עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Unrated,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GHZ ו1GB ראם.שלשום המחשב שלי נתקע ווהארד דיסק כל הזמן הסתובב ואז התכבה ואז עוד פעם הסתובב הסתובב והתכבה.כשהוא היה תקוע נגעתי עם היד בהארד דיסק והוא היה חם. וככה היה עד שלא עשיתי רסטארט מהכפתור.עשיתי רסטארט ואז הווינדווס התחיל לעבוד לאט.עכשיו לוקח להטעין אותו בערך דקה וחצי(XP) איפה שיש את התמונה של הווינדוס עם הדבר הרץ הזה למטה.נכנסתי לפרופרטיס של המחשב שלי ואז ראיתי שנעלמו לי למטה (COMPUTER:) המאפיינים של במחשב.לא היה כתוב מה המעבד אלה היה כתוב רק 1.00 GB OF RAM.החום של המחשב רגיל שזה 50 מעלות.יש לי תוכנה ספידפאן 4.32 ובלשונית S.M.A.R.T בחרתי את ההארד דיסק שלי והוא היראה לי למטה ב-Fitness וב-Preformance שחסרים שני תאים.(יש תמונה מצורפת) …

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. מחשב ווינדוס 10 הפסיק לזהות את כונן הDVD. האם ניתן לבדוק אם זאת בעית תכנה ולתקן ללא איפוס?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by jaxx,

ברשותי מחשב ישנן משנת 2007, אני מתחזק אותו באופן שוטף והוא מתפקד מצוין, אך אתמול כרגע דבר שונה.עשיתי לו ניקוי יסודי עם לחץ אוויר ושואב אבק, ופירקצי את המאוורר המחובר למעבד להוציא את האבק משם).בנוסף חיברתי כרטיס מסף חדש (חדש בשנתיים מהמקורי שהיה עליו).לאחר מכן הדלקתי את המחשב, היה קול מוזר במאוורר, כאילו מישהו נותן גז ברכב כאשר הוא לא נדלק. הגעתי ל boot אך לאחר כמה שניות הוא פשוט נכבה.בניסיון השני והלאה הוא נדלק לשנייה או שתיים ופשוט נכבה. ניסיתי להחזיר את הכרטיס הקודם והמחשב התנהג בדיוק אותו דבר, כאילו הוא נותן גז בניוטרל ולא מצליח להידלק, הוא רק מגיע ל boot ומציג שגיאה: oc fail settings. אשמח לכל עצה, אני בטוח שאפשר להציל אותו. תודה

• 88 תגובות
    • 37.5k צפיות
  4. Started by 3d_max,

שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. המסך הוא MAG XJ770 אשר מחובר לקיר, כלומר לא מקבל חשמל מהמחשב אלא מהקיר... תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  5. שלום לכולם,מסך המחשב הקודם שלי נשבר וחבר הביא לי היום מסך דק רחב LG למחשב. חיברתי את החיבור לחשמל ואת החיבור הכחול עם הברגים למחשב.המחשב נדלק וגם המסך,הוא מציג לכמה שניות את הלוגו של LG כך שהוא עובד,אבל אחרי כן נכבה וכתוב D-SUB Power saving mode ונהיה מסך שחור והנורה הכחולה במסך מהבהבת בקצב קבוע איטי.לא רואים ווינדוז עולה או משהו בכלל,יש מצב שהכרטיס מסך הלך?או שאולי בעיה בחיבורים או משהו?אשמח לעזרה תודה רבה !! *דרך אגב כשהמחשב נדלק המסך לא נדלק איתו אוטומטית,הוא לא מגיב עד שאני מדליק אותו ידנית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by איילאייל,

שלום חברים. בזמן האחרון המחשב שלי ממש איטי וכבד. שמתי לב שכונן C שלי מלא כמעט עד סופו כשהתחלתי לרוקן שמתי לב שהתיקייה של וינדוס שוקל כ37 ג'יגה. זה הגיוני? מה אני יכול למחוק משם אם בכלל? והאם יש לכם עוד הצעות לשיפור מהירות המחשב? תודה רבה !

7. Started by Burned,

אז ככה לפני שנתיים בערך קנינו מחשב AMD GAME כחבילה אחת. המפרט: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: CPU (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W קצת אחרי שקיבלנו אותו הוא כבר התחיל לעשות בעיות... הבעיות הן שהCPU USAGE עולה ל100% ותוקע את המחשב כל הזמן והוא מגיב ממש לאט כאשר מפעילים אינטרנט, לא משנה איזה דפדפן הוא עולה ל100%CPU וזוחל. במיוחד עם פלאש. פירמוט לא עוזר, גם אחרי פירמוט הוא ממשיך לעשות את…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yosizach,

המחשב שלי זוחל ממש זוחל כל פעולה פשוטה כמו קליל ימני ומאפיינים לוקח לו לפחות 6 שניות לחשוב .. וזה המון ... אני לא יודע מה הבעיה ואני לא יכל לדעת גם ? אז אני שואל אותכם למה המחשב שלי זוחל אני יודע אך המחשב שלי אמור לעבוד ופשוט הוא זוחל .. .בגלל משהו

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  9. הרצתי סריקה ב תוכנה AVG Anti Spyware והמחשב עדיין רץ איטי מה אתה ממליצים???????????

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by maordor8,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by galai198777,

שלום יש לי מחשב בן 5 שנים מחשב נייח והמחשב מתחיל לעשות בעיות רציתי לדעת האם כדאי לקנות מחשב חדש למשחקים בינוניים וBlueStacks הכי חדש עדיפות למעבד אינטל i7

12. Started by or,

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש(קיבלתי). התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך המשחקים רצים מעולה, מבחינה גרפית פילטרים והכל. במספר משחקים ששיחקתי היו לי בעיות - תקיעות קטנות כל מספר שניות, תקיעה של שניה בערך(משמעותי במשחק רציף) והמשך מיידי של המשחק.. חשוב לציין שזה לא בעיה גרפית(קורה בכל הרזולוציה/פילטרים נמוכים וכו'). מה יכולה להיות הבעיה..? תודה מראש מפרט המחשב: מעבד: e6600 זיכרון:2GB של OCZ CL5 כרטיס מסך: evga 8800gts 640mb ספק : liberty 500w מארז(מאוורר היטב): ANTEC nine hundred. טמפ' טובות cpu:35 gpu load: 55 mb : 42 hd: 27

• 51 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. היי הרכבתי מחשב חדש. לא הכל חדש אבל החלקים המרכזיים כן (מעבד/לוח/זיכרון) המפרט: מעבד: I5 4690k זיכרון: Crucial Ballistix Sport 8GB (2X4GB) לוח: Gigabyte Z97X-Gaming 5 כרטיס מסך: Radeon HD4870 (משדרג בקרוב למי שתוהה) SSD: Kingston V300 120GB (עבר מהמחשב הקודם) ספק: Enermax Pro82+ 525W יש לי עוד HDD נוספים מהמחשב הקודם שהעברתי לחדש אחרי התקנת Windows 7 64bit SP1 על המחשב החדש (כמו שהיה גם במחשב הקודם על אותו SSD), התחלתי לקבל BSOD שרשום בו Bad Pool Header המחשב עבד כמה שעות ורק אז זה התחיל. לרוב זה קורה בדקות הראשונות לאחר שהוינדוס עלה ולפעמים יותר. הוינדוס טוען בevent viewer שהוא לא מצליח ליצור minidump ונוצר לי dump בגודל 500 מגה כמעט בc:\windows\temp עדכנתי את הביוס של …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בס"ד טוב , האשכול הזה היה בהתחלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178337.msg1533574;topicseen#msg1533574 מאז המחשב עבר כמה שינויים , זכרונות הוחלפו נבדק כ.מסך שונה לוח הוחלף בחדש על ידי היבואן של GB בארץ.. (מור לוי) הוספתי קירור BT למקרה שזה היה קירור החלפתי לספק 460WATT נקי כי אולי היו בעיות מתח והכל פשוט כמו תמיד , אותו מסך כחול , בלי קשר לעומס , אין OC , פשוט נמאס מהמחשב אני מרגיש כאילו רכשתי אותו כדי ללכת לחברה כל שנייה על מנת להחליף חומרה.. ניסיתי גם להחליף את הדרייבר של הכרטיס קול של הNVIDIA MIXER כי שמעתי שהוא עושה בעיות.. אז התקנתי AC97 הכי חדש.. והכל פשוט חוזר כמו סרט עצוב . הורדתי גם דרייבר מ AMD.. מה זה יכול להיות? נשארה עוד תקווה? מה שכן המסך הכח…

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  16. קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 1X…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by eyal m,

קניתי מחשב בלמעלה מ5K בחנות מובילה בתחום המחשבים באתי לחבר לפני כמה ימים ארדיסק לusb3 שנימצא מקדימה אצלי במארז וזה לא עובד. מה אני צריך לעשות? לקחת את המחשב לחנות? או לעמוד על זה שישלחו לי טכנאי הביתה? לפי דעתי זה טרטור עכשיו לקחת את כל המחשב לחנות, זה פשלה שלהם.

• 19 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. זהו המחשב הראשון שאני בניתי לבדי ורציתי לדעת איזה בדיקות מומלץ לעשות? הטמפרטורות נראות תקינות (בין 30-40 במצב מנוחה)

19. Started by Bittersteel,

צהריים טובים, הייתה לי תקלה דומה במחשב אחר וזה נפתר. הפעם לבקשת אחי, קניתי לו מחשב חדש. קניתי את כל הרכיבים והתחלתי להרכיב. כאשר סיימתי וחיברתי אותו לחשמל ולמסך, רואים שהמחשב נדלק, שומעים רעשים והמאווררים עובדים אבל במסך אין SIGNAL... (למה זה קורה לי!!).. הלוח-אם: asus z170m-plus כרטיס מסך: asus rx 470 strix מה שניסיתי: שמתי את הלוח אם והספק על קרטון. חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועדיין אין signal (כבל HDMI). חיברתי את הכרטיס מסך ללוח אם ואז כבל display port ועדיין אין signal. חיברתי הכל למחשב באותה תצורה (פעם עם הכרטיס מסך ופעם בלי) ועדיין אין signal.. ייתכן והלוח אם דפוק? הגיוני? …

20. Started by Nom1fan,

אהלן לכולם! מצטער מראש אם טעיתי, אבל לא ידעתי אם זה מתאים למציאת דרייברים בתוכנה או בעיית חומרה. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: הפעלתי את המחשב החדש שלי וראיתי שהמניאקים בחנות לא התקינו וינדוז אפילו ולא פירמטו את ההרדיסק ולא כלום. באתי להתקין, ונזכרתי ששמעתי בעבר על הבעיה שוינדוס XP לא מזהה לבד את החיבור החדש של S-ATA2. עכשיו, זכרתי פתרונות שונים ומשונים, שכללו לחיצת F6 בSETUP של XP והכנסת Floppy Disk עם הדרייברים המתאימים. היו 2 בעיות: 1. יש לי את הדרייברים רק בדיסק של הלוח אם, ואין לי כיצד להעביר אותם לFloppy Disk. 2. אין לי בכלל כונן Floppy במחשב החדש ??? ??? ??? בנואשות, ניסיתי להמשיך את ההתקנה של הוינדוס בכל זאת, בתקווה שיהיה בסדר. כפי שאתם רואים, אני כותב לכם עכשיו מ…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by Oded Huri,

שלום רב, לפני כשעה קיבלתי את המחשב החדש והתחלתי לחבר את כלל ההתקנים. הכל עבר בשלום מלבד התקן אחד - המסך. ברצוני לחבר שני מסכים. המודר בודשיש לי זה gigabyte b365m hlga 1151v2 intel b365 and the graphic card is: msi gt710 silent 1gb ddr3 vga dvi hdmi pci-e gt710 1gd3h lp על המודר בוד יש חיבור HDMI וגם על הכרטיס מסך. ניסיתי לחבר HDMI אחד לכרטיס מסך AND ONE HDMI למודר בורד. הHDMI המחובר למודרבורד לא נמצא. אשמח אם מישו יסביר לי אם אוכל לתקן זאת, או האם עלי לרכוש כאבל אחר. רב תודות, עודד

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שבשבוע הראשון שלו עבד בצורה תקינה לאחר שהמחשב חובר לרשת וכן הותקנה תוכנת האימיול החלו בעיות של RESTART ללא הודעה מוקדמת הRESTART מתרחש רק לאחר השאימיול עובד למשך כחצי שעה מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכול נותני העזרה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  23. מחשב חדש, AMD במפרט סביר, נקנה לפני שבועיים וקצת. הדיסק הקשיח של סיגייט 500GB ביצע תיקתוקים מההתחלה. מעולם לא שמעתי כאלה תקתוקים מדיסק, וזה היה בעיקר כאשר הדיסק במצב שכמעט ולא עבד - דווקא בזמן עבודה היה נשמע רעש רגיל לחלוטין של סיבוב. ייעצו לי לבדוק את זה פה כשכתבתי על הבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337754.msg2931809#msg2931809 אז התקנתי תוכנה של היצרן SEAGATE , שאמרה SMART FAILED. בירור קצר עם חבר העלה שזה הפרמטר החשוב ביותר. הכנסתי הרד דיסק ממחשב אחר, על מנת לגבות. לפני כן העברתי דרך הרשת, אבל זה היה יחסית איטי. ביצעתי גיבוי, אבל במהלך העתקה של נתונים אחרים מהדיסק החדש לישן, המחשב נכבה ולא חזר לחיים (לא הייתי לידו כשזה קרה). בירור עם אבא שלי העלה שה…

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Or Banay,

קניתי את המחשב לפני חודש כולל עכבר מסך ומקלדת חדשים הכל היה תקין עד אתמול אבל מאתמול בערב התחילו כמו "פריזים" בעכבר ובמקלדת הכוונה היאשאם אני משחק GTA אז האוטו פתאום לבד נוסע ימינה או ישר ולא משנה מה אני עושה זה לא משתחרר 2-3 שניות ,לגבי העכבר אם אני משחק משחק רשת כמוCS GO ומזיז את העכבר ימינה ושמאלה [במכוון] הרבה פעמים אז זה פתאום נתקע ויש הרגשה של פריזים.יש לציין שב CS GO הפינג על 60 והFPS על 250 ,וב GTA הFPS על 60 אז הבעיה לא במחשב חלש או משהו כזה ,בנוסף ניסיתי להחליף עכבר ומקלדת ולא השתנה שום דבראבל משהו אחר מוזר ששמתי לב אליו הוא בתוכנה של Msi Gaming App ו Msi Commander רואים נתונים של מהירות מעבד וכ.מסך והמהירות של הכ.מסך יציבה למרות שהמהירות של המעבד קופצת כל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eranisra,

שלום רב, לפני שבועיים רכשתי מחשב חדש מTMS, המפרט הוא: http://www.tms.co.il/preview/spec/epjc2nr7 הבעיה היא שכל בערך יומיים פתאום המחשב שלי פשוט קופא ואני חייב לאתחל אותו מהמארז , השגיאה שאני רואה בEVENT VIEWER שהSOURCE הוא nvlddmkm והשגיאה - The description for Event ID 14 from source nvlddmkm cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer. If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event. The following information was included with the event: \Device\Video3 CMDre 00000008…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים