עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, יש ברשותי מצלמת רכב עם כרטיס מיקרו SD שכל הסרטונים נשמרים עליו. ברגע שאני מנסה להפעיל את הוידאו על המחשב בחלק מהסרטונים הוא מוציא לי שגיאה ובחלקם לא. כמו כן הפורמט של הסרטונים הוא MOV (למקרה וזה חשוב). יש פתרון לזה? (זה מאוד חשוב בגלל שאתמול עשיתי תאונה ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול, הורדתי כמה תוכנות לתיקון קבצי MOV פגומים והצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה הייתה חינמית (GRAU GMBH)) מאוד הודה לכם אם תעזרו לי בזה כי אני חייב למשוך את הסרטון. הנה תמונה של השגיאה: תודה רבה רבה!

2. שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.

3. Started by Daniel Shteren,

שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום לכולם. אני חייב 3 יציאות "אוזניות שייתחברו ל3 מגברים שונים ואני חייב שהם יחוברו ביחד ויעבדו יחד. באתר בKSP רשום שיש 3 יציאות אבל לא אם הם יכולים לעבוד יחד: "3 x Audio jack(s" לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=37206&select= מישהו יכול לברר לי את העניין? כי אם לא הם ירכיבו לי אותו מחר-מחרתיים ולא אוכל לשנות..... אשמח לעזרה תודה וחג שמח לכולם!

5. יש לי מחשב שמחוברים אליו 2 מסכים (מוגדר כמסך מורחב), אחד מסך מחשב רגיל ואחד טלויזיה. שניהם מחוברים עם כבל HDMI. האם ישנה אפשרות שאני יכול להגדיר רק את אחד מהמסכים למצב שינה? ואם כן, איך ניתן לעשות זאת בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אוהד דב,

בזמן האחרון כל פעם כאשר אני מדבר בסקייפ או מקליט סרטונים יש לי רעשי רקע סטטיים מהמיקרופון ואני לא מצליח לסדר את זה. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yonik31,

לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.

8. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש LENOVO ופתאום הסוללה הפסיקה לעבוד - ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא נכבה ולא נדלק עד שאחבר חזרה. המחשב נשלח לתיקון במסגרת אחריות וחזר עם הממצאים הבאים - עדכון ביוס + תיקון כבל סוללה עדכון ביוס אני מבין, מה הכוונה בתיקון כבל סוללה? מה יכול לגרום לכבל סוללה להתקלקל במחשב חדש? אולי מטען תקול? שואל מכיוון שנותן האחריות לא מאפשר למסור פרטים טכניים נוספים (משום מה) תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by yotamgiu,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הלפטופ הזה בארה"ב. אך לאחר החיבור הראשון לחשמל בארץ התחילו מס' בעיות. 1) רק הרמקול הימני עובד, והוא מוציא שמע מעוות. 2) שלושת כניסות הUSB השמאליות לא עובודות. 3) כניסת האוזניות לא עובדת(גם היא בצד שמאל) נסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1) לעדכן את הדרייברים 2) להתקין מחדש את ווינדוס(דרך recovery) ולעדכן הדרייברים 3) לשנות את הגדרות הכוח בשביל כניסות הUSB הרכיבים מופיעים בDevice manager כשהם לא תקולים. יש לציין שהמחשב עובד כשורה חוץ מהבעיות האלה. כניסת הUSB מצד ימין עובדת. אני כרגע במגעים עם MSI, אך מעוניין לפתור את הבעיה אם היא פתירה, יותר מהר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, לאחר זמן משחק קצר(הכל פעל תקין) הלכתי וחזרתי(כעבור כמה דקות), המסך היה בתצורה שחורה(תאורה שחורה ללא תמונה) לאחר ריסטרט, המחשב פשוט איטי נורא, ונתקע כל כמה שניות Task Manager - רואים % גבוהה של System Interrupts. התהליכים system ו - System Interrupts מתחלפים בניהם בהובלה על % השימוש בCPU. ניתקתי את כבל הרשת, לא עזר כשהוא עדיין מנותק - כדי שלא יתקין לי דרייברים אוטומטית, פירמטתי את המחשב, והדרייבר הראשון שהתקנתי של NVIDIA - לכרטיס מסך GTX670. מייד לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב מתחיל שוב במקרה הנ"ל. לאחר כמה נסיונות של פירמוט והתקנת כמה גרסאות שונות של הדייבר לכרטיס מסך - אותה תוצאה. האם זה אומר שהכרט…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ronald19801,

איך מעתיקים דיסק DVD לHard disk (וביטול התלות ב DVD בעת צפייה וכו...) איזה תוכנה צריך - מכיין שלא ניתן לעשות את זה בצורת העתק הדבר סטנדרטי תודה,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אחרי שאני מכבה את המחשב, האור הירוק במסך ממשיך להיות דולק, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Idogg,

היי ... פעם ראשונה בפורום דיי עובד עצות ברשותי מחשב דיי חזק מעבד i7 זיכרון 32 ddr4 כרטיס מסך nvidia 970 4g בחלק מהמשחקים אני ישנה ירידה של fps לכדי 20 ובכך תמונה ממש קופצת ואיטית בדקתי כבר כל הגדרה בווינדוס 10 ובכרטיס מסך הנמכתי את הגרפיקה למינימלית במשחק השאלה היא אם יש עוד משו שמשפיע שלא בדקתי לפני שאני מנסה לפרמט תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, לפני כשבוע התחדשתי במחשב ו-ווינדוס 10. מאז, כל דוא"ל שאני מקבל - גם ב-gmail וגם בתוכנת הדואר המובנית של ווינדוס 10 - מפגר בשעתיים. נכנסתי להגדרות תאריך ושעה וראיתי שמופעל אצלי "קבע שעה באופן אוטומטי", אך האופציה של "קבע אזור זמן באופן אוטומטי" כבויה. קצת יותר למטה, בחלק של "אזור זמן", הבחירה היא "דבלין,...,לונדון UTC+00:00". כששיניתי את זה ל"ירושלים UTC+02:00" השעון במחשב התחיל לאחר בשעתיים, ולכן החזרתי לבחירה הראשונה. איך אפשר לסדר את השעון כך שהבחירה תהיה "ירושלים" והשעה תהיה נכונה? אודה לעזרתכם

15. Started by Eviljelly,

שלום לאחרונה אני חווה כמות מתסכלת של מסכים כחולים במחשב: מפרט: i5 4570 Gigabyte B85-HD3 GTX760 24GB RAM SSD CT240BX200 HD WD10EZEX windows 10 הבעיות התחילו לפני כשבועיים, עם מסכים כחולים שהחריפו עד לרמה שוינדוס לא מצליח לעלות, תקוע בלופ אינסופי של מסכים כחולים, בשלב הזה פירמטתתי את המחשב והתקנתי וינדוס חדש, רבע שעה אחרי ההתקנה כבר הופיעו מסכים כחולים ומאז הם מופיעים בקצב של מסך כחול כל שלוש ארבע שעות. אין קשר לאם אני משחק או לא , אני יכול לשחק שעתיים ולא יקרה כלום ויכול להדליק את המחשב ושניה אחרי פתאום מסך כחול. דברים שניסיתי לעשות עד עכשיו: ניקוי המחשב מאבק החלפת משחה טר…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הי, יש לי פה כמה ניידים.. כל אחד מהם A ו V שונה מהשני.. האם אוכל לחבר שנאי עם V ו/או A אחר? עד כמה ניתן לחרוג? ב V, A (לחיובי ולשלילי) מה יגרום לנזק? והאם השנאי ילך או המחשב? לדוגמא- 20V 3.25A מה קורה אם אני שם לו 25V, 30V, 15V, 10V, 5V ? וכנל לגבי ה A - מה קורה אם אשים לו 5A, 10A, 2A, 1A ? עד כמה הוא יוכל לסחוב? (חיובי ושלילי) ב V, A תודה

17. Started by Maayan H,

שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!

18. שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.

19. שבת שלום המחשב נהיה מאוד איטי וזורק המון שגיאות בהפעלה של מדיה פלייר וכו' . אני רוצה לעשות שחזור הגדרות יצרן ואובד עצות איך ניתן . ניסיתי F9 ו F10 בהעלאה של המחשב אבל אני לא מקבל את אופציית השחזור. במחשב עצמו יש את כונן ה RECOVERY ככונן R ( אגב הוא "צועק" שכמות השטח נמוכה..נשאר 1.5 מגה פנוי.. אולי זה קשור) מערכת ההפעלה היא WIN7 HOME PREMIUM אין לי דיסק שחזור של ASUS או משהו כזה...וגם לא יצרתי דיסק גיבוי . מישהו יודע אם ניתן לשחזר ? או שהאופציה היחידה היא התקנה מחדש. ככה מקריאה ברשת ראיתי שרשום שאפשר להכנס לאתר של מיקרוסופט להוריד העתק של הווינדוס עם הקשת ה KEY שמוטבע בגב המחשב...ניסיתי אבל זה לא עובד..מקבל שגיאה שההעתק ל…

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by AVISHATZ,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shimronfio,

אהלן, יש לי את המחשב של lenovo' ה- yoga 13, הוא ברשותי כבר כ-4 שנים וברצוני לנקות אותו, במיוחד לנקות את הכיסוי אלומניום של גוף הלפטופ שלצערי לא יורד במים. האם יש לכם המלצות לאיך בדיוק אני יכול לעשות את זה?.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by מאפיונר,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך

23. Started by גולן ונטו,

המחשב - I7 6850k ,asus ii x99, 32 gb 3000khz ram, ssd1.3T, gigabyte Geforce GTX 1080 WC - כולל קירור מים - H100I V2 בהתחלה שהרכבתי את המחשב עשיתי לו OC והגעתי כמו שמציעה אינטל ל 4 "ג'יגה" מהירות - אבל בטסט תוצאות נפל והתחמם עד ל 92 מעלות (הגיע ממוצע 84 ופיפס קטן של 92 הפיל אותו) אחרי כמה שיעורי בית החלפתי משחה מקצועית יותר של " COOLING MASTER " והתוצאות היו 75 ממוצע עם פיפס של 82 מעלות.. האם אוכל לשפר עוד משהו כדי להגיע למהירות יותר גבוהה של המעבד? מידת החום כבר הגיעה למקסימום שאוכל לשחק איתו פחות או יותר תודה לעונים...

24. אורח קאנדוקו
    Started by אורח קאנדוקו,

מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודש וחצי של לנובו דגם יוגה 720 ולצערי אני כבר נתקל בבעיה שאני מדליק אץ המחשב הוא פשוט נתקע ולא עולה לי המערכת הפעלה. אני יפרט יותר הוא נתקע לפעמים ממש בהתחלה עם הסמל של לנובו ויש כמו עיגולים כאלו שמסתובבים שנראה לי ששיכים לוונדוס רק מוזר שיש לוגו של לנובו. או שהוא נתקע במצב שבו רשום preparing automatic repair או במצב שרשום Diagnosing your PC. א. האם יהיה חייב במצב כזה לבצע פורמט ולמחוק את כל הנתונים ולהתקין מערכת הפעלה חדשה ? ב. האם ניתן לגבות את הקבצים שיש לי על המחשב אם המערכת הפעלה לא עולה לי ? ג. האם לדעתכם מדובר בתקלה של מערכת הפעלה ? ד. יש לי מערכת חוקית שבאה עם המחשב נייד האם אני יצתרך לק…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.