עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Santa ^^,

היי, יש לי מעבד i5 4570, והוא תמיד בסביבות ה20 אחוז מאמץ גם כששום דבר לא רץ. בדקתי בresource monitor והעבריין הוא system interrupts. ניסיתי כל מני דברים ולא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by grimberg27,

שלום וחג שמח. יש לי בעיה קטנה לאחרונה.זה קרה לי בשני משחקים במחשב Slime rancher Unravel 20 דקות חצי שעה אחרי שאני במשחק חוזר לי המסך הראשי של הוינדוס והמשחק ברקע רץ, כאילו מוזער. בnba 2k16 לא הייתה בעיה. מה לדעתכם ? תודה. Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי. יש לי בעיה מעצבנת נורא כשאני צופה בYOUTUBE בסרטונים של 1080p. המעבד מגיע ועובר את ה-50% שימוש, העכבר נתקע במקום וה-performance של כל המחשב על הפנים עד שהסרטון נטען חלקית או במלואו. אני לא חושב שזה תלוי בRAM, אבל זה התחיל די מהתקופה ששדרגתי את הRAM מ8 ל16. האם אתם חושבים שזאת יכולה להיות בעיה? מערכת הפעלה WIN10. בהתחלה חשבתי אפילו שזה הבעיה במערכת הפעלה אז התקנתי WIN10 מחדש. לצערי לא עזר. ניסיתי לנגן את הסרטונים גם ב-Chrome וגם ב-Edge והבעיה נמצאת ב2 הדפדפדנים. כשהעכבר נתקע גם הסאונד נשמע מקורטע.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הבעיה היא כזאת: יכול להישתמש במחשב שעות ופתאום יהיה מסך שחור והמחשב עדיין עושה רעשים שהוא עובד אבל מקלדת עכבר לא מגיבים וגם אם אני לוחץ על כיבוי הוא לא מגיב חייב ריסט או ללחוץ ארוך על כיבוי ובכמה ימים האחרונים אני כבר לא יכול להיות במחשב יותר משעה גג מבלי שהוא קורס ככה אבל!!! אבל אם אני משחק הוא לא קורס..........(שיחקתי רוקטליג כמה שעות והכול עבד חלק עם שלט גם) הבעייה התחילה בווינדוס 10 לדעתי אחרי איזה עידכון שהם דחפו בכוח...ניסיתי לנתק כרטיס אחד ואז את השני וההפך ועדיין זה קרה ניסיתי להחליף ram ועדיין זה קרה...חשבתי טוב אז בטח הווינדוס דפוק עם הדריברים או משהו אז התקנתי ווינדוס 8.1 עבד ליום אחד ואז שוב התחילו אותם בעיות באותה תדירות של לפחות פעם בחצי שעה הוא קורס..…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אשמח לקבל עזרה בשחזור או ניוד (migration) של מחיצת recovery. יש לי היום דיסק קשיח m2 במחשב הנייד וקניתי דיסק בנפח גדול יותר שאני רוצה להחליף איתו. הבעיה שאין לי מתאם m2 ל-usb או ל-sata ולכן אין לי אפשרות לחבר את שני הדיסקים בו זמנית למחשב. יש תוכנה שמאפשרת להתמש ב-DOK כדי לנייד את המחיצה אחרי בוט עם הדיסק החדש? (ללא ווינדוס) יש לי DOK בנפח מספיק גדול כדי להכיל את כל הדיסק אם זה נדרש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by avi215,

יש לי נייד של DEEL דגם M6500, מישהו יודע מהם צרופי המקשים של FN+ מקשים נוספים ומה הם עושים?.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  8. שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם לנובו flex 3, ווינדוס 10, ומדי פעם כשאני סוגר את מכסה המחשב, ופותח אותו בחזרה לאחר כמה זמן, המסך לא נדלק, ויש להפעיל את המחשב מחדש על מנת שהמסך יחזור לעבוד. המחשב מוגדר להיכנס למצב שינה כאשר אני סוגר את המכסה. כשהבעיה מתרחשת המחשב יוצא ממצב שינה, אבל המסך נשאר במצב שינה ולא נדלק. כלומר, המאווררים של המחשב נדלקים, שומעים את הכונן מתחיל להסתובב, אם אני מקיש על המקלדת אז שומעים רעשי מערכת, ובנוסף אם יש פנקס רשימות פתוח, או פתקים נדבקים על שלוחן העבודה, אז כשהמסך חוזר לעבוד אני רואה סתם אותיות שנכתבו בפנקס, שזה בגלל המקשים שלחצתי עליהם כדי להעיר את המחשב כיוון שהמסך לא נדלק. כלומר, המחשב מקבל הוראה לחזור לעבוד, אבל המסך נש…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by Wunderbar,

שלום, אני רוצה לפתוח את המחשב הנייד שלי ורציתי לשאול האם יש סט מברגים מומלץ, איכותי ובמחיר סביר שהייתם ממליצים עליו ואיפה ניתן להשיג אותו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב, אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון. ברשותי לפטופ של אסוס 1215N קישור למפרט טכני - אצלי עם 2GB RAM ברור לי שהוא דיי ישן יחד עם זאת הייתי מצפה שיוכל לעבוד כמחשב ביתי לשימוש קל, גלישה באינטרנט, מייל וקצת וורד ואקסל (אם קודי ירוץ עליו בכלל.... אצא מגדרי). כיום המחשב עובד עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 - כל פעולה פשוטה (פתיחת 'המסמכים שלי' או 'המחשב שלי') לוקחת זמן ארוך ומייגע עד כדי כך שנדמה שהמחשב נתקע. אציין גם שאם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור HDMI הסאונד לא עובר, רק התמונה (פעם, מזמן, זה לא היה ככה) - לדעתי זה אומר שהכרטיס מסך לא עובד כראוי, למרות שעדכנתי והתקנתי כל דרייבר אפשרי שמצאתי. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית: האם מחשב עם נ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כל מה שאני מנגן, בין אם זה בסטרימינג, יו טיוב או מהמחשב, כל פעולה שאני עושה בכרום כמו פתיחת טאבים, משפיעה על הסאונד. הוא נמרח כזה בסלואו מושן וחוזר לעצמו כשהטאב מסיים לעלות. מה זה יכול להיות זה מחרפן אותי... הבעיה לא בכרום אגב בדקתי את זה על פיירפוקס אותו דבר. אם המפרט רלוונטי אז- win 7 i7 skylake 6700 32gb ram gtx970 asus motherboard Asus z170 SSD samsung evo 850 מחשב חדש יחסית נקנה לפני 3 חודשים.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by BullHorn,

שלום, מדובר במאוורר 120מ"מ על גבי גוף קירור Hyper Evo 212 (מעבד 4670K), שומעים שיש בעיה במיסב ולפעמים הוא מפסיק להסתובב לחלוטין. חיפשתי בזאפ ועוד אתרים אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר מאוורר 120מ"מ עם קליפס שמתלבש על גוף קירור ולא מתחשק לי להשקיע בגוף קירור חדש רק בגלל מאוורר מסכן... המלצות? אפשר אולי להשתמש במאוורר 120מ"מ שמיועד למארז?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dnoma,

1) בדפדפן הרגיל של המחשב אקספלור משהו ישתנה לי בהגדרות יש את הלשונית למעלה של כניסה לדף אינטרנט בצד יש איקס לסגור וממש צמוד אפשר לפתוח עוד לשונית בדכ שהיתי פותח עוד לשונית/חלון זה הראה לי את כל האתרים שהיתי בהם בסוג של מסך אחד מפוצל כזה ניסיתי לשחק בהגדרות ולהחזיר לקדמותו ללא הצלחה איך עושים זאת בבקשה ? 2)יש לי מחשב נייח התקנתי קודי כיצד אני יכול לצפות בתכנים משם במסך הטלויזיה שלי (יש במסך כל מיני אפשרויות שלא ניצלתי אותם ) האם צריך סטרימר ? אשמח להבין כיצד ניתן לראות מבלי חיבורים חיצונים ? תודה רבה לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by avihai1,

שלום, נגמרה לי הסוללה במחשב נייד מחשב נייד DELL N5010 ולאחר שחיברתי אותו לחשמל, הנורה הכחולה שנמצאת על המטען (על המחבר העגול שנמצא בקצה של הכבל) מתחילה להבהב ולידעוך ובשלב מסוים אפילו נכבית לחלוטין. המחשב לא נטען ולא נדלק וגם אם אני מוציא את הסוללה ומנסה לחבר את המחשב ישירות לחשמל ללא סוללה קורה אותו דבר. המחשב כבר ללא אחריות, מישהו יודע מה הפתרון לזה ולמה זה קורה? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום לכולם, מדובר במחשב Dell Latitude E5420 I5 sandy bridge 7200RPM HDD הגיע במקור עם 4 GB RAM אני הוספתי לו מאיביי עוד 4 GB , במהירות גבוהה יותר (אולי זו הבעיה?!- למרות שלאחר שהוספתי עדיין עבד כמו שצריך תקופה של כמה חודשים) . המחשב כל הזמן נתקע, לוקח לו המווווןןן זמן לעלות (חצי שעה) , הסוללה כבר מתה מזמן. בנוסף יש איטיות בלתי נסבלת, תקיעות חוזרות ונשנות ועוד. אני חושד כבר הרבה זמן שמדובר בדיסק הקשיח שגוסס לו. בTask Manager - הDISK כל הזמן על 80-100 % (אין שום תוכנת הורדה או משהו שצריך לכתוב\לקרוא ברקע). לפני שאני קונה SSD (המחשב הוא בעל חיבור SATAII בלבד) , אשמח לחו"ד שלכם על מקור הבעיה. על הדרך, אם באמת תסכימו איתי …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by GrassCube,

היי לכולם, לפני הכל אני יודע שהכרטיס ישן אבל זה כרגע מה שיש לי אז תהיו עדינים נסיים את התואר ונשתדרג! בכל מקרה יש לי סוס עבודה ישן מבית Alienware (לפטופ M17x),כמעט בן 7 אבל עדיין חיי ובועט. לצערי דל הפסיקו לתמוך בכרטיס די מהר (הכרטיס משנת מרץ 09 והדרייבר הכי עדכני באתר של דל אוגוסט 2010), לא שזה רלוונטי אחרי כל כך הרבה זמן אבל עדיין נחמד כשהכל מעודכן. אני יודע שהתמיכה של Nvidia בכרטיס עדיין קיימת (הדרייבר הכי עדכני מגרסת 341.95 מהשנה, לא זוכר איזה גרסה מותקנת אצלי) ורציתי לבדוק אם מישהו מכיר איזו גרסה הכי עדכנית של הדריבר שהיא הכי בטוחה. אני שואל כי הבנתי שבמקרים מסויימים יש בעיה בהתקנה, אפילו עד למצב של הרס של הכרטיס (br…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by Ivan,

ברשותי מחשב נייד כבר 5 שנים. פועל ופעל ללא רבב כל השנים מלבד בעיה שולית. טעינת אקרוניס מ CD נתקעת פעם ב 3 נסיונות. לקראת גמר האחריות דל החליפו את הכונן ונראה שזה תוקן. אבל זה לא תוקן. לא נורא אפשר לחיות עם הבאג הזה. לפני כשנה עברתי לאקרוניס מ USB והתופעה המשיכה גם איתו. התכתבות עם אקרוניס לא הניבה שום פיתרון. לפני כחודש בגלל עזרה למישהו הרצתי בדיקת זכרון (המובנית בחלונות) ונמצא סטיק עם שגיאות של קיגסטון. הוא הוחלף לי במסגרת האחריות מייד בלי שום טענות (נרכש ב E-MEMORY וראה זה פלא - אין יותר שום בעיה באתחול של אקרוניס. המסקנה שלי - בדיקת זכרון שווה את ההשקעה. גם במחשב שעובד בלי שום בעיות ואין שום חשד בזכרון שלא לדבר על מחשב עם תקל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי כבל עם שתי יציאות HDMI וכשאני מחבר צד אחד למחשב מאחורה ליציאת HDMI ואת השנייה לטלויזיה כתוב לי בטלויזיה אין אות והמחשב פתאום נתקע והמסך מתכבה ואם אני מחבר את הכבל למחשב כאשר הוא מכובה אז המסך של המחשב לא נדלק ובטלויזיה עדיין לא רואים כלום. הכרטיס מסך שלי הוא amd radeon hd 5450 אני לא מבין בזה כלום חייב עזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Invisible_Warrior,

היי אתמול בזמן מאמץ(משחק) המחשב נכבה באופן פתאומי ומאז לא נדלק בכלל מה כבר ניסיתי: להחליף לשקע אחר בקיר, להחליף כבל חשמל אחר, לנתק את הכבל חשמל וללחוץ על הכפתור הדלקה מספר פעמים ולחבר שוב ולנסות להדליק כלום לא עזר הכפתור פשוט לא עושה טריגר לכלום אין אורות אין צפצופים רוב הרכיבים עדיין באחריות

20. שלום לכולם, ברשות אחותי מחשב די ישן בן 7. לאחרונה, בעת הדלקת המחשב, המסך לא מציג תמונה או מתחיל לרצד עם עליית וינדוס, ראו תמונה מצורפת. המסך השחור מופיע אחת למס' הדלקות (אציין שהמחשב עצמו נידלק), הריצוד מופיע בכל פעם לאחר כדקה/שתיים מרגע ההדלקה. בדקתי את המסך עם מחשב אחר, עובד בצורה תקינה לחלוטין (מחובר ב-DVI). למחשב יש כרטיס מסך. מישהו יכול בבקשה לייעץ מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Orel Ezhakian,

שלום חברים, אני מחפש מתאם HDMI לDELL XPS13 9350. החיבור במחשב: USB Type-C port with support for Thunderbolt 3 האם זה מתאים: http://www.ebay.com/itm/USB-C-Type-C-USB-3-1-Male-to-HDMI-Female-Adapter-Cable-For-LeTV-Phone-MacBook-12-/272276843895?hash=item3f64f6ed77:g:MzMAAOSwbYZXYlcf או אולי זה עדיף: http://www.ebay.com/itm/Hot-selling-type-C-to-USB-HDMI-Type-C-adaptor-for-new-macbook-/122018285332?hash=item1c68db4714:g:reoAAOSwjXRXX2Tk תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by NesheR16,

האם, ואיך ניתן לפצל מחשב אחד ל2 עמדות עבודה נפרדות? כל דרך יצירתית תתקבל בברכה המטרה היא לפצל מחשב ל2 מקלדות, 2 עכברים, 2 מסכים, ושכל אחד מהם יעבוד על יוזר משלו או אם יש דבר כזה אפילו על מערכת הפעלה נפרדת? (מעדיף להמנע מזה). לא התעסקתי עם זה, ומאמין שזה לא אפשרי אבל מעדיף לשאול עוד אנשים, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ברשותי הרדיסק 2 טרה שבטעות הקצתי לכונן סי רק 50 גיגה, וכרגע לא נותר לי שם מקום, ולמעשה ההרד דיסק כמעט מלא ג במחיצה השנייה , ברשותי כונן 350 גיגה ריק ,וחשבתי להפוך אותו לכונן הראשי, ולהפוך את כונן ה2 טרה למישני ,איך אני עושה זאת עם מינימום עבודה?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by pssheba,

ומרגיש בבית. פניתי ללוח הבקרה כדי לסלק את האורח הבלתי קרוא אך לא עולה בידי לסלק את הוירוס. יש לי ווינדוז10 ואין לי אנטיוירוס. ל win10 אין אנטיוירוס מובנה? מישהו נתקל ב "יו סיני" הזה? איך מתפטרים ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.