תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הצורב דיוידי הנ"ל כבר 7 חודשים בערך. הוא הפסיק לקרוא תקליטורים רגילים וגם תקליטורים בפורמט דיוידי. מה שמוזר זה שהוא עדיין מצליח לצרוב על דיסקים מסויימים. אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעדכן קושחה, זה גם לא עזר. ניסיתי להכניס את הדיסק של באטלפילד 2 והוא לא קורא את הדיסק בעוד שבמחשב אחר בבית שלי הדיסק נקרא בצורה טובה. מה לעשות? תודה, שי.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
My cd burner as i said Lite-On... just kill all of my cd's , every burn process failed and it starts to pissing me off..! what can i do ?? At first it was rarly... but now it RUIEN all of them, simply as that.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב לנובו g510 סוללה לא ניטענת בזמן העבודה רק במצב כבוי. נא לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייבר של Widcomm עבור עכבר ומקלדת של Logitech MX900. לא נתן להוריד מאתר Logitech ? האם מישהו יכול לעזור? תודה, רונן
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הי. יש לי את המצלמה הנ"ל. משום מה לאחרונה שמתי לב שהווידאו המתקבל ממנה הוא ברזולוציה הנ"ל ולא ב 1080P. נכנסתי להגדרות וראיתי שזה נמצא על איכות מקסימלית. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את הגוויסטיק הזה הוא עובד טוב אבל לאחר שמשחקים קצת הגויסטיק מפסיק לתפקד הכוונה לא זז ימינה החלפתי אותו כבר בפעם השלישית אולי הוא לא תומך במשחקים שאני משחק איתם דוגמה: nba live 2004 או uero 2004 אם מישהו יודע למה זה קורה אני אשמח לקצת עזרה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי עכבר מסוג Logitech G5 העכבר דיי ישן ועבר דיי הרבה (5 שנים) אבל אני עדיין לא ממהר להספיד אותו מקריאה קצרה באינטרנט זאת בעיה מאוד נפוצה ומסתבר שהפתרון שנותנים לכולם הוא נסיון החלפת הכבל או החלפה באחריות שכמובן אין לי. ניסיתי לשחק קצת עם הכבל גם כאשר פתחתי את העכבר הכל נראה תקין ושום משחק עם העכבר לא מכבה אותו כמו שקורה בשימוש סדיר, כאשר אני מרים את העכבר ביד והופך אותו הוא מתכבה ונדלק לסירוגין כאילו ממש משהו זז בפנים והוא כבה.. יש לכם מושג אם זאת באמת בעיה של כבל (מצאתי אחד באייביי) אולי בעיה של מתח שהכבל מספק לעכבר, כי מבחינת מגעים זה לא נראה ככה? או שיש איזה חלק חופשי בפנים שזז וגורם לקצר או משהו ? בקיצור אין לי מושג יש לכם רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה האופטי ולא האלחוטי,התקנתי את הדרייבר. כשאני לוחץ על הגלגלת ומזיז את העכבר למשל למטה אז הדף לא ממשיך לרדת אלא יורד קצת ונעצר(לא כמו בד"כ),איך אני מתעסק עם ההגדרות ומסדר את זה? וגם כשאני מדפדף עם הגלגלת זה איטי,איך אני עושה שזה יהיה מהר?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי אתמול מקולים של לוגיק איקס 530 , חיברתי הכל בסדר ואת הכבלים חיברתי לכרטיס קול. בבדיקה שעשיתי הבחנתי שהסנטר לא פועל . יש לי כרטיס קול creativr sound blaster 5.1 LIVe ועוד כרטיס שיש לי זה creative audigy live 7.1 / האם הכרטיסים שיש לי לא מתאימים לרמקולים האלה??? מה אני צריך לעשות שהסנטר יעבוד????? לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי כאשר אני גולש לאתר מסויים, החלק של looking up... והספינר האפור (בפיירפוקס) לוקח הרבה זמן (לפעמים 5-10 שניות). כאשר הוא "מתאפס" על עצמו, הגלישה תקינה. זה לא קבוע ולכן לפעמים ה Looking up כן עובד, בד"כ זה קורה כשאני עם נציג אבל גם כשהבעיה קורית, קשה מאוד להסביר לנציג מה הקטע כי אצלם הם רואים שהכל תקין. כשעשיתי tracert לגוגל למשל כאשר יש בעיה, לוקח לו הרבה זמן למלא את השורות והפינגים שם גבוהים מ 100. כשהכל תקין, מילוי הרשימה מהיר יותר והפינגים נמוכים מ 100. בדיקת מהירות הראתה שהכל תקין והפינג לשרת הספק הוא 12ms ניסיתי עם פיירפוקס, כרום, IE ו Edge. אני עם חלונות 10 הספק אומר לדבר עם בזק ובזק אומרים לדבר עם הספק. שניהם לבסוף האשימו את המודם (אין לי ראוטר …
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשאני בא להדליק את המחשב יש לי את ההודעה הזאת...ניסיתי ב BIOS וכתוב לי שלא הגדרתי משהו BIOS ולישמור לפני היציאה וכן שמרתי... עשיתי פירמוט וזה לא עזר...מה עושים? ואחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב windows 7 איך אני מבטל את זה....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי הודעה במחשב של low disk space מחקתי 500 מגה ועכשיו כעבור יומיים שלא התקנתי כלום הוא עוד פעם מודיע לי low disk space ושיש 150 מגה פנויים למרות שמחקתי לפני יומיים 500. מה הפיתרון לבעייה זו?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו קניתי לפני כמה ימים מחשב ממש חזק i7 4790 GTX 750 Ti ושאר הדברים גם ממש חזקים ובוא נגיד ששילמתי עליו לא קצת ואני לא מבין למה כשאני משחק CS GO ה FPS נמוך ניסיתי הכל מבחינה של המשחק לשנות הגדרות זה מוריד לי FPS שאני מעלה גריפקה ואיכויות משהו שלא צריך לקרות במחשב כזה . מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוף!!! יש לי מחשב: P4 2.4Ghz 256.... עם כרטיס מסך: GeForce 4 mx 440 לוח אם: Jetway M.B intel 845GPRO (FSB533) ואני משחק במשחק הרשת Counter-Strike ויש לי fps נמוך מאוד אמור להיות לי 100... ושלי נע בין 50 ל 60 תעזרו לי בבקשה...
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי את הרשת הביתית שלי בהצלחה, רק נוצרה בעיה שמהירות ההורדה באימיול ירדה בצורה דרסטית כשאני מתחבר לאימיול אז מופיע לי הקקישור שאומר לי שיש לי "low id" ועם הדעדים לתיקון הבעיה עברתי על כל צעד וצעד והוספתי את היצתיאות שהם ביקשו - udp incoming ו tcp incoming עם הפורטים שהם ביקשו לשנות ועם כתובת האיי פי שהם רשמו. . אבל עדיין כשאני מפעיל את האי מיול הקישור הזה חוזר כאילו לא עשיתי כלום ומהירותת ההורדה לא השתנתה מה יכול להיות שלא עשיתי? מה אני צריך לעשות בקיצר??
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
unrealtournament(לא 2003) יצא ב1999 והמחשב שלי מציג בו כמות של 7 פריימים בשנייה. הנה המפרט: amd k6 500mhz 196 ram nvidia riva tnt2 model 64 32mb הורדתי את כל הדרייברים, המחשב מזהה את כל הרכיבים ובמחשבים של וודו 2 ומעבד 300 מגההרז זה פועל חלק כ"נל warcraft HELP!!! ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מידע על החביור LTP מידע טכני בעיקר. אם למישהו יש, אשמח לקבל:-) תודה רבה, עומר
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Asrock Z68 extreme 4 כרטיס מסך:gtx460 וברצוני להפעיל את ה-virtue לפי מיטב הבנתי ה-virtu מאפשר בעצם להפעיל את הכרטיס היעודי וכרטיס המסך המובנה במעבד בעת ובעונה אחת כלומר לישומים שצריכים ביצועים, הכרטיס מסך יעבוד ועבודה רגילה כרטיס המסך המובנה יעבוד. כל מה שצריך לעשות זה לחבר את המסך ליציאה שעל הלוח אם וזהו. מערכת ההפעלה היא win7 64 bit. כל הדרביירים מותקנים ועובדים תקין כולל ה-virtu (לפחות כך נדמה) הבעיה היא כזאת, כאשר מחבר את המסך ללוח אם ומריץ משחקים הם זזים נורא לאט, כמובן שאם אני מחבר לכרטיס מסך הכל טס. כלומר ה-virtu לא עובד. ניסיתי את זה עם משחקים ועם ungine. ושום דבר לא גורם לזה שישומים שדורשים ביצועים יוכלו לעבוד מהכרטיס מסך המובנה במעבד. הגדרתי …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן סידרתי כבלים במחשב, החלפתי מאווררים וכדומה והוצאתי את הכרטיס החביב מהסלוט PCI שלו כדי לנקות מתחת. כשחזרתי למחשב, והפעלתי, הסאונד לא עבד, יש רק "בומים" כאלה ברמקולים. כאשר אני נכנס לווינאמפ ושם שיר הכל נראה טוב, גם בדריברים יש תנועה של סאונד.. ורק סאונד חיצוני אין.. מה זה יכול להיות?!
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אם אפשר לרשום גם לאיזה כרטיסי מסך הוא טוב וכל זה אשמח... לינקים לקניות יתקבלו בברכה... תודה ויום נעים, אבי.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כל הלוחות היחסית חדשים 1151 דור 6 ומעלה ציפסט H170 UP יש להם M.2 PCIE MVME , יש גם M.2 SSD SATA שהוא כמו SSD SATA רגיל אותה מהירות חיפשתי לוח אם עם M.2 SATA SSD ולא מצאתי , באיזה לוח / ציפסט שמו את זה ? באיזה לוח יש את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קיבלתי מחשב embedded של neoware (thinPC) עכשיו חיברתי לו עוד כרטיס רשת ואני רוצה להתקין לו על ה flash m0n0wall (יש לו 22MB) הפלש מופיע כהארד דיסק בגוסט עכשיו בהתקנה אמורים לשפוך גוסט שלהם לתוך הדיסק ואז להכניס אותו למחשב אבל אני לא יכול להוציא את הפלש אני גם לא מצליח לשפוך לדיסק אחר ולעשות ghost עזרה בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי. ברשות (mackbook pro (2010 יד 2 שקניתי לא מזמן. המחשב אבל חלק והכל היה בסדר למשך איזה 4-5 פעמים של שימוש. לפתע הוא לא עובד כאשר לא מחובר לחשמל וכאשר אני מחבר אותו לחשמל הוא נשאר על 0 גם לאחר כמה שעות של הטענה, זאת אומרת שאם אני רוצה לעבוד איתו אני חייב להיות מחובר לחשמל. האם בוודאות זו הסוללה? איך אוכל לבדוק אם הסוללה גמורה או לא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-