עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חברים, אני קצת מבולבל.. נראה לי שהפעלתי בטעות תוכנה לא ממש ממקור טוב היום בצהריים במחשב שלי ומאז משום מה.. העכבר במחשב כל 5 שניות בערך מציג שהוא "טוען" עם העיגול הזה מעל הסמן.. כל 5 שניות העיגול מופיע ל2-3 שניות ונעלם. אני עוקב אחרי ע Task Manager, אני לא רואה משהו חריג. הרצתי את הMicrosoft security existential, כי זה האנטי-וירוס שיש לי על המחשב. והרצתי גם Spybot ומחקתי מה שהוא מצא. ריסטתי את המחשב, הוצאתי דברים לא חשובים/מוכרים מהmsconfig אבל עדיין העכבר ממש לטעון כל 5 שניות משהו לא ברור. גם כשהמחשב סתם במנוחה. המנורה של הדיסק הקשיח לא נראת פעילה ממש באופן, אבל זה גם לא ממש אינדיקציה. יש למישהו רעיון מה המקור של הדבר הזה? מישהו פעם נתקל? יכול להיות שזה ת…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הגולל שבצד ימין של המסך, זה שלוחצים עליו ומורידים את העמוד - לא עובד אצלי. זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר למה זה ? איך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, יש לי פה איזה מחשב ישן שאני צריך מידע מהHD שלו.. הוא החליט לא לעבוד פתאום. כשאני אני מדליק אותו יש תצוגה במסך ל3-4 שניות והוא נכבה. (בדרך כלל איך שמתחילה הטעינה של הווינדוס). ניסיתי לגשת לBIOS אבל גם שם , תוך 2-3 שניות נעלמת התצוגה .(הודעת NO SIGNAL על המסך). ניסיתי להחליף כבל , ולהשתמש במסך אחר והבעיה עדיין קיימת. האם מדובר בכרטיס מסך תקול? או שישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by liav_n,

שלום, לאחרונה התחלתי לבצע OC למחשב - חדש בתחום, לאחר מציאת הגדרות ראשונות, ביצעתי בדיקת יציבות של 12 שעות והכל עבר חלק, פרמטתי את המחשב, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה והגדרתי את הoc בbios מחדש עם אותם נתונים, המחשב קופא בכל פעם שהמעבד מגיע ל100% (2 שניות מתחילת הבדיקה), ע"מ לשלול בעיית מערכת הפעלה, פרמטתי והתקנתי שוב, והבעיה חזרה. כשאני מכבה את ה oc, המחשב עובד כרגיל.. המעבד: intel i7 4770k לוח אם: asus maxumus vi gene זכרונות: cl9 v corsair 2X4gb ddr3 1600mhz קירור: noctua nh-d14 הגדרות OC: מהירות שעון - 4.3 מתח - 1.27 תודה,

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by The-Magician,

שלום יש בעיה עם הדפדפן, זה חושב שעות לוקח לו 700 שנה להיכנס לאתר מסוים ולחשוב בכלל כאילו שהרגתי אותו לא יודע מה לעשות.. *המחשב עצמו עובד מהיר מעבד i3 עם 4 גיגה זיכרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, הדיסק במחשב שלי נפגע ומסרתי אותו לחברה שעוסקת שבשחזור מידע. רציתי להציל כתובות מייל שהיו לי באאוטלוק אקספרס, אולם אינני יודע כיצד להגיע לקבצים המתאימים.. אודה על עזרה בנושא. אברהם

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by shalomaltalef,

צהריים טובים. לפני שבוע תם התוקף של האנטי וירוס שהיה ברשותי, וממש סמוך למועד התקנתי אנטי וירוס אחר. מאז המחשב אינו קורא שום כונן גם לא את החיצוני. ניסיתי לשחזר את המערכת אך עדיין כלום. מישהו נתקל בעבר בדבר זה? או כל כיוון.?

8. שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? לפני כמה ימים התקנתי WIN8.1 אם זה קשור והוא היה עם פריצה מובנית.. אולי יש להם שליטה על המחשב שלי?

9. Started by benhalaf,

שלום, קניתי עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 2GB 667Mhz וכשהתקנתי אותו המחשב נדלק אך לא רץ. יש לי בנוסף 2 כרטיסים של 1GB כל אחד. ניסיתי להתקין אותו בנוסך לכרטיסים האחרים וגם לבד. כשהכרטיסים הקודמים מותקנים המחשב רץ אבל כשאני מוסיף את הכרטיס החדש או מתקין אותו כבודד המחשב משמיע צפצוף קבוע ברווחים של שנייה ולא רץ. יש למישהו רעיון מדוע הוא משמיע את הצפצופים ולא רץ?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by kozimus,

שלום. היום גיליתי שאני לא יכול לפתוח את SARATIM.CO.IL וגם לא את SUBTITLE.CO.IL שניהם יושבים על אותו שרת של GODADDY . אני מצליח לעשות PING תקין לשני האתרים וגם לפי isup.me האתרים תקינים. השגיעה שאני מקבל היא " Could not connect: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061 " תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי שבת שלום לכולם ! לאחרונה קניתי מחשב חדש והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס רשת אלחוטי חדש,האחרון היה נפלא,פרט לכך שהמגעים שלו נהרסו ויכולת הקליטה הייתה סבירה. לכן החלטתי להתחדש בכרטיס usb חדש. זה קניתי את כרטיס TP-Link TL-WN722N ומאז אני אוכל מרורים ממנו פשוט בלתי נסבל. מס' בעיות: אם אני מוציא את הכרטיס מהפרונט usb של המארז אני מקבל מסכים כחולים. קיבלתי כמה פעמים את המסך הזה : http://upng.co.il/uploads/abf12e4a1fc11014102a1c43ea26600b.jpg זה המסך האחרון שקיבלת ומאז כשאני מחבר את ה usb מחדש המחשב בכלל לא מזהה חומרה חדשה,ניסית להתקין את הדרייבר מהתחלה אבל בתוכנה הוא רושם לי לחבר את הכרטיס על מנת לחפש רשתות,והכרטיס מחובר ): חזרתי לedimax הישן עם המגעים הרופפים עד שאני אחשוב ע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Iko89,

מפרט: I5 3570K GTX260 GA Z77 D3H G SKILL 8GB X2 Samsung 840 EVO Win 7 Ult 64b הבעיה התחילה באחד העידכונים של NVIDIA כשאחרי ריסט המחשב נתקע ב"STARTING WINDOWS" ואחרי משהו כמו חצי דקה הוא עובר לBSOD 0X124 .. המחשב עולה בSAFE MODE ואם אני מוחק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך כולל ממנהל ההתקנים המחשב עולה רגיל, אבל כשאני מנסה להתקין שוב את הכרטיס מסך הוא לא עולה אחרי הריסט .. וחוזר חלילה.. *בדיקת זכרון עברה תקין.. המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן לשמור DUMP אז העלתי לכם קובץ EVENTS http://www39.zippyshare.com/v/85458509/file.html תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Roeebaeloha,

היי יש לי את הכרטיס מסך GTX780 ומצלמת הרשת HD-3000 אני רוצה להקליט גיימפליי בשדואפליי ושהמצלמה תצלם אותי איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Rami0786,

בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682

16. Started by שדגשדג,

שלום יש לי בעיה שאני רואה קובץ בצפייה ישירה זה יוצא לי מקטין לי את המסך ויוצא ממסך מלא בנוסף גם אם מנסים לראות בנגן במחשב לא משנה איזה נגן התמונה יוצאת ממסך מלא ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך את הנגן והדפדפנים את הפלש סגרתי את התכונות הפעולות את האנטי וירוס וחומת אש ועדין כול פעם זה יוצא לא

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by יוני777,

שלום חברים. בכל פעם שאני מחפש ב'מסמכים' שלי ב'שורת החיפוש' של ווינדוס, [השורה העליונה עם סימון זכוכית מגדלת]. הוא נותן לי תוצאות חיפוש קודמות שחיפשתי רציתי לדעת אם למשהו יש מושג איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפושים בשורות החיפוש, ניסיתי לפעול לפי ההוראות של וינדוס אבל לא הולך לי, עוד משהו מוזר, עשיתי שיחזור מערכת והחיפושים של שורת החיפוש שוחזרו גם כן לנקודת הזמן של השחזור, מה זה אומר, שהחיפושים בקבצים ובתקיות רשומים ללא יכולת מחיקה.. תודה על העזרה... לילה טוב..

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Zadu,

שלום, המחשב שלי נכבה הרבה פעמים פתאום. בדרך כלל בזמן צפייה בסרטונים באינטרנט. לפעמים גם יש ריח של שריפה מתוכו. מדדי חום: יש לי את המחשב 4 שנים בערך. אשמח לכל עזרה.

19. שלום, לאחרונה התחילה בעיה עם מחשב נייד HP מדגם Pavilion dv 6 אשר קניתי לפני כשלוש שנים- כאשר אני מנסה "להקליק" על משהו ( קישור/ סימן פאוז ביוטיוב/ לחצן X בדפדפן או באופיס וכיוצ"ב) העכבר לא מגיב, וכן גם משטח המגע של המחשב (זה שליד המקלדת),זאת אומרת- הסמן מגיב וזז על גבי המסך אבל אין אפשרות "להקליק". אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות בנדון. תודה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  20. לכל מי שיכול לעזור שלום ברשותי לוח אם די ישן של ASROCK דגם WOLFDALE 1333-D667 ופשוט אין תצוגה הכוונה לא מגיע אות למסך המסך והכבל תקינים בדקתי אותם וגם הכרטיס מסך נבדק ונמצא תקין (בעבר נתקלתי בבעיה זו באותו מחשב ושחקתי עם הכרטיס מסך שיישב אולי יותר טוב משום מה נפתרה הבעיה) עכשיו חזרה הבעיה ושום דבר לא עוזר ואני די מיואש איפסתי את הביוס הסרתי את הצלעות קירור מהכרטיס כי חשבתי אולי הם גורמים לו לנטות הצידה מהמשקל, כבר חשבתי על דברים הזויים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה יכול להיות שהתושבת פשוט נשרפה או לא תקינה ומקצרת? כי קורה שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעבוד(בלי תצוגה) נכבה ואז נדלק שוב מעצמו (גם בלי תצוגה אבל בלי להכבה שוב תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה? אולי הלוח אם? אולי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Weihenstephan,

יש לי את הלוח אם הבא http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ אני משתמש בכרטיס קול המובנה Realtek® ALC898 דרך האופטי. הסאונד פצצה, אבל כשאני מחבר משהו לUSB או מנתק מהUSB אז יש נפילות ווליום, זה מחרפן אותי. כל פעם הסאונד נופל, אני צריך לצאת מהווינאמפ\אייטיונז ואז הווליום חוזר להיות רגיל. יש לי גם כרטיס של אסוס סונר D2X, אצלו אין נפילות ווליום אבל האיכות סאונד שלו חרבנה, אני מרגיש כאילו יש לו stuttering רציני.. כשאני משווה עם קבצי FLAC בין 2 הכרטיסים, אז מבחינתי הרילטק מתעלה על האסוס. כעיקרון אני רוצה לפתור את בעיית נפילות הסאונד במובנה, עדכנתי ביוס ללוח אם (הכי חדש) הותקנו דרייברים הכי חדשים.. ועדיין.. נפילות סאונד בחיבור יואסבי. עזרה? אפילו כשאני מחבר DAC חי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Guy950,

שלום, המחשב שלי לאחרונה חווה בעיות של מסכים כחולים. כל פעם זה קורה כשאני לא על המחשב אז אני לא מצליח לתפוס את ההודעה בזמן מלבד פעם אחת, את התמונה אני מצרף כקובץ אז היא נמצאת בתחתית ההודעה. עכשיו חזרתי למחשב, אחרי שעה שלא הייתי עליו, וגיליתי שהוא תקוע בלופים של מסך כחול ספציפי. נדלק, מסך כחול, נכבה, נדלק, מסך כחול, נכבה. ככה בלופים. הצלחתי להיכנס לביוס ושם ראיתי שהוא לא מזהה בכלל את הSSD, וניסיתי להשתמש בrepair של ווינדוס עם דיסק, לא הצליח לעשות שום דבר בטענה שהכונן נעול. איכשהו המחשב נדלק בחזרה, אבל הוא איטי להחריד. לא נעשו לאחרונה שום שינויים במחשב, עבדתי על פרויקט של האוניברסיטה, עד אתמול, עם VMware שהריצה עבורי אובנטו ובעיקר הייתי שם. המסך הראשון היה לפני שבועות בודדי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by leon2810,

המחשב עושה ריסט 3 פעמיים לפני שהוינדוס עולה! בנוסף מתוך 3 גיגה שמותקן במחשב הוא משתמש רק ב1 השאר שמור לביוס קראתי שזה כיול לנבוע בגלל פין עקום במעבד? מה עושים?שולחים למעבדה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, היום לצערי התחילה תופעה במחשב שלי ואשמח קצת ליעוץ, היום מיד לאחר שיצאתי ממשחק מחשב, המחשב הציג פסים לגובה המסך והתמונה היתה ניראת לא מסוכרנת (כאילו היא זזה שמאלה) מאז לאחר שביצעתי ריסט למחשב אני רואה את ה bios ורואה ש windows עולה אך ברגע שהוא נטען ועובר למתצוגה גרפית המסך מציג פסים כחולים ושחורים (כמו תבנית חוזרת) לגובה המסך והמחשב ניתקע. הצלחתי להיכנס ל safe mode ולהוריד את הדרביר של הכרטיס מסך ואז לעלות windows. הכל עובד כמו שצריך רק שכל פעם שאני מתקין את הדריבר התופעה של הפסים כחולים שחורים חוזרת. הכרטיס מסך הוא 6870 radon HD יש רעיונות? הלך כרטיס מסך? נ.ב הכאטיס בין שנה וחצי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Klayhamn,

שלום חברים את ווינדוס 7 התקנתי על המחשב החדש שלי - לצערי - ב-BIOS במקום ב-UEFI המשמעות היא שאי אפשר (יותר נכון, קשה מאוד) להמיר את סוג האתחול ל-UEFI בלי להתקין מחדש את ווינדוס 7 הסיבה העיקרית שהגעתי לזה בכלל היא בנסיון לפתור את זמני האיתחול המעצבנים שלי הם אמנם לא קטסטרופליים, אבל אין שום סיבה לטעמי לקבל 25 שניות זמן אתחול (מהדלקה עד רגע ה-LOGON SCREEN של ווינדוס) כשאנשים מקבלים עם סט-אפ דומה הרבה פחות מכך (חצי?) לא היה איכפת לי להתקין מחדש ווינדוס אלמלא כבר הייתי חורש עליו במשך יותר משבוע ומתקין ומקנפג את כל הדברים שלי (אנטיוירוס, תוכנות, פלאגינים, פונטים, קיצורים, THEMES, וכו') , מה שאין לי כח לעשות שוב לכן - אני מנסה להבין - האם זו באמת הסיבה לזמן האתחול האיטי ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.