידירום שלי (סטנדרטי, לא יודע איזה..... X44....עוזר?) את המשחק (את זה מותר לפרסם?) שדרש שאני אתקין DIRECTX 8. עכשיו או אח"כ? הוא שאל אותי. עכשיו. התקין, הפעלה מחדש, לא קולט את הדיסק. שמתי אחד אחר, כנ"ל. בדקתי חוטים הפעלתי שוב מחדש הכל לא עובד. מה עושים.?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אחים בבקשה תעזור לי אתמול אמא שלי הביאה את המחשב מהמשרד שלה סלרון 663 ... לקחתי ממנו הארד דיסק WD40 G ושמתי לה 5 ג'יגה של קוונטום התקנתי אצלה את כל הדברים (התוכנות) אבל הבעיה הגדולה היא המודם... המחשב בא אם מודם (מיחוד לפי מה שנראה לי) שמתחבר ללוח אם 16 פינים (לוח של Asus נדמה לי) השארתי את המודם הזה .. אבל לא מצאתי לו דרייבר .. וכל מודם תיקני (56) שהגדרתי לו .. זה לא הלך :'( אז לקחתי את המודם מהמחשב שלי מודם התקנתי את הדרייברים ... והמחשב מזהה אותו אבל שאני בא להתחבר המחשב נתקע , או אומר שהמודם לא מגיב אחים שלי הלך עלי אם יש אם זה בעיה ! זה מקום הפרנסה של אמא שלי ואני צריך שזה יעבוד עד הערב מה אני עושה ? אני לחוץ רצח !!! ואמא שלי עוד יותר .......

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום,חלקכם אולי זוכרים שהיתה לי בעיה דומה עם המחשב בפעם הקודמת שסודרה ע"י מחיקת הדריברים של המדפסת. הבעיה היתה שהעכבר היה נתקע לכמה שניות וכל המחשב היה קופא איתו ומשתחרר,ולפעמים העכבר היה קופא לדקה~ ואחרי דקה המחשב היה משתחרר והעכבר לא,ז"א שהוא פשוט היה נשאר באותה נקודה בלי שום כוונה נראית לעין לזוז,ובפעמים אחרות הכל פשוט נתקע ולא השתחרר! הבעיה שוב חזרה,אפילו גרוע מקודם,כי הפעם אין לי מה להאשים,פעם קודמת שזה היה קורה,התפריט של הAlt+Ctrl+Del היה עולה ומראה לי שהקובץ Msgrv32 הפסיק להגיב,הפעם זה לא קורה,הקובץ הזה אפילו לא נמצא ברשימה הפעם! מה יכול לגרום לפאקינג האנגים הללו שוב? ואיך אפשר לסדר את פעם אחת ולתמיד? (אולי פירמוט?) ד"א הבעיה מתרחשת גם ללא האוברקלוקינג שעשיתי על …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by B0necrack3R,

היום החלטתי לפרמט את המחשב אך כאשר נכנסתי לDOS ורציתי לפתוח את כונן C במקום כונן C היה לי כונן D! וכך הלאה.. כלמר כונן C נעלם לי משמה.... גם כל מיני תוכנות שפתחתי עם דוס כגון GHOST לא זיהו את C! מה הבעיה אנשים??? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים