תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
בכל פעם שאני גולש עם גוגל כרום נפתחות לי למטה עוד ועוד חלוניות חדשות לבד ! חלוניות עם עמוד לבן סרקתי את המחשב עם שתיי תוכנות אני וירוס שונות והוא לא מוצא כלום למה זה קורה ? הינה צילום המסך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מדפסת brother MFC-L2720DW עברה התקנה באמצעות חיבור חוטי למחשב ועובדת פיקס. הגדרתי חיבור אלחוטי לרשת הביתית. אליה מחובר המחשב בחיבור חוטי לראוטר. המדפסת לא מקבלת ככה [בחיבור אלחוטי] הדפסות למרות שהיא מכריזה שהיא מחוברת לרשת. אני מפספס משהו? [מערכת הפעלה לינוקס]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים בכמה מחשבים, שיש בהם תופעה לאחר שינוי חומרה, זה יכול להיות הוספת זיכרון או הוספת כרטיס מסך, התופעה היא שהמחשב נדלק, ושתי שניות אחרי זה הספק נכבה ונדלק שוב ואז הכל בסדר. האם התופעה מוכרת? יש דרך לעקוף אותה?..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משחק כרגע במשחק אססין קריד בלאק פלאג ומשום מה אני לא מצליח לפתוח את החצי השני של המפה, פשוט אין לי גישה לשם, בבקשה תגידו מה לעשות? אני כבר עשיתי את כל המשימות בחלק הראשון והמשימה הראשית הבאה שלי נמצאת באיזור שאין לי גישה אילו, כשאני מנסה להגיע זה זורק אותי בחזרה וכותב לי שעוד אין לי גישה לאיזור הזה אם זה עוזר המחשב שלי זה: I7-7700K 4.4Ghz GIGABYTE GA-Z270X gaming7 16GB 3000Ghz kingstong Hyper Predator Nvidia GV-1080Ti Turbo OC 11GB SSD Samsung 250GB Evo850 2TB WD Black Corsair780T Black Corsair 750W gold
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב i5ולא מצליח לזהות איזה דיסק קשיח ו גם זיכרונות אבקש לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת, בשלב החמישי בעת הרצת chkdsk D: /f /r /x /b על מחיצת D של הדיסק הקשיח. האם זה אומר שהדיסק מתקרב לסוף חייו ועלי לגבות את הנתונים שבו ולהחליף אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשכפל את התכולה של הדיסק SSD שלי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה לדיסק SSD אחר עם נפח גדול יותר. כיצד עושים זאת מבלי להתקין מערכת הפעלה ומבלי לאבד מידע מהדיסק הקיים? תוכנה ממולצת לצורך העניין? תודה
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הי, מערכת הפעלה שלי לא עולה. אני מקבלת הוראה boot from cd/dvd אני מנסה להתקין מחדש win10 בעזרת usb. המחשב מזהה את ה usb ואני מקבלת הוראה לחץ על כל מקש כדי להמשיך, אבל המחשב לא מגיב, לא משנה איזה מקש אני לוחצת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, לאורך השנים היה לסבא שלי גיבוי קבוע למחשבים שלו על גבי כוננים חיצוניים. כרגע הצטברו לו שלושה, אך הוא רוצה להחליף לאחד חדש כיוון שהאחרים ישנים יחסית, ואנחנו מפחדים שהם יפסיקו לתפקד בשלב מסוים. בין הכוננים המון מידע כפול. החומר עצמו כולל בעיקר תמונות וסרטים, אך גם מסמכים. עד כאן הרקע. עבודת האיחוד נפלה עליי, ואני שואל האם ישנה דרך לאחד את כל המידע לכונן חדש, אך ללא העברת אותו מידע כמה פעמים? המידע מאורגן בהמון תיקיות ותתי תיקיות, ככה שאני מפחד שהוא לא ישאל אותי אם להחליף מידע מסוים כשאני מעתיק לתיקיה שכבר יש בה את אותו מידע (שאולי מוסתר מעט בפנים יותר). אשמח לכל פתרון, תכנה או דרך פעולה שאתם מכירים ותודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win10 על ssd של חברת סאנדיסק. לאחר בחירת הכונן עליו יותקן הויינדוס עולה הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן לפני משהו עם gpt ועוד איזה משהו. לאחר חיפש מצאתי פתרון לבעיה. ללחוץ שיפט f10 ולתת כמה פקודות שיעשו את הפירמוט הזה אך שלפתע מופיע לי חלון עם מלא גיברישזה מה שמופיע לי כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על הssd זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ שפיט f10 כמו שהראו שצריך לעשות בסרטונים מה לעשות כדי לסדר את זה? חתימה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נשפכו מיים על הנייד, פירקתי וייבשתי, המקלדת לא הגיבה, אז חיברתי חיצונית. השאר עבד טוב במשך יומיים ואז כבה ולא נדלק, מה עלי לעשות או לבדוק כדי לפתור את הבעייה? תודה לעוזרים דוד
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם, המסך במחשב נייד שלי פתאום החליט שהוא מציג צבעים בצורה מוזרה ומפוקסלת שכזו...כשאני מחבר את הנייד למסך חיצוני הכל בסדר, רק במסך של הנייד עצמו...מה הסיכוי שזה שבר במסך או משהו כזה?? יש לציין שהוא לא נפל ולא קיבל שום מכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בדיסק קשיח SSD של panther בן חצי שנה ביום בהיר הדלקתי את המחשב וגיליתי שכולו חזר חודש אחורה, כל הקבצים, התוכנות, ההגדרות שהוכנסו בחודש האחרון נמחקו מאז כמה שבועות המחשב לא נותן להתקין שום תוכנה חדשה וקבצים חדשים שאני מוסיף / מוריד נעלמים עם ההפעלה הבאה אני אובד עצות בענין אשמח לכל עזרה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי חוגג 3 שנים ולא היה שבוע 1 שלא היה ריסטרט, אני עובד על המון חלונות אז אני משאיר תמחשב דלוק רצוף, זה נהפך לבלתי נסבל. בלי שום סיבה באמצע עבודה המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת המחשב נרכש בksp ועבר לפני שנתיים בדיקת חומרה במעבדה שלהם והם טוענים שהוא תקין, האחריות נגמרת עוד חודש ואני לא יודע מה לעשות מפרט I5 4590 16gb ddr3 g skill 500gb 850 ssd H97 d3h Seasonic 650w x series Gtx1070 הכרטיס מסך בוודאות לא קשור, כי הייתי עם 970 וגם איתו זה קרה וגם בלי כרטיס בכלל זה קרה פרמוט מלא ונקי לא שינה כלום כל פעם שיש ריסטרט נרשם אירוע critical במציג האירועים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד asus e200ha vivobook שקיבלתי אותו עם windows 7 ושידרגתי אותו לפני מספר חודשים לwindows 10.ניסיתי לאפס את המחשב ולמחוק ממנו הכל , בחרתי תחילה באפשרות של איפוס רגיל (הסרת כל הקבצים והחשבונות ,זה שמצויין בו שלא לוקח הרבה זמן ) תהליך האיפוס התחיל ונתקע ב58% , לארח זמן מה קיבלתי מסך כחול ובו נכתב שהיתה בעיה באיפוס, חזרתי על תהליך זה 3 פעמים.לאחר מכן החלטתי לנסות את האפשרות השניה ( זאת שלוקחת מספר שעות) לאחר שבחרת באפשרות זו הופיע לי מסך שחור ובו כתובות 2 אפשרויות ללחוץ על f8 או f12 אני חושב, למיטב זכרוני לחצתי על f8, לאחר מכן שוב תהליך האיפוס התחיל והפעם נתקע על 40% ( יכול להיות שסדר האירועים היה הפוך, קודם נתקע על 40% לאחר מכן הופיע המסך השחור ) נתתי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב מיני pc חיברתי את המחשב באמצעות כבל dp למסך ובטעות חיברתי ל-out ולא ל-in המחשב עבד ולא היתה תצוגה על המסך ונאלצתי לכבות את המחשב בצורה ידנית ואת המסך על מנת לחבר את הכבל ל-in האם גרמתי נזק כלשהו למחשב בגלל שכיביתי אותו ידנית ולא דרך מערכת ההפעלה מכיוון שלא היתה לי תצוגה על המסך ברצוני לציין שזאת פעם ראשונה שאני מכבה אותו בצורה ידנית דרך הכפתור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב (אינספיירון 7570) ושדרגתי את הארדיסק, כעת אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה באמצעות usb, הבעיה היא שבboot לא מופיעה האפשרות לusb וכשניסתי לסדר את ההגדרות בbios גילתי שהחליפו את המערכת למשהו חדש ומורכב יותר ובאפשרויות boot אני לא מצליח להוסיף אופציות... אם מישהו יכול לעזור להדרכה או משהו, או לחילופין להדריך איך נכנסים לbios אני ישמח. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתם. חוות דעת על מפרט שקיבל אחי, בעל עסק קטן, שזקוק להריץ גם סוליד כתחנת עבודה יחידה. DELL SOLID MOBILE WS PRECISION 3520 3520 DELL Intel® CORE I7 ™ 7700HQ 16GB Gb DDR4 512 Gb ssd 2.5 NVIDIA M620 2GB 15.6 FHD 1920X1080 Windows 10 Pro 64 BT WIFI LAN 1000 USB-C 3 YEARS ON SITE WARRNTY 2.3 kg 1870$ לא כולל מע"מ האם יש נייד עדיף בסדר גודל הזה [כ6700]? אפילו הזמנה מחו"ל. תודה ושבוע טוב לכולם. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מחשב נייד של HP שאני מחבר כבל HDMI ממנו לטלוויזיה, יש תמונה אבל אין סאונד. אציין שכמובן הכבל תקין ונבדק על מכשירים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב נייד חדש. מחשב מספי חזק ומהיר על מנת להריץ משחקים ותכנות עריכה. משום מה כל משחק שהתקנתי נתן לי שגיאה ולא נתן להפעיל את המשחק. מצרף צילום מסך של השגיאות.. בכל משחק שהתקנתי היו את אותן השגיאות. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודשיים לפטופ חדש של לנובו. המחשב הגיע כבר עם ווינדוז 10 מותקן עליו (אין במחשב כונן CD) שכחתי את הסיסמא לווינדוז ואני לא יכול לפתוח את המחשב. איך אני יכול לפרמט את הלפטופ ולהתקין מחדש את הווינדוז ? אין לי הרי דיסק התקנה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מדגם HP Probook 430-G1 מזה שלוש שנים. לאחרונה החל המחשב להכבה בפתאומיות (אחרי עשר דקות עבודה, רבע שעה וכו'). לקחתי למעבדה, עשו ניקוי וטענו שאם לא יעזור זה כנראה המאוורר. הניקוי לא עזר. בבדיקה חוזרת הם אמרו שכנראה יש בעיה בלוח אם (ולא במאוורר), מכיוון שהוא כבה בפתאומיות בין אם מעמיסים עליו ובין אם לא. החלטתי לוותר על תיקון לוח אם (עלות עד 700 ש"ח, אחריות 3 חודשים). לפני שאני קונה מחשב חדש אשמח מאוד לדעת האם יש לכם איזו שהיא עצה לתיקון\בדיקה וכו' שניתן לעשות. אני לא יודע האם המידע רלוונטי, אבל רק אוסיף שהמאוורר הנוכחי מרעיש. תודה עמי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב אז כל הנורות במארז נדלקות ואני שומע את המאוורר פועל אך אין שום אות מהמסך.. פעם בכמה נסיונות הדלקה המחשב לפעמים מצליח לעלות והמסך עובד והכל בסדר אבל בפעם הבאה שכיביתי את המחשב שוב אותו הסרט.. המחשב נדלק אך אין שום תגובה מהמסך.. ניסיתי להחליף את החיבור מהכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך המובנה אך הבעיה נשארת בעינה.. מישו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-