תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, ביצעתי איפוס למחשב ובמהלך האיפוס הוא הגיע ל 64% והתחיל להידלק ולהיכבות תוך כדי...
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק ומפעיל את האימיול, זה יוצא לעתים קרובות מאוד לשולחן העבודה מהמשחק. מה הסיבה לכך? כדי להפעיל את האימיול על הליבה השנייה אני עושה מנהל משימות-->תהליכים-->מקש ימני על האימיול->קירבה->ומסמן רק את הCPU 01. במשחק אני משאיר את שניהם (CPU 01 וCPU 0).
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום.יש לי מחשב פנטיום שלוש שיש בו לוח אם אם כרטיס מסך מובנה אתמול הדלקתי את המחשב והמסך לא עלה ניסתי כמה פעמים אך עדיין נימשכה הבעיה לכן לקחתי כרטיס מסך ישן שמתי אותו במחשה והכל עלה עד שזה הגיעה למצב שבו צריך לרשום את השם משתמש והסיסמה של הרשת אבל זה ניתקע שאלתי כמה אנשים מה עושים ולמה זה ניתקע והרוב ענו לי ואמרו שיש היתנגשות בין הכרטיס המובנה לבין הכרטיס הנוסף שהרכבתי רציתי לדעת איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואם יש אפשרות אחרת אני ישמח וחשוב לזכור שאין לי גישה למחשב דרך המערכת הפעלה כי הוא ניתקע תודה לכל מי שיעזור מקווה לראות תגובות ותשובות
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הספק (seasonic 620w s12II) ללוח אם (MSI Z77A G45) באמצעות חיבור ה8 פינים וה24 פינים. נראה כי הכבל של ה8 פינים נוגע במערכת הקירור של המעבד (SCYTHE MUGEN 3) מפאת גודלה, ככל הנראה. צירפתי תמונות הממחישות את הבעיה. האם יש פתרון לכך? או שמא אין כל בעיה וניתן להשאיר את הכבל בצורה זו. אציין כי טרם חיברתי את כרטיס המסך (SAPPHIRE 7850 OC) אעריך כל התייחסות. תודה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם הרצתי בדיקה על הארדיסק wd 500GB 16 עם התוכנה mhdd , אין לי את תמונת המסך כרגע , אבל איפה בדיוק יודעים אם יש שגיאות או לא? ואם קצב המהירות נמוך , לפי מה(גם שגיאות וגם קצב המהירות)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, העברתי הרדיסק ממחשב שעובד למחשב אחר, הפעלתי ומ"ה לא עולה, כמה פרטים: 1. יש מסך כחול לחלקיק שניה ואז מופיע המסך שנותן בחירה איך להעלות את הווינדוס - גם ב SAFE MODE לא אפשרי. 2. הכנסתי דיסק של ה XP והוא מגיע עד ל WINDOWS IS STARTING ואז מופיע מסך כחול עם תקלה שאומר אולי יש וירוס או חומרה לא תקינה או ההרד הושחת וכו' - ז"א שלא ניתן להגיע עם הדיסק של ה XP אפילו לפירמוט. 3. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס (אובונטו ו PCLINUX OS) וגם הם לא נטענות - מופיע מסך בחירה אך במהלך נסיון העלאת המערכת זה נתקע. מה דעתכם? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואיך שהוא הגיע הוא לא עבד אם 2 הסטיקים לאחר שהסרתי אחד הוא עובד מצויין ( כל אחד מהם בנפרד עובד ) כששניהם מופעלים ביחד המחשב קופא ויוצא ממשחקים ומעבודה פשוטה ( אינטרנט ) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? לוח אם : gigabyte ep45c-ds3 זיכרונות : corsair xms2 twin2x4096-6400c5 g ספק : thermaltake 650w תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נתקע הרבה כשאני משחק במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? תולעת?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר סט עכבר + מקלדת בלוטוס של מייקרוסופט הבא: http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5435 .התקנתי את הדרייברים העכבר והמקלדת מזוהים -העכבר עובד ומזוהה אולם אני לא מצליח להפעיל את המקלדת (ב-bluetooth devices רשום שהמקלדת מזוהה אבל נרשם "NO PASSKEY,") בעת ההתקנות נרשמות ההודעות הבאות: :windows was unable to exchange passkeys with your device The device has not responded to the passkey exchange. Make sure the device is turned on, nearby, and ready to accept a passkey exchange. Then click Back and try again. Check the device documentation for help. בהודעה נוספת נכתב: The device indicates that the connection is terminated. Also, this may indicate that th…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפי הכותרת האם כדי לעדכן את ה Win7 ultimate 32 ל service pack 3 ? במה זה מועיל ? איזה יתרונות יש לו על הגרסה הרגילה ואם יש חסרונות מה הם ובכללי אם זה שווה לעדכן שאני לא יעדכן ובסוף זה רק יהרוס :] תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ב- 3 ימים האחרונים יש בעיות מוזרות 1. מחשב נכבה מעצמו 2. בחיבור USB למסך אין ARC כלומר לא יכול להעביר סאונד לרסיבר דרך HDMI , רק דרך spdif 3. בחיבור מחשב בלבד - לא ניתן לקבל כיוון צבעים , או אופציות בחירת צבעים סרט או טבעי רק דינאמי או סטנדרט דברים שביצעתי : אין וירוסים במחשב עדכון מחדש של ווינדוס 10 אין אובר קלוק
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך... המחשב הוא חדש לחלוטין הDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טוב עדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטין הודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורה ושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזה תכלס הכל ניראה תקין האם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אתמול בלי שום סימן מקדים קלטתי על המסך ריצודים מטורפים על כל המסך. (דוגמא בתמונה המצורפת) מחוברים לכרטיס המסך 2 מסכים בשניהם זה קרה. שללתי אפשרות שזה בעיית מגעים של הכבלים. ניתקתי את המסכים וחיברתי כל אחד לחוד בשניהם אותו דבר. כשהמחשב עלה קיבלתי רזולוציה גרועה של 640*480 (משהו בסגנון) וצבעים של 16ביט, ובנסיון להחליף רזולוציה לא הייתה שום אפשרות אחרת, נראה כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס. (מריץ ווינדוס 7 , לוח אינטל DP35DP) שללתי בעיה בלוח אם, חיברתי כרטיס מסך אחר (Geforce 7100gs) והוא פועל בלי בעיות. פתחתי את הגוף קירור של הכרטיס, היה המון אבק. השאלה האם יש דרך לטפל, אני מתכנן להחליף משחה טרמית בין הקרור למעבד. השאלה האם יש מצב שהאחד הרכיבים קרס והכרטיס טוטאל לוס, או שיש …
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
סידרתי קצת את הבלגן שהיה לי בשולחן הכבלים והכול ויצא מצב שיש לי את השנאי של הרמקולים והמודם קרובים יחסית למארז כדאי לי להרחיק אותם? או שאין מה לדאוג בנושא? המרחק הוא בערך שלושים ומשו ס"מ
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה זה אומר? בדקתי את הזיכרון במחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. תודה.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם, היום כאשר פתחתי את המחשב, התחילו לצאת מן המארז רעשים כמו של אופנוע.......... ??? ניסתי לבדוק אם הבעיה היא מן המאווררים, אז הפסקתי אותם, ועדיין יש את הרעש המעצבן הזה... :-\ מישהו יכול להציע לי פתרון ?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חברים בעיה לי... התקנתי בטעות דריבר לא נכון של הסאונד ואז התקנתי דריבר מתאים במנהל ההתקנים הכל בסידר אבל משום מה רק LINE IN משמיע לי צליל שום דבר אחר לא מושמע במחשב ל מ ה ?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב יש המון קווים ונקודות בצבעים מוזרים. אותן הפרעות מוצגות עוד בזמן הBOOT ומממשיכות גם כשהווינדוס עולה. לפעמים המחשב מגיע למסך כחול בו רשום infinite loop כגורם לבעיה. לפעמים המחשב כן מצליח להדלק בצורה נורמלית ולהשאר ככה מספר שעות עד שהמחשב מגיע פתאום לאותו מסך כחול. אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא הגורם לבעיה ולהפעיל במקומו את הכרטיס המובנה. נכנסתי ל device manager וביטלתי שם את הכרטיס מסך (עשיתי disable איפה שהיה כתוב ATI 4800 SERIES) עשיתי ריסטרט והבעיה לא נעלמה. האם באמת ככה מבטלים את כרטיס המסך או שצריך להוציא אותו פיזית או בכלל דרך הBIOS. והאם צריך לאפשר את הכרטיס המובנה באותו הרגע או שהוא מופעל כבר? והאם יכול להיות שהמובנה בעצם הגורם ל…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-