עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום. ביומיים האחרונים חוויתי אינספור ניתוקים של הדונגל WIFI שלי מדגם Edimax EW-7612UAn V2. ניסיתי 6 חיבורי USB ובכולם אני צריך לשחק עם הדונגל עד שהוא מצליח לעבוד לכמה דקות ואז שוב מתנתק. במחשב אחר הוא עובד חלק בלי בעיות. ניסיתי לעשות עדכון לדרייבר בעזרת driver booster וגם בעזרת TweakBit Driver Updater. בשתי התוכנות זה הראה שהדרייבר מותקן והכל בסדר ועל הדרך עדכן כל מיני דרייברים אחרים. לאחר שהמחשב עשה restart פתאום הכרטיס קול הפסיק לעבוד וכמו שאתם יכולים לראות בצד ימין למטה עכשיו יש עליו X בצבע אדום. בהתחלה שזה קרה ניתקתי וחיברתי את ה USB וזה עבד אך עכשיו זה כבר לא עוזר. ניסיתי (כמה פעמים) לכבות את המחשב ולהוציא מהחשמל, ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והדלקה על מנ…

3. שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח ומחשב נייד. בנוסף לכך, יש ברשותי 2 מסכים איכותיים וכמובן מקלדת ועכבר. מעוניין לדעת איך ניתן לבצע מעבר בין המחשב PC למחשב נייד בקלות כאשר התוכן מוצג בשני המסכים והשליטה דרך העכבר והמקלדת. שמעתי שיש משהו שקוראים לו KVM שאמור לבצע את זה, אבל לא ברור לי איך זה קורה ואם זה אפשרי בסיטואציה הנוכחית. תודה רבה לעוזרים!

4. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Vitali Dlini,

ערב טוב! קניתי היום מדפסת קנון TS3151. אני לא מצליח לחבר אותה אלחוטית. במהלך ההתקנה של המדפסת דרך הדיסק המחשב לא מזהה אותה. אני לא מבין גדול במחשבים, תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  6. Started by guru_shastri,

היי, יש לי כבר איזה חודש תקלת רשת בלתי מוסברת שאני לא מצליח להשתחרר ממנה, מקווה שתוכלו לעזור. מדי פעם (יכול לקרות 3-4 פעמים בשעה גם) הגלישה לאתרים כאילו נקטעת. אני מקבל הודעת website took to long to respond ורק אחרי כמה רגעים זה ישתחרר ואוכל להמשיך לגלוש כרגיל. אני חושב (אך לא בטוח) שזה ספציפי למחשב אחד. הסיבה שבגללה אני לא בטוח היא שיש לי גם שירות טלויזיה על האינטרנט וגם שם היו לי 2-3 ניתוקים, אבל בגלל שיש שם איזשהו באפר שאולי מחפה על תקלות כאלה קשה לי לדעת. ניסיתי לבדוק במכשירי סלולר שמחוברים לרשת במקביל כשהתקלה קורית, שם הגלישה כרגיל, אז אני די בטוח שזה מקומי למחשב. ספקית האינטרנט היא פרטנר, בשירות הסיבים האופטיים שלהם. היו אצלי 3 טכנאים, לא מצאו תק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Eitan F,

בצפיה באתר סדרות הסרט עולה, יש קול, אבל במקום תמונה יש מסך ירוק. עשיתי משהו לא נכון? לפני יומיים היה בסדר. במחשב השני אין בעיה כזאת

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  8. בעיקר לעיבוד ולהעלות וידאו

9. Started by huber,

הי חברים. בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי. לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים). מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?

10. אהלן חברים, ברשותי לפטופ לנובו יוגה 13, דור ראשון, בימים האחרונים במהלך הגלישה, אני מקבל הודעות שגיאה שאין לי חיבור אינטרנט ולאחר מספר נסיונות של תיקון פותר הבעיות, לפעמים האינטרנט חוזר לי לכמה דקות ואז שוב מתנתק. נסיתי את הבדיקה הזאת גם על הרשת הסלולרית שלי, והבעיה זהה שאני מחובר לסמארטפון שלי . מאז שפרמטתי את המחשב לפני כשנה, לצערי מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר התחברות ראושנית לווייפי, לרוב עליי לבצע תיקון שגיאות ופתרון בעיות של וינדוס, ולאחר תיקון הבעיה אני מצליח לגלוש ללא בעיה. לרוב הוינדוס מודיע שהשגיאה הינה באיפוס מתאם ה-WIFI, או שער ברירית מחדל. אשמח אם תוכלו לייעץלי בנושא כדי לפתור תבעיה.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Tzur Mantzur,

לפני כמה חודשים התחיל לעיתים רחוקות להיות מסך שחור ואני יודע שהמסך עובד מתחת למסך השחור.. (ע"י team viewer ו Spotify) היום המסך שחור ולא מתפקד כלל איך אני יודע איזה חלק להחליף, לוח אם או הכרטיס מסך? דרך אגב אני צריך את המחשב נטו לאינטרנט אשמח גם להצעה, איזה חלקים הכי זולים תוכלו להמליץ... אני יודע שהכבלים עובדים ובדקתי עם מספר מסכים ככה שהבעיה גם לא מהמסך..

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Nir Sadi,

מישהוא מבין בדיויארים שיכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמציגה את הסיסמא של ווינדוס 10,במידה ושכחתי אותה. אני לא רוצה לאפס את הסיסמה.רק לשחזר אותה. יש כזאת תוכנה? ואם כן,מאיפה מורידים אותה? תודה לכל העוזרים? טל

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by 088 088,

לאחרונה תוך כדי כתיבה בוורד הוא נתקע לי ומופיע הודעה שהוורד נכבה ונסגרים כל מסמכי הוורד שהיו פתוחים ולאחר כמה שניות הוא פותח מחדש, אבל הרבה פעמים המחשב לא מצליח לשחזר את החומר. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד. חגית

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  15. Started by maimon_y,

בזמן האחרון קורת לי תופעה מוזרה שהמחשב נתקע לשניה וחצי עד שלוש ומשתחרר, כל היישומים ממשיכם לרוץ רגיל אבל אין קלט בזמן התקיע. זה לא קורה בזמן הרצה של משחק אבל קורה כשאני מכווץ את המשחק. התקיעות מתרחשת בדרך כלל כשאני פותח אפליקציה, פותח את ההתחל, כל דבר שקשור בהפעלה של משהו, אך לפעמים זה קורא באקרי ללא פעולה. וינדואס 10 מעודכן ודריברים של הכרטיס מסך גם.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Shira Z,

אני תלמידה במכללה בסוף כל יום הלבורנטים מכבים את כל המחשבים ברשת יש דרך למנוע את הכיבוי? (זה תמיד קורה באמצע משהו חשוב...) אמרו לי שיש פקודה בCMD זה נכון? אם כן מה היא? תודה!!

17. קורה לפעמים שמקלידים טקסט וכשמסתכלים על המסך רואים שהכל יצא באנגלית... אני רוצה להמליץ על תוכנה פשוטה שעוזרת המון. בלחיצה אחת על מקש F10 הטקסט יהפוך אוטומטית למה שתכננתם לכתוב. יש בה עוד כמה אפשרויות כמו תרגום למילה ע"י לחיצה על ctrl+T ועוד. קישור להורדה: http://www.langover.com/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ברשותי מחשב נייד חדש של אסס, סדרת zenbook דגם ux3301 לאחרונה קורא הטביע אצבע לא מגיב ולא פתח את המחשב, ניסתי להגדיר מחדש את האצבע שלי אך הוא בכלל לא מגיב לשום מגע ובשום צורה, לא הבחנתי במשהו שקדם לגך - אולי היו אילו עדכוני תוכנה / ווינדוס שעדכניתי, אך בכל מקרה נראה שההתקן מזוהה ומותקן תקין ללא שגיאות או הערות, אף על פי שלתחושתי משהו ברמת הדרייברים השתבש. מערכת הפעלה win10 HOME תודה

19. שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה כדי לצפות בנטפליקס. אני יודעת שאפשר לחבר כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה, אבל חיבור הHDMI של הטלוויזיה מאחוריה ומסורבל לחבר. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר כבל HDMI מהמחשב לממיר הוט שהרי איכשהו גם מחובר לטלוויזיה, ושזה יעבוד? ניסיתי ולא עובד לי. יש משהו שפיספסתי או שזה לא אפשרי?

20. My comp specs: CPU: i7 8700k GPU: 1080Ti Zotac Extreme Core 12GB MOTHERBOARD: Z370 Aorus Gaming 7 RAM: 16GB CORSAIR DOMINATR 3200MHZ SSD SAMSUNG 512GB PSU: GIGABYTE(don't remember correct name) 1200W בPUBG לצורך הענין, הגדרות הכי נמוכות, נפילות מ144 ל45FPS. זה קורה בעוד משחקים. הכל מעודכן, מערכת הפעלה נקיה WIN 10 64BIT. כמו כן כל הזמן הכרטיס קול מתנתק ומתחבר, קופץ המסך של התוכנה של הכרטיס קול. לפעמים גם שומעים אותו כמו חייזר דרך המיקרופון, ולפעמים איכות הקול מאד יורדת. אשמח לשמוע עצות

21. Started by Ivgeni Tsagelnik,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל כלום לא עולה ויש מלא צפצופים כמו מנגינה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Simcha Wolf,

שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?

23. Started by אשר וסרמן,

האם ישנה אפשרות להתקין מצלמה על מסך מחשב נייח ישן מחברת PRVIEW? לצורך שיחת וידאו אינטרנטית וכדומה

דיונים חדשים בפורומים