עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בוקר טוב. אתמול נתקלתי בתופעה חדשה פתאום שאני נכנס לאתרים עתירי תמונות צבעים וכו' הדפדפן קרס הרזולוציה בחלק מהמסך התעוות. לפעמים הגיע למסך כחול ורשם memory management. הוצאתי כרטיסי זכרון העברתי אותם סלוטים והבעיה חזרה הפעם מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך ופתאום נעלם הבעיה כאילו מעולם לא היתה. איך שאני מתקין את הדרייברים חוזרת הבעיה שנית ויותר גרוע. מצרף תמונה של המקרה. מדובר בכ.מסך hd 4870 ati

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by EladZone,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אשמח לקבל טיפים כיצד לשמור על פנים המארז נקי מאבק, כיצד מומלץ לנקות וכו' תודה רבה אלעד

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. קניתי לוח, מעבד i3 וזכרונות חדשים. את הלוח והזכרונות קניתי מ-NewEgg והיום קיבלתי אותם עם חבר שחזר: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157467 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148770 חיברתי הכל למארז יחד עם ספק 500W של טרמלטק שעבד על מחשב אחר עד לזמן שפורק. כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע שום ציפצוף וחיברתי אותו על חיבור ה-VGA למוניטור שלי שמחובר לעוד מחשב ולא קורא כלום ז"א הוא לא מוצא Signal (אני לוחץ על source והמוניטור עובר בין המצבים ומחפש) ניסיתי לנתק הכל מהמחשב, כוננים, מאווררים, פשוט הכל (חוץ מזכרונות כמובן), הדבר היחידי שמחובר זה הקונקטור שמדליק את המחשב וכלום לא קורא, אני גם לא שומע שום ציפצוף אם אני מוציא את הזכרונות…

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. או שהאופציה היחידה זה לנתק אותו מהמחשב ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by avielq5w,

המשחק רץ חלק אבל כל פעם שמגיע קטע של טעינת קטע המשך המשחק נתקע , הוא כותב שהוא טוען אבל נתקע על זה (המוסיקה של המשחק ממשיכה לעבוד ברקע ,הסמל של הטעינה זז ובמנהל המשימות הוא פועל) לפי מה שקראתי יש את הבעיה הזאת לעוד אנשים שחלקם הצליחו להיפטר זמנית מהבעיה , אני לא . זה מה שניסיתי בנתיים ממה שראיתי בפורומים לכבות FXAA U ואת volumetric fog בהגדרות גרפיקה במשחק לעדכן דרייברים למחוק קבצים מתקיית temp לתקן קבצי DLL לעשות תיקון לקבצים דרך התוכנה UPLAY (ממנה קניתי את המשחק) לבטל זמנית את האנטי וירוס ביטול Windows Aero למחוק את השמירות ולהתחיל מחדש כרגע אני מוחק ומתקין מחדש , נראה אין ילך (אני לא אופטימי , ניסו את זה כבר ) עידכון : מחקתי והתקנתי מחדש , המצב יותר גרוע , המשחק…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by efialon,

שלום רב לכום לאחר התייעצויות פה בפורום התחדשתי ב SSD לאחר פירמוט המחשב - מערכת ההפעלה מותקנת על גבי SSD. המחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח השני בדיסק קשיח של 3TB הוא מציג לי רק 1.99 TB שאני יכול לגשת אליו והשאר: 746.52 MB כשטח שמסומן בשחור כ "לא הוקצה" כאשר אני רוצה להתעסק עם השטח הלא מוקצה על ידי לחיצה וקליק ימני הוא לא נותן לי לגשת לשום אופצייה. מה בדיוק אפשר לעשות והאם ניתן גם איכשהו לשחזר מידע שהיה קיים בשטח ה"לא מוקצה" ? תודה רבה !! אפי.

• 15 תגובות
    • 12.7k צפיות
  8. Started by matizami,

העברתי את המחשב שלי לדירה אחרת. הוא אומנם קיבל מכה פיזית קלה, אבל זה מקדימה בצד ולא באיזור לא רכיב, אבל עדיין המחשב לא עובד. שמדליקים אותו, המנורה עובדת, יש רעש של מחשב עובד, אבל המאוורר מאחורה לא עובד, שמחברים את המסך -אין תמונה, חיבורי USB לא עובדים. קיצר המחשב נדלק אבל לא יותר מזה. למישהו יש רעיונות מה לבדוק או מה "הלך"?

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by gabriel2001,

למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by subzero08,

ברור שזה חוסך בחשמל, אבל מצד שני לא בטוח עד כמה זה בריא לדיסקים... מה דעתכם? מחשב חדש, רוב היום לא בשימוש.. לשים על מצב שינה מלא או לתת לו לעבוד?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by stak68,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 קניתי 2 כונני samsung SSD 840 evo 250 Gb. אני רוצה לעשות UEFI RAID 0 פעלתי עפ"י ההוראות של הלוח אם: לאחר השלב הזה אני שומר ויוצא אבל המחשב נתקע, הBIOS לא מצליח לעלות בלוח אם הצג נתקע על ההתראה AD שלפי החוברת זה AD = Issue Ready To Boot event for OS Boot. . והדרך היחידה היא ללחוץ על הכפתור איפוס של הBIOS והוא חוזר להגדרות המקוריות. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה, תודה. (קישור לUser's Manual)

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by avilavi,

אז כבר זמן מה שאני סובל מקריעת מסך.. אני חושב שזה התחיל אחרי שעברתי דירה (אולי המסך קיבל מכה במעבר?) ניתן להבחין בקריעה בסרטי וידאו, וגם אם גוררים חלון מצד לצד על הדסקטופ אבל בחלק מהמשחקים, הנחשבים "כבדים", אין קריעה כלל!! הכיצד?? בכל אופן ניסיתי לגלות מה הבעיה שיניתי את קצב הרענון דרך ההגדרות במחשב. עברתי על כל האפשרויות אך ללא הועיל עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך, התקנה נקיה החלפתי כבל DVI ניסיתי את היציאה השניה בכרטיס מסך ועדיין הקריעה המעצבנת סירבה להעלם.... רק כאשר חיברתי מסך אחר לבדיקה, לא היתה קריעה

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

רכשתי מחשב חדש לפני כשבועיים לפי המפרט הזה : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10160 עד אתמול הכל עבד סבבה, ואז היה מסך כחול ראשון. אחרי כמה שעות הגיע עוד אחד (שניהם במהלך צפיה בסדרה) ומאז המצב כבר התדרדר. כל פעם שהפעלתי את המחשב מחדש אחרי כמה שניות קיבלתי מסך כחול. (לפעמים הווינדוס לא עלה לגמרי אלא פשוט קפא ב-Wellcome) אני עם Win 7 ultimate ניסיתי לעשות שיחזור ללפני עדכון שהיה באותו הבוקר אך זה לא עזר הרצתי Memtest משהו כמו שעתיים ולא קיבלתי שגיאות (הבדיקה עברה במלואה פעם אחת), יש טעם לבדוק שוב ? הורדתי והרצתי Malwarebytes, גם לא עזר הרצתי Chkdsk /f על ה-SSD וההארד דיסק ולא קיבלתי שגיאות לפי WhoCrahsed, זה מה שאני מקבל ב-Dump בד"כ On Sun 10…

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. מה הדרך הכי נכונה וטובה להגדיר את ה PAGE FILE ? אני חייב לציין שיש לי הרבה כוננים קשיחים בבית SATA2 , ככה שאם צריך להוסיף כונן זאת לא הבעיה . ה PAGE FILE יושב על כונן C כברירת מחדל רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לגרום למחשב לעבוד הכי טוב יש לי כרגע 3 דיסקים במחשב וזיכרון פיזי 1792 מגה בייט נכון לעכשיו ביטלתי את ה PAGE FILE ב C , ביטלתי את ה PAGE FILE ב D , שמתי את ה PAGE FILE ב E בכונן קשיח שיש עליו רק קובץ של GHOST גיבוי ומעבר לזה אין כלום עשיתי CUSTOM 2688-2688 וזהו .. ישנה אפשרות להגדיר את ה PAGE FILE על כל הכוננים הקשיחים C D E מה אתם עושים ? מה הכי טוב למחשב ? TODA

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by bennyye1,

שלום רב, המערכת הפעלה שלי מותקנת בכונן C שהוא דיסק SSD של 120GB הכונן מראה לי שכביכול נשאר לו 11GB פנויים בעוד שבתכלס רק 67GB בשימוש. מצ"ב תמונה סימנתי את כל הקבצים והתקיות שיש כולל המוסתרות והקבצים המוסתרים של ווינדוס, וראיתי שהכל תופס רק 67 איפה כל השאר נעלם? מה אפשר לעשות? עשיתי כבר ניקוי דיסק, איחוי דיסק, ובדיקת דיסק, זה הוסיף לי בערך 2GB אבל עדיין יש פה פער של כמעט 30GB יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש לי רוגלה במחשב שאני לא מצליחה להיפטר ממנה גם אחרי התקנה מחדש של WIN10. היום שמתי לב שכל הזמן צצות תיקיות עם קבצים כאשר התיקיות מוחבאות ואפשר לראות אותן רק אם מסמנים לראות קבצי מערכת. אחרי מחיקה של התיקיות שוב ושוב הן צצות כל פעם מחדש לא משנה כמה פעמים אני מנסה למחוק. ניסיתי לסרוק עם אנטי וירוסים ורוגלות שונים (eset/malwarebytes/hitman pro ועוד) וזה לא עזר. התקנתי Windows 10 מחדש על ה-SSD (בלי לפרמט כוננים נוספים כי שם המידע שלי מאוכסן) וגם זה לא עזר, התיקיות עדיין צצות. ש להן שמות עם כל מיני אותיות. לדוגמה התיקיה מתחת ל-WINDOWS BT. התמונה השניה זה התוכן של התיקייה, קבצים שלא קשורים אלי ושלא אני יצרתי. אודה לעזרתכם בנושא. תודה מראש. …

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. שלום לאחר שהמחשב לא רצה לעלות והיה מסך שחור, הגעתי לבעיה שאחד הסטיקים של הזכרונות תקע אותם , הוצאתי אותו ובמהלך החיפושים מה הגורם התקוע בין היתר הוצאתי את הבטריה של הביוס והחזרתי אותה. מאז , אין לי שום אודיו במחשב - הרמקולים תקינים, הכבל RCA תקין (נבדקו במחשב אחר) ניסיתי להסיר את הדרייברים של הקול(realtek ) ולהתקין מחדש להכי חדשים, כלום לא עוזר. יש 6 יציאות מאחורה, תמיד הוא היה בירוק התחתון, ואף פעם לא היו בעיות. חיפשתי ברשת ומדברים על הגדרות set the onboard audio to ENABLED אבל לא מצאתי דבר כזה או משהו דומה בBIOS שלי. ניסתי גם במקומות אחרים, פשוט לא שומעים כלום. כאמור קודדים והכל לא השתנו כי רק הוצאתי את הבטריה. כך הכל בסדר ב"מנהל ההתקנים" לוח אם Gigab…

18. היי חברים בקטע לא מתאים בכלל, פתאום הופיעו קווים אדומים על המסך. זה קורה פתאום, לא בתגובה למשהו, וכשזה קורה זה נשאר, אתחול לא עוזר. הבעיה מופיעה בצורה שונה גם בביוס - כשהמחשב בהתקף כזה, גם כשהביוס עולה יש בעיות תצוגה (אותיות חתוכות, נקודות לבנות לא קשורות במקומות מסוימים). אשמח לעזרה ושנפצח את התעלומה הזו!

19. Started by edensh,

שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…

• 15 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. שלום. המחשב מקצר כאשר מחברים אותו לטלוויזיה. החלפתי כבל - לא עזר. החלפתי כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי את הפאנל של הHDMI בטלוויזיה - לא עזר. ד"א, הסוני פלייסטיישן כן מתחבר ולא מקצר. ניסיתי לחבר מספר מסכים, חלק מקצרים וחלק לא. מפרט: Processor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 750 Ti RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 14393), 64-bit למישו יש פתרון או רעיון מה פשר הבעיה? תודה.

21. שלום אני קניתי מחשב חדש עם ssd ודיסק קשיח בהתחלה חיברתי רק את הssd כדי להוריד עליו את המערכת הפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת הפעלה חיברתי את הדיסק הקשיח, כיביתי את המחשב ונכנסתי ל bios שם ווידאתי שהמחשב ידלק דרך הssd והדלקתי אותו בחזרה כשהדלקתי אותו הסתכלתי על devices and drives והמחשב לא מראה את הדיסק קשיח מה לעשות? תודה

22. בוקר טוב, ברשותי מחשב נייד Lenovo yoga 3 14" שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים, ללא אחריות. רציתי לשלוח אותו לתיקון בעקבות בעיה שלא הצלחתי לסדר. מסתבר שבגלל שהוא נקנה בארה"ב לנובו ישראל מסרבים לתקן אותו (ע"י מעבדת CPM). עדיין לא שמעתי על חברה שלא רוצה להרוויח כסף אבל כנראה שתמיד יש פעם ראשונה. למישהו יש עצות מה לעשות? מישהו אולי מכיר מקום אחר שניתן לתקן בו? לנסות לבדוק אם אפשר לשלוח לחו"ל? מה אתם ממליצים? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. מעבד 6700K ראם 16GB DDR4 לוח - ASUS Z170I PRO GAMING אנא עיזרו לי. יותר מ3 דקות. זה לא הגיוני.

24. שלום, היתה לי מדפסת משולבת cannon mx300 שלא עשתה לי בעיות לאורך 7 שנים למרות שפעמיים נפלה מידי על הריצפה. היום, בלי ליפול, החלה להשמיע קולות פרפור והבנתי שבא קיצה. בשמחה הייתי קונה שוב cannon mx300 אך היכן ?! בחנות הציעו לי cannon mx 445 או משהו דומה אך האירו עיני בדבר המצאות מדפסת hp שמחירה זהה אך מחיר הדיו שלה הוא כדי מחצית והותירו אותי לבד עם ההתלבטות: מה עדיף: cannon אן hp. מישהו יוכל לעזור לי בבחירת המדפסת ? לא איכפת לי לקנות בחנות עתיקות את ה mx300 אך כנראה שאין אזי, החלטה בין קנון ל hp בהחלט יכולה להיות צעד קדימה. תודה

25. Started by yoni725,

עשיתי הסרה לדרייבר מסויים ( כרטיס רשת ) וברגע הפעלת המחשב מחדש המערכת מתקינה אותו שוב איך אני יכול לבטל את ההתקנה האוטומטית? של הדרייבר הזה או בכלל את ההתקנה האוטומטית תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים