תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של gigabyte ga7vx לפעמים שאני מפעיל את המחשב הביוס מזהה את החיבורי Usb והמקלדת לדוגמא מוארת ושהווינדוס עולה פתאום הוא לא מזהה כלום לא מקלדת לא מודם usb שום דבר(אני עובד עם xp)
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי. זו פעם ראשונה שלי כאן. אני ברוך הבא? בכול מקרה..הבעיה שלי התחילה כאשר אחי בן ה5 לחץ לי על כפתור הריסט ומאז... נעלמו עקבותיו של אחד ההרדיסקים שלי..יותר נכון כונן די, שהוא מין הסתם ה SECONDERY שלי. תנו לי לחדד - הוא נעלם במסך "המחשב שלי".אין לי גישה אליו. גם נכנסתי ל MY COMPUTER - MANAGE - DISK MANAGMENT והוא גם לא מופיע שם. מה עושים מה עושים? בתודה מראש, המאבד..
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לכרטיס הזה יש התקן חיצוני שנקרא DC10PLUS ואני לא מצליח להתקין אותו ב WINXP. חשבתי לעשות שתי מערכות הפעלה כלומר להתקין גם Win95, רק בשביל הכרטיס הזה אבל אז יש לי בעיה אחרת, הכרטיס מסך שלי )Matrox 128) לא עובד עם מערכת הפעלה זו וה PINNACLE לר עובד בלי שהכרטיס מסך מותקן. למישהו יש פתרון לבעיה? מישהו יודע איך להתקין את הכרטיס על מערכת הפעלה XP?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חיברתי את הצורב למחשב שלי,חיברתי את הכבל שמתפצל והולך גם לסי די רום(שכחתי איך הוא נקרא אבל לי יש כבלים עגולים) וגם חיבור מהספק אבל אני לא רואה את הצורב במחשב. מה יכול להיות ששכחתי?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום , בדקתי איזשהו כרטיס רשת במחשב שלי, כדי לשלול בעיות במחשב השני ולאמת שהכרטיס רשת אכן פגום. אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שהוצאתי את הכרטיס מהמחשב, הוא החליט פתאום לא לעלות. הוא עולה בד"כ רק אחרי שמוציאים את הבטריה של הלוח אם (CMOS) לכמה דקות ומחזירים. אבל שוב, ברגע שמכבים את המחשב, הוא שוב לא עולה וצריך שוב להוציא את הבטריה. חשוב לציין שהתקנתי 1001 פעמים כרטיסים שונים במחשבים, כך שאין סיכוי כזה גדול שעשיתי פעולה לא נכונה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שלפעמים המחשב שלי עושה ריסטים. וזהקורה אחרי שהUSB במחשב מפסיק לעבוד כתבתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371832.0;topicseen זה תמונה http://img261.imageshack.us/my.php?image=26050139fq5.jpg ופה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=383283.0 זה שני דברים שונים!!!!! מה אפשר לעשות?אני חושב שאולי אין לי מספיק כח במחשב להפעיל את היציאות USB שעובדות ביחד האם זה יתכן?איך אפשר לבדוק את זה? כרגע מה שמחובר לUSB זה רק מדפסת שלא עובדת ועכבר ומקלדת(המקלט שלהם)שמחובר ליציאה עם חשמל.וכן מסך המחשב מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
המחשב נתקע קופא לא זז חדש מIVORY עבר רק חודש מאז שקניתי אותו זה בעיה במחשב ? או שיכול להיות וירוס או משהו בווינדוס שהתקנתי ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הבעיה היא: אני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות נכבה(עוד לא הגיע ל-windows) אחרי כמה שניות אני מדליק שוב פעם הפעם הוא מגיע ל-WINDOWS אבל אז שוב פעם נכבה מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? זיכרון? בבקשה רק מי שמבין שיכתוב תשובה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני משנה ממצב RAID למצב IDE תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רשמתי תוכנה אבל זה אותו דבר בביוס, יש לי ארבעה מאווררים במחשב (קדמי, אחורי, ספק ומעבד) אבל משום מה גם בתוכנה וגם בביוס אני רואה רק את של המעבד. הסיבה ששמתי את זה בפורום תמיכה זה בגלל שזה נראה לי מוזר מדי. מצרף תמונה של speedfan:
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי נדלק ונראה שקיים מתח לכוננים הקשיחים ולצורב (אפשר לפתוח ולסגור אותו) אבל המסך לא מקבל שום מידע (הנורית מהבהבת כאילו המחשב כבוי). כך גם המקלדת והעכבר שלא מקבלים מתח כלל. מה יכולה להיות הבעיה? מה כדאי להחליף? חשבתי שזה הספק אבל הכוננים הקשיחים והצורב מקבלים מתח... יש הצעות? תודה מראש המיואש
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי צורב dvd sata של סמסונג 203b השחור הכשיו שאני מחבר אותו ללוח אם בחיבור של sata כמובן הוא לא מזהה אותו רק אם אני מחבר צורב בחיבור ide הוא מזהה והלוח שלי תומך sata שלקחתי את המחשב חנות מחשבים אמרו לי שצריך אולי לעשות עדכון לביוס כמובןן שהם בדקו את כל האפשריות והגיעו למסקנה שצריך לעשות עדכון לביוס הדגם של הלוח אם שלי הואGA-K8NXP-9 GIGABYTE אם מישהו יש לו פיתרון או רעיון אחר שיגיד לי או מי שיודע איך אני עושה עידכון לביוס ויודע מאיפה אני מוריד את העידכון המדויק שיגיד לי בבקשה תודה לכל התותחים שידעו לתת לי תשובה על השאלה הזאת
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלוח אם, כשאני שם כרטיס זכרון הוא לא תמיד קולט אותו, מבולבלים? גם אנחנו (אני אסביר). אם למשל אני אוציא ואכניס את הכרטיס זכרון שלי עכשיו, 90% שהמחשב לא יעבוד כרגיל (זתומרת ידלק אבל לא יעלה כלום, כמו כשמדליקים אותו בלי כרטיס זכרון בכלל). זאת לא בעיה בכרטיס זכרון כי יש לי איזה 7 ועם כולם זה אותו דבר, מספיק שאני אזיז אותו טיפה והמחשב לא יעבוד, מה שגורם לי לחשוב שזה בעיה במגעים אבל זה ככה בשני הפורטים (יכול להיות שנדפקו או משהו). כרגע המחשב עובד רק עם אחד של 256 ואני יודע שאם אני אכניס עוד אחד הוא לא יחזור לעבוד ואני אצטרך לשחק איתו שעות, להוציא ולהכניס כרטיסים כמו מטורף עד שבמקרה נס אחד מהם יעבוד. בכל אופן זה 100% לא בעיה בכרטיסים כי כולם עובדים מצויין במחשב …
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה הבאה: קניתי לוח אם חדשת לאחר ששלי לא הגיב. הלוח החדש: Abit IS7-E2 לאחר ש המחשב לא היה נדלק, הוא התחיל לעבוד בסדרת חוץ מהבעיה של הופעת מריחה או כמו פיקסלים שרופים מה שיש בתמונה, ומה שהכי מוזר שהצלחתי להראות את זה בתמונה. המפרט שלי: כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN מעבד: P4 2.8 והלינק לבעיה שהייתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331648.0 אני ניקיתי עם אלכוהול גם את הכ. מסך וגם את הסלוט עזרו לי לגלות את מקור הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אתחיל בפתיח- אני מאוד חדש בעולם המחשב הנייח וכל הקשור לחומרה. לכן השאלה שלי אולי מאוד טיפשית אך בכל זאת אשמח לתשובה רכשתי 2x8 ddr4 corsair על מנת להוסיף ל16G-ram הקיים ולעלות ל32 כעת הRAM הקיים נמצא בסלוט מספר 3 וברצוני להעביר אותו לסלוט מספר 1 על מנת לפנות את סלוטים 3-4 בשביל הסטיקים החדשים . העלתי תמונה על מנת להמחיש את המצב. השאלה שלי היא פשוטה לגמרי, האם אני צריך לבדוק משהו לפני שאני עושה את הפעולה הזאת והאם יש פרוצדורה כלשהי שאני צריך לעשות מעבר לפשוט לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר? תודה וחג חירות שמח
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי נדלק ונכבה כעבור מספר שניות. בדקתי את כל המאווררים והם דווקא עובדים בזמן שהמחשב נדלק, הזזתי את כרטיס הזכרון לסלוט שונה וניסיתי לבדוק אם זה זה אבל זה לא נראה לי. למישהו יש הצעה מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שאני מנסה להפעיל את המצלמה במסנג'ר זה מנתק לי את המסנג'ר בהודעה "אל תשלח" (ניסיתי כבר שתי מצלמות על המחשב שניהם עובדות במחשבים אחרים וניסיתי גם להסיר את המסנג'ר להתקין גירסא אחרת.. להתקין את הדריברים מהתחלה. וכלום לא עזר) תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות משהו באתר של אגד והוא פתאום מקפיץ לי את הדבר הבא: http://img504.imageshack.us/img504/9287/15001500148815131501tf1.jpg איך אני מבטל את החסימה במחשב שלי? וגם יש לי עוד בעיה בExplorer אני לא יכול להכנס ללינקים שמביאים לי איך אני מתקן את זה? תודה רבה לכם ולילה טוב
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התעוררתי בבוקר לגלות חלון אזהרה של הכרטיס מסך על חריגת טמפרטורה. החיישן הורה על 147 מעלות... חשבתי שזה תקלת חיווי כי הכרטיס במנוחה, עשיתי reset, והמחשב עלה עם לכלוכים על המסך פתיחה של ה-XP ואחרי זה חושך. בפתיחת המחשב גיליתי שאחד הפינים שמחזיקים את הקירור של הכרטיס מסך קפץ החוצה והמאוורר כבר לא יושב על הליבה. חיברתי מחדש אבל זה עדיין מתנהג אותו דבר. למשהו יש הצעות? יש סיכוי שהוא עוד תקין? הכרטיס הוא PCI-E והלוח אם הוא Intel 945GNT (לא שאני חושב שזה משנה...)
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
להלן סיפור מקרה - יום שבת בהיר אחד, הצורב Liteon הוותיק והטוב שלי מחליט שלא להפתח. אחרי פירוק מהמחשב ובעיטה אחת או שתיים הכל הסתדר, מחברים ת'כל, מפעילים את המחשב..והופה המסך לא נדלק בוודאות זה לא קשור לחיבור של אחד הרכיבים, ואיפסתי ביוס ליתר בטחון.. מה שמשאיר לי את הכרטיס מסך, הלוח אם, הזכרונות או המעבד שגורמים לצרות השאלה שלי היא בעצם אם יש למישהו רעיונות איך לבדוק את העניין בלי חלקי חילוף ... אה כן, איך שכחתי Axp 1700 Abit NF7 וראדון 9000P קשיש ומומהר קשות להחריד..
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק באיזה משחק או שסתם אני עושה פעולה אחרי שהמחשב עבד הרבה זמן הוא נתקע לגמרי וצריך לעשות ריסט בדקתי ניקיתי ושימנתי את המאווררים כל הרכיבים שיש לי בהם חיישנים הם אפילו לא מגיעים ל40 מעלות יש לי RADEON 9250 256MB 512MB RAM 2.6GHZ עם HT P4...
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום כפי שרובכם יודעים החלפתי מחשב במחשב הישן היית לי בעיה שפה ושם הוא היה עושה ריסטרט... עכשיו במחשב בחדש, שכלום לא זהה, יש את זה שוב !!! הוא גם יותר Minidumpים... האם ייתכן ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-