עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, כאשר אני מכבה את המחשב, הנורית הירוקה ממשיכה להבהב למרות שהמחשב מכובה... מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  2. היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. הזיכונות החדשים:CROSAIR DOMINATOR PLATINUM 8GB KIT=2*4GB DDR3 1600MHZ. קניתי זיכרונות חדשים,אשר תומכים בוודאות במצב של XMP,כך גם בוודאות בלוח אם שלי. הזיכרונות הקודמים שלי עבדו במצב XMP,ללא שום בעיות,וכרגע בביוס מוגדרים הזיכרונות (הקודמים,את החדשים עדיין לא התקנתי) על הגדרת הזיכרונות הקודמים שלי=XMP. שאלתי היא כזו:האם לפני,ו/או אחרי התקנת הזיכרונות החדשים - מתי אני צריך לשנות למצב XMP?,אפשר להשאיר אותם במצב של הזיכרונות הקודמים=XMP? תודה רבה מאוד מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. Started by ezx,

יש לי קריאטיב חיצוני אקסטגי מחובר על יו אס בי עכשיו כול פעם שאני מקליד זה קופץ הצילים יש למישהו מושג מה הגורם?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by shahakbk,

טוב אז קודם כל אני חדש בפורום, וב' כל יש לי בעיה עם המחשב שהתחילה היום.. הפעלתי את המחשב , ואז הוא עשה ריסט, פעל מחדש, ואחרי כמה דקות שוב עשה ריסט ונתקע בקטע הראשון שהוא סופר את הזכרון והוא לא הצליח לעבור, אז כיביתי את המחשב לדקה-2 והדלקתי אותו מחדש. אחרי כמה דק' הוא שוב עשה לי ריסט ונתקע, אז עשיתי לו ריסט וכשהוא עלה עשיתי IMAGE כי חשבתי שזה יעזור.. סייימתי את ה IMAGE והוא עדיין ממשיך לעשות לי ריסטים... טוב אם צריך לדעת מה המפרט שלי אז : מעבד:Intel® Core2 Duo Processor E6300 לוח אם: GigaByte GA-945P-S3 S series כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS זכרונות: יש לי DUAL CHANNEL של 512 של KINGSTON מהירות 667 ועוד אחד של 1GB של OCZ מהירות 667 תודה מראש לעוזרים אה ו…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by nyeoN,

אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  6. Started by kobi_af,

אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  7. Started by avishaul10,

שלום לכולם קיבלתי מחשב מהעבודה עם HD של מקסטור 80 גיגה ועליו היה מותקן ווינדוס 2000 NT רציתי להפעיל את המחשב אבל בכניסה לווינדוס היה צריך סיסמא ולא זכרו אותה במשרד אז פשוט הכנסתי CD של ווינדוס חדש והתחלתי את ההתקנה מחקתי את המחיצה הקיימת יצרתי חדשה והתחלתי בפרמוט אבל בסוף הפרמוט התקבלה הודעה שאי אפשר לפרמט את הHD הוספתי עוד HD התקנתי עליו את הווינדוס ובמחשב שלי הHD מקסטור מופיע רק שהוא צריך אתחול אבל הוא לא מוכן לאתחל אותו ניסיתי עם עוד כמה תוכנות שיש לי לפרמט אבל כמה מהן מודיעות לי שיש הגנה על הHD איך אני מבטל את זה ? איך אני עושה אותו שמיש? התקנתי על המקסטור לינוקס והוא עובד מצויין אז אני מסיק שהוא שמיש וגם כל הבדיקות שהרצתי עליו מראות שהוא שמיש 100% מה עושים? ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ? אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{ http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by shmulik_bm,

שלום לכולם. יש לי תקלה עם הכרטיס מסך ואני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כרטיס מסך NIVIDA Geforce 9800 GT שמותקן ופועל על המחשב, אבל אחת לכמה זמן בערך רבע שעה שאני רואה סרטונים ביוטיוב או מתעסק יותר מידי במחשב הוא "מרענן" את המסך ומעלה הודעת שגיאה למטה מצד שמאל "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור" צירפתי גם תמונה של ההודעה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=69703032.jpg אני מבקש את עזרתם התקלה הזאת משגעת אותי.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by the red dragon,

שיחקתי קצת בהגדרות של הNVIDIA ועשיתי מהשו לא טוב. כול משחק שאני נכנס עליו אין לו צבע (BRIGHTNESS) הכול חשוך כזה וגם בדסקטופ עצמו קצת חשוך. כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9800

11. אין לי מושג למה אבל המחשב נתקע אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ורק לאחר משהו כמו 15 דק' הוא משתחרר ואני יכול לעבוד עליו חופשי..

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by idoleff,

שלום, לאחרונה אני לא יכול לראות חלק גדול מתכני הוידאו באינטרנט... כל פעם שאני מנסה לראות וידאו הדפדפן קורס, ומדווח על תקלה. המוזר, שזה לא קורה בכל אתר. בMako לדוגמא אני לא יכול לראות כלום, אבל ביוטיוב אין לי בעיה כלל. התקלה מופיעה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ממה ששמתי לב עכשיו זה מופיע גם בSOPCAST.. למישהו יש רעיונות? ניסיתי להחליף קודקים ללא עזרה... נ.ב, שמתי את זה פה כי לא ראיתי איפה לשים תקלות תוכנה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by wooper,

שלום אני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שלי אבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמט האם זה אומר שהדיסק מקולקל?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by yosi_21,

שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. Started by kremeron,

האם הכרטיס מסך שלי מת? כרטיס מסך: Palit GeForce GTX 1080 JETSTREAM 8GB GDDR5X 2560 Core VR Ready מצאתי קצת זמן לחזור לשחק והתקנתי COD Warzone הפעלתי אותו ואחרי כמה דק׳ של משחק קיבלתי Blue Screen. שנדלק מחדש המחשב - המסך לא קלט אותו יותר. ניסיתי לחבר את כל הכבלים hdmi/ Display port ניסיתי מסך אחר. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי מאבק, חיברתי ל PCI Slot השני. שום דבר ללא הצלחה... האם זו תקלה מוכרת? יש מקום שעושה תיקונים האם בכלל שווה לתקן? מחשב שנרכש בתחילת 2018, שימש אותי בעיקר לעבודה וממש מעט משחקים. מפרט: מעבד: Intel Core i7 8700K לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING …

17. בד"כ הסיבה לבעיה הזו הייתה, מנסיוני, בגלל חוסר תמיכה בהרץ גבוה (100 הרץ) של אותו מסך שאיתו הרצתי את המחשב. מה שהייתי עושה זה פשוט מחבר את המחשב למסך אחר שתומך ב-100 הרץ ברזולוציה של 1024X768 משנה את ההרצים להכי נמוך (60 הרץ) ואז הבעיה הייתה נפתרת. עכשיו עשיתי את אותו דבר וחיברתי את המחשב למסך שלפי ההגדרות שלו אמור להריץ 60 הרץ על 1024X768 (הדגם שלו למי שמכיר זה 753DF SAMSUNG) ועדיין, עם עליית הווינדוס התמונה נעלמת לי ורשום על המסך שההגדרות כאילו מחוץ לטווח שלו. כאשר אני מפעיל את המחשב על "מצב בטוח" כן מוצגת לי התמונה ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? ועוד שאלה שלא ממש קשורה, אני מעביר הרבה בין המחשבים בבית שלי והרבה פעמים אני שוכח להוריד …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. Started by almog785,

ניסיתי להכניס USB למחשב והוא אפילו לא מראה לי שהוא קלט חומרה חדשה כלום.. ניסיתי בכל מיני חורים שונים אך אפ אחת מהם לא מצאה לי וניסיתי במחשב אחר זה התקבל ונמצא.. מה יכול להיות הבעיה?<. תודה רבההה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by max-turbo,

שלום לכולם, יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 3.00 לוח אם של foxconn p4m800p7ma סוקט 775 כמובן,עם מערכת הפעלה xp pro sp3. עד לפני כמה ימים היה עליו זיכרון 512MB DDR2,החלטתי שאני קצת משדרג וקניתי זיכרון 1GB DDR2 והוצאתי את ה512MB זאת אומרת שיש רק בסלוט בלוח אם 1GB DDR2 כשאני נכנס לנתוני מערכת אני רואה שזה מזהה לי רק 512MB ולא 1GB. מה אני אמור לעשות בכדי שהמחשב ירוץ על 1GB למה הוא לא מזהה מישהו יודע? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by rb024,

שלום לכולם, המחשב שלי (נייד- HP pavilion tx1100) עושה בעיות בהפעלה כבר לא מעט זמן, אבל בזמן האחרון זה כבר בלתי-אפשרי! כשאני מדליק אותו אני רואה את הארד-דיסק עובד והכל נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך, ישר נראה כאילו נכנס למצב SLEEP, ניסיתי כמה דברים- להפעיל בלי סוללה, לבדוק את החיבורים של ה-RAM (נראה תקין), פירמטתי ואפילו התקנתי הארד-דיסק חדש. המחשב נדלק מדי פעם אבל רק אחרי סט של כמה הארד-ריסטים (העניין לא קבוע אבל בהדרגתיות עולה כמות הארד-ריסטים). האם למישהו יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ??? אני מתחיל לאבד תקווה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by מנשה,

אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY או כל התקן חיצוני אחר אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. כאשר אני לוחץ על הבלון שקפץ מתקבלת הודעה. There are no HI-SPEED USB host controllers on this computer ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. מותקן לי SP2 , יש לי 6 כניסות USB ובדקתי אחד אחד ובכולם יש את אותה בעיה. אני חושב שניסיתי כמעט הכול. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה נ.ב. מצורפים תמונות עם נתונים לגבי דרייברים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by לוח שנה,

שלום לכם, עשיתי המהרה למעבד ל 500MHZX7.5 . ואת הזכרון המהרתי ל500MHZ. הכל עבר בדיקות ארוכות של OCCT בהצלחה, ולא היתה התחממות יתר, וכך הכל עובד טוב כבר זמן ארוך. היום היתה קריסה באמצע משחק(דבר שלא כל כך קורה) ואז המחשב עלה במהירות הסטוק שלו(200MHZ באס) על 7.5. הגדרתי בביוס את ההגדרות הקודמות ושמרתי, והמחשב מתעלם מזה. ז''א הוא שומר את השינויים, אבל בפועל זה לא משתנה. כשזה קרה הייתי על גירסת ביוס 14C, שהיא בטא. כעת שיניתי ל13, אבל זה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by אנדי,

לפניכם מובא סיפור בלשי מרתק ורב עלילה, בו אתם חברים, הגיבורים המרכזיים. הינה פרטי העלילה. בשבוע שעבר רכשתי מחשב חדש שכולל את המפרט (החלקי) הבא: מעבד - אינטל כפול ליבה E4300 לוח אם - ג'יגה-בייט GA-945P-S3 צורב DVD sony. על המחשב הותקנה מערכת WINXP PRO לא רכשתי נגן DVD נוסף מאחר ובתכניות שלי היה להעביר כונן מהמחשב הישן (שתרם לשם כך את איבריו לאחר מותו) למחשב החדש. וכך אכן עשיתי. הפעלתי את המחשב החדש לאחר הרכבת הכונן וחשכו עיני! לא זאת בלבד שהכונן החדש לא זוהה ע"י מערכת ההפעלה, גם הכונן המקורי (הצורב) נעלם לי פתאום ממסך 'המחשב שלי'! ובכן בלשים - לאן נעלמו האייקונים של הכוננים וכיצד ניתן להחזירם? רמז לפתרון התעלומה - שני הכוננים חוברו כיאות לספק (אחד מהם כלל לא נותק). הבלש הר…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by shay33,

ערב טוב חבר החזיר לי את ההארד דיסק של 12 ג'יגה של QUANTUM הוא של מחשב ישן שאני צאיך לסדר בקיצור הוא הביא לי אותו לבית ספר למרות שאמרתי לו שלא בקיצור חיברתי אותו למחשב הישן שלי בשביל לבדוק (ג'ימפרתי טוב) הוא עשה בעיה ורשם checking DMI הרבה זמן בקיצור חיברתי אותו למחשב פירמטתי אותו דרך דיסק של וינדוס אקס פי כאשר הוא היה צריך להעלות את ההתקנה לקח לו איזה 20 דקות ואז כבר לא היהי לי כוח אז נכנסתי לדוס ונסיתי לעשות לו שוב פורמט רגיל לא הלך וגם מהיר לא :( 100% שזה מהמכות שהוא חטף שהו היה בתיק שלי .. אז יש מה לעשות?? תודה

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by TrancEnergY,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 1GBx4 (4GB) ( Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך: ASUS 8800GTS GeForce 640MB PCIe דיסק קשיח: WD2500YS Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II *** מערכת הפעלה: 64BIT Windows Vista Home Premium מהירות ביצועי המחשב לא יציבה משום מה רואים את זה בדר"כ בפתיחת קבצי ראר לפעמים המחשב פותח קובץ ראר 700MB (סרט) ב8 שניות ולפעמים ב50 שניות (אותו קובץ ראר בדיוק) רואים את זה טוב גם במשחק המחשב PES 2009 - לפעמים המשחק רץ חלק ולפעמים השחקנים מקבלים את התגובה של המקלדת כמה שניות אחרי. (זה קשור לדעתי למחשב ולא למשחק עצמו) …

• 3 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים