עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ovid,

היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר. הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. האם מישהו פה נתקל אי פעם ב-MACHINE CHECK EXCEPTION במקרה? אני כבר תקופה ארוכה סובל מ-STOP ERRORS (מסכים כחולים) בווינדוס אקס פי 64, כשה-STOP ERROR הוא 9C יש על זה מידע נוסף פה: http://support.microsoft.com/kb/329284 הסיבה שאני כותב את זה כאן היא שה-STOP ERROR הזה - או יותר נכון, ה-MCE - מעיד באופן ישיר על בעיית חומרה (למעשה, הוא השם ה-"כללי" בארכיטקטורה הקיימת לבעיית חומרה שלא קשורה לשום רכיב "אקסטרה", ולכן בדרך כלל נוגעת לרכיבים הבסיסיים כמו הזיכרון, המעבד, לוח האם וכו') מישהו פה אי פעם נתקל בזה או הצליח לפתור את זה? הטמפ' של המעבד שלי לא מזהירות אבל הן לא ממש מצדיקות את זה (עד כמה שאני מבין)... אני רץ ב-50 מעלות ב-IDLE פחות או יותר, המעבד הוא E8400, לוח האם הוא I…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by THE FOX,

המחשב ננעל לי והעלה מסך כחול בו הציג את הבעיה הזו... מזה אומר? מה הגורם לכך? מקודם לכן המחשב קרס בבדיקה ב S&M. ועוד כמה פעמים.... כרגע אני מריץ S&M לל OC למעבד. נקווה שזה לא יחזור. האם יכול להיות שהציפסט חם מדיי? שגורם להיבהובי מסך החלפת צבעים וכדומה? בדקתי ומאוורר הציפסט תקין וכיוונתי מאורר 70 מ"מ לציפסט.... המדבקה התרמית הוחלפה ב AS5.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by rweins,

שלום!!! יש לי מערכת ACER VERITON 7200. על הלוח אם יש כרטיס Magic Card של WinBond. "בטעות" איפסתי אותו עם DeBug ועכשיו ה Magic Card לא פועל או לא מזוהה ע"י הלוח... איך אני מחזיר את הMagic Card חזרה לפעול? תודה רבה!!! ולמנהל הפורום מצטער על הכותרת...

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. Started by ParanoidLoneWolf,

I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by hwforcer,

Hello, How should i do WD S-ATA II 320gig ? i've now one WD S-ATA II 320gig and would like order one more WD S-ATA II 320gig in order to make raid and speed up my PC. What will i have to do in order to make Raid? i will be forced re=install Windows? Thanks!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by alfus73,

שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by tsah1982,

ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. Started by gil_hazan,

שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by HitmanW,

יום טוב, החלטתי להפעיל את המחשב הישן שלי כדי להשתמש בו לצורך מחשב ספייר. אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי הודעה "Primary master hard disc fail". כשפתחתי את הגדרות הביוס, המחשב רואה את הדיסק קשיח והכל. כשחיברתי דיסק קשיח אחר שביקשתי מחבר הוא עבד. הד.קשיח שלי: Maxtor Athena 20GB IDE מחשב ישן INTEL CELERON 3. האם זה אומר שהדיסק קשיח שלי נדפק או שאולי זה איזה בעיה שניתן לתקן? תודה. עדכון: נראה שATHENA זה לא הדגם של הד.קשיח אלא הBIOS קולט אותו ככה כתופעת לוואי. אך אני לא זוכר את הדגם המדויק בגלל שזרקתי כבר את כל המסמכים מהמחשב הזה כי הוא אצלי מעבר ל4 שנים. עדכון2: מצאתי פתרון!! אחרי חיפוש בגוגל וכשעתיים של קריאה נושאים בפורומים שונים ברחבי העולם - נמצא הפתרון …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזור ונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקה האם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by Da-Funk,

שלום.. הרכבתי הארדיסק חדש והוא עושה לי בעיות... הוא רושם primary HD fail... הוא לא משמיע רעשים מוזרים ולא כלום.. ואצל חבר שלי הוא עבד.... יכול להיות שיש לי בעית תאימות ?

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by TomB,

אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by oooz,

חיברתי כונן נוסף מדגם MAXTOR 6L080J4 80GB בתור Secondry MASTER בהתחלה לא ראיתי אותו ככונן ב"My Computer" עד שניתקתי את הCD ,יש לי שני כוננים על על הפריימרי ואחד על הסקונדרי,אם אני מחבר את הסידי והמאקסטור ביחד על הסקונדרי אני לא רואה אותם אבל ברגע שאני מנתק את הסידי אני רואה את שלושת הכוננים,זאת בעיה אחת,בעיה יותר מוזרה,זה שהכונן הוא 80GB וגם הBIOS מראה את זה אבל זה מה שאני מקבל בנתונים שלו אחרי פירמוט : ??? מיש הו יודע מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by AvlK,

שלום חברים פירקתי ממארז ג'נרי ישן את ה mb tray וה back panel במטרה להשתמש בהם כסוג של מארז פתוח, על המארז הזה היה לוח MATX (הוא תומך ATX) אז היו שם כבר שישה standoffs, רציתי להוסיף 3 standoffs בשביל לעגן לוח atx אז קפצתי לאייבורי לבקש 3 ברגים, מתברר שמה שהיה להם קטן בקוטר ממה שיש כרגע על ה mb tray, אין לי כלי שמודד במדויק אבל עם סרגל זה נראה 3 מ"מ קוטר מה שאני צריך ומה שמצאתי אצלם היה 2 מ"מ. לא יודע אם בגלל שזה מארז ג'נרי אז הוא משתמש בקוטר לא סטנדרתי או משהו כזה ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע שאמור להיות קוטר סטנדרתי ויהיה לי קשה מאוד למצוא קוטר כמו שאני מחפש או שתמיד היו קטרים שונים ואני צריך להמשיך לחפש? תודה לעוזרים. עריכה: 3 מ"מ קוטר הכוונה לחלק התחתון של הstandoff ז…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AKEL,

שלום, קניתי כונן SSD חיברתי אותו והתקנתי עליו 7 windows רציתי למשוך מידע מההארדיסק הישן אז חיברתי אותו שוב חשחיברתי את ה-SSD הופיע לי ההתראה mbr error 1 כרגע אני מצליח לעלות את הווינדווס רק עם הדיסק של windows ביפנים... ניסתי לעשות את זה... ולא עבד... ניסתי לעשות גם את זה באמצעות התוכנה... וגם לא עבד... ניסתי לעשות את זה... הגעתי עד לעניין system recovery tools ראיתי שאין לי אפילו לסמן מערכת הפעלה כמו שהוא הראה בסירטון... סימנתי את ה-...Use recovery tools פקודה ראשונה עבדה לי פקודה שניה הביא ה לי error מישהו יכול להסביר לי איך אני מסדר את זה??????????? :embarrassed:

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Saliman,

שלום לכולם, כבר חודש+ שיש לי את הבעיה הנ"ל, MBR Error 1, במערך RAID 0 שיצרתי משני כוננים קשיחים של 160GB. בגלל הבעיה הנ"ל, המערכת לא מוכנה לעשות Boot מהמערך ולכן אני נאלץ להשתמש בכוננים אחרים כמיקום למערכת ההפעלה. עד כמה שאני הצלחתי להבין עד כה, ה- MBR (Master Boot Record) זהו הסקטור הראשון בהארד דיסק שבו מאוכסן המידע על המחיצות וסוג מערכת הקבצים שבהן. ניסיתי למחוק את המחיצה של הווינדוז, ליצור אותה מחדש, להתקין מחדש ווינדוז, להקטין ולהגדיל את המחיצות ושום דבר לא פתר את הבעיה. המערכת עדיין לא עושה Boot. אחד הפתרונות שהציעו לי הוא להעלות את המערכת דרך דיסקט בוט של דוס ולכתוב את הפקודה fdisk /mbr, אבל הדיסקט בוט שיש לי לא מזהה מערכות NTFS וכונני S-ATA. אז אם מישהו יודע איך נ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by chaim_f,

יש אפשרות לתקן את זה עם - Hiren's BootCD? א"כ תחת איזה קטגוריה אני אמצא את זה? בתודה מראש

19. Started by lumi,

יש לי xp home, כשאני רוצה לנגן דיסקים ב- media player הוא לא מעלה לי את הסרט/מוזיקה, הוא נתקע ותוקע לי את המחשב עד שאני מוציא את הדיסק, חשוב לציין שאם אני מכניס דיסק ומפעיל אותו עם תוכנה אחרת לדוגמה music match jukebox המחשב מפעיל את הדיסק. חשוב לציין שיש לי גם cd וגם צורב ובשניהם התופעה קיימת. חשוב לציין שקבצים שנמצאים על ההרד דיסק מנוגנים ע"י ה-media player לא בעיה. ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

מה זה אמור להיות? מסך שחור, Verifying DMI משהו (המחשב רק עולה) ואז כתוב לי Media Test Failure יש קשר לעובדה שהדיסק הקשיח ממש דפוק? (אלא אם כן הוא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי, ואני בספק) תודה מראש איל אגב, יש מצב שהדיסק הקשיח בסדר? כל העובדות מצביעות שלא, אבל אבא שלי אומר שמישהי שמבינה במחשבים אמרה לו שבטח יש בעייה בחיבורים, וניתקתי וחיברתי מחדש את הדיסק, אבל לא, אני חייב לדבר איתה ולהיות בטוח... ולא מספיק לו שאני אומר שבפורום מקצועי אמרו לי שהדיסק לא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי והוא פשוט דפוק (וגם יש את העניין של מסך המוות הכחול אחרי שהמחשב מתחיל להעתיק מידע)

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by King Kong,

תוכנה MEM TEST יכולה לזייף ? הרצתי אותה שעתיים והיא לא מצאה שגיאה בזיכרון ... אבל אני עדיין חושד

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ophir555,

כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by kobi_af,

שלום עקב מסכים כחולים רבים החלטתי להפעיל תתוכנה הזאת במחשב שלי. הפעלתי אותה לבערך 20 דקות ובשתי מבחנים שם מתוך 6 שעשיתי בכל מבחן מצא לי כל אחד בערך 250,000 טעיות. עכשיו השאלה שלי מה זה בדיוק אומר שיש בעיה באחד הזכרונות ?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by pazer005,

אני רוצה להריץ את memtest אבל אני רואה שזה לא מסיים או משהו כזה גם לאחר 13 שעות. רציתי לשאול באמת כמה זמן התוכנה הזאת אמורה לרוץ? יש לי כרטיס זיכרון 512 מהירות 333 של סמסונג ומעבד amd 2500 ולוח abit an7

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by oded6188,

Intel i7 920 Asus P6T 12GB - שישה סטיקים של 2 ג'יגה כ"א. שלשום הרצתי MEMTEST ועצרתי אחרי סיבוב אחד שעבר בהצלחה. אתמול הרצתי שוב MEMTEST למשך 6 שעות והתגלו שגיאות (מצ"ב תמונה) יש דרך לגלות איזה מתוך השישה סטיקים פגום? או שאני אהיה חייב להריץ MEMTEST בנפרד כאשר כל פעם רק סטיק אחד מחובר? תודה! מצב תמונה:

דיונים חדשים בפורומים