עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SciFi7,

שלום לכם וערב טוב, המחשב של אמא שלי החליט לא לעלות יותר... ברגע שמדליקים את המחשב המסך בכלל לא עונה ואחרי 2 שניות מתחיל צפצוף אני לא בטוח עם זה מהלוח אם או מהמעבד.. המאוור פועל והכל.. איו לי מושג מה לעשות, אולי לכם יש רעיונות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by shaihac,

תיראו יש לי מפרט מחשב כזה בערך אני לא יכול להגיד לכם במפורש כי הוא פשוט לא עובד.. q8200 4 ליבות 2 giga ram geforce 9500 gt עכשיו כשמחשב עבד ניסתי להוסיף למעבד כשהוא עובד והכל זיכרון מיושן למעבד ומאחר שהכרטיס לא נכנס כי הוא יישן ניסתי להכניס את זה בכוח ואז המחשב קרס נכבה ולא עבד.. כביכול שאני לוחץ על הכפתוקר ההדלקה המאוורר של ה CPU עובד והמאוורר של הספק כוח עובד ואין רעשים ואין ציפצופים פשוט שאני לוחץ על כפתור ההדלקה יש מסך שחור ובנוסף הוצאתי תחוטים האלה גם כי אני מפגר ועם מישו יכול אוליי להגיד לי איך להחזירם למקום הנוכחי.. תמונה ובבקשה עם תשובות מוסברות והגיוניות מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה.... זקוק לעזרה כי עם קרה משו למחשב אחי הולך להר…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. חבר'ה, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב: הוא בקושי זז. וזה מחשב שבד"כ עובד בסדר. אני מסתכל במנהל המשימות אני רואה 90% שימוש בזיכרון הפיזי! לא פחות ולא יותר האבסורד פה שרק דפדפן כרום פתוח לי במחשב(חוץ מתוכנת אנטיוירוס וחומת אש ברקע) אז הלכתי לבדוק בתהליכים ואני רואה 28 תהליכים!!! רק של כרום!! ו-90% זיכרון פיזי בשימוש! לא ייאמן. אז סגרתי את כרום(היו בו איזה 15 כרטיסיות פתוחות, לא משנה אבל כל כך הרבה תהליכים?!) בקיצור עכשיו במקום 90% זיכרון פיזי, רק 50% בשימוש. זאת אומרת כרום לקח לי 40% זיכרון! פתחתי את כרום מחדש. עכשיו אני עם איזה 4 כרטיסיות פתוחות כולה ו-20 תהליכים רק של כרום! וזיכרון של 70% בשמוש כל כרטיסיה שאני פותח לוקחת …

5. Started by thedag,

כל פעם שאני משחק במשחק Gunz מי שמכיר המחשב קורס לי לאחר איזה 5 דקות ומופיע לי מסך שגיאה כחול 0x0000008E וכשניתחתי את הקובץ הופיע לי שהבעיה היא מהקובץ nv4_disp.dll הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 מה שאומר שזה מהכרטיס מסך ניסיתי לפרמט את המחשב ניסיתי להתקין מחדש דרייברים להתקין מחדש את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו ניסיתי לשים מאוורר על הכרטיס מסך ולא עזר וזה לא כל הזמן היה מופיע לי השגיאה הזאת היא התחילה לי מלפני ככה שבועיים שלוש מה לעשות? זה ממש ממש מתיק תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש והאמת שאני מרגיש שהווינדוס קצת בעייתי אצלי- כשאני עושה כיבוי למחשב הוא "שומר הגדרות" ומשם לא זז, כשאני עוסק בדברים רגילים כמו אינטרנט וורד הכל עובד מהר אבל לא כמו שציפתי לכן, אני בדקתי את התהליכים שפועלים במחשב וגיליתי רק שאני מפעיל את המחשב אז פועלים איזה 42 תהליכים והמחשב משתמש בכ 600MB זיכרון למרות שמבחינה מעשית חוץ מאימיול שפועל אני לא רואה סיבה לשאיבצ זיכרון כה גדול כאשר שום תוכנה/משחק לא פועלים.-לעומת המחשב הישן שצרך כ 170 MB זיכרון. אז אני צילמתי את ה"התהליכים" שרצים לי במחשב ואני אשמח אם תגידו לי אם משהו נראה לא כשורה. ד"א הנה המפרט: E6300 945p-s3 2 ג'יגה זיכרון

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. איך אני יודע אם הזכרונות שלי הם על 2.5 או 3?? יש לי של A-DATA/VT מKSP יש לי CPU-Z זה מופיע שם אולי?? תודה ביי

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kob23,

נפני חודש היה לי LG FLATRON משהו כזה 17 אינצ' מסך שטוח הוא נדפק לגמריי אז לקחתי מדוד שלי מסך שהוא לא היה צריך גם MAG 17 אינצ' שטוח אותו דבר כימעט אבל מאז היה לי בעיה בפינות בצבעים זה תמיד בין 1 ל3 פינות שבהם הצבעים הפוכים זה רנדומלי אבל עוד לא היה לי בכל 4 הפינות את זה זה רב הפעמים ב2 הפינות למטה... הצבעים הפוכים נגיד כחול זה ירוק ירוק זה אדום-בורדו צהוב זה גם כזה סגול כתום כזה זה ממש מציק אמרו לי שזה ממנגטיות או משהו כזה.. וזה רק בפינות עכשיו למשל זה ב2 הפינות הימניות למעלה ולמטה.. מה עושים? עריכה: שאני עושה בהגדרות של המסך(העיגול הזה שיש במסכים של MAG שאני עושה DEGAUSS זה כזה מרעיד את המסך ומתקן את הצבעים בפינות אבל זה לא הורס את המסך?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי מחשב דיי חדש (חודשיים בערך). הכרטיס הוא x1950xt 256 של ספיר. בהתחלה הוא היה במנוחה עומד על 50-53 מעלות, ובזמן האחרון הוא עומד במנוחה על 60-64. האמת שאני חושב שזה ככה מאז שהתקנתי את 6.12 יכול להיות שזה באמת בגלל הדרייבר החדש? חשוב לציין שהכרטיס והמחשב בכלל עובדים מעולה מריצים את כל המשחקים חלק מדיבל 2 טוטאל וואר רץ חלק לגמרי כשכל ההדגרות על הכי גבוה ופילטרים על max ככה שאין מצב שהוא דפוק או משהו... סתם מציק לי השינוי הדרסטי הזה של יותר מעשר מעלות ... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by benx,

יש תופעה כזאת, אצלי ועוד אצל כמה חברים שלי שמדי שבוע בערך, כשמסתכלים בתחתית של העכבר רואים שם לכלוכים מעצבנים על הגומי הזה שעליו העכבר נא..... לפעמים זה אפילו מפריע לתזוזה חלקה של העכבר, יש דרך כלשהי להמנע מהקקי הזה ? גם קצת בעייתי הבעיה הזאת לא ידעתי איפה לפרסם את זה :\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום . פתחתי את המחשב לצורך ניקיון (עשה רעש נוראי) ..הוצאתי את המאורר ואת ההיטסינק שלו. לצורך ניקיונות. וגם לא הכי במתכוון ..את המעבד לאחר שהחזרתי הכל למקומו והמעבד יושב ודאי כמו שצריך..המחשב נכבה לאחר 3 שניות... אני יודע שצריך למרוח משחה טרמית חדשה אבל זו לא הסיבה.........שיתכבה אחרי 3 שניות בלבד.... אנא עזרה רעיונות מה לעשות........

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by asi90,

שלום! לא מזמן התקנתי במחשב דרייבר בגירסת בטא ל geforce 8600gt בvista ומאז הצבעים על המסך בשולחן העבודה ובמשחקים וכו' לקויים. ניסתי לעשות הכל- הסרתי דרייברים עם תוכנות, התקנתי windows חדש, ניסתי גירסאות אחרות של הדרייבר וכלום לא עוזר, הצבע מת. מי שמבין ומכיר את הבעיה אני מאוד אודה לו אם יעזור לי. מקווה לפיתרון. דרך אגב, אחלה אתר זה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by segevon,

יש לי מחשב יחסית ישן בעל לוח אם של ABIT ומעבד Pantium 4 והוא משמיע רעשים בלי הפסקה.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, יש לי הארד דיסק 1TB של WD ושמתי לב שכל פעם שאני מנסה לאחות אותו אני מקבל מסך כחול! יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי היום לאחי את המפרט הבא ובאתי להרכיב אותו : PENTIUM 850 GIGABYTE H61M-D2-B3 COMPUCASE 6K31 + HEC 300VN הכול מורכב ואני מנסה להדליק ואין שום תגובה שום דבר לא עולה ניסיתי להחליף לספק כוח אחר שיש לי כאן שבטוח טוב ועדיין שום כלום לא עובד בלוח אם לצערי בלי שום נורה אליו ככה שאי אפשר באמת לדעת אם הוא מקבל חשמל או לא על פניו זה בכל מקרה נראה בעית לוח אם כי כאמור ניסיתי ספק כוח אחר הPOWER SW מחובר ללוח אם בדיוק איפה שצריך וניסיתי להחליף גם בין ה+- לפני שאני חוזר מחר לחנות עם המחשב כדי שהם ישברו את הראש , יש עוד משהו שאפשר לנסות אולי איכשהו ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shimi33,

היי , להלן מפרט המחשב שברשותי וברצוני לדעת עם החומרה חלשה עבור משחקים כמו TOMB RIDER החדש ו Metro Last Light משום מה נראה שהמחשב מקרטע כשאני משחק, האם זה עניין של הגדרה או שמא המפרט חלש ??? עצות ??? תודה רבה מראש , מעבד :intel core 2 duo E8400 windows 7 64bit CPU Speed: 2995.6 MHz Sound card: Speakers (High Definition Audio Display Adapters: NVIDIA GeForce 8500 GT | NVIDIA GeForce 8500 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver | Screen Resolution: 1600 X 900 Network: Network Present Network Adapters: TP-LINK Wireless USB Adapter | Realtek PCIe GBE Family Controller | CD / DVD Drives: G: PIONEER DVD-RW DVR-215D | H: DTSOFT BDROM…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by nadavos,

שלום, כל משחק שאני נכנס אליו אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט כל משחק לא משנה מה אפילו משחקים ישנים כמו GTA2 המפרט שלי: Celron 1700 256 SDRAM Geforce FX5200 מה יכולה להיות הסיבה? חשוב לציין שזה לא תמיד היה ככה רק מה 3-4 חודשים האחרונים תודה

• 15 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by OrBen91,

מחשב נייד של ASUS, עם כרטיס מסך GeForce 940MX וכרטיס מסך מובנה Intel HD כאשר אני משחק במחשב הכרטיס שפועל הוא המובנה של אינטל, יש אפשרות שהכרטיס מסך של ג'יפורס יריץ אותו?

• 15 תגובות
    • 24k צפיות
  20. Started by kobikl,

לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים. הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם). מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP. אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300. א. האם אני צודק? ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה? נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם לא פעם יצא לי להתקל במצבים שאני בא להריץ repair לוינדוס (עם הדיסק) XP,ולפני הפקודות של ה boot אני נתקל בסיסמה של adminstator. כמובן שכל זה אחרי בדיקת חומרה שהיא תקינה, וניסיון להכנס דרך safe mode ללא הועיל.. יש תוכנה כל שהיא לעבור את הסיסמה בלי לשבור את הראש ? נ.ב נסיתי עם hirens ו - ERD ,ו- mini xp שום דבר לא עזר תודה

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by יניב קופר,

ארד דיסק עושה רעש מוזר בזמן הורדת קבצים. כמו פאנצ'ר

23. שלום, הבעיות התחילו בערך לפני שבוע כשהפעלתי את המחשב אז אחרי כמה דקות חזרתי ואני רואה מסך שחור ואת סמן העכבר ויכלתי להזיז אותו אבל לא יותר מזה. עשיתי הפעלה מחדש והסתדר. אתמול ושלשום כשהפעלתי את המחשב היה לי פעם אחת את זה שוב ואז אחרי הפעלה מחדש קיבלתי מסך כחול שאומר שיש בעיה באיזה משהו ומה שיכלתי לעשות זה שוב הפעלה מחדש וככה כמה פעמים. היום סוף סוף הצלחתי להפעיל את המחשב אבל הנה הבעיות שכרגע אני סובל מהן: הרזולוציות היחידות שאני יכול להשתמש בהם הן 800 על 600 1024 על 768 ו-1280 על 1024 וכולם למסך רגיל ולא רחב וזה גרוע, שום דבר לא נראה טוב. עוד בעיה היא שהקספרסקי שלי לא מתפקד טוב, אני לא מצליח לעשות Scan, זה כאילו מתחיל ואחרי שניה מסתיים (את הקספרסקי הזה קניתי והשתמשתי בסרי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי לכולם המחשב הנייח עושה לי צרות קשות בהדלקה: להלן חלק מהצרות: בגדול במקרים רבים ממש מסרב להדלק. 1. לרוב, אם אני מתחילה "לשחק" עם הכבל-קומקום, מוציאה ומכניסה לשקע, משחקת עם הכנסה לספק, מדליקה ומכבה את הספק, הוא לאחר כמה זמן (לפעמים הרבה) ולאחר הפעלה ארוכה דרך מקש ההפעלה, כן "מסכים" להדלק. לפעמים אני פשוט מוותרת ועובדת דרך אמצעי אחר. אגב ניסיתי לחבר את הכבל המסוים הזה למחשב אחר, לא היתה בעיה להפעיל איתו כך שאני בספק אם הבעיה זה בכבל. 2. יש למכונה לוח בעל ביוס כפול (או משולש?) של ג'גבייט. בחלק מהמקרים (לא בכולם!) אם כבר "הסכים" להדלק טוען שהביוס קרס והוא מעלה חלופי. לאחר שעשה זאת, הוא שוב נכבה ואז עלי שוב להפעילו שוב. 3. בכל מקרה, לרוב אם אני מנסה להפעילו יש ל…

25. Started by PeaS,

אני כתבת עכשיו מהמחשב של אחותי, כי הWindows אצלי שלי לא ממש עולה... אני יודע למה, אני רק לא בטוח איך לתקן את זה. הסיבה שהוא לא עולה לי היא שShell32.dll אמור להיות בתיקייה C:/Windows/System32, אבל בטעות הוא נמצא עכשיו בC:/Backup. אם אני לא טועה, מה שאני צריך לעשות זה ליצור הדיסקט הפעלה של Windows 98 (ולשנות את הFirst Boot Device לFloppy כמובן), ובשורת פקודה לכתוב את הפקודה שאמורה להעביר את הקובץ מ C:/Backup לC:/Windows/System32. מה שאני לא יודע זה מה הפקודה המדוייקת, ואם מישהו יוכל לכתוב אותה זה יעזור לי מאד... תודה מראש..

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.