תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב שלי(עם ספראי אויר) ועכשיו שחיברתי אותו הוא לא נידלק, הכוונה הוא נידלק אבל הרעש שונה והמסך בכלל לא מזה שהוא מחובר למשהו. מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נגן של IRIVER 5GB לכל חיבורי הUSB שחיברתי במחשב שלי הוא לא מגיב(מופיע כונן אבל אי אפשר להיכנס). כשחיברתי למחשב אחר הכל עבד. הערה: כשחיברתי נגן אחר למחשב שלי הוא עבד מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו... יש לי Ti4600 לא באוברקלוקינג. אני משחק להנאתי קאונטר על 71 פריימים כבר 50 שנה ופתאום בסיבוב אחד זה ירד ל19.. ואני לא מבין למה ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד השלב של זיהוי כונני IDE, הכל בסדר, ואז הזיהוי לוקח בערך דקה, ואחרי הזיהוי יש בערך דקה עד שהבוט ממשיך.. אחר כך, השלב של Verifying DM pool, משהוא כזה, לוקח בערך 3 דקות.. הלוח הוא Giga Byte GA-7VA, חדש. מישהו יודע למה הבוט לוקח כ"כ הרבה זמן?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם , מבקשת מדריך לתפקיד של התוכנה ושימושה . האם יש לתוכנה הזאת קשר לתוכנה ProcessExplorer ? תודה לעוזרים. שנה טובה
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק מדובר במחשב ישן P4 וכאשר אני מדליק אותו נשמע צפצוף מתוך הלוח אם(נורת החיווי של הלוח אם דלוקה המאורר של המעבד עובד וכן של הספק )כל כמה שניות ולא קורה דבר חשוב לציין שטרם המצב הנוכחי כאשר הייתי מדליק את המחשב לעיתים הייתי מקבל צפצוף אחד ארוך ועוד שלוש צפצופים אך הם היו חזקים יותר. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה הוא לא מגיב ואני חייב לנתק אותו ישירות מהחשמל. הוצאנו את הזיכרונות לבדיקה ולא נשמע אף צפצוף שמעיד על חוסר בזיכרון(המשכתי לשמוע את הצפצוף מהלוח אם), מה הבעיה של המחשב הנ"ל,הלוח אם הלך???
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה חדשה במחשב. הוא פשוט קופא וזהו... אבל נגיד אם אני שומע מוזיקה עדיין שומעים אבל אי אפשר להפסיק אותה והוא לא מגיב כמו מת רק העכבר זז. ואז הוא קופא לגמרי. זה קורה בערך כל שעתיים- שלוש ולא קבוע. המפרט בצד. הטמפרטורות נבדקו והם בסדר, המעבד 38-42 כרטיס מסך 47-48 וכו'... לא גבוהות כ"כ. השאלה מה יכולה להיות הבעיה. אולי הזכרונות? וגם זה הגיוני שפעמיים נדפקו לי ווינדוסים שהתקנתי כל חודש בערך פתאום חסר קובץ המחשב לא עולה לאחר יום שהוא עבד פיקס. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחים בבקשה תעזור לי אתמול אמא שלי הביאה את המחשב מהמשרד שלה סלרון 663 ... לקחתי ממנו הארד דיסק WD40 G ושמתי לה 5 ג'יגה של קוונטום התקנתי אצלה את כל הדברים (התוכנות) אבל הבעיה הגדולה היא המודם... המחשב בא אם מודם (מיחוד לפי מה שנראה לי) שמתחבר ללוח אם 16 פינים (לוח של Asus נדמה לי) השארתי את המודם הזה .. אבל לא מצאתי לו דרייבר .. וכל מודם תיקני (56) שהגדרתי לו .. זה לא הלך :'( אז לקחתי את המודם מהמחשב שלי מודם התקנתי את הדרייברים ... והמחשב מזהה אותו אבל שאני בא להתחבר המחשב נתקע , או אומר שהמודם לא מגיב אחים שלי הלך עלי אם יש אם זה בעיה ! זה מקום הפרנסה של אמא שלי ואני צריך שזה יעבוד עד הערב מה אני עושה ? אני לחוץ רצח !!! ואמא שלי עוד יותר .......
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! יש לי פה מערכת עם תופעה מוזרה, לאחר התקנת W7 ודרייברים הכל נראה שהמחשב עובד כמו שצריך רק שכשמדליקים את המחשב עם לחצן ההפעלה לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא (צריך לנסות מס פעמים עד שהוא נדלק לבסוף) במחשב יש ספק HEC 500W שלא ג'נרי ולכן אני לא יודע אם זו תקלת ספק או לוח לא תקין. באחת הפעמים שהמערכת עלתה זוהתה תקלה בעלייה של W7 והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות REPAIR, ביצעתי REPAIR וכל התוכנות נעלמו כולל הדרייברים. יש לציין כי לאחר מכן המחשב עבד כל הלילה במאמץ בבדיקת BLEND בתוכנת PRIME שלא ציינה בעיה מסויימת... אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין למה המחשב לא נדלק מיד בלחיצה והאם ניתן לדעת אם קיימת תקלת חומרה כלשהי. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בזמן האחרון עם ה-HD שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה: נכנסתי לא מזמן להגדרות של הכונן והיה רשום שיש בו 32gb פנויים מתוך 233gb. מכיוון שזה נשמע לי מאוד לא הגיוני, כי זה היה אחרי פירמוט של המחשב ובקושי הספקתי למלא את הכונן במשהו, בדקתי את הכונן ידנית וגיליתי שלמעשה יש עליו רק 77gb של קבצים, מה שאומר שחסרים לי 122 בערך gb של מקום שהכונן מראה שהם תפוסים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני יכול לפתור אותה? ניסיתי להריץ אנטי spyware ואנטי ווירוס, אבל הם לא מצאו משהו מיוחד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט -- > התקננתי כל הדרריברים אבל כל מה שאני מחבר ל USB המחשב לא מזהה אותו !!! וזה בעיה כי הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא מתחבר דרך ה USB אז אין לי סאונד בגלל זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3.5 (amd athlon 3000, wd80 sata+wd320sata, board gygabyte nfarce 3 chip) . למחשב מחובר צורב בחיבור ide ועכשיו כשחיברתי צורב נוסף(פיוניר) בממשק sata המחשב מתחיל לעלות אך נעצר ורושם "verifying dmi pool" ואינו ממשיך להעלות את מערכת הפעלה., בביוס בקרי ה sata פעילים. ניסיתי לחבר את הצורב החדש לשני בקרי sata שונים אך זה לא עזר. כשאני מנתק את הצורב החדש המחשב עולה רגיל. תודה מראש על העזרה ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב חדש. כאשר חיברתי שלושה התקני USB לקידמת המארז, הם תיפקדו כראוי. כאשר הדלקתי את המחשב מחדש, הם לא פעלו. הוצאתי והכנסתי - ודבר מעניין קרה: כאשר הוצאתי את ההתקן הראשון, אחד חזר לעבוד. נדמה שכאילו יש מגבלה של כמה התקנים יכולים לעבוד בו זמנית. האם אכן כך? מדוע הוצאה של התקן אחד מחזריה לפעולה התקן אחר? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אחד מהארד דיסקים שלי נדפק ביצעתי לו גיבוי וכעת אני מנסה להתקין מערכת הפעלה על אחד מהארד דיסקים המחוברים למחשב, אני מדליק את המחשב מחדש וטוען BOOT FROM CD, ובמהלך הטעינה המחשב אומר שהוא לא מזהה את הCD-ROM החלפתי בין כל החיבורי SATA שקיימים לי בלוח אם, והתופעה עדיין קוראת, חיברתי גם CD-ROM בחיבור IDE אותו הוא בכלל לא מזהה. מידי פעם הביוס גם לא זיהה בכלל את הCD-ROM, אשמח להמלצות והכוונה מה לעשות או ממה זה עשוי לנבוע ביצעתי ניתוק לכל החומרה במחשב והתחלתי בחיבור שלה שלב שלב, והתופעה ממשיכה לקרות, כרגע אני משער שזה מהלוח אם כנראה. דגם של הלוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל הווינדוס לא עולה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester יש פיתרון לבעיה ? יש לי הרבה חומר חשוב על המחשב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך? בתודה ענקית מראש.....
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות, הופיע אצלי במחשב שגיאה. בזמן הדלקת המחשב, לפני עליית הwindows הופיעה הודעה שתוכנה insert boot disk פניתי לחנות אייבורי, שממנה נרכש המחשב. בתחילה, טענו שאין בעייה, ולאחר שדרשתי שהמחשב יישאר לבדיקה במעבדה, נמצא שההארד דיסק לא תקין והוחלף. ששאלתי את חנות איבורי אם יש צורך לבצע עוד בדיקות ולבדוק שהכל בסדר הם טענו ש"זה בטוח היה ההארד דיסק, והוא הוחלף להארד דיסק חדש ותקין" החזרתי את המחשב הביתה, ובזמן התקנת התוכנות ביצעתי ריסט למחשב, והופ, הודעת השגיאה חזרה. החזרתי את המחשב למעבדה, והם החליפו כבל שמחבר את ההארד דיסק ללוח האם, ובנוסף עידכנו לי את הביוס. שהחזרתי את המחשב הביתה והפעלתי אותו, הוא פעל למשך יום אך למחרת הבעיה חזרה. החזרתי את המחשב לאייבורי ופניתי למ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב עושה ליכל הזמן ריסטרט אפילו שאני לא על המחשב שלשום העלתי פה לאתר את הקבצים של המינידראפ שלי ומישהו ניתח לי אותם הוא אמר לי שיש 3 בעיות האחד מקאפי השני דיימון תולס והשלישי דרייבר של הUSB את הדייימון טולס מחקתי את המקאפי הורדתי גירסא חדשה ואת הדרייבר לUSB עידכנתי.................הבעיה ממשיכה מישהו יכול לנתח לי את הקבצים האחרונם שלי ואני ידע מה עדיין לא בסדר.... תודה מראש............ [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את המוצר הזה לפני חודש: https://www.newegg.com/global/il-en/stealth-black-asus-tuf-gaming-fx505gt-us52-gaming-entertainment/p/N82E16834235502?Item=N82E16834235502 והוא הגיע לפני שבועיים. אחרי שבועיים המחשב מתחיל להיות איטי בכל מיני הליכים (פתיחה וסגירה של חלונות, הקלדה, אם אני פותח תוכנות הכי קלילות ברקע). שתבינו הבאתי אותו חדש וכולה הורדתי דיסקורד, פייר פוקס, ומייפל סטורי. הלכתי לטכנאי והטכנאי אמר לי שאחרי שהריץ בדיקה שכל החומרה במחשב תקינה, ושכנראה יש בעיה בלוח אם שגורמת לבעיה בכרטיס הגרפי (ככה הבנתי מהמילים שלו). מישהו יכול להעריך כמה תיקון כזה יכול לעלות ומה הבעיה יכולה להיות? החברה אשכרה לא נותנת לי להחזיר את המוצר כי אי…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד ענתיקה של דל (vostro 3550). יש בו מעבד core i5-2450 (שתי ליבות ותדר בסיס של 2.5 GHZ) שיצא לעולם ב- 2012. האם אני יכול להחליף את המעבד הנ"ל במעבד טוב יותר מאותה עת? בטוב יותר כוונתי אולי למעבד עם 4 ליבות ותדר בסיס זהה או גבוה יותר. או לחילופין, מעבד עם שתי ליבות אבל תדר בסיס גבוה יותר. אני מניח שאפשר למצוא מעבדים ישנים באיביי אבל אני לא יודע מה לחפש בדיוק. אז אם זה אכן אפשרי, אשמח להמלצה למעבד מתאים. נ.ב. המעבד הנוכחי גם אחלה, אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אני מחליף כונן פנימי ומגדיל RAM, אולי שווה לבדוק גם את הכיוון הזה.
-
- 15 תגובות
- 5.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם כאשר המחשב שלי במצב מנוחה הראם נמצא בטווח שבין 45%-55%, ובכללי הוא נהפך איטי יותר ולפעמים עם תקיעות. נתוני המחשב: מעבד: i5 - 2500 cpu 3.30ghz זיכרון: 4 ראם (אבל מתוכם מנוצלים רק 3 כי המערכת הפעלה היא 32 סיביות) windows 7 הרצתי תוכנות לניקוי המחשב כמו advanced system care , וגם הורדתי את הכלי שלי מיקרוסופט לגילוי והסרת תוכנות זדוניות ולא נמצא כלום. בנוסף נכנסתי גם לmsconfig וביטלתי תוכנות שאין לי צורך שירוצו ברקע, ועדיין המצב נשאר דומה אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי לשפר את הראם, ובנוסף איך אני יכול להשתמש בכל הזכרון (ה4 ראם ) שיש לי במחשב ולא לנצל רק 3 . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי! יש לי חבר עם המון ריסטים של מסכים כחולים, אמרתי לו שישלח לי את הקבצי MINI DUMP שאני אוכל לפענח אותם עם הWINDBG. ככל הנראה התוכנה מתאימה לקבצי MINI DUMP של XP ולא מצליחה לפענח את הקבצים של WINDOWS7. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-