תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני כרגע עם בעיה מעצבנת שהתחילה לי זה עתה. לפני חודש וחצי בערך,שנמכתי חלונות מ-10 ל-7. הכל היה בסדר עד היום,עזבתי את המחשב לכמה דקות,כשחזרתי ראיתי אותו מעלה לי את ההודעה הזו: כמובן שלא הבנתי מה הסיבה אז לחצתי Restore. טוב המחשב חזר לפעול,ואחרי שעה בערך קיבלתי את "מסך המוות": **חשוב לציין שהתמונות מהרשת אז סביר להניח כי לי היה Teh info שונה. טוב המחשב חזר לפועל לאזור השעה וחצי,ואז קרה הדבר הבא: מפה,אני כבר לא יודע מה לעשות,אני במחשבה שלי היתי חושב שזה וירוס. אבל היום הורדתי סדרה מ - tvnetil אבל האתר אמור להיות נקי מוירוסים לחלוטין. והורדתי עוד פרק של סדרה מאתר שא…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, איכשהו הותקנה אצלי תוכנת / אפליקציית אלי אקספרס שצצה בכל הפעלה של המחשב כל ניסיון להוריד אותה דרך uninstall a program נתקע והתוכנה לא יורדת עושה רושם שזה איזשהו וירוס, למרות שעד כה לא נראים נזקים כלשהם.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי (AVG חינמי) כל הזמן מתריע לי על וירוס Adware Generic7.CASB. אני מדליק את המחשב ואז במשך כמה ימים הוא כל כמה דקות מתריע לי שהוא מצא אותו, ואני לוחץ על "remove threat" הוא כותב לי שהוא טיפל בו ואז אחרי כמה דקות מופיע עוד אחד ובשם המלא שלו (הכוונה c:/Users/user...) הם טיפה שונים. ואם אני לא לוחץ על "remove threat" הוא פשוט צובר לי הרבה כאלה עד שאני אומר לו לטפל בכולם. אחרי כמה ימים זה פתאום מפסיק, לא ברור לי למה, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה חוזר... לא הרגשתי השפעה על התפקוד של המחשב אבל זה מציק.... מישהו פה יודע מה לעשות?? שאלה נוספת שאני לא בטוח שקשורה לפה, אם לא אז תגידו, על איזה אנטי-וירוס חינמי אתם…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש הנה המידע הרלוונטי לוח אם : ASUS H170 PRO USB3.1 מערכת הפעלה : WINDWOS 10 HOME קודק מותקן : Realtek High Definition Audio Driver ברמקולים בבית אני שומע מצויין אין בעיה. הבעיה כשאני מנסה לשדר דרך הסטריאו מיקס לצ'אט מצלמות ,זה לא עובד ניסיתי כל מיני הגדרות כלום לא עוזר או שלא שומעים כלום או שיש רעש חזק בלבד. , אני מעלה תמונה של ההגדרות שתראו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש ברשותי לפטופ אשר לא מתחבר ספציפית לרשת מסוימת - אבל כן מתחבר לשאר רשתות מבדיקה שעשיתי לרשת אבל מתחברים באופן חלק כל שאר המחשבים - התקנים, אלחוטית ואין להם שום בעיה רציתי לשאול מה ניתן לעשות
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים המחשב נכבה בזמן שהייתי ביוטיוב יכול להיות שהחתול שלנו לחץ בטעות על הכפתור כיבוי או שזה קרה בעצמו בגלל עדכון כרגע כשמדליקים את המחשב הוא מראה לוגו של וינדוס עם טעינה, עושה את הצליל של ווינדוס ואז הופך למסך שחור שיש לו את אותה טעינה של וינדוס ולא מפסיק שם ראיתי ביוטיוב רק אפשרות שהמחשב תקוע על ווינדוס וטוען ולא אפשרות של מסך שחור עם טעינה אשמח להמלצות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הי יש לי מחשב acer aspire 5740g ישן שהשמשתי לעבודות קטנית שידרגתי וקניתי לו סוללה חדשה העיניין הוא שהמחשב לא מזהה שיש סוללה אבל הוא לא מתכבה הוא פשוט עובד על הסוללה בלי לתת לי נתונים עליה. יש אולי איזה תוכנה לתתן לי נתונים על הסוללה ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר להסביר לי אייך בקודי אחד אני רואה סדרות ובקודי השני אין את הסדרות האלו
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שלי: Core i5 3570K @4.2 Ghz 8GB Ram @ 1600mhz RX 460 UD3H-Z77X קראתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ככרטיס לHTPC מבחינת התמיכה שלו ב4K, והחלטתי לקנות אותו לעצמי. ניסיתי להריץ סרטוני 4K ביוטיוב, והם היו מאוד לאגיים (מבחינת FPS כמובן, ללא קשר לBuffering) ניסיתי גם להוריד 4K Video samples וגם הם היו לאגיים. לכן בדקתי את הCPU/GPU USAGE וגיליתי שהCPU תמיד עובד ב100% בזמן הרצת תוכן ב4K, והGPU בקושי פועל ! מישהו יותר איך ניתן לפתור את הבעיה ? אולי הGPU לא אמור לפעול הרבה ועדיין להריץ 4K חלק, אבל ישנה בעיה אחרת.. ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
וזאת למרות שזה על אוטומטי גם לאיזור זמן וגם לשעון.... ממה זה ואיך לסדר? זה רק לאחרונה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם. אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים. הבוקר הופתעתי לגלות שהמחשב לא נותן אות למסך על אף שהוא נדלק. האינסטינקט הראשוני שלי היה שהכרטיס המזדקן שלי שבק חיים. אך מתברר שלא כך הדבר. הדבר הראשון שניסיתי זה להעביר את התצוגה לכרטיס מסך המובנה במעבד. התצוגה עבדה. לאחר מכן נזכרתי, שיש ללוח הזה עוד סלוט של pci-e, ניסיתי אותו על אף שבקושי הצלחתי בגלל הצפיפות (לוח מיני וכרטיס עצום ממדים), והפלא ופלא ישנה תצוגה. לאחר שהבנתי שהבעיה אכן בסלוט עצמו ניסיתי מספר דברים. 1. לנקות היטב את הסלוט. 2. איפוס ההגדרות בביוס. 2. איפוס מלא cmos + הוצאת סוללה. 3. ניסיתי להפעיל את המחשב כשאני לוחץ על הכרטיס בזוויות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב נייד שלי התקלקל כתוצאה מקצר חשמלי המטען התחמם ופשו קיצר ומאז המחשב לא נדלק א) האם ניתן לתקן ב) איך אפשר להעביר את החומר שנמצא על הדיסק קשיח למחשב אחר 9
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חייב את עזרתכם הדחופה! קניתי מחשב אינטל נוק חדש, הותקנו בתוכו הרכיבים הנדרשים, וכשאני מחבר מסך (חדש גם כן) אני מקבל הודע ש'אין אנלוג סיגנל' המסך מחובר בhdmi, כמובן ששינתי ערוצים במסך וללא שינוי. המסך נבדק עם התקן אחר בvga ונמצא תקין, השאלה היא אם הבעיה במחשב (קשה לי להאמין מכיוון ומדובר במוצר איכותי של אינטל והוא חדש לחלוטין) או אולי זו בעית תוכנה, למשל, אולי המחשב צריך לצורך ההפעלה הראשונית חיבור אנלוגי בלבד (עם מתאים)? המחשב עדיין ללא מערכת הפעלה בהיעדר מסך כמובן.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני מוחק קובץ או יוצר קובץ חדש אין שום תגובה רק אחרי שאני לוחץ בלחצן ימיני את האפשרות של רענון רק אז זה מתבצע האם יש דרך שגם בלי רענון זה יקרה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב dell xps 27 אני מנסה לחבר בין המחשב לסלולרי שלי אך ללא הצלחה, אף מכשיר לא מזהה את השני
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה צצה לי בעיה מעצבנת במחשב בתוכנות מסוימות כמו פוטושופ ובמציג תמונות של ווינדוס אין צבע לבן פשוט כל מה שלבן הופך להיות מין לבן עם גוון של כתום אני לא מצליח להבין מה הבעיה משהו יודע מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.זיכרון ראם במחשב יש לי 4GB אך רשום ניתן לשימוש 3.75GB מערכת חלון 7 64 סיביות אם אפשר הסבר למה פחות ואיך משנים .מצ"ב תמונה ! 2.אם הנתונים מצינים שיש יכול לזיכרון ראם עד 16GB מהירות 2200 האם יש נתון נוסף שצריך לקחת בחשבון ברכישת הזיכרון בהקשר ליכול מעבד ? מענה במייל רק מידע ברור חד משמעית תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים ,ברשותי מחשב נייד טושיבה מדגם SATELLITE P50-C-16U . בגלל סוג העבודה שאני עושה הכונן מרגיש לי איטי מדי,רציתי לדעת אם יש לי את האפשרות לשדרג אותו לכונן SSD ולחבר את הכונן הנוכחי חיצונית ככונן גיבוי או משהו. אני מחפש לדעת אם אני יכול בכלל להתקין עליו SSD ואם כן אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן מסויים 250 GB נראלח יספיקו לי. זה הכונן שמותקן אצלי כרגע. תודה ושבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-