עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by uzana2004,

שלום לכולם!!!! הבעיה הזאת כבר הייתה לי בעבר... המחשב נדלק וזהו...לא מזהה את העכבר מקלדת מסך... הבעיה התרחשה כשחיברתי את הכונן די וי די.(כי משום מה הביוס לא זיהה אותו אז הוצאתי וחיברתי אותו שוב(ולא המחשב לא דלק\היה בחשמל) כל המאווררים עובדים כדי לחסוך זמן אז אני אתאר לכם מה עשיתי ומה קורה: הוצאתי כבל חשמל של כ"מ והפעלתי(כשהוא עדיין מחובר)----היה צפצוף ארוך " זכרונות------היו תיקתוקים. " מעבד-----תיקתוקים. הוצאתי סוללה של ביוס----לא עזר. ניסיתי לגמפר------לא עזר. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ומה קורה פה...פעם שעברה זה פשוט חזר לי לפתע אבל ממה לעזאזל זה קורה?ולמה?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by robicon,

בזמן שאני שם סרט,מוסיקה, כל דבר עם סאונד אז אני שומע סאונד ממוגנט כזה וקופץ.... שמתי לב שכל פעם שהמחשב ''חושב'' זה מקפיץ את הסאונד יש לי כרטיס קול חיצוני ומקצועי והוא לא הבעיה כי בדקתי את זה גם בכרטיס הפנימי.... עידכנתי דרייברים בדקתי חיבורים וכלום לא עוזר.... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כי אני כבר משתגע מזה תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  3. שלום רב: לאימי יש מסך DELL P2314H בגודל 23", ויש איתו בעייה: בכל פעם ש-Windows מוצג ברזולוצייה מינימלית (כמו למשל בעת הסרת דרייבר כרטיס המסך, ביצוע התקנה נקייה של הדרייבר של כרטיס המסך או בעת כניסה למצב Safe Mode), המסך נכבה, ולא מציג כלום. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. אהלן אנשים קניתי לוח ,מעבד,ספק כח ,וזכרון הרכבתי אותם למארז הישן שלי יחד עם הדיסק הקשיח וכו חיברתי הכל , אבל שאני לוחץ על כתור ההפעלה המחשב לא נדלק , נדלקת רק נורה קטנה אבל שום מאוורר או משהו בסגנון לא עובד יש עצות? מה יכול לגרום למחשב לא להידלק? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  5. קודם כל אני ממש מצטער, אני יודע שהיה על זה פעם דיון, ואני זוכר אותו אבל הבעיה ששכחתי איך פותרים את הבעיה ולא הצלחתי למצוא את הת'רד בחיפוש :-\ אז אני מצטער ומחינתי אתם יכולים לתת לי רק את הקישור לאותו ת'רד ולנעול את הת'רד הזה. בכל מקרה הבעיה היא אצל חבר שלי היא שכל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מתחיל לסרוק את ההארדיסק לשגיאות (המסך הכחול הזה) ואז ברקע של ה DESKTOP הוא שם לא את ההודעה הלבנה הזאת עם כפתור לשחוזר ACTIVE DESKTOP...

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. Started by manshush,

קניתי מחשב ויש לי את הכרטיס מסך HD4870 וחבר שלי היה אצלי וסידר לי באפשרויות למטה ב Activate Profiles שיהיו לי מהירויות של מאוור 20 30 40 50.... והשתמשתי בזה והכרטיס מסך לא התחמם הוא היה על טמפרטורה של 53 מעלות מקסימום ועכשיו פירמטתי לויסטה והעתקתי את הקבצים של העוצמה אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע איך להכניס אותך ל Activate Profiles שאני יוכל לקבוע ועכשיו הם לא פועלים בכלל והכרטיס מסך שלי רותח הוא 80-82 מעלות אז אני חייב עזרה אם מישו מבין בזה חבר שלי בטירונות אז הוא לא יכול לעזור לי אחרת אז אם מישו יודע איזה קובץ צריך לערוך או שצריך לוהסיף קובץ אני מודה לו זה דחוף!!!!!!!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by razcoren666,

שלום לכולם! קניתי מסך 19'' LG F900P חדש וכאשר חיברתי אותו למחשב לא קיבלתי שום תמונה, יש מתח במסך ואני שומע שהוא "נדלק" אבל אין שום תצוגה וכאשר אני מנסה להשתמש בכפתורים של התצוגה גם כן אין שום שינוי. חוץ מתקלה במסך יכולה להיות איזו שהיא בעיה אחרת שאפשר לתקו בעצמי?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by -neo-,

טוב אז ככה - יש לי לוח אם לאן פארטי nF4 של dfi ויש בו כניסות ל-4 מאווררים + מאוורר למעבד, אז יום אחד אני קם בבוקר ומגלה שלמאוורר של הצ'יפסט נמאס להסתובב ואני לא ממש יודע איך לאכול את זה... אז הוצאתי אותו מהכניסה שלו ושמתי מאוורר אחר במקומו - רק כדי לבדוק את הפורט - והפלא ופלא - גם לא הסתובב - מה שאומר שהפורט זה הבעייה - זה לא נורא כי יש עוד פורט, חשבתי לעצמי... אבל מסתבר שהכבל של המאוורר קצר מידי בשביל להגיע לאיזושהי כניסה חוץ מזו שהוא היה מחובר אליה עד עכשיו... בקיצור השאלה שלי איפה אני יכול לקנות כבל שיאריץ את זה של המאוורר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by xbuka,

שלום אנשים. אתמול רכשתי מסך lcd חדש מסוג lg flatron l1760tr. וכשחיברתי אותו למחשב שמתי לב לריצוד עדין שמופיע על המסך , ישר ניסיתי לחפש כבלים של מתח שעוברים ליד כבל ה-vga ופיניתי כבל אחד , זה לא עזר. אחרי זה העלתי את קצב הריענון של המסך מ-60הרץ ל-70 הרץ , זה שיפר קצת את התמונה אבל עדיין אם ממש מתקרבים למסך ניתן לראות אותו. מה עוד ניתן לעשות :s05: כי אני כבר נואש....

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  10. שלום לכולם ! יש לי את המפרט הבא: Lan Party SLI-D AMD 64 3200 2x512mb 160GB SATA 200GB SATA 250GB SATA DVDRW NEC 3550 2xLeadtek 6600GT TDH Extreme PowerSupply 500W Generic הבעיה היא כזאת, שאני מפעיל משחק (3D כמובן) אחרי כ10-15 שניות מתחילים להופיע הבהובים ירוקים והם הולכים ומחמירים. אני לא עושה Overclocking למחשב או לכרטיס מסך, יש לציין שעם כרטיס אחד מחובר אין את הבעיה הזאת, הדרייבר מעודכן. מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  11. יש מה לעשות???!!! הצילו!! אולי אתחול כמו הוצאת JBAT בלוח אם או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by alfred3,

יש לי נייד של יבמ ולאחרונה תוך כדי בדיקת תאימות של הארד דיסק חדש למחשב התברר לי שיתכן ואצטרך לעשות עדכון של הביוס.האם זה בטוח ? שמעתי שזה יכול להרוס את המחשב.האם מעדכנים רק כשהכרחי או כדי בכל אופן? יש לי ביוס ישן מ 99 . אשמח לשמוע את דעתכם . תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by imri,

שלום. הרכבתי מחשב מחלקים שהיו אצלי בבית. Abit d33068 + Amd Athlon. עכשיו, כשאני מחבר את הספק כוח לחשמל, הנורה של הלוח אם נדלקת וכשאני מדליק אותו נשמע הרעש של המאוורר - אבל אני לא רואה שום דבר על המסך! (חיברתי כרטיס מסך עובד בוודאות, אין כרטיס מסך מובנה) מה יכול להיות? יכול להיות שזה בגלל הספק כוח - לא חזק מספיק? תודה.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by jfkk,

חג שמח יש לי בעיה -כל הפעלה מחדש מערכת ההפעלה בודקת לי את הכונן הקשיח . במקרה הזה היא בודקת לי את הכונן e . מערכת ההפעלה יושבת על כונן C ביצעתי בדיקה סקטורים מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה בעיה שניה האם ניתן לשמן את המאוור ל הספק . מהיציאה מהספק יש יציאה של 4 פינים יש פין אחד שרוף המחשב עובד . הבעיה שאני מחליף את הספק אנני מצליח לשים את ה-4פינים ליציאות שבלוח האמ . כלומר -אם אני מחזיר את הסםק הראשון המחשב עולה -אם אני מחליף לספק חדש אנני מצליח לחבר את ה-4 פינים על הלוח מקווה שהסהרתי את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. שלום חברה יש לי WINDOWS 7 קניתי היום הארדיסק 500GB עכשיו נכנסתי לביוס ראיתי שההרדיסק של 500 גיגה שם והכל בסדר. עכשיו באתי לMY COMPUTER ולא ראיתי את הדיסק החדש!???? אז אחרי זה הלכתי ל DEVICE MANAGER וראיתי את ההאדיסק שם ועשיתי עליו UNINSTALL ואז INSTALL וזה התקין אותו והכל בסדר אבל עדיין לא ראיתי בMY COMPUTER את ה500 גיגה! מה אני צריך לעשותת כדי שיראו.????@!?@?!אני לא מביןןןן תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by mazoneli,

שלום הלך לי המאוורר של הצאקרה 250mm, איפה ניתן הארץ להשיג מאוורים כאלו גדולים ? תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by AAABC,

שלום אשמח לדעת איך מתקינים VISUAL STUDIO כלומר התקנתי אבל יש מקום שצריך לסמן וי להמון כלים ואני לא יודעת מה לסמן... אני צריכה את זה לWEB תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by eizik11,

שלום לכולם לפני 3 חודשים היה לי מסך כחול ונתנו לי בפורום איזה אפדייט לדרייבר והכל הסתדר .. עכשיו שוב.. לא יודע מה לעשות.. עזרה בשנית.. במעבדה שקניתי את המחשב אמרו לי שזה אשמתי בגלל שהתקנתי ווינדוס לא טוב ואני לא כזה מאמין להם כי הווינדוס עובד מעולה כבר 8 חודשים מה אומרים? http://www.siz.co.il/my/lhmozjktvtoh.jpg

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by gigi,

יש לי בעיה שאני לא יודע מזה... ולא נראה לי שזה בעיית חשמל... החשב מכבה את עצמו כמעט כל יום כאילו יש לו הפסקת חשמל אבל לא.. כי המחשב מחובר למפצל שאליו מחוברים עוד כמה מכשירי חשמל והם ממשיכים לעבוד כרגיל.. מה יכולה להיות הבעיה...פליז תעזרו ליייי

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by רמי,

בזמן הורדת וידאו ממצלמת וידאו למחשב התמונה מקרטעת וכן גם הצליל, התמונה והצליל נעצרים ואינם נראים בברור. מעין תופעה כמו של חוסר זיכרון. יש לציין שהתופעה הינה חדשה ובעבר העברתי קבצים בצורה תקינה. התופעה מתרחשת רק כשמבוצעת פעולת הקלטת הווידאו. ולא במהלך בצפיה ללא ביצוע של הקלטת הווידאו. להערכתי הבעיה הינה או בכרטיס המסך או בזיכרונות המחשב או במעבד. האם יש אפשרות לבדוק כל פריט בנפרד. פירמטתי את המחשב והבעיה חזרה.כך שכנראה הבעיה הינה בחומרה. מעבד p42.8 לוח אם asusp4p800e delux זיכרון 2X 256 ddr 400 כרטיס מסך abit siluro fx5200 128mb rami_a@inter.net.il

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by arigo,

היי יש לי מחשב נייח לוח אם B450 AOURUS RYZEN 5 2600 זיכרון 2X8 C MX500 SSD 1650S כרטיס מסך האם שדרוג של המעבד ל AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray או AMD Ryzen 7 5700X AM4 Tray ישדרגו את המחשב בעבודות משרדיות , אינטרנט , חישובים , משחקים ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by assaf990,

הכפתור השמאלי של העכבר כמעט ושבור ומגיב רק בהקלקה חזקה. (=הנחתת האצבע על הכפתור השמאלי שלו) האם ניתן לתקן זאת? עכבר של compaq לא אופטי

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by MK007,

יש לי רשת בין שני מחשבים , אני הראשי ולפעמים שנכנסים מהמחשב השני לאתר מסויים המחשב שלי פתאום עושה ריסט, לפעמים גם בלי קשר. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  25. למה אני לא רואה את הצורב שלי .!?! מחובר ?! כאילו אין לי בכלל צורב במחשב וגם הכונן המדומה שהיה לי נמחק מזה זה לעזעזל יכל להיות כאילו אין יל צורב למחשב חיברתי ניתקתי הצורב עצמו פועל אבל בהwindwos עצמו אני לא רואה אותו וגם אני לא יכל לצרוב !!!!! הצורב תקין בדקתי ממה יכולה להיות הבעיה יש דרייבר ? או משהו זה צרוב lg 52

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים