עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by parker,

בדיוק היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וכשהתחלתי לשחק בו, הוא נכבה באופן אקראי בזמן המשחק. אינני חושב שהבעיה היא הספק, מכיוון שזה ספק 400w של HEC, אז אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, אני אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by Forest14,

תוך כדי משחק ב-FEAR המשחק מאיט עד לרמה של פריים-פריים. קורה בעיקר לאחר שמירה מחשב: AMD 64BIT 4200 כפול ליבה, זיכרון DDR של קרוסייר 2 ג'יגה, כ.מסך- 7800GTX, לוח DFI LP ULTRA מע' הפעלה- ויסטה אולטימייט קירור כ. מסך של זלמן קירור מים לCPU 1. הורדתי את דרישות הויסטה למינימום 2. שמתי את הגדרות המסך למקס' תיפקוד 3. הדרייברים הכי חדשים 4. ריססתי אויר והוצאתי אבק 5. הורדתי טלאי למשחק עזר קצת אבל עדיין אותה בעיה. מה עושים (חוץ מלחזור לXP)?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by xena,

בזמן סריקת CHKDSK שגרתית של XP, מופיע מסך כחול ומיד לאחר מכן המחשב מבצע אתחול. אני לא חושב שמדובר בבעיית דיסקשיח שכן יש ברשותי שני דיסקים קשיחים, והבעיה חוזרת עם כל אחד מהדיסקים. כמו כן, הרכבתי את שני הדיסקים במחשב אחר והתקלה לא חזרה שם. הבדיקה של CHKDSK פעלה יפה עד הסוף. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  4. שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by GlooK,

1. לא בדיוק הבנתי עם אפשר או איאפשר "לעשות" מערך RAID עם שני כוננים בנפחים שונים, או שלא מומלץ ולמה ? האם זה בגלל איבוד בנפח (מהגדול שבינהם) או שהמערך לא יעבוד כלל ? לדוגמה : יש לי HD של 9GB ata33 ו HD של 10GB ata66. ברור לי "שילך לאיבוד" 1GB ושהמערך יעבוד (בתקווה) ב ata33. 2. האם במצב כזה אני יכול לפרמט את ה 1GB כפרטישן נפרד או שה 1GB "נעלם" ? 3. במידה ויש לי כוור מערכת הפעלה מותקנת על HD ספציפי, אני יכול לחבר איתו HD נוסף מבלי הצורך להתקין מערכת הפעלה מחדש ? (לפי ההגין כן אך אני רוצא תשובה מוסמכת !). 4. איזה סוג בקר יש על לוח DFI LANPARTY UT Ultra-D (תוכנה/חומרה...) והאם על לוח זה ובכלל מערך RAID 0 מספיק אמין או שיש צורך אמיתי לעבור ל0+1. * תעשו לי טובה - אם אתם לא יודע…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

לפי מה שהבנתי כל המחשבים מגיעים עם זה מכובה, שווה להפעיל את זה ? מה זה עושה בדיוק ? לפי מה ששיערתי לעצמי זה מנמיץ את הRPM של המאוורר במנוחה ומגביר (עד לאן שאפשר) במאמץ.. אני צודק ?[ זה טכנולוגיה מוצלחת ? אם כן, אז למה הם לא מפעילים אותה לכולם אוטומאטית ומפעילים אותה מהBIOS פשוט ?

7. Started by Rainor101,

יש לי בעיה המחשב לא עולה ואני לא מתכוון לWIN שהוא לא עולה. מתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב לאט ,המנורות במקלדת לא מאירות והמסך לא עולה. יש לי ספק גרוע ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך עם הספק הזה ,כל פעם שעולה הWIN צריך לעשות RESTART כי הגראפיקה נראת מוזר ,אז חשבתי שהרסתי את הספק. אז החלפתי ספק (הספק ששמתי עכשיו הוא מאותו סוג - גרוע). והוצאתי גם את ההרדיסק והכרטיס מסך ועדיין לא עובד. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by ronoz,

שלום, לוח GIGABYTE GA-G41M-ES2H עם מעבד E6300 אוורור למעבד מקורי של אינטל שבא עם המעבד. הכל בסדר חוץ מזה שהמאוורר של המעבד טס ב 3200 סל"ד ועושה המון רעש. בBIOS השליטה על הFAN מופעלת, גם תוכנות לא עוזרות... יש למישהו רעיון? תודה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by eyaler,

שלום יש לי enermax liberty 400 גם speedfan וגם pcwizard מראים 11.35 על ה-12 וולט 1. האם זה תקין? 2. האם זה יכול להסביר תקיעות של הכרטיס מסך ATI 2600 pro: ati2dvag stuck in infinite loop

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by Bartleby,

הארד דיסק 500GB של WD בחיבור SATA. אתמול פשוט קיבלתי בלו סקרין מלא בהודעות שגיאה אבל הוא הופיע לשנייה והמחשב מייד עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הבחנתי בכך שההארד דיסק חסר. לא רואה אותו גם ב-managment. יש לי עוד 3 דיסקים קשיחים, כולם תקינים. ניסיתי לחבר את הכבל החשמל וכבל והסאטה של ההארד דיסק התקול להארד דיסק שעובד והוא אכן עבד איתם. כמו כן, ניסיתי לקחת כבל חשמל וכבל סאטה מהארד דיסק שעובד ולחבר אותם להארד דיסק התקול ועדיין המחשב לא מזהה את ההארד דיסק התקול - לא בווינדוס ולא בביוס. זה אומר שההארד דיסק הלך? תודה...

11. Started by tfo,

טוב כפי שחלק ממכם ראה בהודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69520.0 אמרתי שיש לי בעיה בהארד דיסק והציאו לי לעשות כמה דברים עשיתי אותם לא עזר אבל כשהבאתי את הארד דיסק שלי לביית של חבר שלי הכל עבד מצויין אז כשבאתי הבייתה חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ב PRIMAY MASTER וזהו בלי שום רכיבים אחרים, הדלקתי את המחשב ובכל עבד כמו שצריך חוץ מהאינטרנט אבל זה בגלל נזק(בזק) . לאחר מכן חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ביחד עם הצורב כ PRIMAY SLACE וסי די רום כ SECOND MASTER וכהדלקתי את המחשב עוד פעם חזרה בעיית האיטיות של הארד דיסק. האם זה הלוח או אולי הספק בבקשה תעזרו לי??

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by dor444,

השקעתי מעל 2500 שקל במחשב והייתי מצפה שיהיה סוס עבודה בשביל מה שאני צריך.. המטרות שלי הם בעיקר תוכנות קלות, משחקים לא כבדים במיוחד, הרבה גלישה באינטרנט ואני נוטה לעבוד מהר עם המחשב ולפתוח הרבה חלונות בו-זמנית. כרגע הוא מאכזב ומרבה להיתקע בכל פעולה.. בייחוד בסרטונים ובהעלאת חלונות/תיקיות/תוכנות. המפרט הוא כזה: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אני שוקל …

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by dankom,

הכרטיס מסך שלי הוא 9600xt 256mb ואני לא מצליח להציג את הרזולוציה 1440X990 על מסך מלא(הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים). כשניסיתי לחבר את הכרטיס X1950PRO זה הציג לי 1440X990 על מסך מלא באותו מחשב ואותו מסך כמובן. האם ייתכן זה שכרטיס 9600XT תומך ברזולציית 1650X1080 על מסך מלא וב 1440X990 לא? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  14. הלכתי לחנות מחשבים והנציג שירות בנה לי את המחשב כך זה המפרט מעבד core i3 זיכרון 4gb 1333 mhz לוח אם - asus p8h61-m le b3 כרטיס מסך - GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עכשיו הלוח האם הזה לא מזהה את הכרטיס מסך .. ניסיתי יותר מ10 פעמים להתקין דריברים דרך הדיסק התקנה וגם דרך האתר nvidia.comיכול להיות שהנציג שירות בנה לי מחשב עם לוח-אם שאינו תומך בכרטיס מסך הזה ? יש לכם קצת מידע על הלוח האם הזה ?התקשרתי אליהם והם אומרים שהכל צריך לעבוד 10 אבל זה פשוט לא מזהה כלום..

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום . יש לי מחשב ישן שהפעלתי אותו , התקנתי לו WIN98 , התקנתי לו דיריבר של כרטיס מסך ... אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול ( קראטיב 16 ויברה ) , מתקין את הדריבר עושה ריסט והמחשב נתקע בדיוק בעליה של וינדוס .. מה עושים ... ועוד שאלה שמתי מודם 56.6 והמחשב לא זיהה לי אותו מה הבעיה ? (והוא מורכב טוב בסלוט אני בטוח ) . תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  16. חיברתי 3 סטים של אוזניות תקינות לפאנל הקדמי של מארז ה ENERMAX CHAKRA 3052 שלי ואין שום צליל! לא מוזיקה לא צלילי מערכת לא סרטים ולא משחקים מה הבעיה? אגב פעם יכולתי לשמוע כעת לא...

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  17. Started by Sygnus,

שלום שמתי לב שהכרטיס קול אינו עובד, מוזיקה לא מתנגנת מהמחשב. נכנסתי ל volume control , הוא לא נותן להיכנס לזה הוא רושם, there are no active mixer devices כאשר אני מנסה להפעיל קובץ עם ווינאמפ, הודעת השגיאה היא bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration. 88780078 eror code ההגדרות במנהל התקנים מוגדרות, אפילו הורדתי אותן והתקנתי מחדש. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ? תודה.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  18. הקירור הוא Evercool Buffalo, לוח האם Biostar TP67B. המחשב עדיין חסר הארד דיסק ולכן לא התקנתי מערכת הפעלה (ולא בא לי לצרוב live-CD של לינוקס), אז בינתיים רק ביוס - אבל בכל ההגדרות שניסיתי הקירור, בחיבור 3 פינים, עובד ב2000 סל"ד קבוע ונשמע כמו טרקטור. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by shmuel084,

שלום יש לי בעיה במחשב היום הוא לא נדלק ושהוא נדלק הוא היה נופל אחרי כמה שניות כך זה היה כול היום באחד הפעמים שנסתי להדליק את המחשב קיבלתי מסך שחור שכתוב שם משהוא אני מצרף לכם את התמונה של שגיאה תודה רבה [ATTACH=CONFIG]4112[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by dddd01,

(התקלה סודרה,ניתן לנעול בבקשה) תודה .

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by DeshDesh,

הורדתי איזה משהו מהאינטרנט ולאחר שהפעלתי אותו, המחשב פשוט מסרב להיכנס לוינדוס. הפעלתי את ההתקנה של WINDOWS XP דרך ה BOOT והוא נתקע בקטע שהוא אומר Starting Windows. גם הלינוקס לא עובד, מה שמרמז לי שזאת בעייה חומרתית. מה הבעיה? זה דחוף דרך אגב הוא נכנס למצב בטוח, אבל אין לי SYSTEM RESTORE כי ביטלתי את זה.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אז אני עוזר עם המחשב לדודים שלי המסכנים שלא מבינים מה נפל עליהם. לפני כמה זמן, המחשב הפסיק להידלק, עבדו רק המאווררים. המחשב נלקח לטכנאי, נאמר שזה הלוח אם, הוחלף הלוח הישן באותו דגם חדש. המחשב עבד מעולה אצל הטכנאי, נלקח הביתה ובמשך יום אחד עבד מעולה. כעת כאשר הוא נדלק הוא עובר את של ה Loading של הווינדוס בו הוא מציג את הסמל שלו והכל, מגיע למצב שבו אמור להידלק המסך login, יש מסך שחור, רואים את העכבר, ותוך כחצי שניה המסך קופא, ולא זז יותר. ניסיתי להיכנס לוינדוס בSafe mode, אני מקבל את ההודעות על טעינת הדברים והכל, שניה וחצי של עכבר זז, ואז בדיוק אותו מצב. WTF. כל עזרה תיהיה מוערכת מאוד

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. בד"כ הסיבה לבעיה הזו הייתה, מנסיוני, בגלל חוסר תמיכה בהרץ גבוה (100 הרץ) של אותו מסך שאיתו הרצתי את המחשב. מה שהייתי עושה זה פשוט מחבר את המחשב למסך אחר שתומך ב-100 הרץ ברזולוציה של 1024X768 משנה את ההרצים להכי נמוך (60 הרץ) ואז הבעיה הייתה נפתרת. עכשיו עשיתי את אותו דבר וחיברתי את המחשב למסך שלפי ההגדרות שלו אמור להריץ 60 הרץ על 1024X768 (הדגם שלו למי שמכיר זה 753DF SAMSUNG) ועדיין, עם עליית הווינדוס התמונה נעלמת לי ורשום על המסך שההגדרות כאילו מחוץ לטווח שלו. כאשר אני מפעיל את המחשב על "מצב בטוח" כן מוצגת לי התמונה ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? ועוד שאלה שלא ממש קשורה, אני מעביר הרבה בין המחשבים בבית שלי והרבה פעמים אני שוכח להוריד …

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. Started by Tommy,

טוב אז ככה : אתמול שיחקתי בהיטמן blood money ופתאום הרגשתי שהFPS ירד משמעותית אז מיזערתי את המשחק פתאום אני רואה הודעה על הטמפרטורה 117 מעלות !!!!!!!!!!!!! ישר כיביתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס נגיעה בו אפשר לקבל כוויה בקיצור חיכיתי שיתקרר החזרתי אותו...חזר לטמפרטורה של 52... מאתמול שחיברתי אותו אני משחק והכרטיס מגיע ל79 מעלות !!!! וגם קרה כבר 4 פעמים שהמחשב נתקע באמצע היטמן ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך, דבר שהצריך ריסטרטים. אני רוצה להתקשר ל NOACOMP מחר ולראות מה אפשר לעשות, יש לי עדיין אחריות... בכל זאת מה הבעיה? 79 זה טמפרטורה מאוד גבוהה במאמץ וקירור של LEADTEK אמור להיות טוב... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים